//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Szombat, 2024-04-20, 02:27
Főoldal » 2014 » Augusztus » 6 » Raw 9.adás
11:28
Raw 9.adás

Kezdődik az eheti Raw!
Első Mérkőzés: The Miz Vs R-Truth
Single Match
Kezdődikk a meccs. Truth van fölényben a meccsen és be visz egy Bulldog-ot majd ezek után egy White Noise! Truth ünnepel és The Miz a sakoban kapaszkodik meg.
De jön R-Truth és High Knee DE The Miz egy Dropkick-el fordít!!! És Suplex és The miz érzi és ünnepel és The Miz RKO!!!!! RKO R-Truth-nak!!!
The Miz megnyerné és 1............2.............DE Truth kirúg éppen hogy de túl élte és amint feláll KIMURA LOCK The Miznek!!!! Kimura-ba fogja The Mizt!!
a ring közepén vannak The Miz kopog??? Nem, el fog törni a keze!!! De felemeli Truth-t és földhöz vágja!!!! Majd RKO-t adna de Truth ellöki és felkapja és Go To Sleep!!!!
Itt a vége! Ráfekszik 1..........2.............3!!! Vége
a Győztes: R-Truth

Második mérkőzés: Shawn Michaels Vs Dolph Ziggler
Single Match
Kezdődik a meccs és egy Clothesline-al Dolph kerül fölénybe és Inverted backbreaker!! És Dolph Punt Kick!!!!!! Szinte el se kezdődött a meccs de vége lehet!!!
De Shawn nagyon hamar feláll és Pelé Kick!! És Shawn megy a asarokba és Diving Elbow Drop!!! Majd egy Lionsault DE Dolph arréb gurul!
De mielőtt észbekapna kap egy Enzigurit!!!! és DDT és Diving Elbow Drop!!! És megint Shawn van fölényben és Sweet Chin Music!!!
De nem fekszik rá hanem Lionsault és most fekszik rá! 1.........2..........3!! Vége!
a Győztes: Shawn Michaels

Harmadik mérkőzés: Undertaker Vs Triple H
Single Match
Kezdődik a márkőzés! Undertaker kerül előnybe és Float Over DDT majd Old School és be is fogná a Hell's Gate-be!! De HHH kigurul a ringből!
Amint visszajön belenéz egy RKO-ba!!!!! és UT ráfekszik 1.........De HHH már 2 előtt kirúg! és most HHH csépeli UT-t és fölénybe kerül.
És Samoan Slam!!! HHH ünnepelteti magát és Inverted Backbreaker!!! És máris a sarokban HHH és Diving Elbow Leg Droop!! És Őrjöng és Spear!!!!
UT-nak vége ráfekszik 1.........2.....de kirúg UT!!! éppen hogy de Túlélte!!! és szól a King of Kings a közönségtől és Pedigree!!!!!! és Ráfekszik 1...........2.....DE UT megint kirúg!!!
Hogy éli ezt is túl???? Triple H se érti és veszekszik a bíróval és így nem figyel és mikor megfordul AA!!!! UT ráfekszik 1...........2.........DE most HHH éli túl!!!!
És HHH feláll és ütni kezdi UT-t és Flapjack majd egy White Noise!!!! és UT a kötelegbe kapaszkodik és Superman Punch UT-nek!!!!!!
És HHH őrjöng és Jackhammer!!!!! ezzel mostmár tényleg vége!! Ráfekszik 1............2...............3!! Vége!
a Győztes: Triple H

Negyedik mérkőzés: Stone Cold vs Brock Lesnar
Kezdődik! a meccset Stone Cold kezdi jobban és Spinebuster! De Brock feláll és belevágja a sarokba!!! Tornado DDT, majd Germany Suplex!
és vissza a sarokba és felteszi és Superplex!!!! és Stone Cold feláll és ütni kezdi Lesnart aki mögé kerül és Zig Zag!!!!! És felkapja és AA!!!
Brock hamar elintézte Stone Coldot!!!! és Chokeslam-el a kötél felett a padlóra dobja Stone Coldot és utána megy és Stone Cold miután feláll a kordonba kapaszkodik meg!
És jön Lesnar és Spear!!! Átszakad a kordon!!! És Lesnar vissza megy a ringbe a bíró már 4-nél jár és 5...6......7.....8.....9.....10 Kiszámolják Stone Coldot!!! és Vége!!!
a Győztes: Brock Lesnar

Remélem tetszett az adás nem lett túl hosszú.
Megtekintések száma: 274 | Hozzáadta:: VCF97 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]