//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Péntek, 2024-04-19, 08:17
Főoldal » 2014 » Július » 28 » Raw 8. adás,
11:43
Raw 8. adás,

JBL: Hölgyeim és uraim, kérem üdvözüljék újra közöttünk Michael Cole-t, és Jerry Lawlert!!

Lawler: Ugyan JBL erre semmi szükség… A WWE újra szerződtetett minket ez igaz, de a nézőket sokkal jobban érdekli a pankráció.

Cole: Jöjjön is az első meccs, ami John Laurinaitis bejelentése alapján egy Triple H vs Roman Reigns Tables mérkőzés lesz.

Triple H vs Roman Reigns: Elsőként HHH érkezik, majd Reigns. Megszólal a gong.  Egymásnak ugranak és ütésváltásba kezdenek. Reigns aztán bevisz egy UT Clotheslinet majd ki megy egy asztalért. Bedobja a ringbe, de ahogy ő is visszamegy HHH ütni kezdi. Million Dollar Dream!! De HHH hiába fogja be Romant, feladatással nem nyerhet. Reigns felkapja HHH-t és Proto Bomb!!! Reign felállítja az asztalt, majd készül a Chokeslamre!!! De HHH kigurul a ringből. Reigns utána, de HHH nekilöki az acéllépcsőnek, majd a kordonnak is!!! Reigns a vállát fogja, HHH pedig felállít egy asztalt a ring mellett.  German Suplex az asztalra!! De Reign elkapja a ringkötelet és felhúzza magát mielőtt összetörne az asztal!! Reigns visszagurul a ringbe, de HHH is érkezik.  Reigns földre viszi egy fordítással HHH-t és Walls of Jericho!! De ezzel nem nyerhet!!! El is engedi, majd rúgásokat visz be!! AA az asztalra!! De HHH leugrik, és kidobja a ringből Reigns, a ring mellett felállított asztal felé! De Reigns pár centivel az asztal mellett ér földet. HHH utána megy…. de RKO Reignstől az acéllépcsőre!!! HHH feje vérzik, de Reigns is a hátát fájlalja. Reigns feláll. Jön az AA Triple H-nek!! De megint leugrik HHH és visszalöki a ringbe Reignst!! HHH is visszamegy a ringbe, de Roman egyből rátámad. De Spear Triple H-től!!! HHH még egy asztalt behoz, és a saroknak támasztja. Reigns feláll, érkezik HHH egy újabb Spear-rel, de Reigns elugrik előle, és HHH nekizuhan a sarokban lévő asztalnak, ami összetörik!!! De ezzel nem nyert Reigns, hiszen nem ő törte össze HHHvel az asztalt!!! De most felkapja és AA az asztalra!! De nem törik össze???!!!! Roman nem hiszi el de érkezik Triple H és leüti!! Felrakja Romant az asztalra és Pedigree!!! És összetörik az asztal, ezzel a győztes nem más mint Triple H!!!!! Triple H a tag team bajnoki övvel ünnepel.

A backstageből kapunk képek. John Laurinaitis áll az irodájában, amikor megérkezik Shawn Michaels.

-Johnny, mint már korábban megemlítettem, szeretném célba venni a US bajnoki címet!!

-Remek, Shawn, akkor van egy jó hírem számomra, ugyanis a mai napon lesz egy Battle Royal az 1. számú kihívói helyért, amiben te is részt veszel.

Ismét az aréna:

Cole: Ez nem semmi meccs volt!!

Lawler: Nem bizony de nincs időnk beszélgetni róla mert következik is a következő mérkőzés, ami egy Tag Team csata!!!

JBL: Igen, és kik a résztvevők?

Lawler: Egyik oldalon a jelenlegi és a korábbi WWE bajnok, Stone Cold Steve Austin és Brock Lesnar, a másikon a mostanában ellenségeskedő testvérek, Kane és Undertaker!

Cole: Lássuk.

Lesnar, Austin vs Undertaker és Kane. Elindul a meccs, Taker és Austin kezdenek. Felváltva kiabálják a nézők, hogy „Let’s go Austin, Let’s go Taker!” Taker bevisz pár gyomrost. De Stone Cold bevisz egy Enzigurit. Elképesztő. Ezzel fölénybe is kerül SCSA,  egy Spinebustert is be tud adni, majd jön egy Elbow. Austin felmászik a sarokba, de Lesnar a hátára csap, amivel vált. Érkezik Lesnar, SCSA értetlenkedik. Lesnar egy másik sarokba megy fel, hogy jöjjön Air Bourne-nel, de Kane megrázza a kötelet, és Lesnar leesik!! Undertaker vált Kanenel??? Úgy néz ki…Be is jön Kane….. RKO Undertakertől Kanenek!!! Undertaker még felemeli és Hell’s Gate!! UT távozna, de jön Stone Cold, és Lesnar is és egymásnak esnek 3-an!!! De érkezik John Laurinaitis:

-Elég!! Hagyjátok abba!!! A Summerslamen ti négyen megküzdötök a WWE bajnoki címért egy Fatal 4 Way meccsen! De most távozzatok!!!

El is mennek, majd reklám következik:

A medvesajt jó, a medvesajt finom, de a medvesajt nem szponzorunk ezért rohadjon meg!!!

Újra az élő képet kapjuk, és érkezik az arénába Dolph Ziggler!!!

-A mai napon kiderül ki lesz a kihívóm ezért a címért! – és az övére mutat – Szeretném ezt a Battle Royalt az első sorból végignézni……

De nem tudja folytatni mert érkezik Jeff Hardy……azaz Willow!!! Willow egy bírót is hoz magával!!! Dolph nem érti mi történik de a bíró elindítja a meccsett.

Dolph Ziggler vs Willow: Dolph csodálkozva néz, de érkezik Willow és leteríti egy, majd még egy Meat Hook-kal!! Ziggler feláll, de kap is egy Enzigurit!! Ziggler a sarokba menekül, de az IC bajnok egy Samoan Slam-et is be visz neki!! Willow felmászik a sarokba…és Swanton Bomb!!! Megvan!!!! Willow kopogtat: 1……2……3 és ezzel a Champion vs Champion meccs győztesee Willow!! Willow kihasználta Dolph meglepődöttségét és villámmeccsen tudott nyerni.

Már csak 1 mérkőzés van hátra, méghozzá a No. 1. Contender Battle Royal.

US bajnoki cím No.1. Contender Battle Royal: Megérkeznek a résztvevől, név szerint: Shawn Michaels, Seth Rollins, Batista, Randy Orton, Rob Van Dam, Goldberg, Bray Wyatt, Chris Jericho, R-Truth és The Miz. Megszólal a gong, egy darabig mindenki csak helyezkedik, majd hirtelen egymásnak rontanak… Párok alakulnak ki, HBK Rollinsszal, Batista Ortonnal, RVD Wyattal, Jericho Goldberggel, míg R-Truth Mizzel esik egymásnak. Goldberg egy Superman Punch-csal próbálja kiejteni Jerichot, de elrontja, és ezzel ő esik ki!! Ezzel az első kieső Goldberg!! RVD próbálja kiejteni Wyatt-ot, ami nem sikerül neki, de érkezik Chris Jericho, és együtt már ki bírják dobni. A második kieső Bray Wyatt. Közben Rollins és Michaels nem bírt egymással, ezért inkább rátámadtak Ortonra és Batistára. Michaels sikeresen kidobja Ortont, ezzel a 3. kieső is megvan! RVD majdnem kidobja Jerichot, de érkezik Batista, aki RVD-t dobja ki!!! Majd Jericho és Rollins együtt Batistát is kidobják!! R-Truth és Miz még mindig nem bír egymással, de érkezik Jericho és Rollins, és Michaels is, most mind az 5-en egymásnak esnek.  Miz és Jericho együtt kidobják R-Truth-ot!! 4-en maradtak: HBK, Rollins, Miz és Jericho!! A 4 sarokba mennek, pihennek egy darabig, majd Miz és Jericho nekirontanak Michaelsnek!!! De jön Rollins is!! Rollins Jerichot leszedi HBK-ról, aki viszont kidobja Miz-t!!! Ezzel hárman maradtak!! De Rollins is kidobja Jerichot!! Nem!! Jericho megkapaszkodik, és kidobja Rollinst!! Ezzel 2-en maradtak, de érkezik is HBK egy  Sweet Chin Musiccal!! De elvéti!!! Jericho kidobja??? Nem, Shawn megkapaszkodik a kötélbe. Mindketten visszaugranak a kötél belső oldalára. Egymásnak esnek, az ökölpárbajból Jericho jön ki jobban!! Disaster Kick!! Kidobja Michaelst!! De HBK megkapaszkodik!! Superman Punch Jerichotól!!! De HBK még mindig nem esik ki!!! Jericho nem hiszi el, jön egy Brogue Kickkel!! De elrontja!! Michaels kidobja!! Michaels kidobja!!! Megvan!!! Ezzel a győztes és a US bajnok kihívó Shawn Michaels!! Michaels ünnepel, ezzel ér véget az adás.

Remélem mindenkinek tetszett az adás, bocsi akik kikaptak, legközelebb nagyobb szerencsétek lesz.
Írta: moltoperfetto

Megtekintések száma: 413 | Hozzáadta:: moltoperfetto | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]