//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Kedd, 2024-04-23, 13:57
Főoldal » 2014 » Július » 4 » Smack Down, 4. adás
12:18
Smack Down, 4. adás

És már itt is vagyunk az OCW 4. Smack Down adásával!!! Az intro után a ringet kapcsolják, ahol Mr.Mcmahon tartózkodik az Admin csapat társaságában:

- Üdvözlök mindenkit a Péntek esti Smack Downban! Köszönöm hogy eljöttek!! A mai, egy különleges este, ugyanis ma az OCW történetében először lesz a Smack Downnak General Managerje!!! A szurkolók a az onlinewrestling.ucoz.net oldalon szavazhattak, hogy ki legyen! A szavazás résztvevői: Booker T, Teodore Long, Mick Foley és Michael Cole voltak! Akkor lássuk az eredményt!

- Vince a kivetítőre mutat és ott először a képeket és a neveket látjuk, majd az eredmény is megérkezik mellé:

Mr.Mcmahon döbbent csendben, közben az arénába belép Mick Foley!

ON THE MIC ... Mick Foley

- Üdvözlök mindenkit a péntek esti Smack Downban!!!! Köszönöm azoknak, akik eljöttek ma és külön azoknak akik rám szavaztak!!!! Úgy látom Uram, nem jött be a kis terve! Hölgyeim és Uraim, mint tudják, Mr. Mcmahon menesztett a Superstars GM  posztjáról! De önöknek köszönhetően, most egy sokkal nagyobb műsor vezetőjévé tettek!

- Jól van Foley! Elég!! Mivel Te vagy a GM ezért nem dumálnod kéne, hanem cselekedned!! Megy az adás!!!

- Rendben Uram! Cm Punk kap mára egy különleges meccset! Méghozzá Cesaro ellen! Viszont, hogy ne legyen annyira egyszerű a két szupersztárnak lesz egy vendégbíró a mérkőzésen! Méghozzá a kihívó Dean Ambrose!!!

- Ekkor a kivetítőn Undertaker és Kane jelenik meg! –

Kane Will Just Stare at you by Idera

- Uraim, Uraim! A nagy vezetőség haha!!! Velünk, a cég pusztítójaival soha nem számolnak!!!

- Tudod mit Kane! Azért mert féltek kijönni a ringbe és a szemünkbe mondani! De hogy boldogok legyetek van egy elintézetlen ügyetek az ECW-ról! Szóval Ti kaptok egy Tag team meccset Christian és Ezekiel Jackson ellen! A showt pedig egy U.S. Bajnoki címmeccs nyitja! Stone Cold kihívója pedig nem más lesz, mint Batista!!!

 

Kapcsolják a backstaget ahol Jeff és Kofi találkoznak Cenaval

- Uraim! A ma esti adáson nem csak azt bizonyíthatom, hogy én voltam a legjobb a csapatban, de azt is, hogy engem illett a WWE bajnoki öv!!!

- Cena, ne légy idióta! Lesnar képes akár hármunkat elintézni! Ha tényleg bajnok akarsz lenni először őt kell elintézzük!!!

- Hahh! Persze, megint legyünk egy csapat! Tudod Kofi! Lehet, hogy bajnokok voltunk! És talán még barátok is! De akkor még ketten voltunk egy csapatban! –Cena elsétál-

NWF SmackDown: Batista vs Stone Cold Steve Austin by KostasScocco21

És kapcsolják a ringet ahol már bent van a két pankrátor és a gong meg is szólal! Tehát Stone Cold vs Batista

A két szupersztár megfontoltan kezd! Nem akar egyikőjük se hibába esni így precízen megpróbálnak összekapaszkodni és erővel a másik fölé kerülni! Úgy Tűnik, hogy Batista esélyesebb és el is kapja Austin fejét, de ő kilöki magát, majd egy clotheslinet ad Davenek, aki a földre kerül, de hamar felpattan! Benyel még egyet, amire ugyanígy válaszol, ám a következőt már hárítja és egyből egy Rock Bottomot adna!!! De Mr. Money in the bank átfordul és egy Pepsi twistel leteríti Batistat!!! Cold ezt kihasználván egyből elkapja Dave kezét és az Anaconda Viseba fogja őt!!!! Batista kopog?? Nem!!! Túl közel voltak a kötélhez így Batista könnyen megszakította a mozdulatot!! Astin  nem idegeskedik feláll és elkezdi rúgdosni a földön fekvő Batistat, majd felsegíti és egy White noiset ad neki! Vagy mégsem!! Batista gyorsan kicsúszik belőle és egy Speart ad az U.S. bajnoknak!!!! Pinneli!!!! 1…..De Stone Cold 2 előtt kirúg!! Batista nem habozik és egy AA-re fel is kapja Steve Austint!!! De Austin fordít!! Bulldog Batistanak!!! Átfordítja és pinneli!! 1..Batista hamar kiszabadul!!! Austin fogja kicsit még fájlalja a hátát a speartől, de nem húzza az időt, feláll és felsegíti Batistat, aki ismét egy AA-t adna!!! De kilöki maga alól Austin őt!!! Sweet Chin music Batista arcába!!!! Pinneli!! Nem!!! Felkapja és egy Tombstone Pelidrivert is ajándékoz neki!!! Most Pinneli!!! 1…..2…..3 Vége!!! A győztes és még mindig United States Bajnok, Stone Cold Steve Austin!!!!

stone-cold-beer

Reklám! Az OCW egy óriási független céggé kezd alakulni! A cégnek már van saját Facebook és Twitter oldala, amit Ti is követhettek! Likeoljátok és kövessétek, hogy első kézből értesüljetek a legújabb mérkőzésekről és az újdonságokról!!!

       

 

Kapcsolják is a ringet, ahol a második mérkőzéshez érkeznek a résztvevők! Először Kane és Undertaker, majd mindhárom Admin! Dean Ambrose kintről figyeli őket! Elindul a mérkőzés! A ringben Christian és Kane kezd! Csak komoran nézik egymást, majd Kane elmosolyodik, majd valami olyat ordít Christiannek, hogy én jobb vagyok mindegyikőtöknél!!! Majd neki fut, de Christian elhajol, ezután Christian szalad Neki, Kane egy Clotheslinet adna a neki futó Christiannek, aki az utolsó pillanatban megáll, majd egy óriási pofont ad a nagy vörösnek!!! (Bigred :D ) Kane irtó ideges és elkapná Christian aki elugrik előle!! Kane még dühösebben neki szalad Christiannek, aki viszont fürgébb így valamiféle kergetőzésbe kezdenek!! Kane irtó dühösen néz Christianre, aki elmosolyodik, majd még egy pofont ad a Nagy vörösnek, aki odanyúl a pimasz Kanadaihoz, de ő már fürgén a sarokba kerül és pacsizik Big Zekeel! Jackson a ringbe lép Kane idegesen neki fut!!! Big Boot Ezekielnek!!! Nem!!!! Jackson el lépe előle így a saroknak esik Kane!!! Christian pedig megpofozza harmadszorra!!! De Kane lába a kicsikét beszorult!!! Christian segít neki a földre kerülni egy Enzigurival!!! Undertaker eközben idegesen hívja a közelébe Kanet!!! Christian rendesen lerendezte Kanet!!! Big Zeke felkapja őt és beadja a Book of Ezekielt!!!! Pinneli!! Nem!!! Pacsizik Christiannel!!! A Kanadai pedig felmászik a sarokba!!! Frog Splash Kanenek!!!! És ő pinneli!!!! 1…..2…..3 Vége!!!! A két Admin nyert!!! Dean lép be a ringbe és Christiannel elkezdik a nagy vörös szörnyet csépelni!!! Eközben Ezekiel Jackson egy asztalt tol a ringbe!!! Míg Christian felálítja az asztal, Dean egy Sister Abigaillel kínálja meg a fekvő Kanet!!! Majd felsegíti Christiannel!!! Triple Powerbomb rá az asztalra!!!!! Ezután hárman ordítják Kanre: NE LÉGY LÁZADÓ!!!! Majd elhagyják a ringet az Adminok!! Ám Taker ott áll és megvetően néz a fekvő Kanere!!! Felsegíti csapattársát!! De várjunk!!!! Felkapja!!!! Tombstone Pelidriver Kanenek!!!!! Taker csak nézi, majd otthagyja ő is a Nagy vöröst!!

Undertaker Workout Routine Diet regime

Ismét a Back Staget látjuk ahol Triple H és Shawn Michaels hülyéskednek, gúnyolják a szupersztárokat, majd elkezdik latolgatni azt, hogyha ők lesznek a Tag team bajnokok és ők uralják a WHC valamint a Slam bajnoki öveket is akkor végülis minden adás arról fog szólni, hogy a DX ellen küzd a roster!

Ezután ismét a ringet kapcsolják ahol jön a 3. mérkőzés! Cm. Punk és Cesaro már a ringben, majd a speciális bíró is megérkezik! Elkéri Cm Punktól az övet, aki nem akarja odaadni, majd mutatja, hogy ő a bíró! Punk elfordul tőle és inkább kiadja Hulk Hogannek! Ambrose pedig elmosolyodik, majd kiküldi a ring széléről AJ-t és Hulk Hogant!!! Punk idegesen ordibál neki, de Dean csak mutatja a bíró fölsőjét! Punk rámutat Paul Heymanre és azt reklamál, hogy küldje ki őket is!! De Ambrose nem foglalkozik vele, hanem leindítja a meccset!!! Punk csak még idegesebben reklamál!!! De Jajj!!! Cesaro keményen nekifut és a földre teríti az ECW bajnokot, majd pinneli is!!! Ambrose gyorsan kopog!!! 1.2.De Punk megmenti!!!!! Cesaro ideges, majd befogja Punkot a Walls Of Jerichoba!!! Vagy mégsem!!! Punk Hell’s Gatebe fogja Cesarot!!!!! Cesaro veszélyben!!!!! Dean áll és néz!!! Cesaro lehet lekopogja!!!! Ambrose kimegy a ringből!!!! Cesaro kopog!!!! DE Nincs ott a bíró!!!! Ambrose fog egy üveg vizet a ring mellett és iszik!!!!! Punk Eszméletlenül ideges!!!!! Kérdőre vonja Ambroset!!!! Dean mutatja ez van!!!! De Hátulról Cesaro!!!! PINNELI a bajnokot!!! Ambrose elkezd számolni!!!! 1…..2…De Punk kirúg!!!! Most Cesaro reklamál, hogy nem számolt elég gyorsan Dean!! Ambrose mutatja, hogy ő a bíró és ő tudja, hogy hogy kell számolni!!!! Cesaro idegesen egy Pepsi twistet ad Deannek!!!!! Ambrose a földre esik!!!! Majd megfordul a Svájci!!! RKO!!!!! Punk kérdően néz Deanre!!!! Majd Pinneli a svájcit!!! Ambrose gondolkozik!!! És számol!!!!!! 1…..2……3 Vége!!! De megütteti a gongot?? IGEN!!!! Punk nyer!!!! A Chicagoi kicsit megszeppenve néz, Dean pedig odamegy, hogy felemelje a kezét Punknak!!! CODE BREAKER Punknak!!!!! Ambrose pedig dühösen mikrofont fog:

- Élvezd ki!!! Élvezd ki Te mocskos lázadó!!!! A Battlegroundon ugyanis úgy elverlek, hogy soha az életben nem fogsz tudni a ringbe lépni!!!! – Idegesen a fejéhez vágja a mikrofont, majd otthagyja őket!!!

 

Ismét reklám:

Az eheti Saturday Morning Slam egy különleges, ugyanis egy új öv debütál, méghozzá a Slam Championship! Az öv sorsa pedig egy  Armageddon Hell in a cell meccsen fog eldőlni!

 

És már ismét a ringet láthatjuk ahol az egyik legjobban várt meccs, a battleroyal következik! 10 szupersztár közül csak 1 maradhat a ringben, az az 1 pedig megkapja az utolsó helyet a Battleground Tournamentjében!!!

A résztvevők megérkeztek és megszólal a gong elkezdődik a mérkőzés!!! A szupersztárok egy körben állnak és néznek egymásra!!! De ekkor Diesel felordít!!! Valami olyat, hogy vesztesek vagytok kutyák!!! De be se tudja fejezni, mert mindenki ráugrik és meglincselik, majd kidobják!!! 9-en maradtak!!! Ezután megint körbe állnak!!! Az aréna hangzavarban áll!! Mindenki a kedvence nevét ordibálja és így teljes hangzavar van!!! De RVD Elkezdi magát mutogatni!!!! A szurkolók nagy részéből pedig a ROB VAN DAM-et halljuk a mutogatás ütemére!!!! Viszont rosszul tette ezt RVD ugyanis ő a következő, akit meglincselnek és kidobják a ringből!!!!! 8-an maradtak ám most már senki sem habozik!!! Elszabadul a pokol!!! Indul a bunyó!!!! Mindenki ver mindenkit!!!! A bunyóban most kisebb csoportok alakulnak ki!!! Bad News Barret Daniel Bryannel, Orton Rollinssal, The Rock Zigglerrel, Mysterio pedig Triple H-el küzd!!! Kemény bunyó alakul ki!!!! Barett átdobja Bryant a kötélen!!! De megkapaszkodik a szakállas sztár!!! Barret nekifut!!! De Daniel elhúzza előle a kötelet!!!! Kiesik??? Nem!!! Megkapaszkodik!!! Csépelik egymást a ring szélén!!!! Eközben belül Rollins és Orton a sarokban verekednek!!!! Triple H felkapja Mysteriot és hozzávágja Bryanhez és Barretthez!!!! Mind kiiesnek!!!!! 5-en maradtak!! Triple H takarított, majd nagyon elégedetten elmosolyodik!!! The Rock és Dolph Ziggler nem bírna egymással és láállnak, majd valamit beszélnek!!! Eközben Orton-Rollins-Triple H hármas egymást püföli!!! Majd Randyt ellöki Triple H, és neki megy Ziggler!!! HHH és Seth egymással vannak elfoglalva, eközben The Rock és Ziggler mintha összefogtak volna!!! Igen!!! Együtt kidobják a ringből Randyt!!! Ezt Triple H-ék is észrevették!!! 4-en maradtak!!!! De úgy néz ki két csapattá válnak!!! Egymásnak ugranak!!! Triple H Rocknak, míg Rollins Zigglernek!!! Triple H átdobja The Rockot?? De nem, Rock nem adja olyan könnyen magát!!! Eközben Ziggler elrúgaszkodik a kötélről!! De Rollins elugrik előle!!! Tovább fut Dolph de megkapaszkodik a kötélnél!!! De hátulról Rollins Ki akarja dobni!!! Át is löki a kötél felett, de Dolph bent marad!!! Rollins nekifut!!! De elkapja őt Ziggler!!!! Ki akarja húzni!!!! Seth a kötélen!!! Ziggler a ring szélén!!! Közben HHH és Rock veri egymást a sarokban!!! Jön Rocktól a Rock Bottom!!! De HHH hárít!!! Pedigree Dwayne Johnsonnak!!!! Eközben Dolph sikeresen kihúzta Seth Rollinst!!! Seth ráesett Zigglerre!! De ő lerúgja magáról!!!! Seth Rollins kieset!!!! Fogja a fejét és húzza Dolph lábát idegesen!!!! De Ziggler fel tud állni a ring szélén és elhúzza megpróbálja kiszabadítani a lábát!!! De hátulról jön Triple H!!!!! Neki fut és kilöki a ringből Zigglert!!!!! Triple H  ordít egy nagyot és feszít!!!!! De nem koncentrál a meccsre!!!! Hátulról Rock kidobja Huntert!!!!! Triple H nem figyelt!!!!! Kiesik!!!! The Rock nyeri a battleroyalt!!!!! HHH fogja a fejét!!!! Dwayne The Rock Johnsoné az utolsó hely a tournamentben!!!!

The Rock defeated John Cena at Wrestlemania 28

Ismét reklám, mert a reklámból a sok soha nem elég :D Végülis ez hozza a cégnek a pénzt, tehát jöjjenek a reklámok, na de ki zökkentem: A szerencsejáték szerelmeseinek most egy újabb pénzszerzési lehetőség van, méghozzá a WWE lottó!!! Az eheti várható főnyeremény 5-ös találat esetén 10.000 s!!! ezért már megéri lottózni!

És már vissza is tétünk a ringbe, ahol már a három kihívó megérkezett! Míg Jeff és Kofi egymás mellett beszélgetnek, addig Cena elkülönülve várja, hogy kezdődjön a mérkőzés! És már jön is a WWE bajnok, Brock Lesnar!!!! Aki viszont megáll a ring előtt és mikrofont fog:

- Jajj ugyan ne játszátok magatokat! Tudjátok, hogy itt az OCW-ban én vagyok a legjobb!!! Mivel a mai napom eddig igen jóra sikerült megengedem nektek, hogy még most kérjetek másik meccset! Ne legyetek hülyék!!! Látjátok, hogy van egymással bajotok!!! Cena!!! Ha nyersz most ellenük, egy handicap meccsen, kaphatsz akár egyedül egy címmeccset!!!! Érted?? Egyedül!!! – Cena elmosolyodik és a volt csapattársaira néz!-

- Ez az John!!! Tudod Te is, hogy ellenük akarsz igazán nyerni!!! Ma ők, holnap pedig már egyes egyedül a WWE bajnoki övért!!! – Cena elindul Kofiék felé aki azt mondogatják, hogy, Ne tedd Cena! Csak át akar verni!

- Ne higgy nekik Cena!!! Verd el ő…

De ekkor jön a három Admin, akik elkezdik csépelni Lesnart, majd bedobják a ringbe!!!! Lesnar idegesen feláll és kiordít az adminoknak!!! De megszólal a gong!!!! Kofi és Jeff neki fut Brocknak és ketten megpróbálják levinni!!! Felülkerekednek Lesnaron!!! De jön Cena!!!! Lekapja Lesnarról Kofit!!! Attitude Adjustment Kofinak!!!!! Jeff feláll, de elkapja Őt is Cena!!!! AA az IC bajnoknak!!! Mégsem!!! Hardy fordít!!! RKO!!! Nem!!!!  Lesnar egy Spearrel beleszáll mindkettőjükbe!!!! Brock idegesen Felkapja Jeffet!!!! F-5 Hardynak!!! Majd a feltápászkodó Kofit kapja fel!!! F-5 neki is!!!!! Nem habozik!!! Pinneli Kingstont!!! 1…..2…..3 Vége!!! Nyer Lesnar!!! AZAZ NEM!!!!! Cena Megszakította a számolást az utolsó utáni pillanatban!!!!! Brock idegesen néz maga elé!!!! Cena eközben hirtelen STF-be fogja őt!!!!! Lesnar bajban!!!!! Új bajnok???? Lehet lekopogja Brock??? Mekkora ereje van?? Uram atyám!!!! Brock így emeli fel Cenát a hátán!!!!! Feldobja! RKO!!!!!!!! Brock Lesnar pusztít!!!!! Pinneli!!!! 1…..2….De Jeff Hardy a bíró keze alá csúszik!!! Érdekes módon de megszakítja a számolást!!!!! A ring körül megint megjelennek az Adminok!!!! Lesnar a veszélyben!!!! De jön CM Punk és Cesaro Deanre!!!!! Ezekiel Jacksonra Pedig a DX!!!!! Christiannal farkasszemet néz a WWE bajnok!!!! A kihívó belépne a ringbe! De hátulról!! KI az???? Tombstone Pelidriver Christiannek!!!! Undertaker az!!!! Lesnar nem habozik tovább visszafordul a meccshez!!!! De jön Cena!!!!! AA BROCKNAK!!!!!!!!!!! PINNELI!!!!! 1…..2……3 MEGVAN!!!!! ÚJ BAJNOK!!!!!!  NEM!!!!!!! KOFI MEGSZAKÍTJA A SZÁMOLÁST!!!!! Cena és Kofi a ringben veszekednek!!!! Jön Undertaker!!!! Mindekettejüket földre teríti egy clotheslineal!!!! De Jeff ráugrik Takerre a sarokból!!!! Majd odafordul a fekvő Cenáékhoz!! F-5!!!! BROCK NAGYON KEMÉNYEN ODAVÁGJA!!!! PINNELI!!!! 1…….2……3 MEGVAN!!!!! Lesnar megvédi az övét!!!!!!

Remélem azért annyira nem volt rossz, mint amennyire borzalmas! :D Ne haragudjatok, legközelebb jobb lesz! Akik veszettek ne csüggedjenek, a következő adáson újabb lehetőségük lesz bizonyítani!

 

Írta: Az éhes Kondor

Megtekintések száma: 500 | Hozzáadta:: Kondor | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]