//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Csütörtök, 2024-03-28, 13:14
Főoldal » 2014 » Július » 11 » Smack Down 5. Adás
12:53
Smack Down 5. Adás

Az adás nem mással, mint Christiannel és a Peep Showwal kezdődik! Ám ez kicsit különleges, ugyanis Christian mint műsorvezető és a másik kit admin is a ringbe van, mint testőrök a ring két sarkában

Image and video hosting by TinyPic

- Üdvözlök mindenkit a showban, ami nem ismerve a határokat mindenre megoldást talál, ez a Peep show!!!! Én Christian vagyok és itt van két társam, Dean Ambrose, és Ezekiel Jackson! Mi vagyunk az ADMIN-ok!!!

- A közönség fújol –

- Köszönjük! Ezzel bizonyítjátok, hogy milyen lázadó nép! De nem is pocsékolom rátok a drága időmet! Hívom első vendégemet, a még ECW bajnokot, CM Punkot!

-zene nélkül jön be Punk és már a rámpán egy mikrofonnal áll-

cm punk

- Álljunk csak meg!!! Még??? Christin, úgy látom valamit nagyon félrénézhettél! Azt hiszed Ambrose elveheti az övem?? Nem eszik olyan forrón azt a kását!

- Örülök a kis monológodnak, inkább szedd a lábaid a ringbe! Ja és csak tudd, a Battlegroundon az igazság nyer!!! És az ADMIN-ok elhozzák a változást a cégbe!!! Nem lesz lázadás!!!!

- Jójó… Bla bla!

- Te Nekem ne pofátlankodj! Inkább megkérdezem, milyen,. hogy a csapattársad ellened fordult??? Milyen, hogy védtelenné váltál!!! Már 2-en is a címedre hajtanak! Ambrose ellenfele majdnem Austin lett!!

- Hogy milyen? Számítottam arra, hogy nem lehet benne megbízni!

- Szóval akkor azt mondod, The Best 3:16 felbomlik?

- Álljunk csak meg!!!! –Austin rohan a ringbe-

- Ehhez van 1-2 szavam Nekem is!! Lehet be akartam váltani, ez tény, de így Neked lett volna egy visszavágód, így a Battlegroundon, ellenem küzdöttél volna, nem Ambrose ellen!!!

- És az mért jó??? Azt hiszed nem vagyok elég erős??? Bekötött szemmel elverném azt az idegbeteg állatot!! –Ambrosera mutat közben-

- Ne, hogy azt hi….

DE nem tudja folytatni, mert Ambrose idegesen beleszáll Punkba majd elkezdi verni!!!!! Austin megpróbállja leszedni, de jön a másik két ADMIN és elintézik Stone Coldot!!! DE JÖN CESARO!!!! Leszedi Ambroset Punkról és félre löki!!!!! Punkot kimenekíti a ringből, DE Ő nem tud kimenni!!! Dean elkapja és őt kezdi el verni!!! Majd ajándékoz egy Sister Abigailt Cesaronak!!!!! A Svájci a földön! Ambrose pedig mutatja, hogy adjanak neki egy Triple powerbomot!!! Felkapják!!!! BUMM!!! Cesarot keményen odavágták!!! De jön Mick Foley a Smack újy General managerje!

dothis_foley_051514.jpg

- Adminok!!! Még mindig nem vagyok ezzel megelégedve!!! Elegem van, abból, amit csináltok! Tehát mára mindhárman kaptok egy meccset!! Ezekiel Jackson egy 2 v 1 Handicap meccsen megküzd Bad News Barett és Bray Wyatt ellen!!!! Dean Ambrose és Christian kapnak egy meccset a Tag team vajnokok ellen!!! És hogy ne csak rólatok szóljon minden! Jeff Hardy egy három fordulós gauntlet meccsen védi meg az övét!!!! Kezdődjön hát az adás!!!!

Reklám: Csak mert muszáj megemlítenünk, a mi oldalunk nem jöhetet volna létre, ha nem hozzák létre ezt a csodálatosan galibás összetételű, néhol kicsit gyengécske Ucozt! Hát hálával adózzunk annak, hogy létezik az Ucoz.hu!

Kapjuk is az élő képet, ahol jön az első meccs! Ezekiel Jackson Vs Bad News Barrett és Bray Wyatt

Wade Barrett and Ezekiel Jackson - wade-barrett Photo

A ringben Ezekiel Jackson ellen Bray Wyatt kezd! Wyatt kemény ütések bevitelével próbálja Big Zeket megfélemlíteni, de nem nagyon sikerül! megpróbálna valamilyen kombinációt bevinni, de nem sikerül, majd a kötélről elrúgaszkodva neki fut, de Big bootba szalad!!!!! Wyatt a földre puffan, de Big Zeke hamar felkapja!! Book of Ezekiel!!!! De nem!!!! Wyat kiugrik belőle és villámgyorsan pacsiziok és elhagyja a ringet!!!! Barett meglepődik!!! De figyelj oda!!! Big Zeke bevágja a ringbe!!! Superman punch Big zeke arcába!!!!! Wade fordít!!!! Big Zeke összerogyott!!! Az Angliai kihasználná ezt!! Spinebuster!!!! Ezutána sarokba megy!!! Felhúzza a könyök védőjét!!!! Jön a Bull Hammer elbow!!!! De Bray tagot ad és bemegy a ringbe!!!! Bareztt visszehúzza!!!! Wyatt és Barett veszekednek!!!! Elkezdenek kakaskodni!!! De jön Ezekiel jackson!!! Elkapja mindkettejük vállát!!!!! Egyszerre két embernek ad Book of Ezekielt!!!!! Pinneli Wyattet!!! 1…..2…..3 Vége!!! A győztes Ezekiel Jackson!!!

Kapcsolják a Backstaget, ahol a DX beszélget a meccsükről, majd megjelenik Hardy aki megszólítja őket:

- Srácok! Nagyon nem tetszik az ami az OCW-ban folyik! Sok szerencsét kívánok nektek már, remélem sikerül győznötök!

- Ugyan Jeff… Néz ránk! Mi vagyunk a Tag team bajnokok, plussz Shawn a Slam bajnok! Kell ennél több? Mi vagyunk a cég legpatinánsabb csapata!!! És ez a legfontosabb!  Az Adminok nem érnek fel hozzánk! Szerencse nélkül is mindent megnyerünk!

- Azért lesz egy kis szüksé…

- Szükségünk??? Én vagyok Shawn, ő itt Hunter, mi vagyunk az OCW legnagyobbjai! Hallod ezt!! DX mindenhol!!!! Nem tetszik?? Tudod azt a két szót! ÉS most húzás van öreg!

Viszont máris újra a ringet kapcsolják, ahol a délelőtt bejelentett meccshez érkeznek a résztvevők, először Kofi Kingston, majd The Rock! A gong megszólal és a mérkőzés elkezdődik! Nagyon szépen kezdenek, látszik, hogy mindkét fél tiszteli egymást, a meccs elején Kofi kezdene utalkodni és a kezébe venni az irányítást, de a High Kneet amit adna, az elől Rock elugrik, és innentől a meccset Dwayne Johnson uralja! Kap Kofi egy Spine bustert majd egy White noiset, és mikor nagy nehezen feltápászkodik Rock egy Rock Bottom után Pinneli 1…..2….3 Ezzel a meccs győztese The Rock lett! Ám Rock nagyon tisztességesen felsegíti ellenfelét kezet fog vele majd felemeli az ő kezét!!! Ez egy nagyon szép pillanat! Ezután megöleli és valamit mondd neki, de mi nem halljuk és nem értjük!

Reklám:

Ezen a héten kerül megrendezésre a Battleground PPV! A gálán az eddigiek szerint ezek a meccsek vannak bejelentve:

vsWWE bajnoki meccs

vsECW bajnoki meccs

 

vsvsBattleground tornament 1. középdöntő

vsvsBattleground tornament 2. középdöntő

vsvsBattleground tornament 3. középdöntő

vsvsBattleground tornament 4. középdöntő

 

Ismét látjuk a ringet, ahol a 3. meccs először az Intercontinental bajnok Jeff Hardy érkezik! majd első ellenfele, aki nem más, mint RVD!! Két High flyer csatáját láthatjuk! Ahogy megszólal a gong a meccs el is kezdődik! Se Jeff, se RVD nem húzza az időt egyből egymásnak szaladnak és egymásba kapaszkodnak, majd RVD egy oldalsó headlockba fogja Jeffet és vele fut a kötélnek, de Feff ellöki és felkészül, hogy a kötélről elrugaszkodó RVD-nek ad egy rúgást, de Van Dam, megkapaszkodik, így Hardy a földre esik! RVD ráugrik és már pinneli 1…..2….De a meglepődött Hardy még időben kirúgja a pint!!!! Van Dam nem habozik feláll és felsegíti Jeffet, de rosszul tette, mert egy pepsi twisttel gazdagodik!!! Jeff van most fölényben!! Megfordul és a sarokra mutat, hogy jön a 450 Splash!!! De közben hátulról Kofi!!!! Roll Up Pin!!!!!!! 1……2……3 Új bajnok!!!! Jeff veszít!!! NEM!!!!! HARDY ÁTFORDÍTJA AZ UTOLSÓ PILLANATBAN!!! Ő PINNEL!!! 1……2……3 RVD Kiesik!!!!! Jeff könnyen hárítja az első akadályt, de már jön is a második Daniel bryan személyében, a gong pedig megint megszólal, Hardy nm sokat pihenhetett! Daniel Neki fut és egyből Running knee!!!!! Bryan nagyon hamar Finishert ad!!! Pinnel!! 1……2……Hardy lába a kötélen!!!!!!! Daniel nem hiszi el!!! Arrébb húzza és megint pinneli!!! 1……2…..De Jeff most kirúg!!!! Bryan idegesen mismét befogja!!! 1……De Hardy nagyon bajnok akar maradni!!!! Daniel feláll és felsegíti Daniel kezét!!!! UT Clothesline!!!! De nem!!! KO Punchal lepi meg őt Jeff!!! Ráfekszik!!!!! 1……2……3 Hardy a másodikat is megússza!!!! De, nincs ideje pihenni!! Jön az utolsó ellenfele!! A Show off, Dolph Ziggler!!!! Elindul a meccs!!! Dolph látja, hogy fáradt az ellenfele, így ezt kihasználva, a meccs elején egyből beleszáll a sarokban lévő Jeffbe!!!! Hardy kapott egy párat és így látszik nagyon ki van!!! Ziggler egy Irish whippel a másik sarokba löki Jeffett, majd megint bele száll!!!! És ezt harmadszorra is eljátsza!!!!! De nem!!!! Jeff elugrik előle és a sarokba esik Dolph!!!! De hirtelen, ez kI!!!! Batista!!!! Elkezdi varni Hardyt!!!! A Battleground tornament középdöntős ellenfele!!!!! Batista kioszt az IC bajnoknak egy AA-t!!!! Ezután elhagyja a ringet!!! A meccset DQ-val Jeff nyeri, de ő van a földön!!!

Reklám:

Tikk!!!

Takk!!!

Tikk!!!

Takk!!!

Ketyeg az óra!!!

Dehogyis! Ez csak Tictac!

enter image description here

 

És jön az este főmeccse Az Admin csapatból Christian és Dean Ambrose megközd  a Tag team bajnok DX csapat Triple H és Shawn Michaelsével szemben!

Elindul a mérkőzés! A ringben Christian és Shawn Michaels kezd! Egymásba kapaszkodnak és mindketten valami keményebb mozdulattal ajándékozná meg a másikat!! Először Michaels egy Bodyslamet, de Christian ezt blokkolni tudja és ő egy DDT-vel lepné meg ellenfelét, aki nem nagyon hatódik meg ettől a próbálkozástól!!! Szekmeznek a felek egymással, majd a Slam bajnok egy ökölcsatába kezd, az adminok szőke Kanadaiával!!!! HBK ezt a húzását viszont megbánhatja, ugyanis Christian kerekedik felül és egy Drop kickel földre kényszeríti ellenfelét!!! Christian a fekvő Shawnt egy Surfboardba fogná, de HBK-ben van még annyi erő hogy ezt hárítsa!!! Fejbe rúja Christiant és küszik a sarokba!!! Nincs túl messze így le tudja könnyen adni a tagot!!! De Christian ispacsizott a ura srác, Deannel aki két durva clotheslineal, kezd, majd felpörgetve magát egy Edgecutionnal földre teríti HHH-et, aki talán etől a mozdulattól már csak Double H! Ambrose rázza a dejét, nagyon fel van tüzelve!!!! Ordibálja, hogy ne lázadjatok, majd felkapja Triple H-et és egy Olympic slammel a földbe vágja!!!! Talán már csak egy H Maradt Triple H-ből!!! De Ambrose olyasmit kiabál, hogy állj fel!!! Dean nagyon akar még bunyózni!!!! Felsegíti és egy Master Lockba fordítaná!!! De Triple H átfordítja egy életmentő Neckbreakerbe!!!! Mindketten a földön!!! Kiáll fel előbb?? Dean!! De HHH pacsizik!!! Jön Shawn!!!! Walls of Jericho!!!!! Dean veszélyben!!!! Kopoghat!!!! Christian csak néz!!!! Nem megy segíteni!!!! Dean kopoghat!!!! Meglesz??? De ez mi????? Dean valami módon elrúgja a mozdulatból Shawnt!!!!! Christian mosolyog!!! HBK értetlenül néz!!! Dean a földön ül fogja a fejét és rázza!!!! Felpattannak!!! A kötélről egymásnak szaladnak!! Dean pedig eljátsza Shawnnal is a Clotheslineos őrületét!!! Ezután ráugrik és idegesen püföli a földön fekvő Shawnt!!!!! Michaels nem tud mit tenni!!!!! DE Diszkvalifikálhatják Deant!!!! Christian beszalad és leszedi Ambroset HBK-ről!!! Ezután nyugtatgatja!!! De ez ki???? LESNAR!!!!! Hátulról megtámadja Christiant!!!! DQ-val nyer Christian és Ambrose!!! Lesnar verekedésbe kezd Christiannel!!! Dean megpróbálja leszedni, de jön Punk!!! Ő verekedésbe kezd Deannel!!!!! Big Zeke jön segíteni, de Shawn állítja őt meg!!! Jön minden BG Tornament résztvevő!!!!! Káoszhelyzet alakul ki a ringben!!!!!  Ezzel zárul a SmackDown!!!

Remélem, hogy azért annyira nem volt rossz és legalább a győztesek örülhetnek! Aki kikapott annak pedig csak annyit, hogy Keep Calm and wait for the Battleground!!!

Írta: Kondor

Megtekintések száma: 380 | Hozzáadta:: Kondor | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]