//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Szerda, 2024-04-24, 21:40
Főoldal » 2014 » Június » 11 » Superstars 1.adás
14:41
Superstars 1.adás

A Superstars most jelentkezik az első adásával úgy hogy valószínűleg egy nagyon jó adásnak lehetünk szemtanúi mondja Michael Cole.

A ringbe elösször Mr Vince McMahon érkezik.A vezetőség többi tagjaival átgondoltunk a Money In The bank ppv-et és még is rossz ötletnek tartjuk hogy egy ladder meccs legyen csak.Ehelyett a wwe címért 3 ember a két mitb táskáért pedig további 4-4 ember fog részt venni.A többi címnek pedig még aznap este lesz gazdája egy csak egy sima 1v1 meccs formájában.És ma meg is kezdődnek a kvalifikációs meccset a nap első meccsén Christian küzd meg Undertaker ellen és a győztes a wwe címmeccsbe kerül.A meccs már is kezdődhet.Ennyi.

Christian vs Undertaker:A meccset taker keményen kezdi és nekiront Christiannek majd be is tud vinni egy float over ddt-t.Taker Christiannek a fejét tapossa majd a lábát a földhöz vágja és a sarokba löki a kanadait.Amikor UT is odamegy akkor Christian hasba tudja rúgni és jön egy super kick majd egy suplex.Christian pinnel is 1..... de a phenomén ki is tud szabadúlni 1-nél.Christian megpróbálja megragadni a lehetőséget és kihasználni hogy az ellenfele a földdön van de nem sikerül mert amikor bevinne egy bulldogot akkor Taker kirúgja a lábait és bevinne egy old schoolet de a kötelet Christian megmozgatja és Undertaker pont ágyékkal a kötélre zuhan ezt Christian már kitudja használni és bevisz egy enzigurit majd megy a sarokba jön a frog splash majd rajta is marad és pinnel 1.....2.....3 ezzel a győztes és kvilifikálta magát a wwe címmecsbe az nem más mint:Christian!

 

A meccs után a kivetítőn egy felirat jelenik meg és ezen a feliraton az áll hogy a Wwe címmecs második résztvevőére az adás végéig lehet szaladni.

A ringbe pedig Cm Punk és Stone Cold érkeznek mindketten egy mikronnal.

Elösször Punk szólal meg:Az mitb-n nekem meg kell nyernem az egyik táskát vagy övet és erre azonnal lehetőséget akarok.                                                                                                                                   Austin:Én is.Mi vagyunk a világlegjobbjai ez jár nekünk.A Money In the Banken ezt be is bozonyítjuk minden kételkedőnek és hazudozónak akik nem ezt állítják.                                                                                    Kiérkezik McMahon.Azért vagyok itt hogy bemutassam a Superstars general managerét aki nem más mint:Mick Foley!Vele beszéljétek meg mit akartok itt és most.                                                                     Tudjátok mit van is egy nagyon jó ötletem.Ti ketten megküzdötök a Boom Boom Cena csapatával és amelyik csapat nyer annak a két tagja bekerül az egyik létra táska meccsbe egyik tag a whc táska meccsbe a másik a wwe táska meccs meccs kezdődhet ha akarjátok.-Foley.                                                                          Akarjuk hát.Elfogjuk őket söpörni.-Punk.

The Best 3:16 vs Boom Boom Cena:A meccs kezdetét veszi és Punk valamint Kofi kezdenek.Kofi nyit lendületesebben és többször belerúg Punk lábába majd leüti.Kofi ezután bevisz egy High kneet.Kingston bepacsizza Cenat.Cena ott folytatja ahol abbahagyta és bevisz Punknak egy proto bomb-ot.Cena leveszi a csukló szorítóját és a nézők közé dobja de ez miatt hátrányba kerül mert jön Punk és bead neki egy you cant see meet.Punk azonnal be pacsizza Austint.Steve Austin nem vesztegeti az idejét és azonnal bevisz egy spinbustert majd elkezdi Johnt gúnyolni majd a közönséget ami miatt szórványos füttyszót kap.Stone Coldot ez nem érdekli és tovább gyalulja Cenat többször fejbe tapossa majd bevisz egy bulldogot.Cena már nagyon pacsizni akarna de nem tud mert Cold visszatartja de hirtelen lefejeli és jön a pacsi Kingstonnal.Kofi neki is ront Austinnak de sikertelenül aminek a végén kapna egy Tombstone piledrivert de Kingston kicsusszanik belőle és Roll up pinn 1......2..de Stone Cold áttud fordulni és így ő van felül 1.......2.....3 ezzel a győztesek és a létra meccsbe kerülnek a The Best 3:16!Közben el is döntik hogy Punk a whc táska létra meccsbe kerül SCSA pedig a wwe táska létra meccsbe.

Mick Foley gratulál a győzteseknek és kihirdeti hogy a SmackDown főmeccsén ez a két csapat egy visszavágót fog egymásellen vívni aminek a tétje a tag team bajnoki címek lesznek.

Jeff Hardy vs Cesaro whc táskáért folyó mitb ladder meccs kvalifikáció:A meccs lendületesen kezdődik és Hardy tud elösször egy nagyobb rohamost indítani aminek következtében be is tud vinni egy samoan slamet majd mászik is a sarokba a head splash-hez de Cesaro odébb gurul így kikerüli a mozdulatot.Cesaro ezt ki is tudja használni és bevisz egy european uppercouts-ot.Cesaro keményen megcsépeli az ellenfelét majd még kettő europen uppercouts-os sikerül sikeresen bevinnie.Cesaro nagy erő fölényben és ez látszik is de Jeff a mozgékonyságát használja ki és kikerül egy mozdulatot ami után pedig bevisz egy suplexet majd gyorsan megy a sarokba és jön a head splash.Hardy pinnel 1.....2..de Cesaro kirúg.Hardy készül a finisherjére nevezetesen az RKO-ra.De Cesao ezt hárítani tudja és tőle meg hirtelen jön egy kemény Neutlaizer majd pinnel 1.......2....3!Így a győztes Ceaaro!Hardy amikor felkel a bírónak reklamál higy megfogta a kötelet de a bíró nem látta.                                                                                                                                          A general manager ki érkezik és mondja hogy Jeff tényleg megfogta a kötelet de a meccs nem folytatódik mert döntetlennel véget vet neki Mick Foley és azt mondja:Tetszett a meccs mindkettőtökben lehetőséget látok ezért a whc táska meccs mindketten bekerültök így már csak egy szabad hely van benne ami Smackdownban valaki kiérdemel és megkap.

A ringbe Kane és Dean Ambrose érkeznek mikrofonokkal.Ma megfogom védeni a címemet a meccsemem Brock Lesnar ellen.Kane is szóhoz jut:Ma Dean megvédi a címét lesnar ellen én pedig több szóhoz akarok jutni és beakarok kerülni a wwe övért folyó meccsbe amit majd én nyerek meg és mi leszünk minden idők legkegyetlenebb legpokolibb és legjobb csapata a világon de ezt eddig is tudni lehetett.                                  Ambrose:Nyugi Kane nem kell elsietni de ez lesz ezek csak még benem bizonyosodott tények.                    Megszólal a Bestia Brock Lesnar zenéje aki mellett a csapattársa Christian érkezik.                                     Mit védesz te meg Ambrose még a becsületed is elfogveszni.-Lesnar.                                                           Brock jól beszél kemény verés lesz a vége Dean.-Christian.                                                                         Itt a ringbe Brocki gyere már ha eltudsz idáig bicegni.-Ambrose.                                                                   Lesnar megy is érkezik a ringbe a bíró aki felesleges mindenkit kizavar és megszólal a gong.

                        Dean Ambrose vs Brock Lesnar internet bajnoki címmeccs:Lesnar egyből földre küldi Ambrose-t aki látszólag megijedt a fenevadtól és kigurul a ringből.Amikor kimegy Lesnar akkor Dean pedig visszamegy.Amikor Lesnar bement Ambrose is maradt de fejbe rúgta a szörnyeteget és több könyököst is adott neki.Ambrose bevisz egy clotheslinet és bevinne mégegyet de azt Brock hárítja könnyen és földhöz csapja könnyen a bajnokot majd a sarokba löki és ott a hasába száll a vállával majd lefejeli.Lesnaron látszik hogy nagyon akarja azt az övet és tesz is érte és most jön tőle egy germany suplex.Lesnar nekirohanna Ambrosenak de ő odébb lép és így Lesnar a bírót találja el.Kane és Christian természetesen jönnek a ringbe segíteni de Kane bevisz egy Chokeslamet a kanadainak majd kimegy egy székért amivel Lesnart akarja lecsapni de ő meg elhajol és a társát Ambroset találja el vele véletlenül és jön Lesnar aki egy F-5-öt bevisz Kanenek majd pont ezután felkel a bíró és Brock Dean-re fekszik és számol 1.......2......3 így az új internet bajnok:Brock Lesnar!

A meccs után csak Ambrose és Kane marad a ringben Ambrose már áll és Kane most áll fel Dean látszólag nagyon mérges és be is visz egy power slamet kanenek majd egy codebreakert és kilöki a ringből majd azt üvölti utána hogy:Féreg!                                                                                                                             Mick Foley érkezik ki és mondja hogy a szavazást lezárja és mutatja az eredményt:A harmadik legtöbb szavazat Cenára érkezett a 2. legtöbb Undertakerre a legtöbb pedig Dean Ambrose-ra!Így Ambrose elvesztette az övét még is jól zárult számára az este hiszen bekerült a wwe övért folyó limitált triple threat ladder meccsbe Christian mellé!

remélem tetszett írta:Vivadelrio

Megtekintések száma: 296 | Hozzáadta:: vivadelrio | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]