//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Szombat, 2024-04-20, 07:04
Főoldal » 2014 » Augusztus » 18 » Saturday Morning Slam
00:54
Saturday Morning Slam

Kezdődik az eheti SMS!
Sziasztok a mai nap 3 mérkőzés lesz és az SMS öv is tét lesz a mai főmeccsen jó szórakozást!
Első Meccs: Chris Benoit vs Undertaker
elkezdődik a meccs. és Benoit STUNNER!!!!!!!! megint hamar végezne és 1............2..............DE UT átfordítja és Hell's Gate!!
És Benoit kopog??? nem! De meddig bírja és már kopogna DE LESNAR???????? LESNAR zenéje szólal meg! És jön a Fenevad!!!
És nem hisznek a szemüknek a rignben lévők igaz én sem! És Lesnar bemegy a ringbe arrébb löki a bírót neki esik Benoit és UT is de Lesnar leüti mind2-t!
És Chokeslam mindkettejüknek!!!!!!! Lesnar mikrofont fog: Utálom a kis idióta újoncokat! Állandóan meccsetek van míg nekem soha!
Jön az irányító! Lesnar meccset akarsz tessék megkapod a következő SMS-en egy Handicap meccset kapsz 3 vs 1 ellenében a 3 ellenfeled pedig Chris Benoit, Undertaker és Dolph Ziggler ellen!
a Meccs végeredénye pedig Döntetlen!

Második Meccs: Jeff Hardy vs CM Punk
és kezdődik a meccs és ütik majd rugdossák egymást de nem tudnak felülkerekedni egymáson majd Punk szép rúgások után egy UT Clothesline-al felülkerekedik!
De jön Hardy és Samoan Slam majd jön egy Moonsault és most amikor Punk felállt egy Enziguri!!! És már Hardy készül is a Twist of Fate-re!
És Sikerül? NEM!!!!!!!! És Punk Sweet Chin Music! De nem! és KO Punch Punk-nak!!!! És punk kigurul de becsúszik Hardy és Punk neki esik a kordonnak és kifekszik!
És Hardy a sarokban és Swanton Bomb!!!!!!!!!!!! és vissza dobja a ringbe Punk-ot és TWIST OF FATE!!!!!!!!! ráfekszik 1.........2.............3!
a Győztes: Jeff Hardy

Harmadik meccs fő meccs: Roman Reigns (SMS CHAMPION) Vs Triple H (Tag Team Champion)
SMS öv meccs!
elkezdődik a meccs! Nagy verekedés a rignben és HHH kerekdik felül és Reigns gyomron rúgja majd HHH felkapja és Spinebuster! majd White Noise és mászik a sarokba és DELG!!!
DE Reigns elgurul és RKO HHH-nak!!!! VÉGE 1............2.........DE HHH kirúg és Germany Suplex!!! majd Disaster Kick!!!!! És Pedigree!!! És ordítja KING OF KINGS! és Beadja és ráfekszik!
1.............2...........de Reigns kirúg de HHH KIMURA LOCK!!!!!!!!!!!!!!! REIGNS BAJBAN!!! nem tud szabadulni!!! és felemeli HHH-t!!!!
És felkapja és AA de HHH fordít és Rock Bottom!! Ráfekszik 1.................2....................DE Rollins befut és kirántja a ringből HHH-t majd az SMS övvel fejbe vágja!!! DQ És így a bajnok még mindig ROMAN REIGNS!!!
És HHH felpattan majd Jackhammer Rollinsnak a kordonra!!! Rollins megsérül!!!!! HHH bemegy a rignbe de Chokeslam!!! De kiszabadul majd KIMURA LOCK!!! Elfogja törni a kezét!!! És Rollins megpróbál felállni és nagy nehezen visszamegy a ringbe de HHH nekiesik és PEDIGREE!!!
Jön az irányító: Triple H állj le! kapsz még egy meccset a következő SMS-en egy Hell in a Cell meccset az SMS övért!
HHH: a Királyok Királya a pokolban kivégez majd Roman!

Vége az eheti SMS-nek Remélem tetszett!
Megtekintések száma: 344 | Hozzáadta:: VCF97 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]