//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Csütörtök, 2024-03-28, 16:28
Főoldal » 2014 » Augusztus » 10 » Saturday Morning Slam ?.adás
00:34
Saturday Morning Slam ?.adás

Kezdődik az eheti SMS!
Első mérkőzés: Rob Van Dam vs Benoit
Single Match
kezdődik a meccs amit RVD kezd erősebben és egy Rollun Thunder-el fölénybe kerül majd ünnepel és máris a Five Star Frog Splash???
Ilyen hamar? Igen és ugrik! ÉS STUNNER!!!!!! Benoit ráfekszik 1...........2................3!!! Benoit nagyon gyorsan kivégzi RVD-t!
a Győztes: Chris Benoit!

És jön Bad News Barett!! És kihívja egy Last Man Standing meccsre!
És máris kezdődik a meccs hevesen egymásnak esnek BNB fittebb és ezt ki is használja egy Spinebuster-el! Majd ki megy a ringből és behoz egy széket és egy asztalt!
a székkel csépeli ellenfelét majd felállítja a széket és megfogja Benoit-t és Germany Suplex egyenesen a székre érkezik a hátával Benoit!!! majd felállítja az asztalt a sarokba!
Neki támasztja az asztalnak Benoit-t és SPEAR!!!!! Benoit-nak vége és 1...2....3....4....5....6....7....DE Benoit feláll majd kigurul a ringből és előhúz egy LÉTRÁT!!
Leüti vele BNB-t és felállítja a létrát lepakolja a kommentátor asztalt! Felmászik és megy utána BNB majd megfogja BNB-t átemeli magához és OLIMPYC SLAM a kommentátor asztalra!!!!
1...2....3....4....5....6....7.....8.....9.....ÉPP hogy feláll BNB de amint feláll STUNNER és 1...2...3....4....5.....6.....7....8.....9......10! VÉGE!!!
a Győztes: Chris Benoit

Harmadik mérkőzés:Jeff Hardy vs Dolph Ziggler
Single Match
Kezdődik is de nem tart sokáig a meccs ugyanis berobban Hardy és UT Clothesline majd Samoan Slam és KO Punch de nem fekszik rá hanem megy sarokba és 450 Splash!!!
És TWIST OF FATE!!! De nem fekszik rá Swanton Bomb! De még mindig csak néz majd felállítja Zigglert és RKO!!! És most fekszik rá 1...........2.............3! Vége!
a Győztes: Jeff Hardy

Negyedik meccs azaz a főmeccs: CM Punk vs Undertaker Vs Triple H Vs The Miz
Fatal-4-Way Match
Kezdődik is a meccs és UT The Miz-el CM Punk pedig HHH-val verekszik a meccs pikantériája hogy Punk és HHH ellentétet láthatunk már egy kis ideje miközbe HHH fő ellenfele a SMS CHAMPION Roman Reigns!
Az ECW bajnokot tartották sokáig esélyesnek hisz jobb volt de HHH mostanában többször is legyőzte Punkot miközben a Tag Team bajnok lett a kötelező kihívó az SMS övre!
Ez az egész pedig lassan véget érhet ugyanis a meccs győztese ott lesz a Summerslam-en ahol kihívhat valakit és még a meccs szabályait is ő szabhatja meg!
És miközben mindezt leírtam UT szétszedte Miz-t és egy RKO után egy elővett és felállított asztalra vágta egy AA-val majd egy Last Ride-al a kordonra vágja és Miz megsérült az orvosok vitték el!
Punk és HHH is észreveszi hogy UT egyedül van a ringen kívül neki esnek és Punk ad egy Sweet Chin Music-ot neki majd HHH F-5 a kommentátor asztalra!!! UT-nak is vége!
Elég bizzarr volt látni kettőjüktől a D-Structiont!!! Ketten maradnak durva verekedés után egy 619-el Punk megnyerné a meccset DE mikor ráfeküdne HHH befogja a Kimura Lock-ba!!!!!!!!!!!
Punk kopog? NEM NEM NEM és NEM felemeli HHH-t PUNK!!!!!!!! És odavágja majd megint egész addig amíg HHH ki nem engedi a Kimura Lock-ból!!!
És Punk jönne egy Sweet Chin Music de HHH elugrik előle és SPEAR!!! Punk kifekszik 1..............2........de Punk átfordítja a Hell's Gate-be!!!! De HHH kiszabadul majd kimegy a ringből!!
Punk ünnepel de HHH egy létrát vesz elő amit oda kint felállít és mászik is fel rá Punk nekifut és a kötelekről a Létrára ugrik! És HHH felemeli és megfordul vele és JACKHAMMER a kordonra!!!!
MIT MŰVELT HHH? Vissza dobja Punkot a ringbe és Punk RKO!!! DE HHH ellöki és F-5!!!!!! és HHH ráfekszik 1.............2...........3! VÉGE!
a Győztes: Triple H
Triple H: Ma este ezzel a győzellemmel a Tag Team meccsemen kívül még 1 meccsem lesz a Summerslam-en CM Punk ellen! méghozzá egy Mentős meccs lessz!!! Punk Téged a mentő visz majd el a Summerslam-ről! Amivel lezárjuk ezt a történetet!


Remélem tetszett az adás nem lett hosszú de ez van biggrin
Véleményt várok mindenkitől Hozzászólásba (lehetőségetek adatik leírni egy hosszabb véleményt és ha valakinek valami gondja van írja le orvosoljuk a problémát!)
Megtekintések száma: 279 | Hozzáadta:: VCF97 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
1 szabi  
0 Spam
Naon jó lett.GRATULÁLOK VCF97

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]