//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Csütörtök, 2024-04-25, 04:35
Főoldal » 2014 » Július » 7 » Raw 5.adás
18:56
Raw 5.adás

Elindul az adás, és Brock Lesnar érkezik a ringbe, Booker T társaságában. Booker mikrofont ragad: -Pénteken…. De nem tudja fojtatni, mert a közönség elkezdi skandálni, hogy „Leesnaaaar, Leesnaaaar!!!” -Kérem, kérem…. De a közönség nem akar csöndbe maradni, végül a sokadik kérésre halkul a kiabálás. -Köszönöm! Megtiszteltetés ilyen közönség előtt…. De érkezik az admin!! A közönség hangosan pfujjol, majd ismét belekezd a „Leesnaaar, Leesnaaaar!!” kiabálásba. Hatalmas a hangzavar. Az adminok is a ringbe mennek, először Dean próbál megszólalni: -KUSS!! De erre a közönség még hangosabban kezd zajongani. Erre Dean bead egy Codebreakert Booker T-nek!! Lesnar nem tudja mit csináljon…. De nekiesnek Lesnarnak!!! Hárman földreviszik!! Keményen megverik, majd egy Triple Powerbomb!! Az ADMiN távozik, de jön Stone Cold!!! Beváltja a táskát???!! IGEN!! DE NEM!!! Jön vissza Christian!!! És elkergeti SCSA-t!!! De jön helyette SCSA csapattársa, CM Punk, és egymásnak esnek..És ekkor jön Vince McMahon! -Elég!!! Ti megküzdhettek egymással, de egy szabályos meccs keretein belül. Stone Cold pedig megküzd Dean Ambrossal, a speciális bíró Brock Lesnar lesz. A főmeccsen pedig a BG Tornament 12 résztvevője küzd meg egy 6v6 tag team meccsen!

Cm Punk vs Christian:Christian egyből neki esik Punknak és keményen elkezdi püfölni majd több rugást is bevisz Punk bordájára és testére majd neki löki a saroknak és vállall többször beleöklel majd bevisz egy nagy Clotheslinet amit egy Elbow követ és pinnel is 1.........de Cm Punk könnyen szabadul és amikor felkel váratlnaul bevisz egyből egy Undertaker clotheslinet majd kidobja Christiant a ing szélére és jönne egy Randy Orton ddt de Christian azonnal betud menekülni és így elkerüli a mozdulatot.Christian és Cm Punk kemény ütés váltásba keverednek amiből a kanadai tud jobban kijönni majd kitudja lökni Punkot a ringből de ő megkapaszkodik a kötelekben és amikor Christian véglegesen kilökné akkor Punk a semmiből odébbáll és lehuzza a köteleteket és így az ADMIN egyik tagja esik ki a ringből Punk meg a ringszéléről telitalppal a fejére ugrik majd neki löki az acél lépcsőnek majd a kordonnak és a kommentátori asztalba kétszer beleveri a fejét de a harmadiknál Christian megállítja Punk-ot és ő veri az ellenfele fejét a kommentátor asztalba majd 8-nál visszarakja a ringbe a világ legjobbját és ő is visszamegy.A meccsközben erősen hallatszik hogy a közönség Punkot biztatja és nagyon hangos a We Want Punk skandálás.Christian az ECW bajnok orrát feszíti majd a nyakába könyököl és bevisz egy kemény Enzigurit majd pinnel is 1......de Punk megint könnyedén kirúg de Christian megint ráfekszik 1.....de most még addig se jut el és megint jön a pinn:de most még az egy sincsen meg a kanadainak.Christian Punkot kemény rugásokban részesíti majd felállítja és a saroknak küldi erősből majd hasba térdeli ésegy drop kick amit egyből egy super kick és egy suplex követ majd Christian elkezdi Punkot és a nézőket is egyaránt gúnyolni de erre fizet rá mert Punk hátulról egy undertaker clothesline-al fordít az álláson majd jelzi hogy készül az RKO-ra amit sikeresen be is tud vinni és pinnel is 1..............2........de Christian a lábát feltudja rakni a kötélre amit Punk nem is hisz el majd a ring közepére vontatja az ellenfelét és ott is ráfekszik 1.........2....de addigra már Captain Charisma...Punk őrjön és a bírónál elkezd reklamálni de ő rendíthetetlen majd az idegességet levezeti és a nézőket kezdi el spannolni majd készül a Tombstone Piledriverre de Christian elgurul előle a sarokba de Punk megint visszarángatná de a kanadai erősen kapaszkodik a ring sarkába és Punkot fejen tudja talpalni majd egy Bulldog és jön egy Curb stomp Christiantől és pinnel is 1............2..........3

Backstage szegment:A backstageben a Shield találkozik Vince McMahonnal:Rollins:Nem lehetne a meccsünket átteni az ECW-ba?

Vince:Nem és menjetek és készüljetek mert ki lesztek rúgva!

Dean Ambrose vs Stone Cold special refree:Brock Lesnar:A gong megszólal de Lesnar mindkettőjüket elintézi és érkezik az ADMIN aki elveri Lesnart majd McMahon is kihirdeti hogy Ambrose nyert dq-val mert Brock elösször őt ütötte meg de még nincs vége mert Triple Powerbomb Lesnarnak és után Stone Cold Steve Austinnak is.

Tag Team címmeccs Shield(c) vs DX:A meccset Triple H és Roman Reigns kezdik el és egyből már kemény ütés váltásba keverednek amiből HHH tud kijönni nyertes majd az ütések sorozatát foytatni tudja és jobbára fejre megy majd bevisz egy flapjack-et és egy cyber slamet majd be is pacsizza a társát HBK-t!Shawn nagy rugásokkal próbálkozik amik sikerrel járnak majd egy Pelé kick is jön tőle ami földre kényszeríti Reigns aki utána azomban képes visszatámadni és egy Sua bite-ot(xddd)betud vinni majd egy proto bombot és kemény ütésekkel puhítja meg Michaels testét majd ő is pacsizik Seth Rollinsal.Rollins nagyképűen beszólogat HBK-nek majd egy de jong kick-et visz be amit egy white noise követ és keményen megtapossa többször Shawn fejét majd egy tornado ddt-t is képes bevinni és pinnel 1.....de Michaels kirúg aki azzal a lendülettel még egy neckbreakert is bevisz majd vissza pacsizza HHH-et aki azonnal letámadja Seth-et és egy spinbustert ad be amit egy nagy germany suplex követ ami után pinnben marad 1.......2de Rollins szabadul de HHH tovább csépeli de Seth egy nagy rugással képes az álláson fordítani és egy randy orton ddt-t is visz be majd azonnal pacsizik Rommanel aki letarolja HHH-et és 3 kemény running sentont is bevisz majd egy you cant see met és pinnel 1.......de Triple H azonnal kirúg de Reigns már is készül a GTS-re és fel is emeli Triple H-et de ő leugrik a válláról és Rollinsnak löki neki Romant és így a Shield két tagja leesik a ring széléről és a ringből kint a DX pedig szabáyosan megcsépeli őket majd Triple H vissza megy és pacsizik Michaels-el aki felmegy a ring sarkára és egy diving elbow drop-al ráveti magát Reignsre de Rollins jön vissza akivel Reigns az elöbb sunyiban pacsizott és Shawn meg is van zavarodva és Seth ezt kihasználva betud vinni egy de jong kick-et majd készül Spear-re de HBK átugorja és Rollins a saroknak szalad majd Shawn egyből kiszedi őt és pinneli is 1...........2..de Rollins szabadulni tud.Michaels azonban nem esik kétségbe és a Rock Bottom nevü egyik befejező mozdulatára készül de ekkor HHH bepacsizza magát és Michaels nem érti hogy mivan és ezt Kihasználva Rollins is bepacsizza a társát Roman Reignst aki egyből beleszalad HHH csizmájába és Triple H-től jön is a Pedigree majd hogy ne legyen veszkedés visszapacsizza Michelst aki egy Sweet Chin Musciot is bevisz majd ráfekszik Reigns-re 1.........2...........3 és ezzel z új tag team bajnokok:Shawn Michaels és Triple H azaz a D generation X!!!!!!

 

Jön a 6 v 6 tag team meccs! A csapatbeosztást csak most tudjuk meg!! Az első csapat tagjai érkeznek: Kane, Undertaker, Goldberg, Goldust, John Cena és Batista A másik csapat tagjai tehát: Jeff Hardy, Cesaro, Reigns, The Rock, Shawn Michaels és Ezekiel Jackson Mindenki megérkezik és elkezdődik a mérkőzés! A ringben Cena és Reigns kezd! Cena nekiesik Romannek!!! De Reigns okosan kibújik és egy meglepetés RKO-t ad!!!!! Roman Pinneli!!!! 1……2….DE Bejön Goldberg, Goldust és Batista is , hogy megszakítsák a számolást!!!!!! Reigns a sarokhoz megy pacsizni!! Zekhez ér!!! De Ő leugrik a ring széléről!!!!! A többiek is leugranak, de ők a nagy feketét vonák kérdőre!!! Reigns csak néz, hogy mi van? Hardy, Michaels, Rock, Cesaro négyes elkezdi verni az Admin tagot!!!! Zeke ellenáll eleinte, de négy emberrel szemben azonban alul marad!!!! Felállítják a ring szélére!!!! De a ringbe közben Goldberg került aki lelöki a ring széléről Zeket!!! Big Zeke a kommentrátori asztalra esik, ami összetörik alatta!!!!!! Reigns a ringben akit Pinnel Goldberg!!!! 1….De Roman kirúg!!!!! Felsegíti, de rosszultette, kap egy AA-t!!!!! Mindketten a földön és kúsznak a sarokba!!!!!Goldberg odaér!!!! Kane jut a ringbe!!! De Reigns is tud pacsizni és Cesaro is bekerül!!!! Egymásnak szaladnak és elkezdik egymást csépelni!!!! Keményen!!! Kane egy Choke slamre fogja be Cesarot!!!!! De ő elugrik előle!!!! Neutralizer!!!! Befogja!!! DE NEM!!! Jön Goldberg és földre viszi Cesarot!!! De Jön Hardy a másik csapatból!!! Majd lassan mindenki!!! Tömeg bunyó alakul ki a ringben!!!!! Mindenki mindenki ellen!!! elszabadulnak a feszültségek!!!!! Tömegharc!!! Ez már nem tag team meccs!!!! Majd szépen sorban esnek ki a szupersztárok a ringen kívülre!!!! Batista marad bent!!! De ő kap egy Spear Reignstől!!!! Roman ünnepelteti magát!! De ez a veszte!!!! Ő Goldusttól kap egy Jackhammert!!!! De Goldust nem tudja kiélvezni, mert őt The Rock lepi meg egy Rock Bottommal!!!!!! The Rockot a meccsbeli csapattársa viszi földre, Jeff Hardy néven!!!! De Hardyt a volt csapattársa Cena ajándékozza meg egy AA-el!!!!! Cena mutatja a You, Can’t see met!!BOOK OF EZEKIEL!!!!!! Cena a földre puffan!!!!! Big Zeke alig áll a lábán!! SWEET CHIN MUSIC!!!! Shawn Michaels megajándékozza a BG ellenfelét!!!!! Michaels kérdően nézve, hogy most mi van?? DE HÁTULRÓL KANE!!!!!!! Choke slam!!!!!! A nagy vörös van hivatalosan a ringbe!!! De hátulról, ez ki?? UNDERTAKER!!!!! Tombstone Pelidriver a csapattársának!!!!!!! Megismétlödik a Smackdownban történtek!!!!! Taker pedig elhagyja az arénát!!!!!! Kane a földön!!! Cesaro ezt meglátja!!! De hiszen ők vannak ringben!!!!! Pinnelli!!!!!!!!!! 1……2……3 VÉGE!!!!!!!!!!! Cesaro nagyon boldog!!!! Ő pinnelt!!!! Nyert tehát Jeff Hardy, Roman Reigns, The Rock, Ezekiel Jackson, Shawn Michaels és Cesaro alkotta csapat!!!!!

 

Reméljük tetszett a vesztesekből bocsánat reméljük legközelebb több szerncséjük lesz Írta:kondor,moltoperfetto és vivadelrio

 

 

 

 

 

Megtekintések száma: 283 | Hozzáadta:: vivadelrio | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]