//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Szombat, 2024-04-20, 07:35
Főoldal » 2014 » Június » 24 » Superstars 3. adás
11:09
Superstars 3. adás

ÉÉÉs Itt is van a Money int he Bank gála utáni első Superstars adás!!! Josh Matthews és Scott Stanford köszönti a nézőket!

http://teamhellions.files.wordpress.com/2012/06/superstars614122.jpg

Josh: Üdvözlök mindenkit! Ez itt a Superstars!!! Én Josh Matthews vagyok és itt ül mellettem kommentátor társam Scott Stanford!

Scott: Szép estét kívánok mindenkinek! A mai adás igen izgalmasnak ígérkezik, mivel a tegnapi RAW adáson meglepetések történtek! De talán a legsokkolóbb pillanat az volt, amikor az ADMIN csapat összeállt! Christian, Dean Ambrose és Ezekiel Jackson! Állításuk szerint az igazságot szolgálják és megtisztítják a céget a lázadóktól, akik tönkre teszik a WWE hírnevét! Vince Mcmahon úgy tolmácsolta ezt, hogy végre fellépett a cégben egy olyan csapat, akik tényleg akarnak tenni valamit ezért a cégért!

Josh: Ez tényleg nagyon érdekes! Az Adminok már mint valami biztonsági csapat úgy dolgozott!

Scott: Igen, én ezt nagyon nem értem! Talán Mcmahon is kezd begolyosódni, hogy ilyeneket ringbe enged!

De nem tudják folytatni, mert megszólal Seth Rollins zenéje, aki idegesen lép a ringbe és mikrofont ragad:

- Elegem van!!! Tegnap én érdemeltem azt az övet!!! Mi az, hogy count out??? Az Intercontinental bajnoki övhöz nem illik egy ilyen védelem!!!! Ez teljességgel hülyeség!!! És azok a szemét Adminok!!!! Mit képzelnek??? Megőrült ez a cég???

Ekkor viszont Vince Mcmahon érkezik az Adminok társaságában

If there's one thing Vince McMahon knows how to do, it's create gold from controversy. Courtesy: guyspeed.com

- Seth! Remélem félre értettelek! Az Adminok végre a cég igazságáért léptek fel! Viszont amilyen kifejezéseket használsz ezért megrovásban részesítelek!

- Nem érdekel a megrovásod!!!! Adj egy IC címmeccset!!!

Az Admin csapat elindul a ring felé!

- Álljatok! Van egy ötletem! Kapsz ma egy meccset Rollins! Ha nyersz, mehetsz az IC bajnoki övért a Smackdownban!

- Gyerünk!!!! Vállalom!!!!

- Ez lesz az első meccs! És mivel már elvállaltad, azért azt is elmondom, hogy ez egy No DQ-s Table meccs lesz, Ezekiel Jackson ellen!!!

Seth dühöng!

- Ami téged illet Scott Stanford! Nem tetszik a hozzáállásod a céghez! Ami egy valamit jelent! Ki Vagy RÚGVA!!!!!!!!

Stanford csak habozik és értetlenkedik

- Adminok, tüntessétek el!!!

Az Admin csapat elveri, majd kiviszi a ringből Stanfordot!

 

Jön az első meccs:

Seth Rollins vs Ezekiel Jackson

Table meccs

Mindkét fél már a ringben elkezdődik a meccs! Seth Rollins oldalán csak Brie Bella, míg Big Zeke oldalán az Admin csapat másik két tagja! Elkezdődik a meccs! Rollins nekiugrik Big Zekenek és elkezdi püfölni, ám Jackson hamar ledobja magáról! Ezután Seth egy Sleeper holdot adna, de Ezekiel levágja magáról! Megint ráugrik ütögetni, ám most Big Zeke keményebben lép fel és egy Meat Hookkal földre teríti Rollinst! Eközben a ringen kívül Dean és Christian felállítottak egy asztalt! Big Zeke megvárja, míg Rollins feláll, majd beleszáll!!! SPEAR!!!! De nem is húzza az időt, a ring szélére vonszolja és onnan felkapja!!! Kidobja a ringből az asztalra a Book of Ezekiellel!!! Ezekiel Jackson nyert!!! De az adminok nem ünnepelnek!!! Christian odahajol hozzá és azt ordítja a fekvő Rollinsnak: Ne légy lázadó!!!!

 

Ezután a backstaget kapcsolják Mick Foley és Mr. Mcmahon összefutnak:

- Mr.Mcmahon! Uram! Ne haragudjon, de ki kell mondjam, hogy egyáltalán nem tetszik ez az Admin féle fellépés! Az adás nagy része erre ment eddig és a roster tagjai meglehetősen félnek!

- És? Féljenek!! A lázadók félnek! Akik tisztaszívűek, azoknak nincs félni valójuk! De Te is úgy látom, a lázadó félhez tartozol! Éppen ezért menesztelek a pozíciódból! ÉS ahogy hallottam, elkéne a pénz nektek, mert nem álltok fényesen! Tudod mit! Kicsit bírlak és, hogy bebizonyítsd, hogy nem vagy lázadó, most szabadult fel egy kommentátori állás, amit megadok Neked! Üdv újra a cégnél!

 

A ringben Stone Cold!

Stone Cold On Mic

- Engem egyáltalán nem érdekelnek az Adminok… Nem érdekel Brock Lesnar! Én vagyok Mr. Money int he Bank! Akármikor beválthatom ezt a táskát! Engem csak ez érdekel! Én nyertem és el nem vehetik tőlem! És mégse kaptam nagy szerepet a tegnapi RAW-ban! Nem számít! WWE bajnokként majd mindenki rám figyel!!!

main image

- Te mint bajnok! – Lesnar jön be- Jajj kérlek ne nevettess!! Tudod én vagyok a jelenlegi bajnok! És Te nem tudsz felérni hozzám!!!

Ekkor az Admin csapat érkezik a rámpára, Christian mikrofont fog:

-Álljon meg a menet! Mivel a tegnapi Peep Raw nagyon sikeres volt és mivel ma nincs GM, ezért Mr.Mcmahon kiírt engem ideiglenes GM-nek! Így ez egy különleges Peep Superstars!!! Brock, neked ma nincs helyed a ringben, úgyhogy takarodj!!!

- Én vagyok a bajnok, sehova nem megyek!!!

- Hát jó! Kapsz ma egy meccset!!! Méghozzá Dean Ambrose ellen egy No DQ meccset! Ami Téged illet Steve Austin! Bátornak hiszed magad? Te csak egy lázadó féle vagy! De megmutatom neked, most egy meccsen, hogy ki a lázadó!!! Ez következik most!

 

Steve Austin vs Christian

- Megszólal a gong elindul a meccs! Ám Christian kimegy a ringből!

- Ja, azt elfelejtettem elmondani, hogy ez a meccs is egy No DQ meccs!!!

Ennek hallatán Big Zeke és Dean nekiront Austinnak!!!! Christian egy széket bevisz, majd kétszer megüti vele Stone Coldot, ezután alá teszi a széket és a sarokból egy Swanton bombot ad neki!!!!! Pinneli is!!! 1…..2…..3

 

Ezután jön egy reklám, méghozzá a Battleground PPV reklámja, ami 2014. Július 13-án vasárnap rendeznek meg!

Ismét a ringet kapcsolják, ahol egy U.S. Bajnoki címmeccset láthatunk! Roman Reigns, a bajnok lép ringbe, majd várja, az ellenfelét, mert semmit sem tud!

Roman reigns 7 WWE News and Rumors: Wrestlemania 31 plans for Cesaro & Reigns, superstar surgery & Evolution additions

Antonio Cesaro lép ringbe ezek szerint ellene kell megvédenie!

Elkezdődik a meccs Nagyon keményen egymásnak esnek a felek!! Majd Cesaro egy Pepsi twisttel kínálja meg Romant aki a földre terül! Cesaro felkapja és egyből egy Neutralizert adna Neki!!! De nem bírja el Reignst, aki ficánkol!!!! Roman ad neki egy RKO-t!!!!!! Reigns kilép a ringből és mikrofont ragad:

- Elegem van a csalásból!!! Tegnap összeálltam Seth Rollinssal!!! Mi vagyunk a Sheild!!!!! Nem érdemli ő meg azt, amit az adminok tesznek!!! Ők a lázadók!!!! Mr.Mcmahon Vegye már észre!!!!!!

De a ring elsötétül!!! Majd a fények felvillannak!!! Az ADMIN csapat az!!!!!! Összeverik Roman Reignst!!! Majd rávágják a kommentátori asztalra!!!!! Így a meccset DQ-val Roman nyeri, de ő fizetett nagyobb árat!

 

Reklám! A héten rendezik meg a cég első ECW adását! A rajongók kezében a döntés, hogy milyen meccsen dőljön el az ECW bajnoki öv sorsa!

Visszatért az élőkép és már jön is a főmeccs:

Brock Lesnar vs Dean Ambrose

Non title, No DQ meccs:

Először Lesnar érkezik, a ringbe idegesen, de be sem ért időben, mert már hátulról neki megy Big Zeke!!!!! Ezután bedobja a ringbe ahonnan Christian ad neki egy Speart!!!! Dean érkezik a ringbe egy mikrofonnal:

- Most már látjátok kutyák? Kell még többet beszéljünk?? Elegünk van az átkozott lázadókból! Mi megtisztítjuk tőletek ezt a céget!!! Elegünk van belőletek!! Láthattátok, mit művelnek azzal az Adminok, aki ellenáll a rendsze…

De Lesnar nekiugrik Deannek!!! De jön Christian és Big Zeke akik túlerővel leszedik Deanről, majd meglincselik a WWE bajnokot!!!!

Ekkor elsötétül a ring és felcsapnak a lángok!!!! A kivetítőn a nagy vörös szörny:

main image

- Hahahaaaa Viccesek vagytok Adminkák! Csak rossz a célpontotok!!! Lehet, hogy ő a Jelenlegi WWE bajnok… De én leszek a legközelebbi és az az öv attól a naptól kezdve nem lesz másé, csak az enyém!!!!! Muhahahaaaa!!!!

A fények újra felkapcsolódnak! Az Adminok nem hezitálnak, Christian és Big Zeke felállítja Lesnart és Ambrose felé fordítják!! Dean pedig beleszáll a Sweet Chin Musical az arcába!!!!! Pinneli!!! 1……2……3 Vége!!!!! Big Zeke kimegy a ringből, Christian és Ambrose felemelik a kezüket, Majd jön Big Zeke a WWE övvel és hárman tartják a WWE övet az Adminok!!! Ezzel a képpel zárul a Superstars!

 

Remélem tetszett az adás, akik kikaptak pedig ne szomorkodjanak, a következő alkalommal több szerencséjük lesz!

Írta: Kondor (Van Deeg)

Megtekintések száma: 430 | Hozzáadta:: Kondor | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]