//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Péntek, 2024-03-29, 12:57
Főoldal » 2014 » Június » 9 » Raw 1.adás
13:35
Raw 1.adás

Az első Raw kezdődik hamarosan, amikor megkapjuk a képet az arénából. Fantasztikus a hangulat, énekelnek a nézők, amikor megszólal Vince McMahon zenéje, akit hatalmas üdvrialgás fogad. A Chairman a ringbe sétál,majd mikrofont ragad:


-Üdvözlök mindenkit az 1. OCW Raw adáson! Először is köszönöm mindenkinek aki eljött. Különleges alkalom a mai és nyugodtan érezze magát különlegesnek mindenki, aki eljött! De térjünk a lényegre: mivel ez az első Raw, csak különleges meccstípusú meccsek lesznek megrendezve! Lesz a mai adásban egy Peep show Christian vezetésével is, valamint be lesz mutatva a Raw General Managare is. De térjünk a lényegre: a bajnoki övekre. A bajnoki öveket a Money In The Bank gálán lehet majd csak megszerezni, méghozzá egy speciális ladder meccsen. A ring felett 6 táska fog lógni. 4-ben bajnoki címek lesznek - de lesz kettő üres is. Mindenki csak egy ládát szedhet le. Aki amelyiket leszedi, az lesz az övé, legyen az a WWE bajnoki öv, egy IC bajnoki öv, vagy egy üres táska.
Ekkor Dean Ambrose zenéje szólal meg, Dean pedig a ringbe sétál.
-Nézd Vince, nem lehet, hogy a WWE-nek ne legyen bajnoka 3 hétig! A rajongókat meg kell tisztelni ennyivel, hogy láthassanak bajnoki címmecseket. Szóval javaslom, hogy a WWE bajnoki övet ad nekem!

-Dean, tudhatnád, hogy ez nem így megy. Ezek az övek azon a meccsen találnak maguknak gazdát.
Ekkor John Cena zenéje szólal meg, és érkezik is a szupersztár, méghozzá egy övvel a kezében.
-Látjátok ezt itt a kezemben? Ez az Internet bajnoki öv. És épp itt az ideje, hogy hivatalos bajnoki cím legyen.
Ekkor ismét Vince szólal meg.
-Hogy mindkettőtöknek igaza legyen, hivatalos bajnoki öv lehet az Internet bajnoki öv. Viszont a Money In The Bank-ig minden Raw, Superstars és Smackdown adáson meg kell védenie az aktuális bajnoknak. És a mai nap főmeccsének pedig kiírom a Dean Ambrose vs John Cena meccset, az Internet bajnoki címért!
Ezzel a döntéssel mindkét harcos elégedettnek tűnik. Még egy darabig farkasszemet néznek, majd távoznak a szórítóból.
A következő mérkőzésen Paul Heyman két ügyfele, Cesaro és Stone Cold mérkőzik egymással. Hogy ez se legyen egy szimpla mérkőzés, a különleges kikötés az, hogy Paul Heyman a speciális vendégbíró. 
Paul elindítja a mérkőzést, és a felek óvatosan kezdenek. Egymásba kezdenek és próbálják ellökni a másikat, de egyikőjüknek sem sikerül. Aztán Cesaro bevisz pár ütést, majd a sarokba löki Stone Cold-ot, és ott ad neki egy European Uppercut-ot, majd mégegyet. Stone Cold kissé megrogyott, Cesaro pedig a ring közepébe löki őt. Ekkor Heyman közéjük áll, és kéri, hogy kis időt adjon Stone Cold-nak, Cesaro pedig meg is adja. Vár egy kicsit, aztán rátámad Stone Cold-ra. Több ütés és rugás után megint a sarokba löki, és ad neki mégegy European Uppercut-ot. Ezután pedig egy Pepsi Twist-tel földre küldi, és lefogja Pin-be. Paul Heyman számol: 1......2..de nincs meg. Bőven nincs. Cesaro felkapja a Neutralizer-hez, és hamar lezárhatja a meccset. De Stone Cold fordít,leugrik róla, és ad neki egy Spinebuster-t, majd egy Pepsi Twistet, és készülne az RKO-ra, de Cesaro inkább kigurul. Stone Cold nem megy utána, Paul Heyman pedig számol, de 6-nál visszajön Cesaro, és egyből rátámadna Stone Cold-ra, de kap egyből egy Sweet Chin Music-ot, majd egy Tombstone-t is. Stone Cold kopogtat: 1......2......3 és megvan! A győztes nem más mint Stone Cold Steve Austin!  A meccs után kezetfognak és együtt távoznak.
A meccs után kapcsolják Vince McMahon irodáját, ahol Vickie Guerrero-val beszélget. 

-Szeretném bemutatni a Raw új GM-jét Vickie Guerrero-t. 
Vickie át is veszi a mikrofont. 
-Köszönöm. És szeretnék is kiírni egy meccset mára: egy Triple Threat mérkőzés Brock Lesnar, Jeff Hardy és Kane között. A győztes a S uperstars-on meccselhet az Internet bajnoki címért. A főmeccs pedig Dean és John között egy No Holds Barred meccs lesz.
Következik is a Triple Threat meccs. Mindhárom harcos megérkezik, a közönség Jeff Hardy-nak örül a legjobban. Brock mellett érkezik Booker T, Kane mellett pedig Stephanie McMahon. Megszólal a gong, elindul a meccs. Kicsit óvatosan kezdenek a felek, majd Jeff hirtelen elkezd rugásokat bevinni mindkét ellenfelének. Be is visz párat, azonban az egyik után Brock elkapja a lábát, majd gyorsan ad is neki egy German Suplex-et. De nincs ideje sokat vele foglalkozni, mert érkezik Kane és ad neki egy Big Boot-ot, majd kidobja a ringből. Kane és Hardy ketten maradnak a ringben, és Kane megragadja Jeff nyakát, és adna neki egy Chokeslam-et, de Hardy szemen köpi Kane-t, aki ettől elejti ellenfelét. Hardy egy rúgással földre is küldi Kane-t, majd felmászik a sarokba, és egy Head Splash-sel ugrik Kane-ra. Ekkor azonban érkezik Brock és most Jeff Hardy-t dobja ki a ringből. Megvárja amíg Kane feláll és kioszt neki egy Enzigurit, majd kopogtatna. 1....2....de nincs meg. Brock reklamál a bírónál, közben pedig menedzsere, Booker T egy székkel üti le Jeff Hardy-t. Ezzel tulajdonképp Hardy kiesett a csatából. Brock megfordul, és Kane egyből adna neki egy Chokeslamet, de ezt Brock hárítja, és jön egy F5! 1.....2.....3 és a győztes Brock Lesnar!
Következik Christian Peep Show-ja, a műsorvezető ragad mikrofont. 
-Kérem üdvözöljék az OCW egyetlen afrikai pankrátorát, a repülő majmot, az örök mid-carder-t, Kofi Kingston-t.
Érkezik is Kofi, de nem tetszenek neki ezek a szavak.
-Mondd, ha már meghívtál a hülye műsorodba, nem lennél szíves normálisan beszélni velem?
-Először is ez nem egy hülye, hanem egy legendás műsör, másodszor pedig én csak az igazat mondtam.
-Úgy tűnik nagyon szeretnél verekedni.
-Miért, te nem?
Ekkor Vickie Guerrero érkezik.
-Mivel ez egy különleges Raw, különleges meccsnek kell lennie..
Christian vág közbe:
-Tőlem lehet egy ,,Vickie Guerrero bugyija egy rúdon" meccs is lehet, csak kezdjük már el végre!
Ekkor Vince jelentkezik a Backstage-ből:
-Remek ötlet! A győztes aki a bugyit leszedi a ring sarkában felállított rúdról!
Érkezik is egy bíró egy rúddal, és elkéri Vickie bugyiját, majd felakasztja a rúdra, és a ringsarokba állítja. Megszólal a gong, elindul a meccs.

Ökölpárbajba kezdenek, amiből Kofi kerül ki győztesen. Máris elindulna a sarokba a bugyiért, de Christian utánamegy, és egy Suplex-szel földre dobja. Miután felállt egy Superkick-et is ad neki, majd jönne egy Enziguri, de Kofi hárít, és fordít egy High Knee nevű mozdulattal. Ezután felmászik a sarokba, és egy Moonsault-tal ugrik Christian felé, de Christian kitér előle. Megint az ő kezében van az irányítás. Ad két Dropkick-et, majd egy Bulldog-ot is bevisz. Elindulna a bugyijért, de az utolsó pillanatban Kofi visszarántja, majd ad neki egy Trouble in Paradise-t, és megindul a bugyi felé. Le tudja szedni? Úgy néz ki igen! De nem!  Az utolsó pillanatban Christian utánafut és a ring közepére löki! És még egy Spear-t is kap Kofi! Most Christian megy a bugyiért! És megcsinálja? Megcsinálja! Leszedte Vickie Guerrero bugyiját a rúdról, és ezzel megnyerte a meccset!! Még a bugyival a kezében ad egy Swanton Bomb-ot is Kofi-nak, majd kidobja a bugyit a nézők közé és távozik. 
Következik a főmeccs, ahol Dean Ambrose harcol John Cena-val az Internet bajnoki címért. Mindkét fél megérkezik, és kezdetét veszi a mérkőzés, amely ugye egy No Holds Barred, azaz No DQ meccs. Óvatosan kezdenek a felek, majd egymásba kapazkodnak, és próbálják ellökni egymást. Ez végül John-nak sikerül és egy rúgást is bevisz Dean-nek. Majd megragadja és a földre dobja, és készülne a You can't see me című mozdulatára, de Dean megfogja a kezét, és a földre rántja.Mindketten felálnak, és Ambrose kiosz 3 Clothesline-t John-nak, de a 4.-nél John elkapja, és ad neki egy Proto Bomb-ot. Most kopogtatna John,1......2..de nincs meg. Dean simán kirúg. Mindketten felállnak, és most John kap egy Power Slam-et. Most Ambrose kopogtat: 1.....2...de nincs meg. Ekkor azonban érkezik Teddy Long, Ambrose managere, és ad egy széket Ambrose-nak, aki azzal támad Cena-ra. Sokáig üti, majd leteszi a széket, és kér egy asztalt. Teddy oda is adja, közben azonban Cena valahogy kigurul a ringből. Teddy visszalökné, de érkezik Hogan, John managere, aki megvédi a mentoráltját. De ez lesz a veszte, mert Dean közben mögötte felkapja a lépcsőt, és azzal üti meg Hulk Hogan-t többször is, majd végül rádobja. Hulk-ot elviszik az orvosok, Cena magára maradt, de legalább egy kis erőt tudott gyűjteni. John Cena okos módon kicsit még eljátsza, hogy nem bír felállni, Dean pedig belöki a ringbe, és utánamegy. Ekkor azonban Cena felkapja, és egy Proto bomb az asztalra!! Dean fekszik, de még kap egy Peoples Elbow-t is! Cena kopogtat1....2...de érkezik Teddy Long és megmenti a mentoráltját! Cena dühében neki esik Teddy-nek, aki nem számíthat segítségre, mert Dean a földön fekszik. Végül egy alapos verés után kidobja Teddy-t a ringből. De amint megfordul Dean a székkel támad rá! Több ütést is bevisz majd John kap egy Codebreaker-t is! Dean Ambrose kopogtat:1......2.......3 és a győztes és az új Internet Champion Dean Ambrose!!!!!!!
Dean a menedzserével ünnepel, ezzel a képpek zárul a show.

Megtekintések száma: 279 | Hozzáadta:: moltoperfetto | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 1
1 vivadelrio  
0 Spam
nagyon jó lett:)

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]