//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Kedd, 2024-04-23, 20:43
Főoldal » 2014 » Július » 5 » Saturday Morning Slam 3. adás
00:35
Saturday Morning Slam 3. adás

Josh Mathews: Köszöntjük a nézőket is a eheti SMS-ben és itt ez a meccs más nem is lehet, mint izgalmas! 4 olyan szupersztár küzd meg a címekért, akik mind az OCW legjobbjai közé tartoznak. Ezekiel Jackson az ADMIN tagja, és mint tudjuk egy Book of Ezekiel bármikor csattanhat és abban a pillanatban a meccsnek vége is lehet. Seth Rollins Tombstone-ja is a legkeményebb mozdulatok közé tartozik, ahogy Shawn Michaels Sweet Chin Music-ja is. Ezen kívül ki tudja, hogy Vickie Guerrero mit atlál ki, hogy segítsen kliensének. És ott van The Rock, akinek szintén a napokban lett Vickie a menedzsere és itt a kérdés, hogy ha a meccs úgy adja, kinek segít majd Vickie.

Dolph Ziggler: Így van én is kíváncsi vagyok mi lesz a meccsen mivel ez egy óriási nap az SMS történetében. Ráadásul még két plusz résztvevő is lesz a meccsen így az egy Armageddon HIAC meccs lesz. A maradék két résztvevő pedig nem más, mint Triple H és Stone Cold Steve Ausin! Josh eltudnád, képzeli Stone Cold-ot US és SLAM bajnokként plusz a MITB táska? Az egyik legjobb helyzetben lévő szupersztár lehetne itt az OCW-ben!
Josh Mathews: Így van, de előtte még van három meccs ugyanis a mai SMS különkiadásban négy meccs lesz! Az első egy Kezdők Csatája, ami minden héten meredezésre kerül majd. A résztvevők pedig Goldust és Bad News Barrett!

Kezdők meccse: Goldust vs Bad News Barrett


Kezdődik is a meccs! Goldust indít jobban és bevisz egy-két Dropkicket majd a végén egy Rocket Dropkicket is. 1! Barrett gyorsan túléli! Goldust ezután sorozni kezdi ellenfelét aki hárít, de ezután nem talál a Bull Hammer-el és kap egy Enzigurit. Ezután Irish Whip a kötelek felé, de a vissza érkező Barrett hárít egy Spinebusterrel! 1-2! De a Furcsa Szerzet túléli. Barrrett odanyúl Goldustnak, hogy felvegye, de nagy hiba mert jön a Kimura Lock! Kopog-e Barrett? Ráüt kettőt a ring padlóra, de még tartja magát! De csak eddig! Barrett kopog!

A győztes: Goldust


A backstageben éppen Vickie Guerrero beszélget két kliensével, akik mindketten részt vesznek a mai SLAM bajnoki meccsen.
Láthatóan egyikük sem izgul a meccs miatt és jóízűen beszélgetnek.



REKLÁM


1 az 1 elleni meccs: John Cena vs Brock Lesnar


Josh Mathews: Íme, a második meccs, amely a reklám alatt már elkezdődött John Cena és Brock Lesnar között. Jelenleg Cena irányít. Cena AA-t próbál, de Lesnar hárít és ad egy Zig Zag-et! Majd jön egy People's Elbow. Lesnar ráfekszik! 1-2!
Megszólal Christian zenéje és bejön, a ringbe majd kioszt egy KO-t Lesnarnak és Cenának. A meccs döntetlennel ér véget, de azt is mondhatjuk, hogy nyert az ADMIN...

A győztes: (a meccs döntetlennel zárult)


Ekkor érkezik Big Zeke és mikrofont ragad: Mint azt mindenki tudja ma meccsem lesz a SLAM bajnoki övért. És mint azt valószínűleg ugyanúgy mindenki tudja, én fogok nyerni! Ki más? Én vagyok a legjobb, legerősebb és Én megérdemlem az öveket!

REKLÁM-Az OCW Bankban bátran felvehettek kölcsönt vagy nyithattok számlát!-REKLÁM


No Holds Barred Elimination Tornado Tag Team: Boom Boom Swanton vs The Shield


Kezdődik is a meccs! Kofi és Roman nyitnak. Ökölharc bontakozik ki amiben Roman kerül fölénybe és egy Proto Bomb után egy Cesaro Swinget visz be. Megpróbál egy Running Sentont, de nem sikerül és Kofi fordít egy Enzigurival. Kofi ezután a sarokból próbál egy High Knee-t, de nem jön össze és így Roman folytatja a cséplést. Roman sorozza majd RKO! 1-2-3! Kofi ennyitől kifeküdt? Igen. A meccsnek vége.

A győztes: The Shield


Josh Mathews: Már le is ereszkedett a HIAC ketrec! Még egy utolsó kérdés Dolph, ki nyeri a SLAM övet szerinted?
Dolph Ziggler: Nehéz eldönteni… Stone Cold vagy Big Zeke.



Armageddon HIAC meccs a SLAM Bajnoki címért: HBK vs HHH vs The Rock vs Stone Cold vs Ezekiel Jackson vs Seth Rollins


A bíró megütteti a gongot. Mehet a meccs! Shawn, HHH és The Rock kitakarítja többieket a ringből! Mindhárman farkasszemet néznek, egymással majd kimennek a ringből a többiekért, DE NEM mert Shawn ad egy Body Slamet The Rocknak! Vickie a ring mellett őrjöng. Eközben Rollins visszajött és az éppen megforduló HHH-nek ad egy RKO-t! Shawn kirohan, hogy felszedje Stone Cold-ot, de nagy hiba, mert jön a Pepsi Twist! Ezúttal a DX-esek vannak földön. Most Rollins és Stone Cold a ringben. Nagy ökölharc alakul ki amiben Rollins nyer és bevisz egy De Jong kicket majd egy RKO-t! 1-2! Majdnem meglett a bajnok! Megérkezik Ezekiel és ad egy Meat Hook.ot Rollinsnak majd éppen felkelő Austinnak is egy Speart! Pinneli Austint! 1-2! De Shawn megmenti a meccset! Ezekiel behúzza Shawnt a ringbe majd Book of Ezekiel próbál amit Shawn fordít DDT-be! 1! Ezekiel ennyivel nem üti ki! Shawnt letámadja hátulról The Rock! De ekkor Vickie Guerrero bemegy a ringbe és szétszdi őket: Nem harcoltok egymással! Kifelé a ringből! Kifelé! Josh Mathews: Ez tényleg kiküldi őket? Elveszi a lehtő…Sweet Chin Music!!! Shawn lerúgja Rock-ot! A közönség éljenez! Jön HHH és F-5 The Rocknak! Megint a DX van a ringben! Ekkor Shawn ezt mondja: Ez nem Tag Team meccs. Itt az idő Hunter. Dupla RKO!!!!! MEGJÖTT AUSTIN!!!! 1-2-3NEM! Rollins feltöri! És most ő kerül fölénybe. DDT Austinnak! 1-2! AUSTIN ÁTFORDÍTJA HELL’S GATE-BE!!! Kopog-e Seth? Kopog-e? Nem mert megjön Ezekiel Jackson és lefejti őket egymásról! Zeke öklözi Austint majd Book of Ezekiel! 1-2! Austin ezt is túléli! JÉZUS MÁRIA! Shawn át Spear-eli The Rockot a ketrec falán! Majd visszamegy a ringbe és PowerSlam-et Zeke-nek! 1-2! Zeke túléli!

REKLÁM: Az OCW támogatója a Pro Wrestling Hungary


A reklám közben The Rock éledezett Zeke pedig kapott órási Tombstone-t Seth-től, Shawn meg kikerül a ringből Austinnak köszönhetően. Most pedig jön HHH és ad egy Samoan Slam-et Austinnak. 1-2! Seth megint visszatért! Elkezdi ütni HHH-et, de jön Shawn és KO! Megjött közben The Rock! Hárman a ringben illetve négyen, mert középen ott fekszik Austin. Austin felkel és észleli (szar) helyzetét. Shawn ad neki Sweet Chin Music-ot majd HHH pedig e F-5-öt! The Rock nekirohanna Shawnnak, de HHH leszedi! Jönne Rollins, de kap egy Pepsi Twist-et Shawn-tól. A DX két tagja a ringben! Visszajön The Rock és egy székkel leüti Shawn-t! Ráfeküdne, de jön HHH és leütné egy székkel Rockot, de elhajol és mindketten visszajönnek a kötélről és fejbe vágják egymást a székekkel! Mindketten fekszenek és véreznek és egyedül Shawn van magánál, mert őt csak hátba találták! Shawn ráteszi a karját Rock-ra! 1-2-3! Michaels nyer! Elképesztő! Ezekiel a ring széléig ért csak vissza és nem tudott menteni. Seth még a Pepsi Twist hatását érzi, az orvosok pedig vizsgálják Rock-ot és HHH-et. Mindketten véreznek, és nagy fájdalmaik vannak.

A győztes és új SLAM Bajnok: Shawn Michaels




Köszönjük a figyelmet az SMS harmadik adásán!
Írta: Áron (SMS GM)
Képek: Áron (SMS GM)
Megtekintések száma: 262 | Hozzáadta:: Áron | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]