//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Péntek, 2024-04-26, 01:08
Főoldal » 2014 » Augusztus » 12 » Raw 10.adás
00:24
Raw 10.adás
És itt az utolsó RAW a Summerslam előtt!
Első Meccs: R-Truth Vs Chris Jericho
Single Match!
És a meccsen Truth kezd erősebben és fölénybe kerül amit egy High Knee-vel szerez meg! És Bulldog és R-Truth mint egy őrült járkál a ringben!
Majd mikor megfordul belenéz egy Spinebuster-be! És most így Jericho uralja a meccset és rohan a sarokba és Frog Splash de RKO!!!!!!
Truth RKO-t ad Jerichonak!!!! És felkapja és Go To Sleep DE CODEBREAKER!!!! És Jericho ráfekszik 1................2............3! VÉGE!
a Győztes: Jericho!

Második Meccs: Dolph Ziggler Vs Undertaker
Single Match
Kezdődik a márkőzés melyen Ziggler kezd jobban és belevágja véletlen a bírót a sarokba amikor UT rohan Ziggler felé és Ziggler elugrik UT egyenesen neki rohan a bírónak!!
A Bíró elájul nincs bíró a meccsen és Dolph behozza az övét és mikor UT megforul le üti az övvel!! és jön az új bíró! Ziggler kidobja az övet és ráfekszik 1..................2.........DE UT túléli valahogy!!
UT nagy nehezen feltápászkodik és Last Ride!!!! Ziggler rá is fekszik 1................2..................3! VÉGE!
a Győztes: Dolph Ziggler!

Harmadik meccs: Orton Vs Reigns!
Single Match!
A meccs elkezdődik és szinte azonnal véget is ér RKO Reigns-nek!!!! DE Reigns felpattan és mérgében egy Chokeslam-et ad majd felkapja AA majd Go To Sleep és RKO majd felemeli és Chokeslam-el kidobja a ringből!
a bíró számol 1...2..3..4..5..6..7...8...9....10! VÉGE!
a Győztes: Roman Reigns

Negyedik azaz a főMeccs: Seth Rollins Vs Triple H!
Single Match
A meccs megint egy DX Vs Shield csapattag meccs lesz! A Summerslam-en Tag Team mérkőzést vív majd a DX és a Shield a Tag Team övekért!
És kezdődik a meccs Seth kezd jobban de egy erős ütéssel HHH átveszi a kezdeményezést és be visz egy White Noise-t! És Diving Elbow Leg Droop!!!
És készül a Pedigree-re!! DE RKO!!!!!!! RKO HHH-nak!!! Seth kopogtat!!! 1..................2.......................DE HHH ráteszi a lábát a kötélre!!
Ezt éppen hogy megúszta! És most jönne a Sweet Chin Music DE F-5!!!!! És Rollins repül ki a ringből!!! És HHH utána megy DE Tombstone Piledriver a padlóra!!!
A bíró számol 1..2..3..4..5...6...7....8...9...És vissza ér HHH de amint visszaér Sweet Chin Music és átesik a kötélen!!! Újra a padlón de felpattan és őrjöng a nézők előtt!
És jön Rollins és HHH elkapja és Jackhammer a kordonra!!! HHH őrjöng és vissza Dobja a ringbe Rollinst utána megy és Pedigreeeeeeee!!!!! És 1.............2...............3! VÉGE!
a Győztes: Triple H
Megtekintések száma: 314 | Hozzáadta:: VCF97 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]