//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Péntek, 2024-04-19, 17:12

Josh Mathews: Köszöntjük a nézőket is a eheti SMS-ben és itt ez a meccs más nem is lehet, mint izgalmas! 4 olyan szupersztár küzd meg a címekért, akik mind az OCW legjobbjai közé tartoznak. Ezekiel Jackson az ADMIN tagja, és mint tudjuk egy Book of Ezekiel bármikor csattanhat és abban a pillanatban a meccsnek vége is lehet. Seth Rollins Tombstone-ja is a legkeményebb mozdulatok közé tartozik, ahogy Shawn Michaels Sweet Chin Music-ja is. Ezen kívül ki tudja, hogy Vickie Guerrero mit atlál ki, hogy segítsen kliensének. És ott van The Rock, akinek szintén a napokban lett Vickie a menedzsere és itt a kérdés, hogy ha a meccs úgy adja, kinek segít majd Vickie.

Dolph Ziggler: Így van én is kíváncsi vagyok mi lesz a meccsen mivel ez egy óriási nap az SMS történetében. Ráadásul még két plusz résztvevő is lesz a ... Tovább »
Megtekintések száma: 261 | Hozzáadta:: Áron | Dátum: 2014-07-05 | Hozzászólások (0)

És már itt is vagyunk az OCW 4. Smack Down adásával!!! Az intro után a ringet kapcsolják, ahol Mr.Mcmahon tartózkodik az Admin csapat társaságában:

- Üdvözlök mindenkit a Péntek esti Smack Downban! Köszönöm hogy eljöttek!! A mai, egy különleges este, ugyanis ma az OCW történetében először lesz a Smack Downnak General Managerje!!! A szurkolók a az onlinewrestling.ucoz.net oldalon szavazhattak, hogy ki legyen! A szavazás résztvevői: Booker T, Teodore Long, Mick Foley és Michael Cole voltak! Akkor lássuk az eredményt!

- Vince a kiv ... Tovább »

Megtekintések száma: 499 | Hozzáadta:: Kondor | Dátum: 2014-07-04 | Hozzászólások (0)

ÉÉs következik a Main Event 2. adása! A kommentátorok ezúttal Michael Cole és Brad Maddox!

-Remek adásnak nézünk, elébe, ugye Michael?

-Bizony, Brad én már mindennél jobban várom a mai tag team főmeccsünket  ahol a Shield csapata összecsap Shawn Michaels-szel és Triple H-hel!

-Természetesen csak itt az OCW-ben fordulhat elő hogy két ekkora legenda két ilyen fiatal tehetséggel csatázzon.

-Na de ne is várjunk tovább, következzen az első meccs. Goldberg Goldusttal küzd meg, és a győztes helyet kap a Battleground tornamentben.

Goldust vs Goldberg:  Következik az aranynevűek csatája.Megszólal a gong, elindul a meccs, Goldust visz be több kemény ütést. Bead pár gyomrost, majd sarokba szorítja, és ott ütlegeli tová ... Tovább »

Megtekintések száma: 345 | Hozzáadta:: moltoperfetto | Dátum: 2014-07-03 | Hozzászólások (0)

Az adást Brock Lesnar nyitja.És a tegnapi 3v3 meccséről beszél.Tegnap két kutyaütővel kellett egy csapatot alkotnom hogy aztán miattuk a vesztes csapatban legyek remélem több ilyen nem fog előfordulni ezt a vezetők és a general managerek biztonsága érdekében mondom mert még könnyen bajuk eshet ha így állnak a dolgokhoz hogy nekem tag team sőt 6 emberes tag team meccsekben kell részt vennem.Nem!Én egy egyéni pankrátor vagyok nem egy csapat ember szóval jól vigyázzatok.Mára pedig egy értelmes egy az egy elleni küzdelmet kérek remélem érthető voltam.Lesnar elindulna kiféle de ekkor megszólal John Cena zenéje.

Nyugi Brock te is és én is tudom hogy ezek a vezetők hülyék meg kéne már végre értened.De mivel nem értetted meg te is hülye vagy szóval elöbb gondolkozz.-Cena

Majd mindjárt adok neked gondolkozzt és akkor a neved kuss lesz.-Lesnar.

Tudod mit beszéljük m ... Tovább »

Megtekintések száma: 292 | Hozzáadta:: vivadelrio | Dátum: 2014-07-02 | Hozzászólások (0)

Az adást az ADMIN nyitja.Ambrose fog elösször mikrofont:Punk a napjaid megvannak számlálva mint bajnok de akár mint szupersztár és a Battleground után meggondolod hogy továbblázadsz-e.

Christian folytatja:Lesnar te is egy lázadó vagy a wwe öv értékét elveszed ha tovább marad nálad 

Jackson:Rajtam kívül mindenki csak rontani fogja a tournamentet semmi presztizse nem lesz inkább adjátok egyből nekem ide az az övet és nem fog bántódásotok esni.

Ambrose:Punk most gyere ki és add le nekem az övet és nem lesz semmi bajod de ha a bg-ig várni akarsz ott már komoly fájdalmaid lesznek!

Meg is szólal a cult of personality.Várjál csak Dean ezt meggondolom had gondolkozzak:Nem!Nem és nem!

De Vince McMahon azért küldött ki mert egy meccset kell bejelentenem az ADMIN ma megküzd velem Stone Cold-al és Lesnaral.Ennyi kezdődjenek a meccsek.

Bad News Barret vs Goldust:Barret egyből neki ront az ellenfelének majd bevisz egy superman punchot és egy fl ... Tovább »

Megtekintések száma: 239 | Hozzáadta:: vivadelrio | Dátum: 2014-07-01 | Hozzászólások (0)

Elindul a RAW, Michael Cole és Jerry Lawler köszönt minket, de egyből érkezik az arénába Vince McMahon, az ADMIN csapat társaságában. Beér a ringbe, és mikrofont ragad.

-Brock Lesnar! Brock Lesnar 40000 S-t nyert szerencsejátékon!!!! Azt hiszem ez megengedhetetlen!!!! Szerencsejátékon?!?! EZ FELHÁBORÍTÓ!!! Ezért Brock nagyon meg leszel büntetve!!!! Először is, a következő 1 hétben csak 1 mecccsed lehet, az pedig a pénteki SD-ben lesz, egy WWE bajnoki címmeccs, méghozzá egy  fatal 4 way meccsen, John Cena, Kofi Kingston és Jeff Hardy ellen!!!
Christian szakítja félbe Mr. McMahont:

-Hé, hé, hé!! Mr. McMahon maga azt akarja hogy egy lázadó legyen a bajnok!!

-KUSS!!! Azt akarom, hogy ne Br ... Tovább »

Megtekintések száma: 376 | Hozzáadta:: moltoperfetto | Dátum: 2014-06-30 | Hozzászólások (0)

Saturday Morning Slam

Josh Matthews: Köszöntünk mindenkit itt az Saturday Morning Slammen. Az én nevem Josh Matthews Mellettem pedig a mai meghívott kommentátor: Kofi Kingston!

Kofi Kingston: Helló Josh. Ma eléggé jó meccsek lesznek. Előstör két frissen az OCW-be érkezett szupersztár csap össze majd Shawn Michaels csap össze John Cenával. A főmeccs pedig egy Tables meccs lesz majd, hogy kik között azt később Ezekiel Jackson jelenti majd be.

Josh Matthews: Már jön is az első meccs! Elsőként Rey Mysterio érkezik, ellenfele pedig a szintén újonc Rob Van Dam.

... Tovább »

Megtekintések száma: 249 | Hozzáadta:: moltoperfetto | Dátum: 2014-06-28 | Hozzászólások (0)

Szép jó napot mindenkinek!!! Ez itt a Smack Down!! Az introt követően a kamerák a ringet mutatják nekünk, ahol Cesaro áll idegesen:

 

- Nem!!!!! Egyáltalán Nem Tetszik az, hogy a ma estére Stone Cold kapott U.S. Bajnoki meccset!!!! A Superstarsban Nekem volt meccsem!! Annak nem lett normális végeredménye!!!!! Még, hogy DQ??? Azt akarom, hogy most azonnal kapjak lehetőséget az övre!!!

Vince Mcmahon jön be az Adminok társaságában!

... Tovább »

Megtekintések száma: 453 | Hozzáadta:: Kondor | Dátum: 2014-06-27 | Hozzászólások (0)

Elkezdődik az adás, Tom Phillips és Byron Saxton köszönt minket.

-Igencsak különleges adás ez a mai, ugye Tom?

-Bizony Byron, ez itt az OCW történetének legelső Main Event adása, ráadásul folytatódik az ADMIN lázadók elleni harca.
-Így van, Tom, és hogy ma kit kiáltanak ki lázadónak, még nem tudhatjuk….

Ekkor már meg is szólal az ADMIN zenéje, és a fiúk Byron Saxton-t veszik célpontba, keményen adják neki a magájét. kap egy Codebreakert Dean Ambrose-tól, és végül egy hatalmas Triple Powerbomb-ot is!! –Ne légy lázadó!!!! – ordítja a képébe Ezekiel Jackson a maga barátságos hangján. Dean pedig helyet fogla ... Tovább »

Megtekintések száma: 250 | Hozzáadta:: moltoperfetto | Dátum: 2014-06-26 | Hozzászólások (0)

Az adást Vince McMajom vagy MCMAHON nyitja.Itt ez az öv a kezemben erről fognak szólni az ECW máig is volt egy szavazás az onlinewrestling.ucoz.net-en hogy milyen meccs legyen ma az övért és ez Elimination Chamber meccsre szavaztak legtöbben de mindenki arra kiváncsi hogy kik lesznek a meccs résztvevői nos akkor mondom is:Batista,Kane,Cm Punk,Dolph Ziggler,Randy Orton és Seth Rollins na de nem húzom az időt inkább kezdődjön a nap első meccse egy ADMIN vs Daniel Bryan vs Rob Van Dam és Shawn Michaels

ADMIN vs Daniel Bryan Rob van Dam és Shawn Michaels:A meccset Jackson és Bryan kezdik Ezekiel már is egy meat hookal nyit és elkezdi püfölni Bryant aki be is rogy majd Big zeke be visz egy power slamet.Jackson pacsizik Christiannel aki egyből bevisz egy droopkick-et ami egyből egy neckbreaker követ.Az ADMINOK kivégzik az ellenfelet de most Bran visszatud ütni és bevisz egy Undertaker clotheslinet és egyből pacsizik is Michalesel.Shawn egy Pelé kick-et visz be és felállítaná a kan ... Tovább »

Megtekintések száma: 274 | Hozzáadta:: vivadelrio | Dátum: 2014-06-25 | Hozzászólások (0)

« 1 2 3 4 5 6 »