//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Péntek, 2024-04-26, 08:38
Főoldal » 2014 » Július » 12 » Saturday Morning Slam 4. adás
01:11
Saturday Morning Slam 4. adás

Josh Mathews: Köszöntünk mindenkit az eheti Saturday Morning Slamen. Mai vendégemet már láthatták az SMS második adásán: Kofi Kingston!
Kofi Kingston: Én is köszöntünk mindenkit! Amint azt megtudtuk ezen túl minden SMS-en meg lesz védve az SMS Bajnoki Öv. Ezen kívül zavargások vannak készülőben az öltözőben az ADMIN miatt. Így az SMS vezetősége úgy döntött, hogy az SMS adásaitól ki vannak tiltva az ADMIN tagjai. Minden SMS-en csak egyikük lehet ott. Az első meccs, ahogy az mindig szokott lenni egy Kezdők meccse!


Kezdők meccse: Bray Wyatt vs Goldberg


Wyatt az elején be tud vinni egy-két ütést majd egy DDT-t. Megpróbálja befogni a Hell’s Gate-be, de nem sikerül és Goldberg ellöki, majd fordít egy Spearrel! 1-2! Felszedi majd bevisz egy Jackhammer-t! 1-2-3!

A győztes: Goldberg



1v1: Brock Lesnar vs CM Punk


Punk indít jobban. Bevisz egy Undertaker Clothesline-t majd Five Knuckle Shuffle! 1-2! Lesnar túléli. Punk felállítja Lesnart, de nagy hiba mert csattan az Enziguri! Brock most ideges és tovább pofozza ellenfelét! Pepsi Twist majd Neckbreaker! Punk felkel és kap egy Cobra-t! Lesnar nem pinnel hanem pózol a nézőknek. Majd a felkelő Punkot visszarúgja és befogja a Batista Bite-ba! Kopog-e Punk? Igen!

A győztes: Brock Lesnar



SLAM Bajnoki meccs: Shawn Michaels vs Ezekiel Jackson


Ezekiel nekirohanna Shawnnak, de Shawn elhajol majd Pelé Kick! Ezekiel gyorsan felkel, de kap egy Bodyslamet.

Elmennek a fények és semmit se látni…….

Majd visszajönnek a fényekés Shawn előtt áll a komplett ADMIN!!! Shawn nem tudja mit tegyen, de ezt nézzék kirohan Triple H! Majd jön CM Punk és Lesnar! Ez így már 3 vs 4! Nincs túlerőben az ADMIN! A meccs ugyan még nem ért véget, de a bíró bármikor leállíthatja. ÉS EGYMÁSNAK ESNEK!!! Túlerőben az „lázadók”!!! Az ADMIN tagok a földön! Felszedik Ezekielt és kap egy Codebreakert majd egy Speart! Ami annyit jelent, hogy CSC! Jön Christian és kap egy F-5-öt Brock-tól! Jöhet Ambrose, de bejön az SMS GM: Áron!
Áron: Állj! Állj! Állj! EZT……………ÉN IS LÁTNI AKAROM! Mehet!
És D-Struction Ambrose-nak! Az ADMIN tagok kivégezve!
A meccs vége egyébként döntetlen lett!

Ezzel zárul az adás!

Írta: Áron (SMS GM)
Képek: Áron (SMS GM)
Megtekintések száma: 250 | Hozzáadta:: Áron | Helyezés: 3.7/3
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]