//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Csütörtök, 2024-04-25, 01:18
Főoldal » 2014 » Június » 13 » SmackDown 1. adás
15:18
SmackDown 1. adás

Ahogy elkezdődik az adás, már fel is gyúlnak a lángok, ugyanis érkezik a ringbe Kane. Ahogy a nagy vörös szörny beér a ringbe mikrofont fog.
-Szerdán Dean Ambrose önző módon engem hibáztatott a maga vereségéért. Nem mert szembenézni a saját felelősségéért, és inkább engem tett meg bűnbakká. Ráadásul ezt a Dean Ambrose-t beszavazták a WWE bajnoki meccsbe. Ma pedig az Internet bajnoki meccsemen ő lesz a speciális bíró. Itt az ideje, hogy Dean megtudja, milyen az, amikor Kane dühös. Mindenesetre megigérem, Dean, hogy jó távolra el fogsz kerülni a WWE bajnoki öv közeléből! 
Kane földhöz vágja a mikrofont, majd dühösen távozik.
Jeff Hardy vs Undertaker: Szerdán mindkét harcos vesztett, de most javíthatnak, ráadásul a győztes helyet kap a RAW MITB  táska meccsen. Jeff érkezik elsőként, majd Taker is megjön. Megszólal a gong, elindul a meccs. Óvatosan kezdenek a felek, majd Jeff bevisz pár ütést és pár rúgást, majd egy Enziguri-t is. Kioszt még Takernek egy Pepsi Twist-et is, majd a sarokba löki, és nekiugorna, de UT félreáll, és Hardy nekizuhan az oszlopnak. Most Taker kezében az irányítás, kioszt egy Old School-t Jeff Hardy-nak, majd a ring közepére löki, és befogja egy Hell's Gate-be..Hardy kopog?? Nem! Nagy nehezen kiszabadul! És ahogy feláll kioszt egy RKO-t Undertakernak!! Hardy kopogtat 1.....2.....3 és máris vége! Ezzel a győztes és a táska meccs résztvevője Jeff Hardy!
A meccs után a The Best 3:16 csapata érkezik a ringbe, elsőként  CM Punk szólal meg.
-A mai napon ringbe szállunk a Tag Team övekért. Emellet még a táska meccsekbe is bekerültünk. A csapattársamnak pedig lenne egy javaslata.
Stone Cold veszi át a mikrofont:
-Mr. McMahon! Mi értelme van a WHC táska meccsnek, amíg nincsen WHC bajnok. Nem lenne ésszerűbb magáért az övért mérkőzni?
Vince McMahon érkezik.
-Igazad van, SC, legyen csak egy táskás meccs, és abban benne lesz mindenki, aki eddig kvalifikálta magát: Punk, Stone Cold, Jeff Hardy és Cesaro. Ezt a táskát bármelyik övre be lehet váltani. A WHC öv sorsáról pedig csak később, a MITB után lesz döntés.
SC és Punk dühösen távoznak, nem tetszik nekik ez a döntés.
Cesaro vs Roman Reigns: A következő mérkőzésen Roman Reigns debütálhat a svájci szupersztár ellen. Elkezdődik a meccs, egymásba kapaszkodnak az ellenfelek, és próbálják ellökni egymást. A hosszú lökdösődésből Cesaro jön ki jobban, a sarokba löki Reigns-t és bevisz egy European Uppercut-ot, majd visszalöki őt a ring közepébe. Most egy Brogue Kick-kel próbálkozik, de Reigns elhajol, és a kötélhez löki Cesaro-t. Bevisz neki egy Randy Orton DDT-t, majd jönne a You can't see mee, de Cesaro elkapja, és egy Roll-up pinnel kopogtat:1.....2.. de nincs meg. Cesaro próbál ezután bevinni egy Pepsi Twist-et is, de Reigns felkapja és bead neki egy Proto Bomb-ot, amit mostmár követ a You can't see me is, most Roman kopogtat,1.....2....és nem! Cesaro kirúg, de Reigns felemeli a GTS-hez, viszont Cesaro hárít, és kioszt egy Headlock Driver-t az ellenfelének. Megint ő kopogtat,1.....2.....de megint nincs meg. Cesaro reklamál a bírónál, közben Reigns hátulról rátámad, és megint megpróbálkozik a GTS-sel, de Cesaro megint hárít, leugrik róla, és bevisz egy Brogue Kick-et, de mostmár biztosra akar menni, ezért jön egy Neutralizer is, majd Cesaro kopogtat,1.....2.....3 és vége! A győztes nem más, mint Cesaro.
Brock Lesnar vs Kane: Következik az Internet bajnoki mérkőzés, elsőként Brock érkezik, mellette Christiannal. Utána érkezik Kane is, végül pedig a vendégbíró Dean Ambrose. De nem tud bemenni a ringbe, mert Kane azonnal rátámadna. De Brock hátulról megtámadja Kane-t, közben pedig Dean Ambrose elindítja a mérkőzést. Kane sorra kapja az ütéseket és a rugásokat, majd Brock bevisz egy Enziguri-t is. Jön egy Germany Suplex is, és most kopogtatna Brock,1......2.....de nincs meg! Brock reklamál Ambrose-nál, de ahogy megfordul kap egy Big Boot-ot Kane-től, majd Kane kidobja a ringből. De nem megy utána, hanem egy hirtelen mozdulattal megragadja Ambrose nyakát, és egy hatalmas Chokeslam-mel őt is a ringen kívülre küldi, majd utána megy. A lépcsőt megfogja, és leüti először Brockot, majd Dean-t is. Ekkor Christian egy székkel támadna Kane-re, de ő is kap egy Chokeslam-et! Kane most Dean-t veszi célba, de érkezik hátulról Lesnar és nekilöki a kordonnak! Kane a kezét fájlalja, Lesnar belöki a ringbe, és ott ad neki egy F5-öt. Kane a földön fekszik, Brock pedig befogja a Kimura Lock-ba. Kane kénytelen feladni a meccset, Ambrose pedig közben felállt, így jelzi is hogy vége a meccsnek!
Boom Boom Cena vs The Best 3:16: Következik a Tag Team bajnoki mérkőzés, elsőkénz Cena és Kofi csapata érkezik meg. Ezután elsötétül az aréna, és amikor visszakapcsolódnak a lámpák CM Punk és Stone Cold székekke támadnak az ellenfelükre. De ekkora azonban érkezik Jeff Hardy, aki segít a Boom Boom Cena csapatának, és elkergetik a The Best 3:16-ot. Ezzel a mérkőzés véget ért még mielőtt elkezdődött volna. 
A meccs után Vince McMahon érkezik a szorítóba:
-Mivel a The Best 3:16-nak köszönhetően elmaradt a Tag Team bajnoki címmeccs, ezért John Cena és Kofi Kingston a MITB-n küzdhet meg az övekért, egy másik csapat ellen. De most nem ezért jöttem, hanem azért, mert van még egy üres hely a WWE bajnoki meccsen.
Ekkor Brock Lesnar zenéje szólal meg, és érkezik a Bestia.
-Mr. McMahon, én vagyok jelenleg az egyetlen bajnok a szervetezben, megérdemlem, hogy ottlegyek a címmeccsen.
Ekkor érkezik Christian, Brock csapattársa, aki ugye már benne van a bajnoki meccsben.
-Megörültél Brock? Csapattársak vagyunk, nem harcolhatunk egymás ellen.
-Egy meccset ki fogunk bírni!
Ekkor ismét Vince McMahon szólal meg.
-Tudod mit, Brock? Ha leadod az Internet bajnoki övedet, résztvehetsz a WWE bajnoki meccsen! Hétfőig van időd dönteni! 
Vince eldobja a mikrofont, és távozik, Christian pedig dühösen hagyja el a ringet. Ezzel ér véget az adás.

Megtekintések száma: 230 | Hozzáadta:: moltoperfetto | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
1 kimi70  
0 Spam
Sajnos nem nyertem:(

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]