//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Kedd, 2024-04-16, 08:34

Kezdődik az eheti SMS!
Sziasztok a mai nap 3 mérkőzés lesz és az SMS öv is tét lesz a mai főmeccsen jó szórakozást!
Első Meccs: Chris Benoit vs Undertaker
elkezdődik a meccs. és Benoit STUNNER!!!!!!!! megint hamar végezne és 1............2..............DE UT átfordítja és Hell's Gate!!
És Benoit kopog??? nem! De meddig bírja és már kopogna DE LESNAR???????? LESNAR zenéje szólal meg! És jön a Fenevad!!!
És nem hisznek a szemüknek a rignben lévők igaz én sem! És Lesnar bemegy a ringbe arrébb löki a bírót neki esik Benoit és UT is de Lesnar leüti mind2-t!
És Chokeslam mindkettejüknek!!!!!!! Lesnar mikrofont fog: Utálom a kis idióta újoncokat! Állandóan meccsetek van míg nekem soha!
Jön az irányító! Lesnar meccset akarsz tessék megkapod a következő SMS-en egy Handicap meccset kapsz 3 vs 1 ellenében a ... Tovább »
Megtekintések száma: 343 | Hozzáadta:: VCF97 | Dátum: 2014-08-18 | Hozzászólások (0)

És itt az utolsó RAW a Summerslam előtt!
Első Meccs: R-Truth Vs Chris Jericho
Single Match!
És a meccsen Truth kezd erősebben és fölénybe kerül amit egy High Knee-vel szerez meg! És Bulldog és R-Truth mint egy őrült járkál a ringben!
Majd mikor megfordul belenéz egy Spinebuster-be! És most így Jericho uralja a meccset és rohan a sarokba és Frog Splash de RKO!!!!!!
Truth RKO-t ad Jerichonak!!!! És felkapja és Go To Sleep DE CODEBREAKER!!!! És Jericho ráfekszik 1................2............3! VÉGE!
a Győztes: Jericho!

Második Meccs: Dolph Ziggler Vs Undertaker
Single Match
Kezdődik a márkőzés melyen Ziggler kezd jobban és belevágja véletlen a bírót a sarokba amikor UT rohan Ziggler felé és Ziggler elugrik UT egyenesen neki rohan a bírónak!!
A Bíró elájul nincs bíró a meccsen és Dolph behozza az övét és mikor UT megforul le üti az övvel!! és jön az új bíró! Ziggler kidobja az övet és ráfekszik 1.................. ... Tovább »
Megtekintések száma: 313 | Hozzáadta:: VCF97 | Dátum: 2014-08-12 | Hozzászólások (0)


Kezdődik az eheti SMS!
Első mérkőzés: Rob Van Dam vs Benoit
Single Match
kezdődik a meccs amit RVD kezd erősebben és egy Rollun Thunder-el fölénybe kerül majd ünnepel és máris a Five Star Frog Splash???
Ilyen hamar? Igen és ugrik! ÉS STUNNER!!!!!! Benoit ráfekszik 1...........2................3!!! Benoit nagyon gyorsan kivégzi RVD-t!
a Győztes: Chris Benoit!

És jön Bad News Barett!! És kihívja egy Last Man Standing meccsre!
És máris kezdődik a meccs hevesen egymásnak esnek BNB fittebb és ezt ki is használja egy Spinebuster-el! Majd ki megy a ringből és behoz egy széket és egy asztalt!
a székkel csépeli ellenfelét majd felállítja a széket és megfogja Benoit-t és Germany Suplex egyenesen a székre érkezik a hátáv ... Tovább »
Megtekintések száma: 279 | Hozzáadta:: VCF97 | Dátum: 2014-08-10 | Hozzászólások (1)


Kezdődik az eheti Main Event!
Első mérkőzés: Jericho Vs Benoit
Ladder Match!
Kezdődik a meccs és Jericho kezd jobban majd Spinebuster és kidobja a ringből aztán ki megy ő is és Superman Punch majd Spinebuster a kordonra!
Ezek után Jericho elindul egy létráért amivel a felálló benoit-t leüti majd bedobja a ringbe a létrát utána megy felállítja és már mászik is!!
És már fel is ért és levenné a táskát de Benoit!!!! honnan került elő??? a Sarokból ugrik és rántja le Jericho-t!!!! és Crossface!!! Befogja Jerichot!!
De így nem nyerhet de Jericho alig bírja már amikor Benoit kiengedi őt! Benoit kimegy a ringből egy székért de jön Jericho és hátba rúgja és Brogue Kick és ráesik Benoit a kommentátor asztalra!!
le pakolja a kommentátor asztalt Jericho majd felállítja Benoit-t és Codebreaker!!!!!!!! és Jericho ünnepel és rohan a ringbe és mász ... Tovább »
Megtekintések száma: 291 | Hozzáadta:: VCF97 | Dátum: 2014-08-07 | Hozzászólások (0)


Kezdődik az eheti Raw!
Első Mérkőzés: The Miz Vs R-Truth
Single Match
Kezdődikk a meccs. Truth van fölényben a meccsen és be visz egy Bulldog-ot majd ezek után egy White Noise! Truth ünnepel és The Miz a sakoban kapaszkodik meg.
De jön R-Truth és High Knee DE The Miz egy Dropkick-el fordít!!! És Suplex és The miz érzi és ünnepel és The Miz RKO!!!!! RKO R-Truth-nak!!!
The Miz megnyerné és 1............2.............DE Truth kirúg éppen hogy de túl élte és amint feláll KIMURA LOCK The Miznek!!!! Kimura-ba fogja The Mizt!!
a ring közepén vannak The Miz kopog??? Nem, el fog törni a keze!!! De felemeli Truth-t és földhöz vágja!!!! Majd RKO-t adna de Truth ellöki és felkapja és Go To Sleep!!!!
Itt a vége! Ráfekszik 1..........2.............3!!! Vége
a Győztes: R-Truth
... Tovább »
Megtekintések száma: 273 | Hozzáadta:: VCF97 | Dátum: 2014-08-06 | Hozzászólások (0)

És köszöntünk mindenkit az ehetei Saturday Morning Slam-en!!
Kezdjük is az adást!
Az első mérkőzés: Bad News Barret Vs The Miz
Single Match
BNB kezd jobban és erőssebben majd egy Body Slam és Float-Over DDT-vel fölénybe kerül és miután Miz feláll kap egy Enzigurit és neki esik a köteleknek.
És Big Boot és átesik a kötelek felett Miz és a ringen kívül ér földet a bíró számol 1....2.....3....4...5.....6..visszaér Miz és belenéz egy Superman Punch-ba!
BNB eddig simán uralja a meccset és Clothesline és DDT majd Germany Suplex! BNB készül a kivágző mozdulatára és Sikeres! betalál a Bull Hammer Elbow-al!!
Ráfekszik 1............2...........3!! vége!
a Győztes:Bad News Barret!

Második Mérkőzés: Triple H Vs Cesaro
First Contender Match (SMS öv)
Falls Count Anywhere Match (Vendégkommentátor: Shawn Michaels)
... Tovább »
Megtekintések száma: 322 | Hozzáadta:: VCF97 | Dátum: 2014-08-05 | Hozzászólások (0)

köszöntök minndenkit ez itt az ECW !! ma 3 meccs lesz !   Jeff Hardy megküzd Cesaro val majd Chris Benoit az ECW övért küzd Punkkal és zárásként ezekiel jackson vs christian , de nem huzom az időt tovább kezdődjön sz 1. meccs. 

Jeff Hardy Vs Cesaro

Cesaro  kezd jobban bevisz pár ütést majd eldobja magát és mintha jeff hardy tökön rúgta volna.. és DQ !!!!! Cesaro nyer !!!de kijön vince és mondja : ez egy no dq meccs !!! mehet !!! ardy egyből tökön rugja megint és  behoz egy széket majd leüti vele cesarot ugy hogy kifekszik cesaro !! majd jeff elkezdi festegetni az arcát és felfesz egy maszkot a ring alól !! ő willow !!!!! majd bemegy mégegy székkel és szét veri vele ellenfelét majd felálltítja és RKO, Twist Of Fate és swanton bomb !!!! pin 1..2..3 !!! kijön vince és mondja, Grat Willow ! ez kell a cégnek !! és az kell a cégnek hogy egy nagon jó meccset lássunk a SS-en ezért pedig úgy döntöttem hogy az ellenfeled nemás lesz mint .......Christian ??? ... Tovább »

Megtekintések száma: 280 | Hozzáadta:: Doma | Dátum: 2014-08-05 | Hozzászólások (0)


Main Event!
És kezdődik az eheti Main Event!

Első Mérkőzés: Chris Benoit vs R-Truth
Single Match
És kezdődik a meccs és Benoit kezd jobban és be is visz egy Olimpíc Slam majd befogja a Hell's Gate-be! De R-Truth kiszabadul majd fordít egy Bulldog-al.
És feláll Benoit és Enziguri Benoit a földön és R-Truth ráfekszik 1........2.......De kirúg Benoit és Belly To Belly suplex! És Master Lock! És R-Truth kopog? És még mindig bírjak....de Meddig? És kiszabadul!!!
Éppen hogy de eléri a kötelet ezt épphogy megúszta! És RKO!!!! Benoit a földön fekszik és feltápászkodik Benoit és High Knee Truth-tól!!
És Felkapja és Go To Sleep!!! DE Benoit kiszabadul neki löki a kötélnek majd STUNNER!!! és Rá is fekszik 1..........2............3!
a Győztes: Chris Benoit
... Tovább »
Megtekintések száma: 253 | Hozzáadta:: VCF97 | Dátum: 2014-08-04 | Hozzászólások (0)

Elindul az adás, és rögtön kezdődik is az első mérkőzés:

R-Truth vs The Miz: Elsőként Miz érkezik, és próbálja ünnepeltetni magát a közönséggel, de kifütyülik. Érkezik R-Truth és őt nagyobb üdvrialgás fogadja. Megszólal a gong, elindulnak egymás felé, majd R-Truth bevisz pár ütést Miz arcára. Miz az arcát fogva kigurul a ringből, majd elkéri egy telefont az egyik biztonsági őrtől, és abban nézi, hogy nem esett-e baja az arcának. De érkezik hátulról R-Truth, és átlöki Miz-t a barikádon, majd a fejét a barikádnak üti többször is. A bíró számol, ezért Truth visszahozza a barikádon belülre Miz-t, majd nekilöki az acéllépcsőnek, és visszadobja a ringbe. Ő is visszamegy, majd felsegítené Mizt, aki ismét kigurul, és az arcát fogva elsétál….  A bíró számol, Miz pedig csak áll a rámpán….de R-Truth utána megy!!!! R-Truth megfogja Mizt, visszarángatja a ringhez, de mire ő is visszamenne, Miz megint kimenekül. Truth elkezdi üldözni Mizt aki a ring körül futva próbál m ... Tovább »

Megtekintések száma: 286 | Hozzáadta:: moltoperfetto | Dátum: 2014-07-29 | Hozzászólások (0)

JBL: Hölgyeim és uraim, kérem üdvözüljék újra közöttünk Michael Cole-t, és Jerry Lawlert!!

Lawler: Ugyan JBL erre semmi szükség… A WWE újra szerződtetett minket ez igaz, de a nézőket sokkal jobban érdekli a pankráció.

Cole: Jöjjön is az első meccs, ami John Laurinaitis bejelentése alapján egy Triple H vs Roman Reigns Tables mérkőzés lesz.

Triple H vs Roman Reigns: Elsőként HHH érkezik, majd Reigns. ... Tovább »

Megtekintések száma: 412 | Hozzáadta:: moltoperfetto | Dátum: 2014-07-28 | Hozzászólások (0)

1 2 3 4 5 6 »