//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Hétfő, 2020-07-13, 22:13

Pre Show:

JBL és Josh Matthews köszönti a nézőket!

JBL: Üdvözlünk mindenkit! Én John „Bradshaw” Layfield, azaz JBL vagyok és itt ül mellettem kommentátortársam Josh Matthews! Ez itt pedig nem más, mint a Battleground!!!

Josh: Én is köszöntök mindenkit! Eljött végre ez a várva várt gála!

JBL: Igen én személyszerint már nagyon vártam azt, hogy az Adminok igazságot tegyenek!

Josh: Nagyon kíváncsi leszek, hogy az Adminok mire lesznek képesek külön… De ne feledjük, hogy ma van egy óriási WHC tournamentünk!!!

JBL: Igen, a szupersztárok már nagyon várják, hogy hülyére verjék egymást!!!

Ám a beszélgetésüket Stone Cold szakítja félbe, aki a ringbe lép:

- Érdekes… Nagyon érdekes! Mr.Money in the bank, az U.S. bajnok nem kapott mára meccset… Mily meglepő!! Vicces! Persze aho…

De nem tudja folytatni, mert Mr.Mcmahon jön az arénába:

- Valami nem tetszik Austin? Hidegen hagy, hogy van meccsed, vagy nincs!! DE… Mivel felhívtad arra a figyelmet, hogy Te vagy a U.S. bajnok és a Money in the Bank táska tulajdonosa egyben így kiírok itt helyben egy battleroyalt azok között akinek ma nincs meccse! És aki ezt nyeri, holnap a RAW-ban kap egy U.S. bajnoki címmeccset!!!!

Austin idegesen néz

- És csak, hogy első kézből értesülj róla, foglalj helyet a kommentátori asztalnál!

Bray Wyatt vs Sheamus vs Chris Jericho vs Bad News Barett vs Rey Mysterio vs Triple H vs Rob Van Dam vs Daniel Bryan vs Dolph Ziggler vs Randy Orton vs Seth Rollins vs Kofi Kingston 12 fős Battleroyal az U.S. No. 1. Contender jogáért a RAW-ra

Mind a 12 fő a ringbe érkezett és elindul a mérkőzés! A résztvevők nem haboznak mindenki mindenki ellen!! A ringben egy kisebb káoszhelyzethez hasonlóság van!!! Alig lehet kivenni, hogy kit vernek és ki ver!! De már meg is van az eső kieső Kofi kingston személyében, akit Triple H vágott ki a ringből!!! Bad News Barett eközben Daniel Bryant távolította el!!! már csak 10-en vannak!!! Rollins és Orton kemény bunyóban, míg Triple H és Sheamus RVD-t próbálják kidobni! Bray Wyatt Mysterioés Jerichoval bunyózik, Dolph Ziggler pedig bad News Barettel! RVD kiesik!!! 9 fő marad!!! Eközben Stone Cold árgus szemekkel figyel és nem nagyon beszél JBL-ékkel! Bray átdobja a kötélen Rey, de ő megkapaszkodik!!! Neki fut!!! De Mysterio lehúzza a kötelet!!! Bray is kiesik!! Nem!! Ő is csak a ring szélére!!!! Sheamus Nekik fut!!! Két kieső!!! DEHOGY!!! Bray és Rey lehúzzák a kötelet és Sheamus is kiesik!!!! 8-an vannak bent!! Wyatt és Mysterio a kiesés szélén táncolnak és ott verekednek!! De nem figyelnek oda!!!! Jön Triple H!!! Két kieső egyszerre!!!! Ő megtudta csinálni azt, amit Sheamus nem!!! 6-an vannak a ringeben!!!! Seth Rollins éd Bad news Barett egymással bunyóznak, Triple H Dolph Zigglerrel, Chris Jericho pedig Randy Ortonnal!! Orton pedig kidobja? Nem!!! Ő esik a kötélnek!!! Jericho kidobja Randyt!!! Chris becsatlakozik Triple H-hez!!! Eközben Bad News Barett elvéti a Bull Hammer Elbowt!!! És kap egy Speart!!!! Felkapja és kidobja a ringből!!!! 4-en maradtak!!! Rollins Triple H Dolph Ziggler és Chris Jericho!!! Egymásnak esnek!!! Vagy mégsem!!! Csak hárman!!!! Triple H hátrébb vonul!!!Hárman kemény bunyóban vannak!!! De megállnak!!! Triple H-re néznek!!! Neki esnek!!! Kivágják a ringből a Tag team bajnokot!!!! Vagy nem!! megkapaszkodik!!!! Rolins naki fut a kötélnek és úgy próbálja kilökni!! DE jajj!!!! ÁTESIK Ő IS!!!!! Ketten estek ki!!! Jrich néz utánok!!! De nem koncentrál!!! Jön Ziggler!!! ÁTDOBJA!!! Dolph Ziggler a NO. 1. Contender!!!!!

 

Ezzel a Pre-Shownak vége jöjjön maga a Battleground!

Első középdöntő Ezekiel Jackson vs Shawn Michaels vs Kane:A meccse kezdetén Zeke mindkettőjüknek neki ront majd egy Belly to bellysuplexet visz be Kanenek és Shawn MIchaelsnek is amit kemény ütések követnek amit a vörös szörny szenved el és ekkor hátulról HBK ráront Jacksonra és egy Enzigurit visz be majd kemény rugásokkal pihítja mindkettő ellenfelé majd Kanet erősen halántékon is találja majd rá is fekszik hátha 1... de Kane ki is szabadul és közben Ezekiel azonnal leüti utána majd a sarokba löki és keményen többször is vállal beleöklel Michaels hasába majd egy Meat Hook-ot bevisz neki majd utána Kanenek is.Big Zeke felvág majd ekezdi gúnyolni mind a kettő ellenfelét és keményen meg is tapossa őket majd kihajítja Michaelst a ringből és Kane-et keményen megcsépeli majd több könyököst is bevisz neki és a fejét a szőnyegbe veri háromszor és egy power slamet ad be de közben Michaels visszaérkezik és oldalba rúgja Ezekielet majd egy Pelé kicket ad be neki amit egy neckbreaker követ majd felmegy a sarokba és Kanenek egy diving elbow drop-ot ad be és rá fekszik 1.......de megint még kettő előtt szabadulni tud a szőrny.De Shawn egyből be is fogja a Torture Rack és a súlyát is bírja de Jackson hátulról meglöki őket és így Kane pont Michaels fejére zuhant rá és ezt Jackson kihasználva be is visz kettő Germany suplexet HBK-nek majd valamit beszól neki és a pont felálló Kane löki aki ettől kiesik a ringből és Zeke kimegy hozzá majd lebontja a kommentátori asztalt majd egy big bootal felrúgja az asztalra és ott pedig egy book of ezekiel segítségével összetörné Kanel-el az asztalt de Michaels érkezik aki kirúgja Jackson lábát és pont ráesett Kane-re de HBK siet a sarokba és onnan pedig diving elbow drop de mindkettő pankrátor odébbgurul és így mindhárom szupersztár alatt össze törik az asztal és így mindhárman földön maradnak.Elsőnek Michaels tud felállni aki Kane-t a ringbe is teszi nagy nehezen majd a Sweet Chin Musicra készül de amikor rúgna Big Zeke érkezik hátulról aki Kanenek löki HBK-t és így pont a kezébe szaladt Kanenek aki egy chokeslammel földre is küldi Jackson meg hirtelen egy big boott-al tántorítja meg Kanet s pinneli HBK-t 1........2....de Shawn az utolsó pillanatban kitud rúgni!!!!Jackson nem esik kétségbe és nem is idegeskedik hanem inkább készül a Sister Abigial-ra de nem tudja bevinni ,ert Kane jön és ad egy Big Boot-ot neki majd a tombstone piledriverra készül rá és már pózban is van de HBK a semmiből Sweet Chin Music!!!!!!!Kane a földön és Michaels pinnel is !!!!1.........2...de Jackson megmenti a meccset majd egy Cesaro Swing-el fordít Shawn-on majd elengedi és The Book Of Ezekiel egyszerre Kanenek és Michaelsnek!!!!Óriási!!!!!!!Majd egymásra rakja a kettőt és úgy pinneli őket!!!!!!1...........2.........3!!!!!!!!!

BG 2. középdöntő

Először Batista, majd Jeff és Cesaro is a ringbe lépnek!!! Egymásra néznek, majd Cesaro Batistat leteríti egy clotheslineal!!! Cesaro rámutát és odaordít Jeffnek, hogy Te jössz! Az IC bajnok furcsán néz, majd egy UT clotheslinera felkapja Batistat!!! Hardy ezután a sarokba megy!!! 450 splash Batistanak!!!! Majd kidobja a ringből!!! Odaordít Cesaronak valami olyat menj utána!! mindketten kimennek!!! Jeff lebontja a spanyol kommentátori asztalt!!! Cesaro pedig összeszedi Batistat!!!! Rámásznak!! Neutlaizer Batistanak a kommentátori asztalra ami összetörik alattuk!!!!!Cesaro ezután felkapja és bedobja a ringbe!!! Utána megy és pinneli!!! 1….De jön Jeff megszakítja!!! Idegesen elkezdi rúgdosni a földön fekvő Cesarot!!! Majd Batistat felsegíti és kidobja a ringből!!! 2-en maradnak!!!! Batistaért jönnek az orvosok ő megcsérült!! Cesaro pedig kérdően néz, hogy miért szedte le róla Jeff!!! valami olyat ordít neki, hogy Te IC bajnok vagy!!! De Jeff elmosolyodik és egy enzigurival leteríti!!!! A svájci nagyot puffan a földön!!! Ezután megvárja míg kicsit tápászkodik!!! Jön a Ko Punch!!! De nem!!! Cesaro meglepi egy European uppercuttal!!! Brogue kick az IC bajnoknak!!!! Pinneli!!! 1……2…..De Jeff kirúg!!! Cesaro nem siet de nem is idegeskedik!!! Felsegíti Jeffet és a sarokba löki!!! Neki fut a Brogue kickkel!!!! De Jeff elhajol előle!!!! Cesaro Lába beragad!!! Azt próbálgatja kiszedni!!! Sikerül neki De KO Punch az arcába!!!! Jeff pinneli!!! 1……2…..De Cesaro kirúg!!! Hardy gondolkozik, majd elmosolyodik!! Felmászik a sarokba!!! 450 splash!!! DE A Svájci atomerőmű kigurul alóla!!!! Jeff nagyot esik!!! Most Cesaro kap egy nagy lehetőséget!!! Feláll nagy nehezen!! Jeff is tápászkodik!! Neutlaizer!!!!! DE NEM!!! Jeff ellöki maga elől!!! RKO CESARONAK!!!! pinneli!!!!!!! 1…….2…….3 Vége!!!!! Hardy nyer!!! Cesaro kiesik már a középdöntőbe!!! Jeff felemeli az IC bajnoki övét és azzal ünnepel!!!!

 

BG 3. középdöntő!

Először Goldberg érkezik a ringbe, de rátámad hátulról Undertaker!!!!! A holt emberelveri és úgy dolbja a ringbe!!!! Majd ad neki egy Tombstone Pelidrivert!!!! Pinneli!!! De nincs ott Cena!!! Csak most lép be zene nélkül!!! Megszólal a gong!!!  De Cena leszedi róla!!!! AA Undertakernek!!!!! Pinneli!!!! 1…..2……3 villám meccsen kényszerül veszíteni UnderTaker és Goldberg!!! Cena megy tovább!!!

 

4. középdöntő: Reigns vs Goldust vs The Rock: Már is következik a 4. középdöntő, elsőként érkezik az Internet bajnok Goldust, majd The Rock és végül Reigns. Megszólal a gong, elindul a meccs. Rock kezet nyújt Goldustnak, aki elfogadja, majd Reignsnek is, aki szintén. Reigns és Rock farkasszemet  néz, mindketten az Anoa’i család sarjai. De Goldustt Reigns-ra támad!! Reigns és Rock együtt földre viszik Goldustot, aki kimenekül a ringből!!! Reigns utána, de Goldust nekicsapja az acéllépcsőnek!!! Goldust feláll a ring szélére, és farkasszemet néz  The Rockkal. Rock engedi, hogy az aranyember visszajöjjön a ringbe, majd egy darabig ott is várnak, aztán egymásnak rontanak. Dwayne be tud vinni egy Samoan Slamat, majd kopogtat is, 1….de jön Reigns és megmenti Goldustnak és magának is a meccset. Reigns áll fel először, majd Rock is, de fogja az oldalát. Reigns elkezdi ütni, majd a sarokba szorítja. Felmászik a sarokba, és Old School!! De nem!! Érkezik Goldust és kilöki a ringen kívülre!! Goldust és Rock maradtak a ringben, és Goldust ütésekkel szépítgeti Rock-ot. Goldust felmászik a sarokba, és Racket Dropkick!!! The Rock földön, Goldust kopogtat,1…..2…de nem!! Mindketten felállnak, és elindulnak egymás felé és Rock bevisz egy Facebustert!!  Goldust kigurul a ringből Rock utána megy, majd ütlegelni kezdi. A nézők között verekednek. Goldust fordít, és megragadja Rockot a nyakánál fogva, és visszadobja a ring mellé, majd ő is átmászik a kordonon. De jön Reings!! Leüti Goldustot, majd visszadobja a ringbe!! Megy is utána! Reigns még mindig fájlalja a vállát, de így is földre tudja küldeni Goldust-ot. The Accolade!!! Reigns befogja Goldustot a The Accolade-be!!!  Kopog Goldust?? Nem! De jön hátulról The Rock és Master Lock Reignsnek!! Reignsnek fáj a válla, de nem engedi el!! Reigns kiszabadul!! De kap egy Enzigurit Goldusttól!! Goldust felemeli Reignst a Jackhammerhöz!! De jön Rock egy Spear-rel!! Reigns is hatalmasat zuhan!! Rock kopogtat 1…..2......3 és megvan!! De nem!!4 Reigns valahogy összeszedte minden erejét és megakadályozta a kopogtatást!!! Mindhárman földön, egyszerre állnak fel!A két unokatestvér egymásnak esik, de Goldust is érkezik!!! Rock!! Dupla Flapjack!!! Micsoda mozdulat!! Rock választhat hogy kit végez ki!! Goldustot!!! Rock Bottom!! Kopogtat! 1…..2…..de megint jön Reigns!!!! Felsegíti Rockot és AA!!! AA Rocknak!!!! 1…..2…..3 és ezzel a győztes, és az elődöntőben John Cena ellenfele Roman Reigns!!!

Ezekiel Jackson vs Jeff Hardy: Következik a BG Tornament első elődöntője, ami egy 2 out of 3 falls meccs lesz, azaz aki előbb ér el 2 kopogtatást, az nyeri meg a tornamentet. Mindkét fél megérkezik a ringbe, elindul a meccs. Hardy rúgásokat visz be, majd bead egy Meat Hookot is. De Zeke is ugyanezt a mozdulatot akarja bevinni, és mivel jóval erősebb, így neki sikerül. Hardy feláll, de rögtön kap mégegyet!! Most is felkel, de Big Boot! Hardy kigurul a ringből, időt akar ezzel nyerni, de nem tud, mert Zeke utánamegy! Újabb Meat Hook! Nem!! Samoan Slam Hardytól a lépcsőre!!!  Ezután egy Pepsi Twist!! De nem!! Zeke felkapja!! Közbe számol a bíró 4…..5…..6… És egy White Noise Zeke-től a lépcsőre!! Zeke visszamegy!! 7……8……9…..10 és ezzel 1-0! De nem Hardy az utolsó utáni pillanatban visszaugrik a ringbe!! Zeke dühös, de egyből aprítani kezdi!! Powerslam!! Zeke kopogtat 1…..2…..de nem!!! Hardy kirúg!! Zeke reklamál, közben Hardy fel tud állni!! De jön Zeke és Book of Ezekiel!!!! 1…..2……3 és ezzel 1-0 Ezekiel Jacksonnak!! Durva mozdulat volt, Zeke pedig megint kopogtatna 1….de most már kirúg Hardy! Zeke újabb Book of Ezekielt vinne be, de hárít Hardy és Suplex!! Hardy kopogtat,1…..2.de nem!!! Zeke kirúg!!! Hardy lendületben, földön tartja Big Zeket, de Big Zeke feltámaszkodik!!! Hardy hátulról ráugrik és Sleeper Hold!!!!  Zeke nem kap levegőt!! Kopog??? Ige!! NEM!!! Eléri a kötelet, Jeff kénytelen elengedni!!!  Jackson a kötélnél levegőért kapkod, Hardy pedig mögéoson és pinnel!!1…..2….de kirúg Jackson!!!! Hardy dühöng, Jackson feláll!! Hardy nagy lendülettel fut Jackson iránt, de BUMM EGY KO PUNCH ZEKETŐL!!! Zúg a traktor, szánt a Zeke!!!! Ezekiel Jackson kopogtat 1…..2……3 és megvan!Ebből nem lehetett kirúgni!!!  2-0-ra nyer Ezekiel Jackson, ma nem lehet legyőzni!! Ezzel a döntő első résztvevője nem más, mint Ezekiel Jackson!!

John Cena vs Roman Reigns: Következik a második elődöntő, ami szintén 2 out of 3 falls meccs. Megszólal a gong, és egymásba kapaszkodnak. Nem bírják egymást ellökni. De Cena bevisz egy Spinebustert és kopogtat 1….de nincs meg!! Cena egyből újból kopogtat 1….de Reigns átfordítja 1….2…..de ne Cena kirúg, de ahogy feláll Reigns leüti!De Cena elhajol és ProtoBomb!!! Cena!! Jön a You Can’t See Me és megvan!! Már csak az AA kell és meg is van 1……2…..3 és máris 1-0 John Cenanak!! Felkapja Reignst, még egy AA!!! Máris nyert Cena?!!!?!! 1…..2…..3 és … de NEM!!! Reigns a csodával határos módon kirúg!!! Cena nem hiszi el!! Újra pinnel!!1…..2…..de most semm! És megint: 1..de Reigns fordít most ő van fölül 1…..2…..de ez sincs meg!!! Mindketten felpattannak!! DDT Cenatól!! De nem Reigns hárít!! Helyette UT Clothesline!!! Reigns!!  Running Senton!! Reigns kopogtat 1…..2….de nem Cena kirúg!! Reigns dühös, de készül az RKO-ra!! Ééééés…..Cena fordít ProtoBomb!!! Cena megint jön az AA!!! De nem mert Reigns arrébbgurul így Cena a földet találja el!! És ott az RKO Reignstől!! 1…..2……de kirúg Cena!!! Micsoda történik itten???!!! Cena fel is áll!! De most Reigns visz be egy AA-t!! Reings pin: 1…..2…..3 és megvan!!! Reigns egyenlít!!! És most befogja Cena-t az Accolade-be!!! Cena kopog??!! Dehogy kopog ne legyünk hülyék Cena sosem adja fel…DE  MOST MÉGIS!! MEGVAN!!! NEM!!! CENA ELÉRI A KÖTELET!!!!! Reigns dühöng! Spear Cenatól!! 1…..2…….de nem nem soha!! Reigns kirúg!! Mi történik itt??? Mindketten felállnak!! RKO outta nowhere!!Reigns!! Kopogtat 1……2……3 és most megvan!! Tényleg megvan!!! Reigns sem hiszi el, legyőzte Cenat és ő lesz Jackson ellenfele a BG tornament döntőjében!! A meccs után megjelenik Jackson a bejáratnál, de nem szól semmit, csak farkasszemetnéznek, majd elsétál.

Jön az ECW bajnoki címmecs!!! Először a kihívó, Dean Ambrose érkezik, a másik két Adminnal, de ők csak a rámpáig kísérik, majd visszafordulnak és Dean egyedül megy a ringbe! Ezután, maga, az ECW bajnok érkezik a ringbe! Érdekesség, hogy két nem jófiú karakter csap össze, ám a közönség, míg Dean bevonulásánál fújolt, látványos különbséggel Cm Punk bejövetelekor nagy üdvrivalgás hallatszódik! A bajnok így láthatólag igen feltüzelt! A bíró felmutatja az övet, hogy bizony ennek van ám tétje, majd kiadja és megütteti a gongot, ami azt jelenti, hgy elindul a mérkőzés! A két szupersztár között a feszültség hétről hétre igen szépen nőtt és eljutott arra a szintre, hogy a gongszó hallatára egyből egymásnak essenek!!!! Így a meccs kezdetén a két pankrátor egymásba gabajodva püföli egymást és csak nagy nehezen a bíró választja szét őket! De ez csak átmeneti pillanat, ugyanis ismét egymásba mennek!!! A bíró másodszor is szétszedi őket, ám mutatja, hogy közel járnak a Double DQ-hoz! Punk ismét rátámadna Ambrosera, de Dean elhajol, majd a kötélről visszapattanó Punkot egy Biig bootal ajándékozza meg! Vagy mégse! Punk fürgén elhajol előlle, toább szalad, majd a kötélről elrúgaszkodva egy Clotheslinneal földhöz viszi az Adminok Ambroseát! De Dean hamar felpattan ám Punk ismét egy clotheslineal ajándékozza meg, majd mivel Ambrose ismét felpattan így a bajnok a kezét kapja el és egy ÚT clotheslineal a földre teríti!!! A Közönség ünnepel, Punk pedig nagyon feltüzelt!!! Felsegíti Deant és kidobja, a ringszélére, majd behúzza a középső kötélen!!! Randy Orton DDT!!!!! Ambrose a földre puffan!!! Punk Pedig bepózól a tőle megszokott karba tett kézzel!!! Majd jön a You can’t see me!!!! Sikeresen beadja!!!! A bajnok uralkodik a meccsen!!!! A tápászkodó Deant felkapja!!!! F-5!!!! De nem!!! Dean kilöki maga alól Punkot!!! Superman Punch Punk arcába!!!! Mindketten a földre esnek!!!! Ki áll fel előbb??? Annak nagy előnye lehet!!! Tápászkodnak mindketten!!! Ambrose? Nem!!! Punk!!! Megfogja Ambroset, de kap egy Olympic slamet!!!! Ambrose pinneli!!! 1..De a bajnok nagyon hamar kirúg!!! Dean nagy nehezen feltápászkodik!!! Úgy néz ki fordult a meccs!!! Punk Tápászkodik és már térden áll, de jajj!!! Kap egy kemény enzigurit!!!! Ambrose ismét pinneli!!!! 1…..De megint nem érnek el a 2-ig!!! Punk nagyon határozott!!!! Dean nem hátrál, felsegíti Punkot! De ez lesz a veszte!!! Visszaesnk, csakhogy Punk befogja a ring közepén a Hell’s Gate-be Ambroset!!!! Ambrose kalimpál!!!!! Szenved a kihívó!!!! Címvédés lesz??? Punk nyerhet!!!! De Dean megpróbál mindent!!!! De messze a kötél!!!! A ring közepén vannak!!!! Címvédés??? Ambrose kopog??? Még nem!!! De mit csinál??? Tolja Punkot!!! Kicsit előrébb tolja és Punk két válla a földön!!!! Ez PIN!!!! 1…….2…….De Punk még időben észleli és megszakítja!!!! Ambrose nagyon szép helyzet kihasználást talált!!! Punk pedig meg van lepődve!!! Tápászkodnak mindketten!! De eközben egy ökölpárbajba kezdenek!!! Egy ütés Punknak egy Ambrosenak, majd felgyorsulnak!!!!! Ambrose egy Edgecutiont adna!!! De Punk nem akar kapni és elugrik belőle majd fordít egy Tombstonera!!! De Ambrose hamar kifordul!!! Sweet Chin music Punknak!!! Dehogyis!!!! A Chicagoi ennél sokkal fürgébb és elugrik előle!!! És Ő adna egy Speart Deannek!!!! De Ambrose elugrik és a saroknak esik Punk!!!! Visszafordul, de nagyon megütötte magát!!! Code breaker Ambrosetól!!!!! Jön is a Pin!!!! 1……2...De Cm Punk kirúg!!!!! Most viszont már Ambrose nagyon feldühödik!!!! Nem akar hinni, hogy nem ltt vége! Felkapja Punkot!!! Sister Abigail!!! De Punk Kifordul!!! RKO Ambrosenak!!!!!! Nagy nehezen rámászik!!! 1……2……De Dean kirúg!!!! Tápászkodnak mindketten!!! Együtt felállnak!!!! Punk neki fut!!!! Spear!!!!! SWEET CHIN MUSIC!!!!! PUNK Beleszaladt!!!!! Ambrose pinneli!!!!! 1…….2…….3 ÚJ BAJNOK!!!!! NEM!!!!!!!! PUNK LÁBA A KÖTÉLEN!!!!!!! Dean a fejét fogja!!!!! Veszekedik a bíróval, majd elkezdi verni és rúgdosni a bajnokot!!!!! Felsegíti!!! Sister Abigail Punknak!!!!!!! Ambrose Pinneli!!! Most meglesz!!! 1……2……3 NEM!!!!!! MI??? CESARO RONT BE!!!!!! Rátámad Ambrosera!!! NEUTRALIZER DEANNEK!!!!! DQ-val Ambrose nyer!!! De ez azt jelenti, hogy még mindig Punk a bajnok!!!!! Ambrose a földön!!!! Cesaro kimegy és behozza az ECW övet Punknak, majd felsegíti a bajnokot, odaadja az övet és felemeli a kezét!! De Punk elkapja!!!! Egymásra néznek!! RKO Cesaronak!!!!!! Punk nagyon idegesen valami olyat ordít neki, hogy hagyj már békén Te szemét!!!!!

Christian vs Brock Lesnar wwe címmeccs:A meccs lassan elkezdődik és az elején puha tapogatással kezdődik mintha mindketten félnének de Brock hamar beindul ezt megunva és földre viszi az ellenfelét és ott keményen elkezdi ütni-vágni és keményen meg is püföli majd felállítja és egy drop kick-et visz be neki majd egy pepsi twistet majd felállítja és a saroknak löki majd beleszáll nekifutásból és hasba térdeli többször majd a másik saroknak löki ahonnal Christian visszaszédül de a kanadai visszatud támadni egy DDT-vel majd a nyakába rúg többször és egy BUlldogot is bevisz majd fejbe térdeli és kidobja a ringből és kint a kordonnak a lépcsőnek majd a oszlopnak löki ilyen sorrendben majd visszateszi és bent pedig egy Super kick földre viszi Lesnart majd pinneli 1.......de Brock már is kirúg majd azonnal visszatámad Christianre és 3 inverted ddt-t ad be neki majd a sarokba löki a kanadait aki ott lerogy és talpal a sarok védőnek nyomja Christian fejét majd a csupasz könyökével fejbe üti többször amitől Christian elkezd vérezni és Brock egy hurincanrat visz be és egy Enzigurit Christian halántékára majd pinneli 1....de Christian kiszabadul.Lesnar a ringszélére löki Christiant majd a felső kötélre rakja fel és onnan egy Randy Orton DDT!!!!!!!Majd készül is a Clothesline-ra amit sikeresen bevisz majd jönne egy F-5 de Christian leugrik Lesnar válláról majd egy Neckbreakerel földre viszi majd fejbe rúgja és egy Suplexet is be tud vinni.Majd egy Elbow-al földön tartja Lesnart és még két elbow-tis bevisz.Christian készül a Curb Stompra de Lesnar meglöki a levegőben és pont fejre esett Christian aki még jóbban elkezdett vérezni majd Lesnar gyorsan F-5!!!!!!Pinnel is 1..............2.....de a kanadai megfogja a kötelet!!!Lesnar nagyon Lesnar nagyon begurul és a bírót is majdnem leüti de ekkor Christian felkel és hátulról Enzigurival leteríti Lesnart de elsötétülnek a fények és közben fura hangokat hallani majd amikor visszajönnek a fények Lesnar egész teste vérzik majd Christian ezt kihasználva rá is fekszik!!!!!!! 1....................2................3!!!!!!!!!!!És ezzel a győztes és az új WWE Bajnok Christian!!!!!!!!!!De ekkor megszóal Stone Cold zenéje és a táskájával érkezik!!!!!!!!!!!De érkezik Dean Ambrose és Ezekiel Jackson is!!!!!!!!!De ekkor megszólal Jackson döntőbeli ellenfelének Roman Reingsnek a zenéje!!!!!!Roman eltereli Zeke figyelmét és SCSA leüti a táskájával Ambroset!!!!Közben Lesnartól egy F-5 a figyelmetlen Christiannek!!!!!!!!És Brock el is megy !!!De Austin beváltja a táskát és pinneli is Christiant!!!!!!!!1.............2............3!!!!!!!!!Ezzel az új WWE Bajnok Stone Cold Steve Austin!!!!!!!!!!

Ambrose és Christian sértődötten elmegy, csak Zeke és Reigns marad, ugyanis következik a BG Tornament döntője!!

Ezekiel Jackson vs Roman Reigns: Már nincs más mátra csak a döntő, aminek a győztese megkaparintja a nehézsúlyú világbajnok címet!! Ne feledjük ez egy 3 out of 5 falls meccs, tehát aki először ér el 3 győzelmet akár kopogtatással, feladatással vagy kiszámolással az megnyei a meccset! El is kezdődik a mérkőzés, nem kell várni egymásnak rontanak a felek. Reigns Zeke gyomrát üti míg Zeke Roman hátát támadja, ebből Reigns jön ki jobban, mert sarokba tudja szorítani Zeket, és most a fejét támadja. De Zeke vissza tud támadni, most mindketten a másik fejét veszik célba!! De Roman elkapja és Sua Bite!! Megharapja Zekét lol!!! Reigns viszont egy Meat Hookkal áll bosszút! Sőt mégegy!!! Big Boot!! Zeke kopogtat 1…..2…de nem !! Mindketten felállnak, és…de ….egy….nem!! Reigns bevisz egy Proto Bombot!! Kopogtat 1…..2.. de semmi! A kötélhez mennek, Reigns bevisz egy rúgást majd egy Randy Orton DDT-t! Jön az RKO!! De nem elkapja Zeke és kidobja a ringből! A ring mellett Reigns kap egy Big Bootot is!! És Book of Ezekiel a kommentátori asztalra!!! Zeke visszamegy a ringbe, a bíró számol, 8…..9……10!! 1-0 Jacksonnak, A bíró pedig ismét elkezd számolni. Most 4…..5….és vissza jön Reigns!! De Zeke keményen nekiesik, üti rúgja!!! Reigns kimenekül a ringből, de Zeke utána!!! Nagyon komoly verést kap most Reigns!! BUMM A KORLÁTNAK! BUMM A LÉPCSŐNEK!!! Mindkettőnek nekidobta Zeke, most visszamegy a ringbe!! De hozza Reignst is, és befogja a Master Lockba!! Reigns nem bírja!! Lekopogja!!!! 2-0 Jacksonnak!!! 2-0 Jacksonnak!!!!!! Reignsnek nagyon fáj a válla. de Zeke nem sajnálja meg, Meat Hook!! Majd Kimura Lock!!!!! Úristen!!! DE NEM!!!! ELÉRI A KÖTELET!!! Reigns ezt hogy csinálta???!! De mindegy is mert jön Ezekiel megint!!AA A SEMMIBŐL!!!!!!!! REIGNS KOPOGTAT: 1…….2…….3 ÉS MEGVAN! SZÉPÍT REIGNS, MÁR CSAK 2-1!!! Reignsnek fáj a válla, de most ez nem érdekli, tovább gyepálja Jacksont. Cesaro Swing!! CESARO SWING!!!! Reignsmegint kopogtat 1…..2…..de neeeemmm!!!! Jackson kirúgott, de hogyan???? Reigns még mindig nem érti, de üti tovább Jacksont, és rúgja.. Jackson csak fetreng, és most ő kap hatalmas verést!!Running Senton Reignstől!!! 1…..2….de nem!! De befogja utána Zeket a Walls of Jerichoba!!! De nem!!! Eléri a kötelet!!!!!! ZEKE FELÁLL! DE RKO!! RKO A SEMMIBŐL!!! REIGNS EGYENLÍTHET 1……2……3 ÉS MEGVAN!!! 2-2!!!!!!! Most nagy fölényben van Reigns, felsegíti Jacksont…..ÉS BOOK OF EZEKIEL!!! BOOK OF EZEKIEL EZEKIEL JACKSONTÓL!!!! JACKSON KOPOGTAT 1………2………3 ÉS MEGVAN!!!!! EZZEL AZ OCW TÖRTÉNELMÉNEK ELSŐ NEHÉZSÚLYÚ BAJNOKA EZEKIEL JACKSON!!! Jackson ünnepel, ezzel ér véget a Battleground!!

Írta: Kondor, viva és molto