//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Csütörtök, 2024-04-25, 09:27
Főoldal » 2014 » Június » 28 » Saturday Morning Slam: 2.adás
14:24
Saturday Morning Slam: 2.adás

Saturday Morning Slam

Josh Matthews: Köszöntünk mindenkit itt az Saturday Morning Slammen. Az én nevem Josh Matthews Mellettem pedig a mai meghívott kommentátor: Kofi Kingston!

Kofi Kingston: Helló Josh. Ma eléggé jó meccsek lesznek. Előstör két frissen az OCW-be érkezett szupersztár csap össze majd Shawn Michaels csap össze John Cenával. A főmeccs pedig egy Tables meccs lesz majd, hogy kik között azt később Ezekiel Jackson jelenti majd be.

Josh Matthews: Már jön is az első meccs! Elsőként Rey Mysterio érkezik, ellenfele pedig a szintén újonc Rob Van Dam.

Kezdődik tehát a meccs! Már az elején sorozzák egymást a felek és RVD kerül fölénybe. Jön is egy Monkey Flip. RVD pinnel! 1! Rey Mysterio gyorsan kiszabadul. RVD nekirohanna ellenfelének, de az gyorsan hárít és a kilöki a ring szélére. Rey DDT-t akar, de RVD hárít és és ellöki Rey-t aki felpattan és lábon rúgja RVD-t. Mr. Hétfő Este bajba kerül. Rey felmászik a sarokba, de nem tud leurgani mert felér RVD. Rey azonban nem hagyja magát és egy Hurricana!!! 1-2-3! A győztes pedig Rey Mysterio!

--REKLÁM: a boltban már a csapatotok számára is vehettek különleges dolgokat, például közös bevonulózenét vagy pózokat.--

Érkezik a ringbe Ezekiel Jackson és egy mikrofon ragad és mondja: Mint azt sokan tudják az ADMIN tag team a lázadók ellen van. Ma pedig a lázadók megint megkapják ami nekik jár! A ma esti főmeccs nem 1v1 és nem is Tables meccs lesz. Úgy döntött a vezetőség, hogy egy Tag Team meccs lesz. A résztvevők pedig Én és Christian, ellenfeleink pedig Kane és Brock Lesnar!

Jackson kisétál és megszólal HBK zenéje. Majd érkezik a Cenation vezetője, John Cena. Indul a meccs.

John Cena jobban kezd és máris bevisz egy Proto Bombot amit egy Cyber Slam követ. Cena rögtön végezne és megpróbálna egy AA-t, de HBK hárít és kapásból Sweet Chin Music! 1-2! Cena túléli. Michaels felveszi Cenát, de rosszul teszi ugyanis csattan a Pepsi Twist! 1-2! Shawn kijön. Cena pedig megfogja a lábát és STF! Vajon kopog-e Shawn? Megszólal Dean Ambrose zenéje és bejön az ADMIN tag. Megindul Cena felé aki viszont leüti a ring széléről. Cena megfordul és majdnem kap egy KO-t de Cena hárít és AA! 1-2-3! A győztes John Cena!

--Please DO NOT try this! REKLÁM--

Máris jöhet a főmeccs, de amíg bejönnek a szupersztárok láthatjuk Cena öltözőjét ahol Paige örül pasija győzelmének.

Kezdődik a főmeccs ami tehát a várakozásokkal ellentétben egy Ezekiel Jackson, Christian vs Kane, Brock Lesnar meccs lesz. A meccset a Karizma Kapitány és a Fenevad kezdik. A bajnok Lesnar sorozza ellenfelét majd ad neki egy Neckbreakert amit egy Pepsi Twist követ. Lesnar pinnel! 1-2! Chrisian túléli és váratlanul fordít egy DDT-vel! 1-2! Brockot ennyivel nem lehet kipinnelni. Brock megy és pacsizik Kanenel. Kane azonnal leteríti ellenfelét aki immáron Ezekiel Jackson a pacsi után. Big Zeke felpattan és egy Meat Hook-al majd egy Power Slammel válaszol. ezután pedig befogja a Kimura Lock-ba. Kopog-e Kane? NEM, sőt fordít és ad egy Chokesslamet. 1-2! Big Zeke túléli. Kane készül egy Tombstonera, de ellenfele fordít és ad neki egy The Book of Ezekiel-t! 1-2! De megszólal Cena zenéje és bejön egy mikrofonnal: Mégegyszer meg ne próbáljatok beleavatkozni a meccsembe! Zeke visszafordul és ad egy óriási KO-t Kanenek! 1-2-3! A győztes pedig Ezekiel Jackson és Big Zeke egy mikrofont vesz a kezébe és így szól: John Cena! Féld az ADMIN-t!!! És vigyázz magadra!

Ezzel véget ér a műsor és kétségem sincs a felől, hogy az egyik legjobb SMS-t láttuk ma!

Írta: Áron(SMS GM)
Képek: moltoperfetto

Megtekintések száma: 251 | Hozzáadta:: moltoperfetto | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]