//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Csütörtök, 2024-03-28, 11:05
Főoldal » 2014 » Július » 25 » Smack Down 7. Adás
16:06
Smack Down 7. Adás

Josh Matthews y JBL en la Mesa de Comentarios de SmackDown / Twitter.com/wwejoshmathews

JBL: és Josh Matthews köszönti a nézőket:

Josh: Üdvözlünk mindenkit az OCW történeténk eddigi legkülönlegesebb Smack Downjában! Hiszen ez az első Oldschool SmackDown!!!

JBL: Jól van már Josh! Attól még, hogy az adás különleges témájú, még nem biztos, hogy jó is!

Josh: JBL lehet, hogy Te ezt mondod, de szerintem nem így van!

JBL: Mondjad csak! Az adás előtt nem sokkal lett bejelentve egy The Rock vs Cesaro meccs! Egy sima meccs… Ez nagyon izgalmas!

Josh: Szarkasztikát félretéve, mindkér szupersztár igen jó a ringen belül, mindketten tudnak küzdeni, így könnyen meg van rá az esély, hogy egy jó meccset láthatunk!

JBL: Bla bla blaaa…

Ám ekkor jön Mick Foley, így nem folytatják!

- Üdvözlök mindenkit az oldschool Smack downban!!! Köszönöm, hogy ilyen sokan eljöttek ma! Egy élmény ezt látni! És, hogy önöknek is élmny legyen ma bejelentem a további meccseket! Chris Benoit a Main Eventen mutatkozott be és szép győzelme volt! A mai napon Bad News Barrett lesz az llenfele egy Inferno mérkőzés keretein belül!!!! Vagy inkább lángjain belül! lesz egy Fatal 4 way meccs, minek a győztese kap még a ma este egy WHC bajnoki címmmeccset! a résztvevők John Cena, Daniel Bryan, Kofi Kingston és Sheamus! Christian és Dean Ambrose megküzdenek CM Punk és Jeff Hardy párosával egy tornado Tag team meccsen! Valamint az első mérkőzés egy Internet bajnoki meccs, ahol Goldust megvédi az övét Rey Mysterio ellen! De, hogy nehezítsük a dolgukat ez egy Hardcore meccs lesz!!! Jó szórakozást az adáshoz!!!

Rey mysterio entrance

http://mygifblog.files.wordpress.com/2012/04/goldust-entrance-2.gif

Mindkét fél érkezik! Először Rey aki egy kendo botot egyből elő is vesz! Majd Goldust, ám ő pusztakézzel lép a ringbe! Megszólal a gong a mérkőzés pedig elindul!! Rey nekiront Goldustnak, de Goldi elhajol és Mysterio a saroknak esik! Rey keményen belefutott a sarokvédőbe és így elejtette a kendót! Goldust eközben a latex overáljába nyúl!!! Egy láncot vesz elő!!!! Mystrio táopászkodik, de jajj!!! Visszapuffan a földre, mert Goldi elkezdi püfölni a lánccal!!! Ezután felsegíti és felkapja Spinebustert ad Mysterionak!! NEM!!! Rey egy Hurricnranába fordítja!!!! Át a kötélen!!!! Kiesnek a ringből!!! Mindketten nagyot esnek! Goldust tápászkodik! Majd ő feláll, de Re y a ring mellet csak társen! Felsegítené Mysteriot, aki viszont egy széket kap ki a ring alól és elkezdi puhítani vele a bajnokot!!! 10 ütés után eldobja, majd az acéllépcsőt szétszedi!!! Felsegíti Goldustot, aki egy Drop kickkel kínálja meg őt!!! Rey az acél lépcsőre esik!!! Goldust a timer asztalhoz megy és elveszi az Internet övét és a gongot is!!!! A fekvő Rey feje mellé teszi a gongot és elkezdi ütni!!!!! óriási csattogás!!!!! Rey szenved és leesik a lépcsőről!!! Ezután Goldi hozzávágja, majd felsegíti és egy mikrofont fog:

[Image: 526x297-T6X.jpg]

- Hé Rey!! Neked kell ez az öv? Közelről szeretnéd látni? Megcsókolni és azt mondani a tiéd? Akkor itt a lehetőség!

eldobja a mikrofont és az övet az arcába vágja, úgy teríti a földre!!!!! Goldi ezután tüstént felsegíti és egy Rock Bottomot ad az acél lépcsőre!!!! Pinneli!!! 1…….2……3 Vége! Goldut megvédi az övét!!!!

Reklám:

Egy boci reklám, mely minden bocihoz szól!!! A bociknak!!!

Ezután a remek reklám után kapcsolják ismét a ringet! Ahol kezdődik a 2. mérkőzés, mégpedig a Cesaro vs The Rock

Elkezdődik a mérkőzés! Cesaro és Rock is igen tapasztalt az OCW-ban érdekes meccsnek nézünk elébe! A meccs igen pocsékul indul, nagyon lassan kezdenek és semmi mozdulat, csak egymásba kapazskodnak! Egy ütést se mérnek egymásra, nem is mennek keményebb csatába, mindketten nagyon óvatosak! Ám ekkor hirtelen Rock Bottom!!! The Rock meglepi Cesarot és már pinneli is!!!! 1…..2... De Cesaro megszakítja a számolást!!!! A svájci nagyon meglepődött!! De Rock is, hogy nem nyert! A volt Intercontinental bajnok felsegíti ellenfelét és egy White noiseal újra földre teremti!! Csak teremtené, mert Cesaro kilöki maga alól ellenfelét és egy Brogue Kicket ad Rocknak!!!! Cesaro ráfekszik!!! Pin!!! 1……2….De Rock megszakítja a számolást!!!! Cesaro nem tétlenkedik és fellsegíti ellenfelét, majd egy European Uppercutot adna neki, de Rock fordít és egy DDT-t ad a svájcinak!! NEM!!!!Cesaro elhajol előle!!! Rock pedig a földre esik!!! Tápászkodik Dwayne a földről, eközben Cesaro a sarokba mászik!!! De mire felér addigra Rock is ott van!!! Mindketten a sarokban a legfelső kötélen!! Ez veszélyes!!!! Ökölcsatába kezdenek!!! Cesaro Headlock Driverre készülne, de Rock egy spinebusterrel vágja  aringbe! NEM!!! ROCK megcsúszik Cesaroval és leesnek a sarokból, ki a ring mellé!!!!! Nagyon nagyot estek!!! Rock a vállát fájlalja, míg Cesaro a lábát!!! A bíró számol!!! 1------2------3------4… Vajon vége lehet??? Egyikük sem bír felállni!!! Double Count out??? A bíró már 7-nél tart!!!! 8------9------10!!!!! 10!!! Double count out!!! De jönnek is az orvosok, úgy látszik mindkét sztárt ápolni kell!

Reklám:

Az eheti SMS ismét nagyon különleges lesz, ugyanis Shawn Michaels lemondott a baujnoki övéről így a Slam bajnoki öv gazátlan! Emiatt most szombaton az öv egy 10 fős battleroyal fog gazdát találni! Ne hagyjátok ki! ツ

Ismét a ringet látjuk ahova a Fatal 4 way résztvevői már kint vannak és a gong is megszólalt így tehát kezdődik!

http://1.bp.blogspot.com/-dsA4R0YYhIw/TvzYhZsrZLI/AAAAAAAABU8/vXpFhWw4lcQ/s200/Kofi%252520Kingston%252520-%252520Entrance%255B1%255D.gif

Daniel Bryan vs Sheamus vs Kofi Kingston vs John Cena Fatal 4 way, minek a győztese még az este folyamán kap egy WHC bajnoki meccset!

Bryan Sheamussel, Kofi Cenaval kezd bunyózni! Bryan egy Running kneet adna már most, de Sheamus ügyesen elhajol, ekkor D-Bry a kötél segítségével felpattan, de jön hátulról a Kelta aki átlöki egy clotheslineal a kötélen Bryant!!! ezután a Cena-Kofi párharcba lépne be, de kap egy Double speart!!!! Kofi és Cena még dühösebb egymásra, mert ők nem így akarták! Egymásnak esnek újra! John egyből felkpja Kofit az AA-re, de ghánai ezt könnyen hárítja!!! Egymásba kapaszkodnak é úgy kezdik el puhítani egymást!!! De Bryan a sarokba mászik eközben!!! Repülő kecske!!! Hisz tudjátok, a repülő kecskék felborítják a rendet!!!! Itt most a két küzdő szupersztár lett felborítva!!! Bryan nagyon feltüzelt!!! készül a running kneere!!!! Kofi áll fel előbb!!! Beadja!!!! Pinneli!!! 1……De jön Super Cena, ki jelenleg heel (Vince papának el ne mondjátok, mert dühében feljelenti az OCW-t és akkor pápá nevelde) Szóval Johnny fiú leszedi kecskepofát a Ghánairól és egy kemény AA-t ad neki!!! Pinneli! Ohh… Én kérek elnézést! Nem pinneli, hanem Kingstont kapja fel!!! Még egy AA!!!! Na most mi lesz? Én nem írok előre mert megint valami más lesz és kérhetek bocsánatot! De ha jól látom most pinneli!!! Igen!!! 1……2……3 A győztes ezzel John Cena!!!  Super Cena ezután mikrofont ragad és löki a sódert:

cena

- 2 Attitude Adjustmentet is beadtam ma!! És a harmadikkal én leszek a Nehézsúlyúú…

- De nem tudja folytatni, mert megszólal Big Zeke bevonuló zenéje és a nagy fekete már a ringben! Ő is előkap egy mikrofont:

- Oldschool… Jól hangzik! Mr.Mcmahon küldött velem egy üzentet! Ami így szól! A WHC meccs, egy Table meccs lsz, mi most kezdődik!!!

 Big Zeke eldobja a mikrofont és neki ront Cenanak! A bíró megüttette a gongot így a meccs elindult! Jackson kemény ütéseket mér llenflére, majd átöleli!! FÚÚJJ!!! Ez meleg? Ja nem bocsi, ez csak egy Belly to belly suplex volt! Ne gondoljatok bele, milyen szörnyű látvány két félpucér izzadt nagy izomtömeg összeölelkezik pfujjj… Na, de térjünk vissza a meccshez! Big Zeke pózolt egy kicsit, de jajj, ezt nem kelllett volna!!! Cena hátulról gyors pinneli!!!! 1……2..Na várjál csak!! Te most szivatsz? Hát ez Table meccs Kondor! Itt nincs pin Te idióta! Ezt Cena is észleli! Mindketten felállnak, ám talán ha rájuk nézünk hamar megmondhatjuk, melyikőjük az amelyik a másiknak ugrik fürgébben egy High Kneevel! Hát persze, hogy Big Zeke! Na, de viccet félretéve Cena neki ugrott a High Kneevel Jacksonnak amivel térdre kényszerítette! Ezután Superman egy DDT-t is adna a csúónya gonosz szörnyek, ami sikerül is! Cena ekkor kimegy a ringből és bevisz egy asztalt amit felállít! (Hehe felállít If you know what I mean! ツ) Na de ezzel nagyon sokat elidőzött, a csúnya rossz gonosz pedig már térden tápászkodik! Superhero két nagyobb ütést mér a buksijára, majd teljesen felsegíti, ám én nem tettem volna ezt a helyében! Ugyanis Big Zeke egy spinebusterrel a földbe döngöli a hőst! Ezután Zeke felsegíti őt!!! Vállon kapja!! És a könyvével az asztalra vágja!!! Book of Ezekiel Cenanak az asztalra! A gong ismét megszólal, tehát kezdődik a meccs! Mi?? Te nagyon nem kommplett vagy! Azért szólalt meg mert éppen vége ennek a meccsnek! Ezután Zeke meglepő módon egyedül ünnepel az övvel! Na meg Jacquelinnel!

Reklám: Ha már egy meccsel ezelőtt küzdött kecskepofa próbáljátok ki a goat simulatort!! Steamen megvehető őrült játék! Ez egy élő Daniel Bryan simulator! Próbáljátok ki! Még DB is ajánlja (remélem)!

És ismét az élő adás, ahol most kivételesen nem a ringet, hanem a hátsó részt látjuk, vagyis Backstaget ahol az Admin csapat 3 tagja van, vagyis Christian és Dean találkozik Big Zekevel!

- Szép volt Zeke!

- Jaja!

- Szép volt? Nem kellet szépnek lennie! Elvertem Cenat és megvédtem a WHC övet! Ennyi!

- Na jól van nyugodjá le! Attól mert bajnok vagy, még nem vagy olyan nagy!

- Azt mondod, Dean! Te bajnok vagy? NEM!! Szöszi bajnok? Nem!!!

- Szöszi?? Na ide figyelj!! Én most gratuláltam Neked tisztességesen! Elegem van abból, hogy ti Deannel mindig gyerkeskdtek! Én sikeres akarok lenni!

Christian elmegy, Dean és Zeke mérgesen nézik egymást

Chris Benoit

De kapcsolják a rinyót! Anyád a rinyó! Ring az te sokész! Ahun Benoit következő mérkőzése következik mert én ezt kikövetkeztettem! Látunk egy visszajátszást a Main Eventből, ahol Chris bemutatkozott! És most ismét bizonyíthat Bad News Barrett ellen! Méghozzá  egy Inferno mérkőzésen! Húha igen meleg a hangulat! A meccs pedig el is kezdődik! BNB ránéz Benoitra és elneveti magát! Hosszú ideig hahotázk, de Chris nagyon fegylmezetten, rezzenéstelen arccal áll! (Jujj, áll? Már ő is? De istenem Kondorrrr…. Inkább foglalkozz a meccsel!) Tehát Barrett még mindig megszakad a nevtéstől, ám ekkor Benoit nem habozik és egy Kemény Stunnert ad a hajdani Wadenek!!!!! Barrett ettől a földön maradt, de csak addig, amíg Chris fel nem segíiti és a tűz felé dönti BNB-t! Aki erre észlel és elkezd kapálózni de ezzel csinált rosszat mert a hátsó fertáját elkapják a lángok!! Hmm… I’m afraid I’ve got some Bad News Barrett! You’re Ass is Burning!!!!! Ezzel tehát Chris Benoit ismét nagy győzelmet arat, és jelzi a roster többi tagja felé, hogy bizony vele számolni kell!

Hmm… Na de mi is volt régen… Hát, tudjátok Moltoperfetto csinálta az oldalt és ez azt jelenti, hogy ő tulaj, tehát az ucoz szerint így neki kell fizetnie a reklám adót! Hát akkor legyen ismét reklám!!! ツBocsesz!!!

Tegnapi napon láthattunk egy Arsenal vs Manchester City ultra mega giga Über haxor rangadós barátságos mérkőzést, ahol a Kondor által irányított Arsenal elverte a Moltoperfetto által irányított Manchester Cityt 4:2 arányban!
Fejlemény! Megtörtént a visszavágó, a Moltoperfetto vezette City 4-0-ra elpáholta a Kondor irányította Arsenalt!
Molto üzenete Kondornak:

 

És már ismét ringet kapcsolják, ahol a mai adás utolsó mérkőzése (Végre már!!) következik! Ez egy tag team meccs lesz, 2 Admin tag Christian és Dean Ambrose fog megküzdeni Cm Punk és Jeff Hardy ellen! Először a Shinedowntól az Enemies zene szólal meg, ami azt jelenti, hogy az Adminok jönnek! Ezután a Cult of personality ami nem más, mint Boci bevonuló zenéje! Na jó, ez nem volt jó vicc… Ez nem is volt vicc… Ajj Kondor!!!!!!!! Tehát Cm Punk is a ringben, ám ekkor elsötétül a ring!!! Ó a fene egye meg! Gondolhattam volna! Molto lehet fizeti a reklámadót, de a villanyszámlát már nem… Köszi! De megszólal egy ördögi kacaj! Molto Te vagy az??? Visszajönnek a fények!!! Egy esernyős pasas!!! Ez Willow!!!!! Cm Punk tekintete talán sokat elárul, az arcáról azt lehet leolvasni, hogy ki ez az idióta bohóc? Na de Willow is a ringbe ért! Így most már végre kezdődhet a meccs!! Punk kilép a sarokba és Ambrose is! Így Willow és Christian nyitja a meccset! Megszólal a gong! Szemeznek, de ekkor Willow hirtelen rátámad!! Dehogy!!! Ráüt Punkra!!!! Ezzel leadta a tagot!!! Punk értetlenkedik!!! De figyelj oda!!!! Jön Christian és egy suplexxel a ringbe vágja az ECW bajnokot! Ezután neki esik!! felsegíti és egy Neckbreakert ajándékozna a kollégának, aki viszont ravasz és átfordítja!!! RKO!!!! Tyűűű a teringettét!! Hát a Karizmatikus Kanadai kifordul belőle és leadja a tagot a másik tagnak a sarokban!! Gyüvön Ambrose!!!! Dean nem is haozik, hiszen nem fürdik! Hogy is habozna, ha nincs a közelben habfürdő? Na de tényleg nem vár, egyből egy superkickkel puhítja meg ellenfele arcocskáját! Punk nagyon keményet kapván Ambrose csizmájától, a földtől is kap egyet az arca másik oldalára!!!! A Chicagoi a földön! Dean pedig gúnyolja őt! Látszik, hogy nem nagyon fél! Felsegíti és egy kemény Olympic slammel visszateremti! Vagy mégse, tévedni emberi dolog, hiszen Punk Hell’s Gatebe fordít!!!! Azt a kutya fáját!!! Hát most Dean veszálybe került nem is kicsit!!! Punk keményen befogta!!!!! Ambrose vajon kopog-e??? Ohh… Chrsitian menti meg a meccset! Pedig én már azt hittem vége és mehetünk iszogatni! Na de akkor folytatódjon a meccs! Punk reklamál a bírónál, hogy bizony az a Karizma Kapitány nm rendeltetésszerűen lépte át a kötelet, de a csíkos ruhás úriember tájékozttja arról, hogy neki az a hatásköre, hogy bíráljon és hogy nem lehet ott mindenütt, de miközben ezt csinálják, addigAmbrose szed össze magában annyi erőt, hogy hátulról meglepje Punkot és Pinnelje!!!! 1…….2……A Chicagoi még időben kiszabadul, de nagyon ideges! Ambrose ezzel nem foglalkozik hamar felpattan és felsegíti ellenfelét, aki ezt egy WMD-vel hálálja meg! És még egy Pint is ajándékoz mellé!!!! 1……2…..De jön Christian!!!! Ám megy is vissza a helyére!!! Punk nagyon idegesen kezd veszekedni mostmár a bíróval, hogy mégse olyan bíró! De a zebra úr mellett mostmár a sarokhoz is odamegy és elkezd vitázni Christiannel!!! A rabruhás úriember nagynehezen szétszedi őket, majd végre ismét a meccsel vegyon foglalkozva! De ahogy Punk vissza fordul jön Dean BUMM!!!!!! Sweet Chin music Punknak!!!! Jön a pin is!!!! 1……2……3 Vége!!!! Győznek az Adminok!!!!! De mégse!!!!! (LOL molto ツ) Punk az utolsó utáni utáni utáni pillanatban meg tudta szakítani a számolást!!! Ámde mindkét pankrátornak elkél a váltás és kúsznak a sarkukba!!! Christiant be tudja pacsizni Dean!!! De jön Willow pacsi nélkül!!!! Neki fut Christiannek!!! Na tudjátok mit? Én veszek egy szemüveget! Molto, a kövi Rawba légyszi reklámozz egy jó szemüvegest, ugyanis Willow befutott, de nagy meglepetésre egy KO Punchot Punknak ad!!!!! Így az ECW teljesen a földön!!!! Christian ráfekszik!!! 1……2…….3 Én most már nem mondok semmit! De megszólal a gong!!!! Tényleg vége!!!!! Az Adminok két tagja nyer!!!! Ekkor Willow egy asztalt dob a ringbe, majd elhagyja a ringet!!! Dean püföli Punkot, Christian pedig felállítja!!! Jön a WHC bajnok!!!! Az Adminok egy Triple Powerbombbal az asztalba vágják az ECW bajnokot!!!! Ezután együtt emelik fel a kezüket!!! Ezzel zárul a Smack Down!

Ne haragudjatok srácok, nagyon érződik, hogy erőltetett! Nem volt sok kedvem, így az adás közepén stílust váltottam, de azzal se lett jobb így ez egy nagyon TréDown! A győzteseknek gratulálok, akik kikaptak ne szomorkodjanak, lesz még ilyen borzalmas Smack ahol nyerhetnek!

Írta: Kondor

Megtekintések száma: 519 | Hozzáadta:: Kondor | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]