//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Péntek, 2024-04-19, 11:34
Főoldal » 2014 » Augusztus » 5 » Saturday Morning Slam ?.adás
23:15
Saturday Morning Slam ?.adás
És köszöntünk mindenkit az ehetei Saturday Morning Slam-en!!
Kezdjük is az adást!
Az első mérkőzés: Bad News Barret Vs The Miz
Single Match
BNB kezd jobban és erőssebben majd egy Body Slam és Float-Over DDT-vel fölénybe kerül és miután Miz feláll kap egy Enzigurit és neki esik a köteleknek.
És Big Boot és átesik a kötelek felett Miz és a ringen kívül ér földet a bíró számol 1....2.....3....4...5.....6..visszaér Miz és belenéz egy Superman Punch-ba!
BNB eddig simán uralja a meccset és Clothesline és DDT majd Germany Suplex! BNB készül a kivágző mozdulatára és Sikeres! betalál a Bull Hammer Elbow-al!!
Ráfekszik 1............2...........3!! vége!
a Győztes:Bad News Barret!

Második Mérkőzés: Triple H Vs Cesaro
First Contender Match (SMS öv)
Falls Count Anywhere Match (Vendégkommentátor: Shawn Michaels)
Kezdődik a meccs!
A meccsen Cesaro kerül fölénybe egy Europan Uppercouts-al de nem tud nem odafigyelni Shawn-ra és HHH kihasználja és Germany Suplex! HHH kinéz Shawn-ra majd kimegy és elővesz egy pörölyt!!
Cesaro csak most veszi észre és kimenne egy székért de mire elővenné HHH a pöröllyel fejbe vágja majd eldobja a pörölyt és felkapja Cesarot!
És Flapjack a kordonra majd megint felemeli és Spine Buster a kordonra és átszakad a kordon és mászik a sarokba HHH és Divin Elbow Leg Droop! DE Cesaro elgurul!
HHH a vállát fájlalja! Cesaro előveszi a széket és csépeli vele HHH-t! Amint feláll HHH Cesaro befogja az Anaconda Vise-ba!!! És HHH a földre rogy de jön Shawn és Pelé Kick!!!
Cesar a földön feláll de Codebreaker!! és HHH-tól egy Spear!! azaz a SCS!!! de nem fekszik rá Shawn már pakolja is le a kommentátor asztalt!
És HHH odarángatja Dolphot Shawn pedig Sweet Chin Music!!! És F-5!!! az asztalra!! D-Struction az asztalra!! és most fekszik rá és 1...........2..........3! Vége!
a Győztes:Triple H!

Harmadik mérkőzés: Seth Rollins Vs Undertaker
No DQ Match!
elkezdődik a meccs és Seth Rollins kezd erősebben és De Jong Kick! És ezután UT visszatámad de Seth hamar fölénybe kerül és bevágja a sarokba és Tornado DDT!
És a ring közepén a White Noise után befogja a Hells Gate-be!! És UT kopog??? Kopog??? Meddig bírja de Kiszabadul hogy csinálta!!! és Seth őrjöng és Attitude Adjustment!!
UT ráfekszik és 1..........2.............De Seth kirúg!! és Seth feláll és RKO Undertakernek!!! Seth ráfekszik 1...........2.......3!! Vége
a Győztes: Seth Rollins!

Negyedik Főmeccs: Kane,Goldust,Kofi,Ziggler,Orton,Sheamus,Jericho,Batista,The Rock, Reigns!
10 Men Battle Royal Match!
Kezdődik is a meccs! és amint elkezdik gyorsan kidobják Kane-t Zigglert, Sheamus-t és Batista-t!!! hamar kiestek és a bent maradtak csak néznek egymásra mad egymásnak esnek és Orton és Kofi a közellenség!
Mindkettőt hamar kidobják hamar négyen maradnak! és egymásnak esnek csépelik egymást és Jericho kiesik Reigns egy Chokeslammel átdobja a kötél felett!!
És 3-an vannak hosszú verekedés után Goldust és Reigns összeáll The Rock ellen! Rock egy Spinebustert ad Goldustnak. De nem figyel és jön Reigns és UT Clothesline!
És felkapja és AA de The Rock kiszabadul és belenéz egy Brogue Kick-be!! Goldust marad állva de nem bírja felemelni Rock-ot de felkel Reigns!!
És felkapják és Chokeslam DE egy CodeBreaker-el fordít The Rock!!! The Rock pedig egy Spear-el elintézi Goldustot is!!! The Rock ünnepel és nem figyel és Reigns RKO!!!
The Rock kifekszik!! és Jön Goldust egyenesen beleszalad Reigns kezébe!! Ckokeslam de nem!! The Rock feláll és Goldust Borgue Kick The Rocknak!!!
és The Rock épphogy megkapaszkodik a kötélbe de megfordul és jön Reigns és AA és átdobja a kötél felett!! AA Reignstől The Rocknak a padlóra!! The Rock kiesik!
És Goldust hátba vágja Reigns és Chokeslam!!! Chokeslam Goldustnak a kötél felett a padlóra!!! Goldust kiesik!! Vége!!
a Győztes és az új bajnok Roman Reigns!!!!!

Vége az adásnak, rövid lett, remélem tetszett!
Aki ma kikapott majd nyer holnap!
Megtekintések száma: 323 | Hozzáadta:: VCF97 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]