//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Péntek, 2024-03-29, 09:56
Főoldal » 2014 » Június » 26 » Main Event, 1. adás
12:08
Main Event, 1. adás

Elkezdődik az adás, Tom Phillips és Byron Saxton köszönt minket.

-Igencsak különleges adás ez a mai, ugye Tom?

-Bizony Byron, ez itt az OCW történetének legelső Main Event adása, ráadásul folytatódik az ADMIN lázadók elleni harca.
-Így van, Tom, és hogy ma kit kiáltanak ki lázadónak, még nem tudhatjuk….

Ekkor már meg is szólal az ADMIN zenéje, és a fiúk Byron Saxton-t veszik célpontba, keményen adják neki a magájét. kap egy Codebreakert Dean Ambrose-tól, és végül egy hatalmas Triple Powerbomb-ot is!! –Ne légy lázadó!!!! – ordítja a képébe Ezekiel Jackson a maga barátságos hangján. Dean pedig helyet foglal a kommentátori asztalnál Tom Phillips mellett.

-Tom, egy sajnálatos baleset miatt, ma én leszek a kommentátortársad. És had mondjam el, hogy mi nem „kiáltunk ki” senkit lázadónak. Mindenki magától lesz lázadó, és aki fél, az lázadó, mert tudja, hogy olyat tett, amitől félnie kell. Egyszóval, aki nem lázadó, annak nincs oka félnie. Érted?

-I-i-i-igen, persze….

-Remek, most pedig, lássuk az első mérkőzést, ami nem más mint egy kvalifikációs meccs a Battleground Tornamentre, Shawn Michaels vs Kane.

Shawn Michaels vs Kane: Mindkét harcos megérkezik, elindul a meccs. Óvatosan kezdenek, Shawn tud csak pár rúgást bevinni, de azok sem sokat érnek, mert Kane egy Powerslammel földre viszi. Shawn feláll, de egyből kap egy Big Boot-ot. És már jön is a Chokeslam, de nem mert egy Pelé Kick-et visz be Michaels és ezzel fordít. Most HBK van fölényben, mert egy Enzigurit is be tud vinni. Jön a Rock Bottom is, de Kane egy Big Boot-ot visz be!!  Ekkor Dean Ambrose pattan fel a kommentátori asztaltól:
-Kane, egy vesztes vagy, egy lázadó, nem érdemled meg a győzelmet!
Kane valamit érthetetlenül visszakiabál, majd megfordul, de egy Sweet Chin Music!! Shawn Michaels kopogtat,1…..2…..3 és megvan! Ezzel a győztes, és aki kvalifikálta magát a Battleground Tornamentbe, az nem más mint Shawn Michaaaeeels!!!

John Cena és Kofi Kingston vs The Shield: Elsőként a tag team bajnokok érkeznek, majd megjön a Shield csapata is. Megszólal a gong, Seth és Kofi kezdenek. Seth kerül fölénybe, több rúgást is bevisz Kofi hasára, majd jön egy Tornado DDT! Kofi földön, érkezik Seth, kemény talpasokat visz be, majd felemeli és jön egy White Noise! Seth vált Romannal, aki nagy lendülettel érkezik, kezdésnek egy Proto Bomb majd egy Cesaro Swing. Kofi bajban kap egy AA-t is, Reigns kopogtat, 1…..2….de jön Cena és megmenti csapatának a meccset. Most Kofi és Reigns is tud váltani, érkezik is Cena és Rollins, egymásnak rontanak, végül Cena tud bevinni egy Pepsi Twistet, majd jön egy You can’t see me, és jönne az AA, de Rollins leugrik és pacsizik Reigns-szel. Reigns egyből egy rúgással térdre kényszeríti ellenfelét, majd befogja a The Accolade-be!! Cena kopog?!?! Igen!!?? NEM!!!! DE MÉGIS!!!!! Ezzel a győztes a The Shield!! De érkezik Jeff Hardy, és hárman Cenaval és Kofival támadnak a Shield-re! De jön az ADMIN csapat is, akik viszont segítenek a Shieldnek!! Ezt követően Vince McMahon jelen meg a bejáratnál:
-The Shield, amiért legyőztétek ezeket a lázadókat, ezért kaptok egy Tag Team címmeccset ellenük a hétfői Raw-n. Ugyanakkor ez így nem lenne igazságos, mert Roman Reigns a TT és a US cím mellett a WHC címért is ringbe száll majd a PPV-n, ezért most pénteken a SD-n megvédi a US címét Stone Cold Steve Austin ellen! Ennyi.
Vince távozik, a Shield elégedett is meg nem is.

Következik a főmeccs, amelyen Ezekiel Jackson, Christian és Dean egy 7 emberes Tag Team Battle Royalon küzd meg Triple H, RVD, Daniel Bryan és Dolph Ziggler csapatával.
ADMIN vs HHH, RVD, Bryan és Ziggler: A Tag Team Battle Royal lényege, hogy az a csapat nyer, akinek legalább 1 tagja a ringben marad a meccs végén, azaz amikor az ellenfél összes tagja kiesett. Elindul a meccs, Big Zeke-re rögtön kezzen támadnak, Triple H és RVD, de ez nem akadály neki, mert mindkettejüket leüti pár kemény ütéssel. Christian Ziggler-t intézi el, és már ki is dobja, majd segít Dean-nek, mert DB próbált kibontakozni, de nem sikerült neki, együtt elintézik, majd Dean kidobja. Közben Big Zeke is kihajítja a ringből RVD-t, így már csak Triple H maradt, aki először kap egy Book of Ezekiel-t, majd hárman felemelik, és egy Triple Powerbomb-bal a ringen kívülre dobják!!! Ezzel a győztes az ADMIN csapata! Ezzel ér véget az adás.

Remélem tetszett :) Akik vesztettek, ne búslakodjanak, legközelebb nekik kedvez majd a szerencs :)
Írta: moltoperfetto

Megtekintések száma: 250 | Hozzáadta:: moltoperfetto | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]