//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Péntek, 2024-04-19, 19:13
Főoldal » 2014 » Július » 29 » Superstars ?. Adás
22:30
Superstars ?. Adás

Elindul az adás, és rögtön kezdődik is az első mérkőzés:

R-Truth vs The Miz: Elsőként Miz érkezik, és próbálja ünnepeltetni magát a közönséggel, de kifütyülik. Érkezik R-Truth és őt nagyobb üdvrialgás fogadja. Megszólal a gong, elindulnak egymás felé, majd R-Truth bevisz pár ütést Miz arcára. Miz az arcát fogva kigurul a ringből, majd elkéri egy telefont az egyik biztonsági őrtől, és abban nézi, hogy nem esett-e baja az arcának. De érkezik hátulról R-Truth, és átlöki Miz-t a barikádon, majd a fejét a barikádnak üti többször is. A bíró számol, ezért Truth visszahozza a barikádon belülre Miz-t, majd nekilöki az acéllépcsőnek, és visszadobja a ringbe. Ő is visszamegy, majd felsegítené Mizt, aki ismét kigurul, és az arcát fogva elsétál….  A bíró számol, Miz pedig csak áll a rámpán….de R-Truth utána megy!!!! R-Truth megfogja Mizt, visszarángatja a ringhez, de mire ő is visszamenne, Miz megint kimenekül. Truth elkezdi üldözni Mizt aki a ring körül futva próbál menekülni, de utoléri R-Truth, és nekilöki az acéllépcsőnek!  Bulldog Truth-tól a lépcsőre!!! Visszadobja Mizt a ringbe és ott GTS!!! Truth kopogtat 1…..2…..3 és megvan! R-Truth ünnepel,  Miz az arcát fogva távozik.

Chris Jericho vs Shawn Michaels: Mindketten megérkeznek, elindul a meccs. Óvatosan közelítenek egymás felé….. Sweet Chin Music HBK-tól!!! Ez gyors volt!! Shawn kopogtat 1…..2….de nem!!! Jericho kirúg!!! Michaels nem hiszi el, de nem tétovázik, újabb Sweet Chin Mu…de Jericho felugrik és Superman Punch!!! Jericho kopogtat 1…..2…..de nem!!! Michaels felpattan!!! Megint közelítenek egymás felé, és egymásba kapaszkodnak. Codebreaker Jericho-tól!! De SM elkapja, és földhöz vágja!! Ezután bevisz egy Thesz Press-t!!! Befogja Jerichot a Koji Clutch-ba!!!! Y2J kopog? Nem tehet mást!! A győztes feladatással nem más mint Shawn Michaels!

A backstaget kapcsolják ahol R-Truth  épp interjút ad.
-Gratulálok, legyőzted The Miz-t!
-Köszönöm, örülök hogy az első 1 v 1-es meccsemen megszereztem a győzelmet.
-Bizony, remek debütálás. Mik a terveid a jövőre nézve?
-Szeretnék mindenképp nyerni egy bajnoki….

De érkezik Miz aki rátámad Truth-ra, és durva verésben részesíti!!!  Majd fölé hajol, és ezt mondja: ,,Ne merészelj mégegyszer a Moneymakerhez nyúlni”!

Shield vs Batista és RVD: Ismét az arénából kapjuk a képet, ahol a Shield csapata a frissen összeállt Batista-Rob Van Dam társulattal mérkőzik. RVD és Reigns kezd a ringben. Egymásnak esnek, megy az adok-kapok, de aztán Reigns ellöki magától RVD-t és bevisz egy Putyin Slam 2-t. Reigns kopogtat 1…..2….de nem! Nem hiszi el, ennek következményeképp vált is Rollonsszal. Rollins bevisz egy De Jong Kick-et Batistának, aki leesik a ring mellé, majd befogja RVD-t a Hell’s Gate-be!!! RVD kopog!! Nem kiszabadul!!! Mármint nem, kiszabadul!!! Rollins viszont lerúgja egy Sweet Chin Musickal!!! Rollins kopogtat 1…..2…..3 and jór vinnör íz dö síld!

Dolph Ziggler vs HHH: Máris jön a következő meccs. Elsőként a US bajnok Ziggler érkezik majd megjön HHH is. A meccs pikantériája az, hogy Ziggy HHH csapattársa, HBK ellen fogja megvédeni a US bajnoki övét, juj.  Megszólal a gingli-gong. Közelítenek egymás felé. Huh. Jaj. Egymásba kapaszkodnak…. Nem bírnak egymással, de aztán HHH ellöki Zigglert. Ziggy visszapattan a kötélről, és Clothesline!! Majd mégegy…. de nem!! HHH bé vitelez egy Szamoai szlemet. És mégy egy Samoan Slam!! Ezt követ a Neckbreaker majd HHH felmegy a sarokba!!!  Diving Elbó Drop!!! HHH kopogtatik…1……2..de ez még egyelőre nincs en meg. Mindketten felállnak, majd ökölpárbajba kezdenek, amiből természetesen az erősebb H H H jön ki jobban. Spinebustaaaaa Dolphnak!! Dolph a sarokba menekül, de utána megy HHH és Superplex!!!! HHH kopogatik.1…….1……..1……mi?? na mégeccer 1……2..de nem!!!!! Dolph Ziggler, valódi nevén Nick Nemeth kirúg!!!! HHH hitetlenkedik, reklamál….de Ziggy minden maradék erejét összeszedve bevisz neki egy Fame Assert!!! Ziggler kopogtatik 1……2……három de mégse!!! nincsen meg!! mily meglepődtetés!!!! Ziggler készül a Punt kickre!! De HHH kigurul a ringből!! Ziggler utána, ökölpárbajba kezdenek a ring mellett!!! HHH nekilöki Zigglert az acéllépcsőnek, lol. A bíró számol, HHH 8-nál visszamegy! Vége!! NEM!! Ziggler az utolsó pillanatban visszaugrik…de kap is egy Pedigreet!!! HHH kopogtatik 1…...3….na b@zdmeg szóval 1……2……3 és a győztes ezzel egyátalán nem más , mint Tripla Há!!!!

Ezzel zárul az adás…

 

…eddigi része.

UT és SCSA vs Lesnar és Kane: Következik a főmérkőzés. Majd minjárt megírom. Itt is vagyok. Kane és SCSA kezd, közelítenek egymás felé. Egymásnak esnek, de nagyon. Húha mi van itt. Kane jön ki jobban az ökölcsatából, de SCSA vált UT-val. Taker nagy lendülettet érkezik, de Kane elgáncsolja.

Reklám: A reklám az jó!

…Kane és Stone Cold van a ringben. Stone Cold sorozza ellenfelét, amikor Kane fordít egy Powerslammel.  De Brock Kane hátára csap!! Kane dühös! Chokeslam Brocknak??! Nem, F5 Kanenek!! Stone Cold is kap egy F5-t!!! Brock kopogtat 1…..2…..3!! Ezzel a győztes Brock és Kane a csapata!! De érkezik UT és leüti egy székkel Brockot, majd ad neki a székre egy Tombstone-t. Ezzel ér véget az adás. Most tényleg.

Bocs h nincsenek képek, de késő van :( 
Bocs ha szar írta: a fáratt molto

Megtekintések száma: 287 | Hozzáadta:: moltoperfetto | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]