//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Péntek, 2024-04-26, 07:07
Főoldal » 2014 » Július » 10 » Main Event 3. adás
13:55
Main Event 3. adás

Elindul az adás, Michael Cole és Jerry Lawler köszönti a nézőket.

Cole: Üdvözlök mindenkit itt a Main Event 3.adásán!!

Lawler: Én is köszöntök….

De nem tudja befejezni, mert érkeznek az adminok. Dean kezd beszélni:

-Ti ketten olyanokat mondtatok tegnap, ami nem méltó az OCW-hez! Szégyen, hogy már a kommentátorok se látják az igazságot! Ezért ma megkapjátok a méltó büntetéseteket. Cole, neked csak két szót mondok, ami egyben Vince McMahon üzenete is: You’re Fired!!!! Jerry, te azt mondtad, az Adminok megérdemelnek egy jó nagy verést. Nos ma megkapod a lehetőséget, ugyanis egyikőnkkel megküzdesz. Mivel mi igazságosak vagyunk, ezért te választod ki melyikünkkel.

Jerry hezitál. Erre Jackson szólal meg.

-Nem tudsz dönteni? Majd én segítek!

És Big Zeke leüti Lawler, majd bedobja a ringbe! De érkezik Diesel!!

-Elég!! Adminok! Nem fair, hogy őket veritek össze! Ők nem pankrátorok!

Christian válaszol: Diesel, igazad van. Ezért mos megküzdetek velünk egy 3 v 3 tag team meccsen. Te, Cole és Lawler vs ADMINOK.Right Now! Ja és még valami! Ha vesztetek, mindhármótoknak el kell hagynia az OCW-t!

ADMIN vs Diesel, Cole, Lawler: El is indul a meccs, Diesellel szembee Ezekiel Jackson kezd. Egymásnak esnek, Diesel bevisz pár ütést, de végül Zeke jön ki jobban, és brutálisan megveri Dieselt, majd oda dobja Lawler elé, hogy jöjjön. Jön is Lawler,de Zeke helyett is jön Ambrose, aki egy darabig nevet, majd erősen gyomron rúgja Lawlert, aki földre kerül, majd kap egy Sister Abigailt is, majd odadobja Cole elé. Cole nem akar jönni, de odamegy Zeke és ráijeszt, szóval érkezik Michael Cole, de közbe jön Christian is és SPEAR!! kopogtat 1….2…..3 és megvan! Ezzel Cole, Lawler és Diesel is el kell hogy hagyja az OCW-t!! De az adminoknak ez nem elég,mindhármójukat a ringbe dobja, és kioszt nekik három Triple Powerbombot. Ezután érkezik Vince McMahon, és mikrofont fog:

A három kirúgottat a mentők viszik el, a többiek is távoznak.

Bray Wyatt vs Shawn Michaels: Bray most debütál a WWE-ben, de bátran nekiront Michaelsnek, akit földre is tud vinni. Wyatt kemény ütéseket visz be, majd egy DDT-t, majd készül a Sister Abigail-re, de Michaels kigurul a ringből! Wyatt utánamegy, és visszadobja, de ahogy visszamegy, Thesz Press HBK-től!!! HBK be tud vinni egy Powerslamet is. És most? Befogja! Koji Clutch!! Wyatt feladja??? IGEN!! DE NEM!! DE MÉGIS!! Ezzel a győztes Shawn Michaels!! Jön Triple H, és együtt ünnepelnek.

REKLÁM:
Labdarúgás - Online játékok - Élvezd a győzelem ízét!
A Powerplay Manager egy menedzseres játék, ahol Foci, Jéghoki, Kézi- és Kosárlabda csapatodat vezetheted sikerre! Regisztráljatok, és játszatok, és akkor én majd kapor érte zsét. Köszi.

John Cena vs Stone Cold: Következik a főmeccs. Egymásnak esnek, de aztán SCSA elbotlik, és ezt Cena kihasználja. Földre viszi, majd ott keményen megveri Stone Cold-ot!! És befogja a STF-be!!! SC kopog??? I..NEM!!! Eléri a kötelet!! De úgy néz ki megsérült!! Stone Cold nyaka fáj!! Cena azt támadja!!! Stone a sarokba menekül, de High Knee!!! Ez fájhatott Austinnak!! És jön az AA?? De jön az ECW bajnok CM Punk!! Cena gyorsan leteszi Austint és Punkkal egymásnak esnek!! DQ-val így Cena a győztes! De búnyóban van CM Punk-kal!! AA a semmiből!! Punk kifekszik, Cena pedig távozik! De itt még nincs vége!! STONE COLD JELZI, HOGY BEVÁLTJA A TÁSKÁT PUNKON!!!! MI TÖRTÉNIK?? DE JÖN CESARO ÉS ELKERGETI STONE COLDOT!!!! SCSA elmenekül a táskájával együtt. Cesaro a ringből nézi. Ezzel ér véget az adás.

Köszi hogy elolvastátok, bocsi hogy rövid lett és csak kevesen szerepeltek. A veszteseknek is bocsi, legközelebb több sikeretek lesz :)

Írta: moltoperfetto

Megtekintések száma: 293 | Hozzáadta:: moltoperfetto | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]