//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Hétfő, 2020-07-13, 23:06

1. 2010(2010 utáni bármelyik év lehet) után debütáltam egy ppv-n heel turnel és voltam tag team bajnok egy éven belül a a debütálásom óta aztán hosszú idő után face lettem de nem rég óta megint heel vagyok.

2. Nagyon sokáig birtokoltam az ic címet nem rég voltam egy volt csapattársammal feudban.Voltam már tt bajnok két különböző személlyel.

3. A tipikus mid carder jobber fajta vagyok promóim nem olyan jók de a ringben egész ügyes vagyok 2009-ben volt a legnagyobb feudom eddig egy akkor main eventerrel ic us és tt öv is volt nálam már többször

4. Filmsztár vagyok minden öv volt nálam a mostaniak közül kivéve ha a wwe és a whc külön akkor még whc bajnok nem lettem volna.

5. 2010-ben debütáltam a WWE-ben és rögtön első meccsemen legyőztem Rey Mysterio-t. Csak WWE és WHC bajnok voltam WWEWHC még nem. Viszont voltam Mr. Money in the Bank és Royal Rumble győztes.

6. Én vagyok a második a 2 olyan emberből aki kétszer is megpróbálta megtörni a Streak-et.

7. Összesítésben én birtokoltam a legtöbbször címeket (nem csak a WWE-ben!).

8. Négyszer nyertem el Az Év Feud-ja Díjat valamint ötször Az Év Meccse Díjat és tagja voltam a WWE egyik valaha volt legdominánsabb tag team-jének.

 

minden jó megfejtés 500 s-t ér nekem küldjétek pirivibe azaz vivadelrionak.