//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Csütörtök, 2024-03-28, 20:13
Főoldal » 2014 » Július » 17 » Main Event 4. adás
13:49
Main Event 4. adás

Elindul az adás, és érkezik Brock Lesnar:

-Elegem van abból hogy hetek óta alig van normális meccsem!!!! A vezetőség szándékosan akar kicseszni velem!! De ezt megelégeltem, úgyhogy ma kiállok ide a ringbe, és bárki, legyen az Raws, vagy Smackdownos, szóval bárki,  aki ide meri dugni az otvas seggét, azzal megmérkőzöm, és a már említett valagát négyzet alapú hasábokra  fogom szétrúgdosni!!!!

De nem is kell tovább várni, érkezik Chris Jericho! Érkezik egy bíró is majd megkezdődik a mérkőzés.

Brock Lesnar vs Chris Jericho: Elindul a mérkőzés, Chris bevisz pár rúgást. De csak egy darabig tud fölényben maradni, mert érkezik egy Clothesline Brocktól. Most Brock támad keményen Jerichora, sarokba szorítja, majd jön egy White Noise! Megvan!!  Chris földön, Brock elindul felé!! Superman Punch Chris Jericho-tól!!! Brock kifekszik!!! Jericho megy a sarokba,  jön a Frog Splash!!! DE Lesnar felpattan és elkapja!! F5!!!! Lesnar kopogtat 1…..2…..3 és megvan!!! Ezzel a győztes Brock Lesnar!!!

Brock mutogat a bejárat felé, hogy jöjjön a következő. Érkezik is, méghozzá nem más, mint Dolph Ziggler!

Brock Lesnar vs Dolph Ziggler: Ziggler befut a ringbe, és nekiesik Brocknak, bevisz pár ütést, de Brock egy WMD-vel földre viszi!! Brock máris kopogtat 1…..2…..de nincs meg!! A Show-Off felpattan, és mutogatja, hogy ő US bajnok!! Erre ráordít Lesnar, hogy -miattam nyerted meg az övedet!!! - De Ziggler is visszaszól, hogy –akkor magadnak mért nem bírtál nyerni egyet??-  Lesnar emiatt felidegesedik, és nekiront Zigglernek, aki viszont ügyesen kitér előle, és Lesnar kizuhan a ringből! Lesnar feláll, de érkezik Ziggler, méghozzá ugrik egy Springboard Clotheslinenal!!!! Gyönörű mozdulat, leteríti Lesnart!!!! A ringen kívül bead Lesnarnak egy Head Kickket, majd felsegíti és visszalöki a ringbe! Ziggler befogja Brockot a Sleeper Holdba!!!! Lesnar alig kap levegőt, feladja??? Igen! Nem, átfordítja és F5!!!! Lesnar kopogtat 1…..2…..3! Ezt is megnyerte!!! És még nem hagyja annyiban, most bosszút akar állni Ziggleren!!! Nagyon durván megveri, és befogja egy Kimura Lockba!!! De ekkor érkezik CM Punk, és megvédi Zigglert!!!

Brock Lesnar vs CM Punk:  Hamár ittvannak, meg is mérkőznek, el is indul a meccs. Brockon meglátszik hogy már két meccset vívott, és Punk mérkőzés előtti támadása se esett jó neki. Ennek ellenére képes fölénybe kerülni már a meccs elején, be tud vinni egy Neckbreakert!! Már is F5?? Igen!!! Lesnar kopogtat 1…..2…..de nem!!! Lesnar nem érti! Punk viszont igen, mivel csak szinészkedett!! De most kioszt egy Speart a figyelmetlen Lesnarnak!! 1…..2…..de ez sincs meg!!! Mindketten fekszenek, egyszerre állnak fel! Lesnar!!! Megint F5!!! De Punk leugrik!!! Kimenekül a ringből, de Lesnar utána!!!  Lesnar nekivágja Punkot a lépcsőnek!! És F5 a kommentátori asztalra!!! Az asztal összedől, a bíró számol 5…..6……7 Lesnar visszamegy 8…..9…..10 vége!!!! Kiszámolással így ezt is Brock Lesnar nyeri!!

Azonban érkezik azt Admin, a rámpán megállnak és Dean kezd el beszélni.

-Vince McMahon üzenetét hoztuk. Mára ennyi elég volt Brock. 

Christian veszi át a szót.

-Bizony, belőled bőven elég volt ennyi, úgyhogy a jövőheti Main Eventen én kapok visszavágót Stone Cold ellen a bajnoki címért!!

-És hogy te se unatkozz – mondja Ezekiel – te megküzdesz velem. És hogy tétje is legyen, a meccs a nehézsúlyú világbajnoki címért fog menni!!!!

-Ja és persze én is kapok egy rematchet CM Punk ellen, az ECW címért –fejezi be Ambrose majd elsötétűl az aréna.

Amikor visszajönnek a fények, az ADMIN a ringben, és rátámadnak Lesnarra, és elintézik!! De érkezik a teljes Raw roster és megvédik Lesnart!!!! Dean Ambrosenak sikerül elmenekülnie, de Lesnart és Christiant elintézik, de dulván. Ezzel ér véget ez a Main Event.

 Bocs hogy rövid lett, bocs hogy szar lett, bocs hogy nincs meccsed, bocs hogy kikaptál, bocs, bocs, bocs. Írta: molto

Megtekintések száma: 235 | Hozzáadta:: moltoperfetto | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]