//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Csütörtök, 2024-03-28, 16:28
Főoldal » 2014 » Augusztus » 05
És köszöntünk mindenkit az ehetei Saturday Morning Slam-en!!
Kezdjük is az adást!
Az első mérkőzés: Bad News Barret Vs The Miz
Single Match
BNB kezd jobban és erőssebben majd egy Body Slam és Float-Over DDT-vel fölénybe kerül és miután Miz feláll kap egy Enzigurit és neki esik a köteleknek.
És Big Boot és átesik a kötelek felett Miz és a ringen kívül ér földet a bíró számol 1....2.....3....4...5.....6..visszaér Miz és belenéz egy Superman Punch-ba!
BNB eddig simán uralja a meccset és Clothesline és DDT majd Germany Suplex! BNB készül a kivágző mozdulatára és Sikeres! betalál a Bull Hammer Elbow-al!!
Ráfekszik 1............2...........3!! vége!
a Győztes:Bad News Barret!

Második Mérkőzés: Triple H Vs Cesaro
First Contender Match (SMS öv)
Falls Count Anywhere Match (Vendégkommentátor: Shawn Michaels)
... Tovább »
Megtekintések száma: 322 | Hozzáadta:: VCF97 | Dátum: 2014-08-05 | Hozzászólások (0)

köszöntök minndenkit ez itt az ECW !! ma 3 meccs lesz !   Jeff Hardy megküzd Cesaro val majd Chris Benoit az ECW övért küzd Punkkal és zárásként ezekiel jackson vs christian , de nem huzom az időt tovább kezdődjön sz 1. meccs. 

Jeff Hardy Vs Cesaro

Cesaro  kezd jobban bevisz pár ütést majd eldobja magát és mintha jeff hardy tökön rúgta volna.. és DQ !!!!! Cesaro nyer !!!de kijön vince és mondja : ez egy no dq meccs !!! mehet !!! ardy egyből tökön rugja megint és  behoz egy széket majd leüti vele cesarot ugy hogy kifekszik cesaro !! majd jeff elkezdi festegetni az arcát és felfesz egy maszkot a ring alól !! ő willow !!!!! majd bemegy mégegy székkel és szét veri vele ellenfelét majd felálltítja és RKO, Twist Of Fate és swanton bomb !!!! pin 1..2..3 !!! kijön vince és mondja, Grat Willow ! ez kell a cégnek !! és az kell a cégnek hogy egy nagon jó meccset lássunk a SS-en ezért pedig úgy döntöttem hogy az ellenfeled nemás lesz mint .......Christian ??? ... Tovább »

Megtekintések száma: 280 | Hozzáadta:: Doma | Dátum: 2014-08-05 | Hozzászólások (0)