//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Szombat, 2024-04-27, 00:43

ÉÉÉs Itt is van a Money int he Bank gála utáni első Superstars adás!!! Josh Matthews és Scott Stanford köszönti a nézőket!

http://teamhellions.files.wordpress.com/2012/06/superstars614122.jpg

Josh: Üdvözlök mindenkit! Ez itt a Superstars!!! Én Josh Matthews vagyok és itt ül mellettem kommentátor társam Scott Stanford!

Scott: Szép estét kívánok mindenkinek! A mai adás igen izgalmasnak ígérkezik, mivel a tegnapi RAW adáson meglepetések történtek! De talán a legsokkolóbb pillanat az volt, amikor az ADMIN csapat összeállt! Christian, Dean Ambrose és Ezekiel Jackson! Állításuk szerint az igaz ... Tovább »

Megtekintések száma: 431 | Hozzáadta:: Kondor | Dátum: 2014-06-24 | Hozzászólások (0)

Megkapjuk az élő képet, a ringben székek vannak, és a ringen pedig egy Peep Show felirat. Érkezik is a ringbe Christian. Amint beér, nem ül le, de megfog egy mikrofont.

-Kezdjünk egy gyors hírrel. A WWE kirúgta Vickie Guerrero-t a Raw GM posztjáról. Ideiglenesen, a mai raw-n én leszek a General Manager. Ezért ez egy speciális, Peep Raw lesz!
A közönség újongás helyett csak pfujjol. Christian nem is törődik ezzel.
-Most pedig érkezzen az első két vendégem!
Nem más érkezik, mind Ezekiel Jackson és Dean Ambrose.
-Ennek az embernek  - és Christian most Deanre mutat – most WWE bajnoknak kéne lennie. Megérdemli a WWE bajnoki címet, mert legyőzött engem….. és legyőzte Brock Lesnart is! De nem lett WWE bajnok! Dean, elárulnád miért?
-Azért, mert Kane megtámadott. Ez a nyers igazság. Azt a meccset már megnyertem. Ekkor jött ez a büdös ... Tovább »

Megtekintések száma: 240 | Hozzáadta:: moltoperfetto | Dátum: 2014-06-23 | Hozzászólások (0)

szabi:Kane neked mennyi az IQ-ud? mondtam hogy nem jöhetsz be.a jövőheti SMS-ben megküzdesz Dean Ambrossel,Christiannel,Dolphal,Danielell ja és Jeffel.szabi távozik

 

 

Jonh Cena vs Dean Ambrose

 

Cena egyből egy övön aluli ütést akar de Dean elkapja és bever egyett Cenanak.Dean egy széket hoz be és avval üti Cenát de Kofi zenéje szólal meg jön Kofi de hátulról Christian leüti a WWE övvel azután Ambrosenak adja a WWE övet és leüti Cenat.Cena ezután még  föl kel és Ambrose lecsap egy Spearell majd ráfekszik 1...2...3.... igy  a meccs győztese:Dean Ambrose.

Dean és Christian gyorsan elmenekülnek hiszen jön Undertaker és kioszt egy Tomstonet Kofinak.Ezután Kane  jön de hátulról megtámadják a ... Tovább »

Megtekintések száma: 254 | Hozzáadta:: szabi | Dátum: 2014-06-22 | Hozzászólások (0)

az adást Jonh Cena nyitja

 

Cena:a MITB-en Kofival elverjük azt a két rühes papát.Miért? mert már mindegyikkük kapja  a nyugdijt.Mi Kofival kapunk nyugdijt?persze majd kapunk de anna....... jön Undertaker és Kane és elintézik Cenát egy duoble Chokslammel de jön Kofi hátulról és spear? nem mert Undertaker elhajol és Kane pedig egyből bead egy Chokslamet.Ezután szabi jön ki.szabi:Taker,ma The Rockall fogsz meccset vivni ja és Kane te most húzd el innen azta puccos segged.Hogyha nem mész el akkor nem fogsz menni küzdeni a  MITB-ra.Kane távozik szabival együtt.

 

Undertaker vs Rock

 

Rock jön be majd kezet akar fogni Takerrel és kezet is fognak.De Taker befogja a Heels Gatebe Rock nagy nehezen eléri a kötelet.Undertaker ezt mutatja: ... Tovább »

Megtekintések száma: 299 | Hozzáadta:: szabi | Dátum: 2014-06-21 | Hozzászólások (0)

Az adást Antonio Cesaro nyitja kezében egy mikrofonnal.A Money In the banken én egy létrás meccsben fogok részt venni amit meg is fogok nyerni.Jeff Hardy Cm Punk Stone Cold ezek a nevek kevesek hozzám és ez meg is fog látszódni mert én földbe fogok mindenkit döngölni.Cesaro már el is menni de érkezik Cm Punk és Austin.

Cesaro te maximum egy nagy verést nyersz vasárnap.-SCSA

És ekkor rá is rontanak Cesaro és érkezik Jeff Hardy is és beszáll a bunyóba.Mindenki üt mindenkit de érkezik Vince McMahon aki leállítja őket és mikrofont fog.Héééé fiúk elég legyen ne menjen az adás már az elején káoszba.De tudjátok mit?Ma legyen a meccsek közül kettő e tietek.Punk megküzd Jeff Hardy-val Cesaro pedig Stone Cold Steve Austinnal az este két főmeccsén.

Undertaker vs John Cena:Undertaker kezd keményebben és neki ugrik Cenának majd kemény öklösökkel megsorozza és bevisz egy float over ddt-t.Undertaker felállítja Cenat és hasba térdeli többször majd bevinne egy cyber slamet de ... Tovább »

Megtekintések száma: 240 | Hozzáadta:: vivadelrio | Dátum: 2014-06-20 | Hozzászólások (0)

Az adást nem más nyitja mint Christian.:Mikrofont fog:Vasárnap a Money In the bank főmeccsén megfogom nyerni a wwe övet.Dean Ambrose nem ér fel hozzám.A tag team társam Brock Lesnar pedig túl hülye egy ilyen meccshez,bocs Brock de ezt te is tudod.

Ennek hallatára Brock Lesnar ki is érkezik:Christian,Christian,Christian,Hülyeségeket beszélsz egyfolytában igaz engem nem érdekel mit mondasz rólam tudom hogy jobb vagy te meg mint Ambrose és Ambroset el is fogom pusztítani téged meg csak annyira verlek meg hogy én nyerjek.

Dean Ambrose is kijön de ő a rámpán megáll.Ugye tudjátok mindketten világi baromságokat beszéltek?Brock te lehet hogy egy kétszer akkora elszabadult állat vagy Christian te meg egy bé ... Tovább »

Megtekintések száma: 277 | Hozzáadta:: vivadelrio | Dátum: 2014-06-17 | Hozzászólások (1)

 

Elkedződik az adás, és Michael Cole köszönti a nézőket, majd megszólal Brock Lesnar zenéje, és érkezik a Bestia a ringbe. Ahogy beér, megfog egy mikrofont:

-A mai napig adott időt Vince McMahon, hogy eldöntsem, leadom-e az övemet. Most azért jöttem ki ide, mert el kéne mondanom, hogy hogy döntöttem. De inkább az adás végén mondom csak el a döntésemet.
Brock elindulna kifelé, ekkor azonban Vickie Guerrero jelenik meg a bejáratnál.


-Elnézést! Brock, legyen ahogy te akarod, de akkor a mai napon még előtte egy meccsen meg kell védened a címed. És ne feledd, ha elveszted az övet, adhatod le, hogy a címmeccs résztvevője legyél.

Vickie elégedetten, Brock dühösen, de mosolyogva távozik.

Boom Boom Swanton Cena vs The Best 3:16 és Batista: ... Tovább »

Megtekintések száma: 262 | Hozzáadta:: moltoperfetto | Dátum: 2014-06-16 | Hozzászólások (1)

jó estét ma a  főmeccs egy tag team meccs lesz mibe Christian és Ambrose küzd majd meg Kofival és Cenaval de kezdődjön az 1 meccs ami egy Undertaker Lesnat meccs lesz 

 

 

 

Undertaker vs Brock Lesnar 

 

Lesnar egyből támad takerre de Taker ráijeszt Lesnarra.Brock egyből ki gurul de Taker utána megy és a semmiből eltünik Taker.(Taker  a ring alá bujt)Lesnar csak néz és végül visszamegy a ringbe ahol Taker várja és beadja a comebackjét majd beadja a ráfekszik 1..2 jön Stone Cold és belezavar a meccsbe odapockol Stone Takerre de STone ezután megijed és elfut ... Tovább »

Megtekintések száma: 254 | Hozzáadta:: szabi | Dátum: 2014-06-15 | Hozzászólások (1)

Ahogy elkezdődik az adás, már fel is gyúlnak a lángok, ugyanis érkezik a ringbe Kane. Ahogy a nagy vörös szörny beér a ringbe mikrofont fog.
-Szerdán Dean Ambrose önző módon engem hibáztatott a maga vereségéért. Nem mert szembenézni a saját felelősségéért, és inkább engem tett meg bűnbakká. Ráadásul ezt a Dean Ambrose-t beszavazták a WWE bajnoki meccsbe. Ma pedig az Internet bajnoki meccsemen ő lesz a speciális bíró. Itt az ideje, hogy Dean megtudja, milyen az, amikor Kane dühös. Mindenesetre megigérem, Dean, hogy jó távolra el fogsz kerülni a WWE bajnoki öv közeléből! 
Kane földhöz vágja a mikrofont, majd dühösen távozik.
Jeff Hardy vs Undertaker: Szerdán mindkét harcos vesztett, de most javíthatnak, ráadásul a győztes helyet kap a RAW MITB  táska meccsen. Jeff érkezik elsőként, majd Taker is megjön. Megszólal a gong, elindul a meccs. Óvatosan kezdenek a felek, majd Jeff bevisz pár ütést és pár rúgást, majd egy Enziguri-t is. Kioszt még Takernek egy Peps ... Tovább »

Megtekintések száma: 231 | Hozzáadta:: moltoperfetto | Dátum: 2014-06-13 | Hozzászólások (1)

A Superstars most jelentkezik az első adásával úgy hogy valószínűleg egy nagyon jó adásnak lehetünk szemtanúi mondja Michael Cole.

... Tovább »

Megtekintések száma: 297 | Hozzáadta:: vivadelrio | Dátum: 2014-06-11 | Hozzászólások (0)

« 1 2 3 4 5 6 »