//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Hétfő, 2020-07-13, 23:30

Pre-Show:
Michael Cole és Jerry Lawler köszönti a nézőket.


-Köszöntök mindenkit a WWE Money In The Bank Pre-Show-ján! Ez egy hatalmas nap az OCW nevelde történetében hiszen megrendezésre kerül egy Pay Per View gála, eldől hogy ki ki lesz az US és az IC bajnok, kik szerzik meg a Tag Team bajnoki címet. De az is kiderül ki szerzi meg az első Money In The Bank táskatulajdonos. Én Michael Cole vagyok, mellettem pedig Jerry The King Lawler!
-Köszönöm, Michael, de a legfontosabbat kihagytad, ugyanis az is kiderül végre, hogy ki lesz a szervezet WWE bajnoka!
-A műsor és a pre-show alatt a backstage interjúkkal Jason Albert fog jelentkezni, úgy látom máris van egy interjúalanya:

A backstageban Batista érkezik Jason Albert mellé:
-Mit gondolsz a mai meccsedről? Nehezebb így készülni, hogy nem tudod ki az ellenfeled?
-Nézd, nyilvánvalóan „valaki” ki akar cseszni velem, de nem számít kit állítanak ki ellenem, mert el fogom tiporni és szétrúgom a seggét. Legyen az Hornswoggle vagy Vickie Guerrero, nem érdekel, ha az én övemre pályázik szét lesz a segge rúgva!
-Hivatalosan még nem a tied az öv.
-Nem érdekel a hivatalod! Te se vagy hivatalosan seggfej, mégis mindenki tudja, hogy az vagy!
Batista elmegy, és kapcsolják vissza az arénát.
-Ez egy érdekes interjú volt- mondja Jerry – ha lesz még interjú kapcsoljuk Jason-t. Most kaptuk a vezetőségtől, hogy nem volt előre bejelentve, de egy Dolph Ziggler vs Daniel Bryan meccs lesz a Pre-Showban megtartva. Lássuk ezt.


Dolph Ziggler vs Daniel Bryan: Megérkezik mindkét harcos, és elindul a meccs. Óvatosan kezdenek, úgrálnak körbe a ringbe, aztán elkezdenek közelíteni egymás felé. Daniel Bryan bevisz pár kemény öklöst, majd kicsit ünnepelteti magát a közönséggel, de ez lesz a veszte, mert ahogy megfordul kap egy PowerSlam-et Zigglertől.  Ziggler megvárja amíg Bryan feláll, jön egy Clothesline-t, de Bryan elhajol és bevisz egy Undertaker Clothesline-t. Bevisz mégegyet, majd a sarokba mászik és jön egy Headsplash!  Daniel készül a Running Knee-re! Hergeli kicsit a közönséget, majd nekifut, Éééééés….de Dolph elkapja a levegőben, és egy Last Ride-dal földhöz vágja! Dolph kopogtat 1…..2…..3 és a győztes Dolph Ziggler!!!
Ezzel már véget is ér a Pre-Show, Hamarosan kezdődik az élő adás.

Elkezdődik az élő show, itt is Michael Cole és Jerry Lawler a kommentátor, illetve még csatlakozik hozzájuk JBL. Jön is az első meccs:
Seth Rollins vs Roman Reigns a US bajnoki címért: Először Seth Rollins, majd Roman Reigns érkezik a ringbe! Igaz, a meccs még el se kezdődött, ám a közönség teljesen megőrülve kétfelé osztva kiabálja felváltva a (Hajrá Rollins!!!) (Hajrá Reigns!!!) –t! A bíró megütteti a gongot és elkezdődik a mérkőzés!! A két fél az elején csak méregeti egymást! Csak köröznek a ringben, ám ezt hirtelen Rollins megunja, aki nekiugrik Romannek és a földre teríti a nagy embert majd elkezdi püfölni!!!! De nagyon vigyáznia kell, mert Diszkvalifikálhatják!!!!! A bíró leszedné!!!! Lehet, DQ??? NEM!!! Rollinsnak több esze van annál! Feláll, majd felsegíti Reignst és adna neki egy Randy Orton DDT-t, ami nem jön össze, mert Roman hasba vágja Rollinst! Seth térdre esett, Reigns pedig talpon és egyből elkapja Rollins karját!!! Kimura Lock!!!!!!!!! Vajon Seth kopog??? A ring közepére kerültek!!!!!!!!!!! Rollins már az elején lekopoghatja???? Vége??? Szenved Rollins!!!! Megpróbál a kötélhez kúszni!!!!! De nagyon nehéz!!!! Kopog???? NEM!!!!!!! Eléri a kötelet!!!!!!! Roman le van döbbenve, de nem álldogál sokáig, felkapja Rollinst és egy Proto bombbal megkínálná, ám ez Rollinsnak nem tetszik, így blokkolja a mozdulatot és  ökölcsatába kezd Reignsel!!!! Ám ezt rosszul tette, mert Reigns jön ki belőle jobban! Elkapja Rollinst és egy irish whippel a sarokba vágja!! Nekifut, de Rollins elborul előtte és a saroknak megy Reigns aki beveri a vállát!!!! Mindketten a földön!!!!! Vajon ki kel fel előbb??? Aki hamarabb talpra áll az sokat nyerhet!!!! Roman tápászkodik, de Seth is!!!! Rollins van először talpon és neki megy Reignsnek, de egy rúgásnak fut!!! Rollins ismét térden!!!! Reigns a sarokba mászik!!!! Mindketten fáradtak!!!! Roman a sarokba ért!!!! Rollins most tápászkodik!!! Reigns Ráugrik!!! MOONSAULT!!!!!!!!! Reigns Pinneli is!!!!!!! 1……2... DE Rollins kirúg kéttő és félnél!!!!!!!!!!! Reigns fogja a fejét!!!!! El sem hiszi!!!! Feláll, majd felsegíti Rollinst! Felkapja a vállára!!! GTS!!!!!!!! De Rollins átfordít!!! Sleeper Hold!!!!!!!!! Roman kopog??????? Rollins nyerhet!!!!!! Vajon Reigns feladja!!!!!!!!! Küzd a nagyember!!!!! De nagyon messze a kötél!!!!!! Reigns térdre esik!!!!!!! Kopog????? Nem, de szenved és ájuldozik!!!!!! Rollins megnyerheti!!!!!!!!!!! Megvan az U.S. bajnokunk!!!!! Roman menedzsere Zeb Coelter felmegy a ring szélére!!!! Rollins elengedi Reignst és lelöki Zebet!!!!!!!!!! Seth idegesen visszafordul és a földön fekvő Reignsre fekszik!!! 1….. Roman azonnal lelöki magáról!!!!! Rollins idegesen felsegíti Reignst és felkapja a vállára!!!! White Noise!!!!!!!!! Dehogyis!!!!!!!!!!!! Reigns kirúgja maga alól!!!! RKO Rollinsnak a semmiből!!!!!!!!!!!!!!!! Seth a földön!!!!!! Reigns ráfekszik!!!!! 1……2……3 VÉGE!!!!!!!! Megvan az U.S. Bajnokunk!!!!! Roman Reigns nagyon boldog!!!!!!!!! Övé a bajnoki cím!!!!


A Tag Team bajnoki meccs következik.
Boom Boom Cena vs Undertaker és Kane a Tag Team bajnoki címekért: Elsőként Kofi és John érkezik meg a ringbe, őket követi a testvérpár Taker és Kane. Megkezdődik a meccs, Taker és Cena van bent. Óvatosan kezdenek. John kerül fölénybe.Pár rúgást visz be UT hasára. Amitők Undertaker megroskad. Cena a kötélhez löki, majd bevisz egy Cyberslam-et, Undertaker feláll, de Cena kemény rúgásokat visz be Taker lábára, majd a saját sarkukba löki és vált Kofi-val. Kofi Kingston nagy lendülettel érkezik, rögtön bevisz Takernek egy High Knee-t, amit egy Enziguri követ..követne, de Taker megcsinálja a Comeback-jét, és pacsizik Kane-nel. Kane keményen kezd, a sarokba löki Kofi-t, és sok kemény ütést bevisz neki. Ezután Kofi még kap egy Old School-t is. Jön egy Powerslam is Kane-től, majd jön egy Chokeslam! De Kofi megrúgja Kane-t aki ettől elengedi. Mindketten váltanak, érkezik UT és Cena ismét! De mit csinál Kane? Elsétál!!!! Magára hagyja a testvérét!!!!!! Undertaker csak néz hosszan Kane után. majd amikor megfordul kap egy hatalmas Spinebustert!!! Cena kopogtat: 1…..2….de UT kirúg!! Cena ideges. De be tud vinni egy You Can’t see me-t. Cena vált Kofi-val. Kofi egyből ugrik egy Moonsault-tal Taker felé, de Taker elgurul előle. Taker feláll, és nagyon dühös, nyilván Kane miatt. A sarokba dobja Kofi-t és nagyon brutál verésben részesíti. Jelzi hogy itt a vég és készül a Tombstone-ra, de Kofi valahogy összeszedi a maradék erejét és pacsizik John-nal!! John nagy lendülettel érkezik, és egyből ütéseket visz be UT-nak, aki próbál visszavágni, de nem sikerül. John van fölényben, bevisz egy Proto Bomb-ot és egy Cyber Slam-et is. Beviszi még a You Can’t See Me-t is, és készül az AA-ra! De ekkor fordít Taker és megcsinálja a Comebackjét!!!! Ezzel ismét Taker van fölényben, már készülődik is a finisheréhez de előtte még bevisz egy Float Over DDT-t. Most jön a Last Ride…..de fordít Cena és egy Hurricanrana!!! Micsoda mozdulat!! Cena pacsizik Kofival, és ahogy Taker feláll már kap is egy Trouble in Paradise-t!!!!! Kofi kopogtat 1…..2…..3 és megvan!!! A győztes és az új Tag Team bajnok a BOOM BOOM CENA!

Batista vs ???: Jön az Ic bajnoki cím meccs! Batista lép ringbe! Az egész OWC Univerzum kíváncsi, hogy vajon ki lesz az ellenfele!! Ám bevonuló zene helyett egy női rikácsoló hang szólal meg, aki nem más, mint Vickie Guerrero:

 -Elnézést! Batista! Vince McMahon engedéjével bejelentem, hogy nem egy, hanem két ellenfél ellen kell megharcolnod az Interkontinentális címért. Ők pedig nem mások, mint Randy Orton és The Rock!
 Ezután The Rock, majd Randy Orton is bejön a ringbe! Batista nagyon ideges! A bíró megütteti a gongot és elindul a mérkőzés! Batista idegesen neki ront mindkét ellenfelének! De ám ennek köszönhetően Rock és Orton összefognak és a túlerővel szemben Batista nem tud mit kezdeni!!! Sarokba szorítják és ott püfölik!!! Rock kicsit hátrébb megy, közben Orton csapja tovább a meglincselt Batistát! Mikor abbahagyja megfordul DE EGY SPINEBUSTER ROCKTÓL!!!!! Orton a földre kerül!!!! The Rock mosolyog, a közönség pedig ünnepel!!! Kimegy a ringből, egy mikrofont kér, majd visszamegy és elkezdi a jólbevált szövegét: „Finally! The Rock Has Come Ba…… DE Orton elkapja a lábát és lehúzza pinbe!!!!!! 1……2…… Az utolsó pillanatban azonban kirúg Rock!!! Rock nagyon ideges fel se állnak, mert máris nekiront a földön Ortonnak!!!! Rock és Orton egymást csépeli!!!! Randy marad alul!!!! Rock feláll és a sarokba mászik! Ráugrik Ortonra!! De mégse! Orton kigurul alóla!!! Nagyot puffan a földön Rock! Orton odagurul és pinneli!!! 1………2… DE Rock Nem adja fel! Mindketten tápászkodnak fel! Orton áll fel előbb és adna egy Olympic slamet The Rocknak, de Rock lefordul előle!!! Rock Bottom a saemmiből!!! DE NEM!!! Orton ad RKOT!!!!! Az sem sikerül!!!! Mindketten blokkolják az egymás finisherét!!! The Rock viszont befogja Ortont egy váratlan pillanatban a Hell’s Gatbe!!!!! Randy veszélyben!!!! Vajon feladja??? Nagyon szenved!!!! Lekopogja??? Rock nyer??? Kopog?? NEM!!!!! Batista rájuk ugrik!!!!! Felkapja Ortont!!! AA!!!!! Pinneli!!! 1……2……3 NEM!!!!! Rock a bíró elé ugrik!!!!! Így nem ütötte le a harmadikat!!!! Batista idegesen fogja a fejét!!!! De figyelj Batista!!!!! ROCK BOTTOM!!!! The Rock pinneli Batistát!!!! 1………2………3 Vége!!!! Dwayne The Rock Johnson az Intercontinental bajnok!!!!!!


MITB Táska meccs:

A meccs promója jelenik meg a kivetítőn aztán szépen egy más után  érkeznek.És mindenki ki is érkezett és kezdődhet is a meccs.

 

Stone Cold Hardynak Punk pedig Cesaronak ront neki és már is kemény verekedés alakul ki négyőjük között.A párharcokból Punk és Jeff jön ki győztesen előbbi egy Undertaker clothesinet visz utóbbi pedig egy meath hookot aztán ők meg egymásnak ugranak.Punk rúgásokkal probálja Hardyt gyengíteni majd egy-két ütéssel de jön Cesaro aki egymásnak löki őket és Punknak bevisz egy european uppercoutsot de hátulról jön Austin és ő meg Cesaonak visz be egy spinbustert majd kimegy egy létráért amit a ringbe dob és azzal üti le Jeff-et közben pedig Punk visz be egy you cant see met Cesaronak.De Hardy nem hagyja magát és azonnal fel kel majd ki is rúgja SCSA kezéből a létrát és bevisz neki a létrára egy suplexet majd egy samoan slamet.Hardy közben ráugrik Punk hátára és befogja a Sleeper Hold-ba de érkezik Cesaro és ő feldönti őket majd bevisz egy pepsi twistet Jeffnek de Punk meg neki egy nagy Randy Orton ddt-t.De eközben Stone Cold is felkel és elkezd keményen harcolni Cesaronak egy Enzigurit Hardynak egy Bulldogot Punknak pedig egy white noiset ad.Stone Cold Hardyt kidobja a ringből és a kordonnak löki majd visszamegy és Punkot is kidobja és megtenné ugyanezt Cesaroval de ő nem hagyja és ad egy european uppercputs neki és adna egy Neutlaizert is de elvéti és Cold megint kidobná de a svájci megint hárítja és most Walls of Jericho!Stone Cold már üvölt de érkezik Punk aki fejbe rúgja Cesarot majd a vállával az oszlopnak löki ami után át löki a kötelek felett.Punk felsegíti Stone Cold-ot mivel a csapattársa de bevisz neki egy Undertaker Clotheslinet de vissza érkezik Jeff is aki mindkettőjüknek bevisz egy moonsaultot majd lefejeli Austint és Punkot is és mindkettőjüket kilöki a ringből és fel is állítja a ringben lévő létrát és amikor már fel is érne Cesaroo bemegy a ringbe és a létrát eldönti Jeff meg pont az ágyékával a kötelekre esik és Cesaro meg onnan lelöki de Austin elkapja és a földre dobja.Cesaro és SCSA a ringben harcolnak és Punk meg a kordonnak löki Hadyt és látszik a világlegjobbján hogy készül valamire és készül is mert Hardyval egy spearrel áttöri a kordont ami után mindketten a földön maradnak.És Cesaro is kiüti Austint majd kimegy még egy létráért és azt is behozza azt a ring sarkához támasztja és annak nekilöki Austint és arra visz be neki egy Headlock Drivert és most a másik létrát felállítja és fel is mászik és egyedül van a ringben!Cesaro már fogja is a táskát elkezdi leszedni már meg is van!Cesaroé a táska!De nem Punk beér az utolsó pillanatban és eldönti a létrát pont a másikra és így mindakettő Létra összetört de Punk nem tudja ezt kihasználni hogy mindenki a földön van mert nincs ereje!Punk kigurul a ringből és visszavánszorog egy másik létrával de ekkor Hardy is beér és ellöki Punkot és elveszi tőle a létrát és bevisz neki egy Enzigurit ami után felállítja a létrát és elkezd rajta mászni de Heyman ellöki és leesik de szerencséje mert még nem volt magason és most Paul mászik fel a létrára de érkezik Hulk Hogan is aki szintén mászik de visszatér Jeff aki eldönti a létrát és bevisz egy RKO-t Hogannek Heymannek meg egy WMD-t.De ekkor Cesaro kel fel és bevisz egy AA-t Hardynak akit kilök a ringből de Punk érkezik hátulról és Tombstone Piledriver Cesaronak és őt is kidobja a ringből és felmászik a létrán és már megnyerné de fel kell Austin és leszedi vagy inkább már lehajítja Punkot a létráról és most ő mászik és le is szedi a táskát!!!Ezzel a money in the bank táskát Stone Cold Steve Austin nyeri meg!!!!!!

A mai napon már csak egyetlen mérkőzés van hátra, amely nem más mint a WWE Bajnoki címmeccs.
WWE bajnoki ladder meccs:

Elsőként érkezik a 3 résztvevő közül Dean Ambrose érkezik, majd jön Christian és Brock, akik együtt érkeznek. A meccs előtt Christian és Brock kezet fognak, majd megszólal a gong. Brock egyből nekiront Dean-nek. Christian addig nem csinál semmit. Brocknak sikerül egy nagy Enzigurival kirúgnia Dean-t a ringből. Lesnar utánamegy, Christian ezt használja ki, behoz egy létrát és felmászik az övért!! De Brock visszajön a ringbe, és próbálja lerángatni csapattársát, de Christian elrúgja majd egy Dropkick-kel leteríti Brock-ot! Ismét felmászna de most Dean érkezik és ökölpárbajba kezdenek amiből Dean jobban jön ki majd egy jól célzott High Knee-val földre küldi. Most Brock-nak kezd törleszteni. Ad neki egy DDT-t, majd egy Olympic Slam-et, de Brock leugrik Dean válláról, és egy nagy Clothesline-nal fordít. Most Brock és a közben felálló Christian áll szemben egymással. De feláll Dean is így most ismét mindhárman talpon. Christian próbálja rávenni Brock-ot, hogy együtt támadják Dean-t, de Brock dühös Christian-ra és nem megy bele egybe. Sokáig nem bírják eldönteni hogy kitámadjon kire, csak köröznek a ringben. Aztán Dean Brock mögé lopódzik és bevisz neki egy Codebreaker-t!! De Christian pedig Dean-nek oszt ki egy Spear-t!!! Christian mindkét ellenfele padlón, egyedül mehet az övért!!!! Megcsinálja! Christian kezében a ….. a lehetőség!!! Már szinte a kezében az öv! De Brock kirántja alóla a létrát, és Christian hatalmasat esik.  Dean is feláll és Brockra támad. Ökölpárbajba kezdenek. Ebből természetesen Brock jön ki jobban. Még bevisz egy, nem két Clothesline-t!  Most Dean és Christian is padlón, és Brock fel is állítja a létrát! Mászik, de Christian egy másik létrával leüti Brock-ot. Mindhárman fekszenek, és kb. egyszerre állnak fel, és Christian egy hatalmas Spear-t oszt ki Lesnar-nak. De  jön Dean és bevisz egy Big Boot-ot….. de nem mert Christian elhajol! És most ő próbálkozik egy Bulldog-gal, de most meg Dean hárít! Bevinne egy Enziguri-t de Christian megint elhajol és Dean nagyot esik. Christian otthagyja Dean-t, és Brock után ered, aki kimászott a ringből. De Brock egy acéllépcsővel „adományozik”pár ütést Christian-nak. Érkezik Dean…..de kap egy F5-öt!! Mindkettejüket kiütötte!!!!! Felállítja a létrát és mászik fel!!!!! Ekkor azonban elsötétedik az aréna!  És érkezik…… Ezekiel Jackson??!?!??? Lerántja Brock-ot,  és Christian segítségével kezdik elintézni, Közben Dean pedig kezd felmászni…..Közben Ezekiel Jackson fog mikrofont:

-A nevem Ezekiel Jackson, de akik újjak itt az OCW-n, csak úgy ismerhetnek, hogy Vendég, a régieknek pedig Kondor néven lehetek ismerős….

De nem tudja befejezni a mondókáját mert ekkor pedig Kane érkezik!!! Ad egy Chokeslam-et Dean-nek!!!! És Brock-kal ketten elintézik Big Zeke-t és Christian-t!!!! Brock Lesnar pedig felmászik és leszedi az övet!! Az új WWE bajnok nem más mint BRROOOOCKKK LLEEESSNARR!!!!!!
Ezzel ér véget az adás.


Remélem tetszet..
bocsi akik vesztettek, remélem legközelebb több szerencsétek lesz

Írta: Vivadelrio, moltoperfetto és Kondor