//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Szerda, 2024-04-24, 02:37
Főoldal » 2014 » Július » 3 » Main Event 2. adás
11:17
Main Event 2. adás

ÉÉs következik a Main Event 2. adása! A kommentátorok ezúttal Michael Cole és Brad Maddox!

-Remek adásnak nézünk, elébe, ugye Michael?

-Bizony, Brad én már mindennél jobban várom a mai tag team főmeccsünket  ahol a Shield csapata összecsap Shawn Michaels-szel és Triple H-hel!

-Természetesen csak itt az OCW-ben fordulhat elő hogy két ekkora legenda két ilyen fiatal tehetséggel csatázzon.

-Na de ne is várjunk tovább, következzen az első meccs. Goldberg Goldusttal küzd meg, és a győztes helyet kap a Battleground tornamentben.

Goldust vs Goldberg:  Következik az aranynevűek csatája.Megszólal a gong, elindul a meccs, Goldust visz be több kemény ütést. Bead pár gyomrost, majd sarokba szorítja, és ott ütlegeli tovább. Majd a ring közepébe löki, felmászik a sarokba és onnan egy Racket Dropkick!!  Jön még egy Enziguri majd egy Spinebust….de ehelyett ő kap egy Spinebustert!!! Goldberg most fölényben, be is tudja fogni Goldust-ot egy Master Lock-ba!! Goldust feladja! Ig..Nem!! Könyökösöket tud bevinni, és ezzel fordít, majd bevisz egy  Enzigurit is!! És egy Brogue Kick Goldusttól!!!! De nem!!! Superman Punch Goldbergtől!!!  Goldust kiesik a ringből, de Goldberg utána megy! De mi ez?!?!?!?!É rkezik Undertaker és Kane, és elintézik őket!!!! Durva verést kap mindkát Gold, és a hivatalos végeredmény így döntetlen!! Ekkor Kane mikrofont ragad:

-Ehelyett a két nyomorék helyett nekünk kéne szerepelnünk a BG Tornamentben!!Sokkal többet tettünk a cégért mint ők valaha is fognak!!

Ekkor érkezik Cesaro:

-Hé hé hé!! Az egyetlen aki megérdemli hogy részt vegyen a Tornamentben, majd Nehézsúlyú világbajnokká váljon, az én vagyok! Hétfőn egyedül győztem le egy teljes 4 fős csapatot, és mégis Batista megy helyettem a Tornamentre!

Ekkor Vince McMahon jelenik meg:

-Tudjátok mit? Mind az öten megkapjátok a lehetőséget, hogy részt vegyetek a tornamentben! Hétfőn pedig, Goldust és Goldberg csapatot alkot, hogy megküzdjön Undertakerrel és Kanenel! Cesaro, te pedig most rögtön rendezheted az ügyedet Batistával!!

Cesaro vs Batista: Mindenki elhagyja a ringet, kivéve Cesarot, majd érkezik a z ellenfele, Batista. Cesaro rögtön nekiesik ellenfelének, sarokba szorítja, össze vissza üti meg rúgja, majd nekifut és egy European Uppercut!! De nem éri be ennyivel mert jön még egy! De nem mert Batista fordít egy Big Boottal!! Batista most felsegíti Cesarot, majd a fejét kezdi ütni!! Cesaro eldől, de Batista ismét felsegíti, és Enziguri!! De most elhajol Cesaro és ő visz be egy Headlock Drivert!! Ezt követi még egy Neutralizer is!!! Cesaro kopogtat 1…..2…..3 és megvan! Rövid mérkőzésen a győztes ezzel nem más mint Cesaro!!

Következik a főmeccs, amely ugyan egy Non-Title match, de így is nagy a presztízse.

Shield vs DX: Elsőként a Tag Team bajnokok érkeznek, majd megjön HBK és HH csapata is. A ringben Roman és Triple H kezdenek. HHH agresszívan nekiesik Romannak. A kötélnek löki, majd ahogy visszafele jön ad neki egy Flepdzsekket(Flapjack) HHH felpörög, majd bevisz egy Samoan Slam-et is. Jön Shawn Michaels, ő rúgásokkal próbál operálni, földön is tudja tartani Reigns-t. Bevisz egy Enzigurit majd egy Necbreakert! És HBK megy a sarokba!! A közönség skandája, hogy HBK!HBK!HBK! és jön egy Divind Elbow Drop!!! Michaels kopogtat 1….2.. de nincs meg! a Heart Break Kid reklamál, de közben Reigns váltani tud Seth-tel és jön is Rollins és De Jong kick!!! Rollins úgy gondolja nyert ügye van és jön egy RKO!! De Shawn Michaels hárít!!  És Powerslam Shawn Michaelstől!! HBK pacsizik Triple H-dzsel! Jön HHH nagy lendülettel, kemény rúgásokat visz be, majd egy Spinebustert. HHH kopogtat 1…..2..de Rollins átfordítja és ő kopogtat 1…..2…..de nem !!! HHH kirúg, Rollins felpattan, most mindketten talpon, Rollins rúgásokat visz be! Felkapja Triple H-et és egyWhite Noise!!! Jön Reigns! És egy Running Senton!!! Roman kopogtat 1….2…de nincs meg! Reigns dühös, de készül a Spearre!!  De HHH kitér, viszont beugrik a ringbe Michaels és egy Sweet Chin Music a futó Reignsnek!! És HHH felkapja, és még egy F-5 is! Ez így együtt a D-Struction nevű kombó!! HHH kopogtat,1….2…de jön Rollins! De nem mert HBK őt is elintézi egy Sweet Chin Music-cal!! HHH folytatja a kopogtatás 1….2….3 és megvan!!! Ezzel a győztes a D-Generation X csapata!!!! Ünnepelnek kicsit, majd Michaels mikrofont fog:

-Mi vagyunk a DX a legnagyobb csapat a WWE-ben és az OCW-ben! Ezt ma is bebizonyítottuk és épp ezért megérdemlünk egy Tag Team bajnoki címmeccset!!

A DX ünnepel a ringben, ezzel ér véget az adás.

Remélem tetszett, írta: moltoperfett

Aki vesztett: Bocsi, legközelebb nektek kedvez majd a szerencse.

Megtekintések száma: 346 | Hozzáadta:: moltoperfetto | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]