//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Vasárnap, 2020-03-29, 10:30
Főoldal » Vendégkönyv [ Új bejegyzés ]

Oldalak: 1
1-9 a(z) 9 üzenetből megjelenítve.
0   Spam
9. Ádám Makács [VCF97]   (2014-07-22 20:35)
Márton-moltoperfetto Nem teljesen érted azt akartam kifejezni hogy sokan segítettek volna BÁRMIBEN de még esélyt se adtatok de még magyarázatot se sok mindenben segíteni is lehetett volna persze ezt így nem tudom biztosra és a meccsírás nem segít sokat tudom/tudjuk de ha többen írják akiknek már nem mindig unalmas és jobban átélik a nem ADMIN szerepet azok több lehetőséget adnának szerintem azoknak akiknek kevés volt de ezt a témát már lezártuk ne hozzuk újra fel, viszont Se kimi, se mezei se én se sokan nem akartak adminok lenni csak segíteni (moderátorként ez nem lett volna gond hisz az illető bármikor lefokozható) pl a pénzbeírásnál ami mostanság rendre késik nehezen történik meg ezt ezzel lehetne kiküszöbölni engem annyira nem vonz az hogy Admin legyek sőőőőőőőőőt de ahogy kimi vagy gyakorlatilag mindenki az oldalnak a legjobbat akarom, a FACE cset ezek megbeszélésére lett kitalálva mára teljesen felesleges és rossz lett.

0  
8. Márton [moltoperfetto]   (2014-07-22 12:31)
Egyetértek azzal, hogy a FB chatnek nincs értelme.....
Viszont VCF írására reagálnék.
Igen, mindenki ajánlgatta a segítségét, de mindenki meg nem lehet admin, ha valakit felveszünk, arra a többi megsértődik stb.... ráadásul van amikor jelentkezik olyasvalaki adminnak, akinek valami értékelhetetlen a munkája..... És van aki meg tök jó meccseket ír meg minden, de felvesszük, nem tudja hogy mi mit beszéltünk és átírja a teljes sztorit.... És azt sem lehet, hogy mindenki meccse a legjobb legyen, mindenki saját meccsén ott szerepeljen a teljes nevelde.... Szóval nem könnyű megfelelő segítséget találni higgyétek el. És ahogy felépítettük az oldalt, az a rengeteg munka, nem a meccsírás. Az néha unalmas, de semmiképp nem nehéz. De ahogy ötleteltünk, és megvalósítottuk az ötleteket, az volt rengeteg munka, és abban nem tudtatok volna segíteni.

0   Spam
7. Dominik Mácsik   (2014-07-22 10:54)
Szerintem hagyjuk a facebook chat-et mert senki nincs fenn az oldalon, es tobbet kene mindenkinek latogatni az oldalt, jo ninxs ra ido.. De miertt ? Nyar van ! Egesz este fennlehetsz es biztos frnn tudsz lenni napi fel orat napkozbe vagy akar 1-et is..

0  
6. Áron Körtvélyes [Áron]   (2014-07-22 06:37)
Na szóval nyilván egyet értek VCF-el és Kondorral is mert igazuk van. És ami a legfontosabb amit mondani akarok, hogy a FaceBook-os OCW Chat nem volt túl jó ötlet mert így nincsenek fenn az adminok és még kevesebb a látogató. És mivel nem itt beszélgetnnek ezért ha jön egy vendég és látja, hogy sehol senki akkor elmegy mert azt hiszi, hogy ez az oldal már nem üzemel mert nincs fenn senki. Kb ennyi. Ja és nagyban megújult a moltomix.

+2   Spam
5. Ádám Makács [VCF97]   (2014-07-22 00:51)
DE az hogy lopnak az oldalról ne a ti gondotok legyen! hagyjátok rájuk szóljatok nekik majd ha tagadnak adjátok a büntit és ennyi nem kell semmi többet csinálni vele, több profilja van meghallgatni és ha nem tagad mérlegelni ha tagad azonnal büntetni és lezárni ennyi! És félreértés ne essék nem kritizálom az adminokat tudom milyen nehéz fárasztó és sokszor irritáló is az egész, de ha vki mind ebben segíteni akar hogy NEKTEK és NEKÜNK is jobb legyen azt mérlegelés után ha megérdemli az illető fogadjátok el én ennyit kérek ÉS ahogy Kondor is írta mindenki gondolkozzon mielőtt ír és HA NEM TUD A CSENDNÉL ÉRTELMESEBBET MONDANI(ÍRNI) MARADJON CSENBEN!

+1   Spam
4. Ádám Makács [VCF97]   (2014-07-22 00:51)
Az adminok hosszú fáradtságos munkáját nem egy felhasználó szólt hogy segít át vállal dolgokat de szinte hallani se akartatok róla pedig csak a ti hosszú fáradtságos munkátokat akartuk megkönnyíteni és így jobbá átláthatóbbá hatékonyabbá tenni az oldalt és akkor ha a meccsírók is mások akkor az alapból hoz egy változást a meccsekbe és ad új lehetőségeket olyanoknak akiknek régen nem volt már meccsük, mostanra azért úgy tűnik szépen rendeződik a dolog.....

0  
3. [Kondor]   (2014-07-18 08:35)
Na akkor én ezt használnám... Nem csípem azt, ha az adminok hosszú fáradtságos munkáját kifikázzák... Nem volt meccsed már egy hete? Tényleg nagyon sajnáljuk, de éppen ezért lett roster bontás! Elismerjük a mi hibánk! De javítjuk!!! Több felhasználóval lépsz be a pénzért? Szépen kértük, hogy vallja be az illető, de helyette elkezdett reklamálni, amikor csak következmények nélkül bevallhatta volna először! Vagy egy-két felhasználó, aki lop az oldalról, csak azért, mert ő nem tudja megoldani... Nekünk ezek nem nagyon jöttek be az utóbbi napokban! Szerencsére úgy néz ki rendeződött! De szépen kérek mindenkit, hogy először gondolkozzon mielőtt cselekszik!

0   Spam
2. Levente Szücs [kimi70]   (2014-07-17 22:37)
Ne legyen még ilyen Chat, mert jobban fognak lázadni, mint valaha.

0  
1. Márton [moltoperfetto]   (2014-07-17 15:51)
Ez itt a panaszköny! 
Csak itt reklamálhattok ha valami gondotok van az oldallal!
Csak valós problémát írjatok ide, és egy problémát tilos többször leírni!
Csevegés, hozzászólás céljából se írjatok ide,hogy átlátható legyen az adminok számára.

1-9

Név *:
Email *:
WWW:
Összes hagulatjel
Kód *: