//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Csütörtök, 2024-03-28, 19:01
Főoldal » 2014 » Július » 20 » Live Event 1. Adás
22:12
Live Event 1. Adás

Köszöntök mindenkit én itt Michael Cole vagyok és ez itt a történelmi OCW Live Event 1. adása! ez egy olyan adás lesz ahol szinte minden pankrátor ringbe lép.

Ám Cole-t félbeszakítja egy bevonuló zene. Hogy ki ő?  Vince mc Mahon !!!!! Beballag a ringbe és mikrofont fog ! - Mivel ez egy történelmi adás ezért kiírok mára címmeccseket és Raw vs Smack Down meccseket !!!!!! Mert ma egy Raw vs Smack Down nap lesz !!!!!! Ám mielőtt kezdődnének a meccsek kitérnék valamire. A héten az egyik adás után összebalhézott Christian és Brock Lesnar. Ezért ma mindketten bűntetésben lesznek és nem fognak szerepelni a főmeccsben. Viszont kapnak 1-1 meccset ! Méghozzá egymás ellen harcolhatnak és a közönség fogja megszavazni hogy milyen meccsen. 1 vs 1 Steel Cage, 1 vs 1 TLC  vagy 1 vs 1 Table meccs. Ennyi! mi mindenből jó bizniszt tudunk csinálni, mert ez itt a WWE !!   Tehát akkor a szavazni a WWE app-on lehet a reklám végéig !

Gyertek az OCW shopjába!! nagyon jó Ruhák é cuccok vannak ott ! most csak 1500 pénzbe kerül egy eredeti CMPunk póló !! ki ne akarna ilyet ... :)

CM Punk "434" Special Edition T-Shirt

 

na vissza is jöttünk. lássuk a végeredményt...   

fantomképek .      65% ban nyert valaki     20 % a másodiknak  tehát nagy a fölény és a győzelem . és a harmadikról képet is kapunk. 15 % aaaaaaaa HELL IN A CELL. a második a tlc tehát TABLES MECCS LESZ !!!

Table match Christian Vs Brock Lesnar Kezdődik a meccs a két kommentátor pedig Dean Ambrose és Ezekiel Jackson ami nem jelent sok jót Lesnarnak. Christian kezd erősebben. A ring közepén csépeli Lesnart majd jön egy Suplex! és Könyökösök sora Christiantől majd nagy nehezen feláll Lesnar. Most Lesnar csépeli Christian-t de nem mennek sokra egymás ellen és Lesnar a semmiből egy F-5-t adna de nem sikerül Christian fordít egy DDT-vel. És Christian a Walls of Jerichoval kínozza Lesnart, de Lesnar kiszabadul és Lesnar neki esik Christiant aki vissza vág és belevágja a Sarokba Lesnart. Felteszi a sarokba és egy Superplex Lesnarnak! De így is egyszerre állnak fel és Lesnar egy Anaconda Vise Christiannek de Christian hamar kiszabadul. És Lesnar megint neki esne Christiannek de Christian kigurul a ringbe és valamit beszél az Adminokkal és kézbe veszi az egyik asztalt és a Kommentátor asztal elé felállítja. A két Admin Dean és Ezekiel felállnak de Lesnar mégis kijön a ringből és megy a bunyó és hiába a fenevadot megverik az Adminok. Lesnart felállítja a 3 ADMIN és készülnek a Triple Powerbombra! És felemelik itt a vég Lesnart kivégzik az Adminok, DE Lesnar fordít egy DDT Ezekielnek és Brogue Kick Ambrosenak! Christian csak pislog el se hiszi és Felkapja Lesnar Christian és F-5!!!! DE nem fordít egy DDT-vel!!! És az Adminok felkelnek és Triple Powerbomb de nem az asztalra hanem csak a padlóra! És Christian ráfekteti Lesnart az asztalra és mászik a sarokba és Frog Splash Lesnarnak!!!! DE NEM Lesnar RKO!!! RKO az asztalra!!! Lesnar megyneri a meccset!!! Az utolsó pillanatban a Frog Splashből fordít egy RKO-val!!! Még ő se hiszi el!! Dean és Ezekiel majd felrobban és azonnal neki esnének Lesnarnak! DE jön a Shield és a DX!! Mi van itt!!! 4 a 2 ellen!! Együtt a DX és a shield ??????? mi van itt ????  felborul ennyire ez az adás ????  és a DX megtámadja  a Shield-et !!!!!!!!!! Pedigree HHH-től Romannek és Sweet Chin Music Seth-nek !!!!   majd kezet fognak az ADMIN csapat tagjaival !!!! felsegítik Christiant az ADMIN csapat tagjai  DX behoz egy asztalt és odadobják lesnart nekik és THRIPLE POWERBOMB de christian összeesik mert elfáradt !! és hirtelen a DX megtámadja az admint !!!! leterítik dean-t és Ezekielt !!!! majd mikrofont kér Shawn !! Mi pártatlanok vagyunk mert mi vagyunk a DX !! majd elmennek és Brock-ot egy hordágyon vinnék el de neki nem kell segítség és elsétál 2 lábon.

Bejön Vince megint. Amit itt láthattunk hölgyeim és uraim, az egy nagy tévedés mert az én embereimmel senki sem szórakozhat ezt meg vogjátok bánni DX !! ezért a mai főmeccsen eg 5 vs 5 survivior series meccs lesz !!és hogy mi a tétje ? a nyertes csapatból a bennmaradók azok mind kapnak meccset a SuperStars-ra !! Az egyik csapat vezetői  DX és csak a saját rosteréből készítheti a csapatot !! a másik csapat vezérei pedig az ADMIN csapat 2 tagja Ezekiel Jackson és Dean Ambrose 2 meccs múlva behívlak ide titeket !

Most Pedig Jöjjenek ki ezek a pankrátorok a Raw ból raw pólóba --> Dolph Ziggler, Undertaker és Chris Jericho, most ti egy 3vs 3 battle royal meccset fogtok játszani !!! méghozzá 3 SD pankrátor ellen aki jöjjenek ki SD pólóba ! Daniel Bryan ! Goldust ! és még egy ember.. He's got some bad news... !! 'a közönség felkiált és örül ' BAD NEWS BARRETT!!!

kijönnek és kezdődik a meccs !  6-an a ringben egyszerre. Még nemtudják hogy ki kinek essen neki ezért megbeszélik.és nekiesik a Raw ekkor az SD pankrátorainak !!!!! és egyből szinte kiesik Daniel Bryan !!!! majd repül Chris Jericho is !!!! 4 en maradtak ! BNB elkezd harcolni  Dolphhal és  Undertakerrel pedig Goldust. Goldust bevisz pár rugást majd leteríti takert a földre ! ekkor  felmetgy a magasba és RACKET DROOP KICK !!!! és Spine Buster !!! majd Pedigree !!!! és kidobja ellenfelét és besegít csapattársának !de Dolph leüti Barrett-tet  és 1 a egy ellen ameddig barrett a földön úgtűnik .. nekiugranak a felek egymásnak és elkezdődik a bunyó !!! dolph jön ki jobban belőle és  Clothesline !! majd megint és power slam !! dolph készül a punk kick-re és beadja !!! először BNB-nek !! majd kidobja !! de jön hátulról Goldust és kidobja !!!!! de megkapaszkodik a lábával és kézenállva visszajöna ringbe mint kofi kingston a royal rumble-en 2012 ben !!! majd visszajön és goldust  brouge  Kick !!!!! de  blokkolja  ziggler éééééés last ride????? IGEN !!!!!!!! é kidobj vele GOLDUSTOT A GYŐZTES TEHÁT ZIGGLER ÉS A RAW !!! EGYEDÜL ÜNNEPEL !!!!!!!!!!!!!!! DE JÖN JOHN CENA ÉS AA !!!!! MAJD ÉRKEZIK KANE ÉS CHOKESLAM CENÁNAK ÉS JÖN KOFI ÉS TROUBLE IN PARADISE KANENEK !!! MAJD JÖN REY MISTERIO ÉS 619 !!!  ÉS EKKOR JÖN  RVD ÉS LETERÍTI  ELLENFELÉT ÉS 5 STAR FROG SPLASH !!  ÉS JÖN  SHEAMUS ÉS BROUGE KICK ÉS ÉRKEZIK ZIGGLER ÉS LAST RIED MAJD PUNK KICK !!! EGYEDÜL A U.S BAJNOK MARADT TALPON ÉS ÜNNEPEL DE JÖN EGY MÁSIK RAW PANKRÁTOR  SHAWN MICHAELS ! ÉS SWEET CHIN MUSIC !!!! MEGFOG EGY MIKROFON . A SUMMERSLAM-EN ÉN LESZEK A U.S. BAJNOK !!! MAJD RÁMUTAT AZ ÖVRE ÉS ELMEGY !

Backstage. :

Ezekiel  - Hé te most Hardy vagy vagy Willow?

Hardy / Willow : Attól függ..

Ezekiel: mitől ?

Hardy / Willow : hogy mi kell.

Ezekiel : Azt akarom hogy legyél ma a csapattársunk és pusztíts !!

Hardy / Willow: ezt nem én irányítom ! még meglátom !

Ezekiel : Rendben.   ' majd  ezekiel boldogan távozik mint fél sikerrel de miért ? a meccs után majd megtudjuk.

Tag Team meccs: Randy Orton&Batista Vs Cesaro&The Rock Randy Orton és Cesaro kezd a ringben. Cesaro neki megy Ortonnak és erősen üti és is felülkerekedik. Cesaro egy Pepsi Twistet visz be majd hozza a csapattársát a ringbe. És bejön The Rock és felállítja a földről és White Noise Ortonnak! Orton fekszik a földön és Rock ráfekszik 1......2....... DE jön Batista!! és AA-t adna The Rocknak de Rock fordít egy DDT-vel! Orton viszont közbe felállt és ad egy Olympic Slamet. És pacsizik Batistaval. The Rock pedig pacsizik és jön Cesaro. és Big Boot Batistatol Cesaronak! És Batista készül a Spear-re és sikerül! De jön Rock és szintén Spear!!! És jön Orton is a ringbe és RKO!!!! mindenki fekszik a földön! Rock kigurul a ringből Orton követi Cesaro és Batista feláll a ringben egymásnak esnek és Cesaro kerekedik felül. Közben a ringen kívül Rock csépeli Ortont. Rock készül a Rock Bottomra és ott is van!! Rock Bottom a ring mellett Ortonnak! Rock vissza megy a sarokba. Cesaro pedig egy European Uppercouts Batistanak. És jön a Cesaro Wing! Cesaro pedig készül a Neutlaizerre de Batista ellöki Cesaro-t és Spear!! Ráfekszik Cesarora és pinneli 1.......2......de kirúg Cesaro és kúszik a sarokba és bepacsizza The Rock-ot. És jön The Rock és egy Face Buster Batistanak és egy DDT is. Majd Orton beugrik a ringbe és RKO-t adna de The Rock hárít és Code Breaker!! Batista közben feláll és Rock Bottom Batista-nak!!! És Pinneli is és 1........2.........3! Vége!

Cesaro elhagyja a ringetés The Rock a kezébe vesz egy mikrofont : - A SummerSlam -en  visszaszerzem ami az enyém !! Nem ér hogy egy kis senki elvegy az öve.....   elsötétül az aréna. megszólal egy nevetés !!! VALAKI ELEZD EGY ESERNYŐT MAGA ELŐTT TEKERGETNI... !!!    WILLOW  !!! 

Willow : Mi leszel a Summer Slam-en?

The Rock: Intercontinental Bajnok és te csak egy senki !! 

' The Rock megpofozza Willow-ot '

Willow az esernyővel megüti The Rock-ot majd össze vissza veri !!!!! kap egy drop kick et és egy whisper in the wind-et rock  és TWIST OF FATE !!! majd behoz egy széket willow és megüti vele 10 szer és ráteszi a testére és felmászik a magasba! SWANTON BOMB !!!! majd the rockot elviszik a mentők  !!!! és willow kimegy ! és összefut ezekiellelés deannel akik a ringbe mennének be és  válaszolni mcmahonnak és willow mondja igen !! hadd pusztítsak! Ezekiel csak mosolyog és elmegy Deannel!

 

A ringben már benn is van  Mr mc Mahon Hát akkor nézzük hogy ki milyen csapatot csinált a sajár rosteréből ! kérném hogy a DX fáradjon ki ! ki jön a dx.   HHH : Szevasz Vince barátom.  Vince : Ne nyalj csak mert sógorok vagyunk. Inkább mutasd a csapatod ! 

a DX csapata:

- Thriple H

- Shawn Michaels

- Stone Cold !

- éa s SHIELD ????? igen !!! a shield !!!! Roman Reings és Seth Rollins!!

Remek összehoztátok ez szép munka de még vár ma rátok egy meccs is. Várjuk akkor az ADMIN 2 tagját is .  ' kijön Ezekiel Jackson és Dean Ambrose

íme a mi csapatunk:

- Dean Ambrose

- Ezekiel Jackson

- CM Punk

- John Cena

- és Willow !

akkor hát mindkét csapat megvan én is elégedett vagyok, kezdődjön a meccs!

Raw vs Smack Down 5 vs 5 Survivor Series elimination tag team meccs ( bocsi hoszabb név nem volt :D )

Shawn Michaels és Thriple H és Stone Cold és Roman Reings és Seth Rollins

vs

Dean Ambrose és Ezekiel Jackson és CM Punk és John Cena és Willow

kezdődik a meccs Stone Cold és John Cena kezd benn. nekirugaszkodnak egymásnak és elindul a bunyó!!! Cena jön ki jól belőle mert egyből be tud adni egy proto bomb-ot majd egy high knee-t és pinnel 1.. kijön nagyon korán austin..menne pacsizni már is austin de nem engedi cena és bead egy hurricarrana-t !!! majd egy pepsi twist-et is cena és pin 1..2.. nins meg !!! de a wwe bajno hirtelen fordít !!! pin 1..2.. nincs meg !!! ez közel volt és egyből bepacsizza HHH-t ! hhh keményen száll meccsbe kioszt 1-2 chlotlesline-t majd pin 1..2.. nincs meg még mindig !bead egy inverted backbreakert és DDT !!!! pin 1..2.. nincs meg és pedigree a semmiből pin 1..2..3 !! CENA KIESIK !! A SD CSAPAT TELJESEN MEGLEPŐDVE!! BEMEGY EKKOR  EZEKIEL. Ő próbál majd valami lelket önteni a csaaptukba. és Ezekiel nekiesik HHHnak aki egyből kimenekülne de nem tud mert ezekiel befogja a Million Dollar Dream-be  de elengedi és feláll HHH. SPEAR !!!! PIN 1..2..3  HHH kiesik !! 4 vs 4 maradt ! bemegy Austin úgytűnik bosszút akar majd állni most !. Austin nekiugrik ellenfelének de blokk és roll up pin 1..2..3 !!!  BIG ZEKE ALKOT !!! KIEJT 2 EMBERT !!! 4 VS 3 !! majd leváltja magát és jön Punk Seth Rollins ellen. Mindketten először vannak csatában ! Punk félválról vesz ezt az egészet látszik rajta ezt seth kihasználja és bead egy White Noise-t ! majd belöki a sarokba de az SD-sek sarkáb és pacsizik willow titokban hátbaüti punkkot és  tornado ddt !!! sethtől punknak  és RKO !!!! Willow RKO !! Rollinsnak !! pin 1..2..3 !!! és willow egyből ki is megy és pacsizik . bejön Dean ! 4 vs 2 !! Roman Reings és Shawn Michaels együtt csapatban !!!! két rivális ember... na ki megy be ? Shawn megy be. és öszecsap bent Deannel és Dean bead egy  superman punch-ot és egy snap ddt-t majd egy springboard chlotleslinet és mégegyet !! de mégsem !!! ezt blokkolja shawn és kimura lock !!!!4 kopog vajon dean  ??????????? nem !!!! eléri a kötelet valahogy !!!! ekkor bepacsizza punkkot aki egből kap egy sweet chin music-ot !!! pin 1..2..3 !!!!!!  nezzük vissza. punk a levegőbe volt és úgy kapott sweet chin music-ot.. ebből nel lehett kijönni. visszamegy Dean. mert zeke willowval megbeszél éppen valamit és dean akart bemenni és Deannel ei ez a helyzet !!! SCM !!!!! de egyből jön roman Reings be és GTS !!! pin 1..2..3 !!! bemegy willow !!! 2 vs 2 !! és szétüti ellenfelét majd beadja ezeket neki : suplex,pepsi twist,enziguri,Meath hook  majd Twist of fate és bepacsizza zekét aki KO punch beadja !! visszajön Willow és Swanton Bomb pin 1..2..3 !! majd RKO ba belefut Shawn de megjelenik The Rock és Willow nekiron Rocknak és a ringen kívül bunyózik vele és egy székkel szét veri Rock-kot majd RKO a székre és a bíró kiszámolja Willow-ot !!!! majd  big zeke úgy dönt hogy felsegíti Shawn Michales-t F5 !!!!!!!!!!  F5 A SEMMIBŐL !!!! PIN 1..2..3 !!!!!!!!!!

Big zeke örül és adás vége

Megtekintések száma: 281 | Hozzáadta:: Doma | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
1 Doma  
0
adást irta : Doma , VFC ( 2 nagyonn jó meccs smile )

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]