//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Szombat, 2024-04-20, 03:03
Főoldal » 2014 » Július » 24 » Main Event 5.adás
00:04
Main Event 5.adás

Elindul az adás és rögötn jön is az első meccs.
Az első meccsen egy bemutatkozó lép ringbe Bray Wyatt ellen
Köszöntsük Chris Benoit-t!!!!
És kezdődik is a meccs: Benoit vs Wyatt
Wyatt kezd jobban és be is visz egy DDT-t majd Super Kick és ráfekszik 1.......2......de Benoit kirúg és egy Olipmpyc Slammel megfordítja a mérkőzést a maga javára.
Erősen megrugdossa a földön és Wyatt alig bír felállni és Belly To Belly Suplex! ráfekszik 1.....2.....de Wyatt kirúg! Benoit készül hogy befogja a Crossface-be de Wyatt ki menekül a ringből.
Wyatt után megy Benoit és megfogja Wyattet és neki löki az oszlopnak majd neki vágja a kordonnak és utána vissza küldi a ringbe.
Visszamegy ő is és egyenes gyomron rúgja Wyatt Benoit-t és készül a Sister Abigail-re de kiszabadul és ellöki magától Wyattet és Stunner!!!!
Ráfekszik 1.......2.........3!! Vége Chris Benoit megnyeri bemutatkozó meccsét!!!!
a Győztes: Chris Benoit

Seth Rollins vs Undertaker
A mérkőzés elkezdődik és Seth rögtön fölénybe is kerül, de Undertaker visszavág majd keményen megsorozza és belevágja a sarokba majd beleszáll de Rollins elugrik Undertaker egyenesen a saroknak szaladt.
és Tornado DDT Rollinstól. Rollins készül és De Jong Kick, és lehet hogy vége? Pinneli 1..........2........ De Undertaker kirúg és szalad és Float over ddt Undertaker ezzel fölénybe kerül.
És felkapja és Last Ride!! DE Rollins fordít tornado ddt! És Roolins megint fölényben és jól megrugdossa Undertaker-t.
Undertaker feláll és Rollins készül a Spear-re de Undertaker elugrik és Rollins a sarokba az oszlopnak ugrott és Undertaker kihasználná de nem tudja mert Rollins kigurul a ringből.
Undertaker utána megy és vissza dobja a ringbe. Rollins viszont azonnal felpattan és Randy Orton DDT! És Rollins pinneli is 1.........2...... De Undertaker megint megússza és White Noise De Taker fordít Comeback!
És Ráfekszik Rollinsra! 1..........2........DE Rollins kirúg és De Jong Kick! És őrjöng Rollins és RKO! Vége! Pinneli 1.........2...........3!
És Ezzel a Gyzőztes: Seth Rollins!

És Már érkezik a harmadik meccs! Bajnok vs Bajnok
Stone Cold Steve Austin vs Dolph Ziggler
Ziggler kezd jobban, de Austin felül kerekedik rajta és Spine Buster Zigglernek és ráfekszik 1..........és Ziggler még 2 előtt kirúg majd egy Clothesline Austinnak és feláll Austin és Inverted Backbreaker.
Austin feláll és Bulldog. Austin van megint fölényben Elbow is jön Austintól és ahogy feláll Ziggler ellöki magától Austint de Austin neki fut és Powerslam Austninnak.
Ziggler Moonsault! Ráfekszik 1...........2..de kirúg Austin majd Last Ride de Austin kiszabadul és Walls of Jericho!!! Ziggler kopog???
Ziggler alig bírja már de nem kopog, mit csinál ez????? ezt nem hiszem el ha nem a két szememmel látom! Ziggler felemeli Austint és eljut a kötélig!
Austin kiengedi és Ziggler feláll de Enziguri és újra a földön a US bajnok és húzza Zigglert és Anaconda Vise de Ziggler gyorsan kiszabadul de Spinebuster!
Ziggler megint a földön és pinnel is Austin 1..........2..........de Kirúg Ziggler és RKO!!!! RKO Zigglernek Austintól!!!
Ráfekszik 1.............2...............3! Vége
a győztes: Stone Cold Steve Austin

4.mérkőzés Dean Ambrose vs Brock Lesnar
Dean kezdi a meccset jobban és ad egy ddt-t majd a felálló Lesnarnak egy Clothesline. Dean mászik a sarokba és Double Foot Stomp. Lesnar feláll és Enziguri Ambrosenak.
Ambrose a földön Lesnar ráfekszik 1........ Ambrose kirúg és Suplex majd felállítja és belevágja a sarokba és tornado ddt majd megrugdossa de Ambrose elgurul majd felpattan és Anaconda Vise!
Lesnar kopog??? Lesnar szinte azonnal kiszabadul! Kimura Lock!!!! és Ambrose kiszabadul gyorsan és még hogy?? felemeli Lesnart!! És odavágja majd Újra és Újra amíg Lesnar el nem engedi!
Lesnar elengedi ám belenéz egy Big Bootba! Dean fölényben és neki fut és Superman Punch! Lesnar azt se tudja hol van! És Killswitch!! És sikerül!!
Pinneli is 1..........2........De Lesnar kirúg! És Sister Abigail! De Lesnar Felkapja F-5!!!!!!!!! Ráfekszik 1...........2........de Ambrose kirúg! És ddt Lesnarnak. és Superkick! Ambrose a Sarokban és készül a Spear-re!
De Lesnar hamar felpattan utána Rohan és Huricanrana! és Lesnar felteszi a sarokba Ambroset és Superplex! És Ambrose a ring közepén és feláll de alig áll a lábán és Attitude Adjustment!!!
De nem fekszik rá felemeli F-5!!! És Lesnar felállítja és Chokeslam a kötél felett a padlóra!!! Ambrose akár meg is sérülhetett! a Bíró számol 1....2....3...4...5....6....7....8...9 DE Ambrose épp hogy de visszaér!
ÉS Lesnar SPEAR!!! Vége ráfekszik 1..........2..............3 Vége
a Győztes: Brock Lesnar!


REKLÁM:

Meglepetés!! Jövő hétfőn valaki meglátogatja a Raw-t! Jeff Hardy ott lesz a Raw-n, de vajon Jeff Hardy lesz ott a Raw-n?

És jön a Főmeccs! ami egy Handicap 2vs3 meccs lesz résztvevők
Triple H és Roman Reigns VS CM Punk;Kofi Kingston;Goldust!
Reigns és Punk kezd a ringben. Reigns neki esik Punknak de Punk rúgásokkal fölénybe kerül. És Undertaker Clothesline. Fölényben Punk és You Can't See Mee.
És jön de Reigns elgurul és feláll majd gyomorba rúgja Punkot és Sua Bite. majd UT Clothesline és Moonsault!!! és Running Senton de Punk elgurul!!
Reigns mellé ugrik és Punk kihasználja ezt és RKO!!! Punk ráfekszik és 1..........2..............DE HHH oda ér és megszakítja a számolást és F-5!!! Punk kifekszik jön Kofi Spear!!! Kofinak is lőttek Goldust is jön Brogue Kick HHH-nak!!
Goldust egyedül a ringben ráhúzza Punkot Reigns és 1.........2.......de Reigns kirúg és AA Goldustnak!!! majd Punk Sweet Chin Music!!!
Reigns megint a padlón de HHH a ringbe jön és Spear de elvéti és Punk 619!!! Kifekszik HHH is!!! de Punk nem figyel és Reigns Chokeslam a kötélfelett a padlóra!!! Punk kiesett a ringből és a padlón fekszik!!!
És jön Kofi és ugrik a sarokból de elkapja és Go Too Sleep!!! ÉS Kofi alszik és jön Goldust is és RKO!!!! Reigns takarít!!! és kimegy Punkért és behozza és Pedigree de Punk fordít és UT Clothesline!
Reigns éppen hogy eltud mászni a sarokba és jön HHH és neki esik Punknak! és egy DDT majd egy Samoan Slam és készül a Spearre de Reigns bepacsizza magát!
És Chokeslam!!! De Punk egy RKO-t visz be!!!!!! RKO!!! és jön Kofi és Goldust HHH-ra de mindkettőnek egyszerre Samoan Slam!!! és közben számol a bíró 1........2........de HHH oda ér!!
És kirángatja a sarokba Punkot és Reignsnek ad egy kezdőlöketet aki neki szalad óriási sebességel és UT Clothesline!!! és jön HHH és F-5!!!!!!
Punk kifekszik a többiek is fekszenek és Reigns ráfekszik!!! 1.........2........3 és VÉGE!!
a Győztesek: Roman Reigns és HHH
a meccs után kezet fognak talán kibékülnek egymással? és igen úgy tűnik de jön Rollins és észreveszi HHH de AA Riegnstől de HHH hárít és F-5!!!! Reigns a földön és jön Rollins!
Rollins Sweet Chin Music!!!! És jön Shawn Micheals!!! Sweet Chin Music Rollinsnak és F-5!!!! a D-Struction Rollinsnak!! a Shield a földön!!
a Tag Team bajnokok az öveiket a magasba emelve távoznak!

ennyi volt az eheti Main Event remélem tetszett mindenkinek és ne bánkódjanak ha kikaptak majd legközelebb akár nyerhetnek is!
köszi ha végig olvastad.
Megtekintések száma: 382 | Hozzáadta:: VCF97 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]