//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Csütörtök, 2024-03-28, 21:18
Főoldal » 2014 » Július » 20 » Weekly Review 2. adás
03:46
Weekly Review 2. adás

Köszöntünk Mindenkit!

Renee Young: Üdvözlök mindenkit! Az én nevem Renee Young és ma én leszek a Weekly Review műsorvezetője. Kezdjük is a RAW-on történt eseménnyel, melynek címe: Törés az ADMIN-ban? Lássuk tehát, hogy mi történt hétfőn:


Elindul az adás, és érkeznek is az Adminok. Elsőként Ezekiel Jackson fog mikrofont:

-Tegnap bebizonyítottam, hogy van igazság. Én, egyedül az adminok között megnyertem a mérkőzésem….

Christian szakítja félbe:

-Hé, hé, hé! Ezt úgy mondod mintha én nem nyertem volna !! Csak ti nem bírtátok megakadályozni hogy Stone Cold beváltsa a táskát!!

-Ezt úgy mondod mintha az a mi dolgunk lenne megvédeni a büdös övedet!!

-Már nem azért de én is megnyertem a meccsem - mondja Ambrose.

-Akkor hol az öved??!! –vágja rá Jackson???

Dean erre nem tud mit mondani…..Codebreaker Ezekiel Jacksonnak!!! Dean felemeli Ezekiel Jackson Nehézsúlyú világbajnok övét, és azt kiabálja, hogy: -Itt az én övem!!!!!.

Christian és Dean farkasszemet néznek egy darabig, majd Christian elsétál…..Dean én még egy darabig nézi a földön fekvő Jacksont, majd rádobja az övet Jacksonra és ő is távozik.


Renee Young: Érdekes… De jöjjön inkább a SuperStars, ahol Jeff Hardy nagy meccset vívott Goldbergel:


Elsőként Goldberg jön be egyedül. megszólal Stephanie McMahon zenéje és bejön, felkonferálja Jeff-et és megszólal a zenéje majd bejön. Kezdődik a meccs. Jeff nekiront Goldbergnek ám eldobja magától Goldberg. Jeff gondol egyet és megint rátmad Goldbergre de megint nem sikerül és Goldberg ekkor be is tud rajta vinni egy Spinebustert!!! De Jeff blokkol és Roll up pin 1..2.. nincs meg! Jeff egyből ad egy Enzigurit majd egy Drop Kick-et!!! Majd bead egy suplex-et és egy pepsi twistet és pinnel 1..2.. nincs meg !! ekkor befogja egy yes lock ba !!!!!!??????? vajon Goldberg kopog ??? nem !!!!!! fordit egy hells gatettel !!!! és jeff nagyon szenved !!!!!! de eléi a köteleket !!!! és kigurul majd összeesik. A biró számol 1...2...3...4..5...6...7...8....9..... jeff visszajön a ringbe . éppen hogy visszatért..amint feláll SPEAR goldbergtől !!!! de a bírónak véletlen !!!!! ekkor berohan Goldust és leüti egy acélszékkel Godberget és elbújik ring alá. érkezik egy másik bíró. Jeff nem tudja mit tegyen .....megvárja míg Goldberg feláll és KO PUNCH!!! Majd egyből egy RKO !! ebből nem lehet kiszabadlni.. 1..2..3 !!!!! de Goldberg lába a köteleken !!!!! Jeff nagyon ideges és reklamál a bírónak.. Goldberg talpon ÉS JACKHAMMER!!! DE HARDY VALAHOGY MÉG EZT IS LEBLOKKOLJA !!! MAJD TWIST OF FATE EGYBŐL ÉS SWANTON BOMB A MAGASBÓL !!! PIN 1..2..3!


Renee Young: Nagy meccs volt. De az ECW-re kilátogatók sem unatkozhattak a CM Punk vs Big Zeke meccsen…


Cm Punk érkezik!!!!Punk mikrofont majd a Summer Slmaről kezd el beszélni.A Summer Slamen bárki lesz a kihívóm onnan is bajnokként fogok távozni!Akár tetszik akár nem!Mert én vagyok a világlegjobbja!

Ekkor azonban megszólal Vince zenéje!:Punk lehet te így gondolod de én nem!Ugyanis Ambrose-t nem tudtad legyőzni ezért a Summer Slamen ellene megint megvéded az öved!De hogy még nehezebb legyen harmadiknak a meccsbe Cesaro!!!!Ennyi kezd el a meccsed Ezekiel Jacksonnal!

Cm Punk vs Ezekiel Jackson:A meccset Jackson kezdi jobban és nagyon kemény nagy ütésekkel földre küldi Punkot majd a földhöz csapja többször és kemény ütésekkel ott is tudja tartani majd lefejeli és elkezdi gúnyolni majd bevisz neki egy Europen Uppercoutsot amit pedig egy Belly To Belly Suplex követ és Ezekiel pinneli is 1...de Punk ki is rúg majd amikor fel kel egyből vissza is támad és bevisz egy Undertaker clotheslinet majd egy Randy Orton DDT-t.majd Punk kemény rugásokat mér Jackson halántékára és a testére főleg majd keményen megtapossa és a közönség is nagyon Cm Punk oldalán van és nagyon éltetik majd Punk készül a sister abigialra és sikerül is bevetni majd egyből rá is fekszik és pinnel a bíró számol is 1.................2.........de Big Zeke ki rúg!!!!!!Punk adna mégegyet de Ezekiel hárítjja majd Book of Ezekiel!!!!!!Pinnel 1................2...........3!


Renee Young: A Main Event eléggé unalmas volt ugyanis minden meccset Brock Lesnar kapott… Ugyanakkor a Smack jól alakult és a legjobb meccs a következő volt:


Dean Ambrose vs Cesaro No DQ meccs:

Nem is habozik a két sztár, a gongszó hallatára egyből egymásnak rontanak!!! Kemény ökölcsatába kezdenek!! Ambrose tűnik úgy, hogy fölényesebb helyzetben van!! De Cesaro a szemébe nyúl!!! Így a Svájci kerekedik fölénybe!!! Ezt kihasználva egy Pepsi Twisttel földre teríti ellenfelét!!! Cesaro kicsit gúnyolja Ambroset, majd megfogja a két lábát!! Cesaro swingre készül!!!! De mi??? Mit csinál Dean??? Mekkora erő van benne!!! Fölhúzodszkodik és Kimurába fogja Cesarot a ring közepén!!!! A Svájci atomerőmű most veszélybe kerül!!!! Ataomkatasztrófa készülőben!!!! Cesaro szenved!!!! Ambrose keményen fogja!!!! Cesaro próbálja elérni a kötelet!!! De lehetetlen!!!! Dean nagyon keményen befogta!!! Lekopogja?? Ambrose nyer?? Cesaro szenved, de nem adja fel!!! De ájuldozik a Svájci!!! Dean nyerhet!!!! De mindjárt eléri a kötelet!!! Vonaglik! DE NEM!!! Ambrose vissza tessékeli!!! Cesaro kezd összeomlani!!! Vége!! NEM!!! Cesaro most hátrafele húzza Deant!!! Lábbal eléri a kötelet!!!!! Ambrose nem hiszi el!!! A számolás megszakítva!!! Dean idegeskedik, de lenyugtatja magát, majd kidobja a ringből a svájcit és utána megy!!! Cesaro térden, de jajj!!! Egy super kick a svájci arcába!!! Ezután Deab szétszedi az acéllépcsőt!!! felsegíti Cesarot!!!! Killswitchhel rá az acél lépcsőre!!!!! Ez mondhatjuk KO Cesaronak!!! Dean elmosolyodik, majd valami olyat ordít Cesaronak: Én leszek az ECW bajnok!!! A ring alá nyúl és egy acél szket vesz elő, majd elkezdi vele csépelni!!!! Vagy 15-20 ütést bevisz, ezután fel állítja és bedobja a ringbe!!!! Utána megy, de jajj!!! Ez Cm Punk!!! Az övével odavág egyet Ambrosenak!!! Ezután bemegy a ringbe! Felsegíti Cesarot!! Ez mi?? De Cesaronak meg egy F-5-öt ad!!!! Felnyújta az övét és azt kiabálja: Én vagyok az „ECW BAJNOK!!!” Ezután elhagyja a ringet! Ambrose a ringen kívül a földön, Cesaro pedig belül!! De jön Christian és Big Zeke!! Christian felálltja nagy nehezen Ambroset, de Big Zeke csak nézi!!! A kanadai odaszól, hogy segítsen már neki!! De Jackson csak áll és nézi!!! Ezután Christian elengedi és elkezdenek veszekedni Big Zekevel, de pontosan mi nem értjük, hogy mit is mondanak egymásnak!! Majd Zeke elkapja a fejét és dühösen bedobja a ringbe Ambroset!!! De Deannek már van egy kis ereje így rámászik A svájcira!!!! Pin!!! 1…….2……3 Vége!!! A győztes Dean Ambrose!!!! Ambrose örül és Christian is bemegy mellé, mert látszik Deanen, hogy fáradt! Zeke csak komoran nézi öket kintről először, majd bemegy és rámutat Cesarora, hogy állítsák fel!!! Triple Powerbomb!!!! Dean még kicsit örül, Christian meg segít neki elhagyni a ringet, eközben viszont Big Zeke elsuhanva elhagyja a ringet!!


Renee Young: A végén pedig az SMS-en HBK érdekes kijelentést tett egy fantasztikus címvédés után:


Kezdőik is a meccs! HBK indít jobban és nagy összekapaszkodás után bevisz egy Neckbreakert amit egy DDT követ. HBK felállítja Hardyt, de ez nagy hiba mert Hardy fordít egy Samoan Slammel! Majd Jeff felmászik a sarokba és Head Splash! De nem mert HBK elhajolt és ráfekszik! 1-2! Hardy ezt most megúszta! Shawn ad neki két Body Slamet majd egy Holut Saultot! 1-2! Hardy most is kirúg.

-Nagy lenne ha Jeff Hardy az IC mellett a SLAM Övet is birtokolná.

-Igen. Bár tegnap Hardy az OCW történetében először átment Willowba, ma úgy néz ki visszatért az igazi Jeff Hardy.

Most azonban Jeff próbál fordítani és hitelen RKO!!! 1-2-3! Hoppá! Jeff Hardy vezet 1-0-ra!!! Shawn nem hiszi el és keményen megtámadja ellenfelét majd bevisz egy Pelé Kicket és egy Sister Abigail!!! 1-2-3! 1-1! HBK gyorsan kiegyenlít. HBK hoz egy asztalt és felállítja majd rárakja Jeffet és felmászik a sarokba majd megpróbál Diving Elbow Dropot, de Jeff elgurul és így HBK nem ugrik le. Jeff felmegy HBK mellé a sarokba! És egy Superplex a sarokból! 1-2-3!NEM!!! HBK az utolsó pillanatban kijön. Jeff felszedi ellenfelét, de CODEBREAKER!!! HBK pinnel! 1-2-3! Megvan? NEM! A bíró szerint Hardy az utolsó pillanatban kijött! HBK felveszi ellenfelét és KO! Majd lerántja! Koji Clutch!!! Kopog-e Jeff?! Kopog-e?! Jeff úgy néz ki mintha elájult volna! A bíró megállítja a meccset! Hivatalosan submission-el nyert HBK!

A győztes (submission): Shawn Michaels

HBK mikrofont fog: Tudom, hogy ez az öv milyen friss és ugyanakkor nagyon dicső dolog birtokolni. De nekem nagyobb céljaim vannak mit egész életemben a SLAM Övet védeni. Így a mai nappal lemondok a SLAM Bajnoki Övemről!........Tudom, tudom, ez most sokakat meglep, de én tudom, hogy ennél többet érek és a mai nappal célba veszem az Országos Bajnoki Övet! Ma legyőztem Jeff Hardyt!!! Dolphot is le tudom győzni!!! És be fogom bizonyítani, hogy ennél többre is képes vagyok!!! Köszönöm!


Renee Young: Ennyi volt a mai adás. Köszönöm a figyelmet és találkozunk a jövőhéten. Sziasztok!


Írta: Áron

Megtekintések száma: 285 | Hozzáadta:: Áron | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]