//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Csütörtök, 2024-03-28, 12:47
Főoldal » 2014 » Július » 18 » Smack Down 6. Adás
12:23
Smack Down 6. Adás

És el is kezdődik a Smack Down! Az adást pedig nem más, mint a Smack Down General managerje nyitja mikrofonnal a kezében:

- Köszöntök mindenkit a pénteki Smack Downban!!! A mai adás mondhatjuk, hogy igen különleges, hiszen ez az első olyan Smack, ahol nincs itt az összes OCW pankrátor az öltözőben, ugyanis a RAW-on bejelentésre került a rotser kétfelé bontása! Ennek köszönhetően ma mindenki kap egy mérkőzést! Elsősorban mivel a Rosterben 4 bajnok van így mind a 4 bajnok megvédi az övét! Goldust meccse már a délelőtt folyamán be lett jelentve! Jeff Hardy az Intelcontinental Bajnoki övét megvédi az ellen, aki ellen még annak idején elnyerte, de az az illető nem kapott visszavágót, idáig!!! Ő The Rock! Cm Punk is megvédi az ECW övét méghozzá az Ír bunyós, Sheamus ellen! Ezekiel Jackson, az OCW WHC bajnokának az öve egy triple threat meccsen kerül megvédésre, mégpedig Daniel Bryan és Rey Mysterio ellen!!! Dean Ambrose rendezetlen ügyeit rendezheti Cesaroval egy No DQ meccsen!! Valamint volt egy Tag team bajnok csapat, akik annak köszönhették az öv veszteségük, hogy nem jöttek i jól egymással! Tehát lesz egy John Cena vs Kofi Kingston meccs is!!

-ezt Hulk Hogan szakítja félbe-

http://www.onlineworldofwrestling.com/pictures/h/hulkhogan/70.jpg

- Ez nagyon ügyes Tesóó!!! Csak van egy kis bibi! Nekem nem osztottál meccset öreg!!

- Hogan! A vezetőség szerint neked maradnod kéne a menedzserkedésnél!

- Na ide figyelj Tesó!! Én vagyok a Hulkamania!! Megérdemlek egy mérkőzést!!!

- Na tudod mit? Megkapod! Ugyanis van egy fő, aki kimaradt a felsorolásból! Méghozzá Christian ellen egy carrier vs carrier meccsen küzdesz meg most!!!! Szóval pofa be és kezdődjön a bunyó!!!

- Hogan értetlenkedik, hogy miért hozták ilyen rossz helyzetbe! De készülődnie kell, ugyanis az Admin csapat kanadai szupersztárja már érkezik is!

Hulk Hogan vs Christian carrier vs carrier meccs

Mindkét fél a ringben a meccs pedig elkezdődik! Eleinte csak farkasszemet néznek, majd Hogan elmosolyodik és odanyújtja a kezét Christianhoz és mond valamit, de mi nem nagyon értjük! Christian ránéz a kezére, majd vissza, majd DURR!!! Egy meglepetés enziguri a Hulkmanianak!!!!! Christian pinneli is!!!!! 1……2…….3 VÉGE!!! Hogan már nem pankrátor!!!!! Christian feláll elmosolyodik és mond valmit Hogannek, aki fogja a fejét és értetlenkedik!! Christian a kijárat felé mutat, de Hogan rázza a fejét!!! Jön a másik két Admin!!!! Nekiesnek Hogannek!!! És felkészülnek egy Triple powerbombra!!!!! De jön Punk és Cena Hogan két ügyfele!!! Ám mikor észreveszik, hogy mindketten  segíteni akarnak megállnak és elkezdenek azon veszekedni, hogy ki menedzsere Hulk!! De eközben Hogan papát a földbe döngölik az Adminok a Triple Powerbombbal!!

Ám ekkor jön Cesaro!! Ő már a mérkőzésére érkezik, de ahogy tart a ring felé kicsit gúnyolódik Punkon, majd a ringbe megy! Big Zeke és Christian elhagyják a ringet! Kezdődik is a második mérkőzés:

Dean Ambrose vs Cesaro No DQ meccs

Nem is habozik a két sztár, a gongszó hallatára egyből egymásnak rontanak!!! Kemény ökölcsatába kezdenek!! Ambrose tűnik úgy, hogy fölényesebb helyzetben van!! De Cesaro a szemébe nyúl!!! Így a Svájci kerekedik fölénybe!!! Ezt kihasználva egy Pepsi Twisttel földre teríti ellenfelét!!! Cesaro kicsit gúnyolja Ambroset, majd megfogja a két lábát!! Cesaro swingre készül!!!! De mi??? Mit csinál Dean??? Mekkora erő van benne!!! Fölhúzodszkodik és Kimurába fogja Cesarot a ring közepén!!!! A Svájci atomerőmű most veszélybe kerül!!!! Ataomkatasztrófa készülőben!!!! Cesaro szenved!!!! Ambrose keményen fogja!!!! Cesaro próbálja elérni a kötelet!!! De lehetetlen!!!! Dean nagyon keményen befogta!!! Lekopogja?? Ambrose nyer?? Cesaro szenved, de nem adja fel!!! De ájuldozik a Svájci!!! Dean nyerhet!!!! De mindjárt eléri a kötelet!!! Vonaglik! DE NEM!!! Ambrose vissza tessékeli!!! Cesaro kezd összeomlani!!! Vége!! NEM!!! Cesaro most hátrafele húzza Deant!!! Lábbal eléri a kötelet!!!!! Ambrose nem hiszi el!!! A számolás megszakítva!!! Dean idegeskedik, de lenyugtatja magát, majd kidobja a ringből a svájcit és utána megy!!! Cesaro térden, de jajj!!! Egy super kick a svájci arcába!!! Ezután Deab szétszedi az acéllépcsőt!!! felsegíti Cesarot!!!! Killswitchhel rá az acél lépcsőre!!!!! Ez mondhatjuk KO Cesaronak!!! Dean elmosolyodik, majd valami olyat ordít Cesaronak: Én leszek az ECW bajnok!!! A ring alá nyúl és egy acél szket vesz elő, majd elkezdi vele csépelni!!!! Vagy 15-20 ütést bevisz, ezután fel állítja és bedobja a ringbe!!!! Utána megy, de jajj!!! Ez Cm Punk!!! Az övével odavág egyet Ambrosenak!!! Ezután bemegy a ringbe! Felsegíti Cesarot!! Ez mi?? De Cesaronak meg egy F-5-öt ad!!!! Felnyújta az övét és azt kiabálja: Én vagyok az „ECW BAJNOK!!!” Ezután elhagyja a ringet! Ambrose a ringen kívül a földön, Cesaro pedig belül!! De jön Christian és Big Zeke!! Christian felálltja nagy nehezen Ambroset, de Big Zeke csak nézi!!! A kanadai odaszól, hogy segítsen már neki!! De Jackson csak áll és nézi!!! Ezután Christian elengedi és elkezdenek veszekedni Big Zekevel, de pontosan mi nem értjük, hogy mit is mondanak egymásnak!! Majd Zeke elkapja a fejét és dühösen bedobja a ringbe Ambroset!!! De Deannek már van egy kis ereje így rámászik A svájcira!!!! Pin!!! 1…….2……3 Vége!!! A győztes Dean Ambrose!!!! Ambrose örül és Christian is bemegy mellé, mert látszik Deanen, hogy fáradt! Zeke csak komoran nézi öket kintről először, majd bemegy és rámutat Cesarora, hogy állítsák fel!!! Triple Powerbomb!!!! Dean még kicsit örül, Christian meg segít neki elhagyni a ringet, eközben viszont Big Zeke elsuhanva elhagyja a ringet!!

Reklám:

Holnap szombat! Sokaknak csak egy hétvége! De itt az OCW pankrátorainak a szombatról a Slam jut eszébe!!! Hiszen Ha szombat, akkor Saturday Morning Slam!!! Ezen a héten egy óriási Slam battleroyal után a győztes kap egy 2 out of 3 falls meccset Shawn Michaels ellen a Slam bajnoki övért!!!

vs 

 

És már vissza is kaptuk az élőképet ahol a 3. meccs résztvevői jenetek meg, mégpedig A WHC bajnoki meccs három résztvevője! Először a bajnok, majd a két kihívó jött be a reklám alatt:

Image and video hosting by TinyPic

Ezekiel Jackson vs Daniel Bryan vs Rey Mysterio Triple threat WHC bajnoki címmecs

Ahogy elindul a mérkőzés az már látszik, hogy ez a Triple threat egy Handicap meccsnek tűnik!! A két jófiú Mysterio és Daniel Bryan neki mennek Big Zekenek!!! Jackson először leteríti mendkettejüket, ám hátulról Rey befogja a szemét Zekenek!!! Eközben Bryan kemény rúgásokat mér Jackson hasára!!! Majd elrúgaszkodik a kötélről és egy Running Kneevel ajándékozza meg!!! A nagyember ettől térdre borul!!! A két feltörő sztár ezután felváltva rúgdossák a bajnokot előlről, hátulról!!!! Majd Daniel megint elrúgaszkodik!!! Running knee!!!! De Zeke elhajol!!! Daniel pedig átesik rajta!!! Rey eközben STF-be fogná Jacksont!!! De felemeli őt Big Zeke!!! Majd odavágja!!!! De eközben Bryan nekifut!!! Elkapja a vállát!!!! Rey is jön!!! Neki is!!! Két Book of Ezekiel!!!!! Egymásra rakja őket!!! Mindkettejüket pinneli!!! 1……2……3 Vége! Big Zeke sima meccsen nyer! Ezután felemeli az övét, de meglepetésre nem jön a másik két admin Triple powerbombot adni, csak Zeke új barátnője kíséri őt ki, Jacquline kíséri őt ki!

Ismét reklám:

Ha már itt vagytok az OCW-n látogassatok el a fő támogatónkra, a Pro Wrestling Hungary Youtube csatornára! Minden adás RetRax elhozza nektek a legújabb adásokat! Kukkantsatok be:

(A Youtube ikonra kattintva eléritek a csatornát!)

 

És ismét az élőképet látjuk, méghozzá a Backstaget, ahol az előző meccs két vesztese beszélget, Bryan és Mysterio:

- Figyelj, elég jó voltál Daniel!

- Mysterio Te is! Látom, hogy tehetséges vagy!

- Te is és ha jól vettem észre elég jó volt a csapat munkánk!

- Úgybizony!

- Mit szólnál, ha egy csapatot alkotnánk!

- Én aztán benne vagyok!!

- Már csak a nvnkön kéne gndolkozni…

- 619 Yes Yes Yes

- Na ez tetszik!

És már a ringet kapcsolják, ugyanis a már délelőtt bejelentett meccs két résztvevője a ringbe így elkezdődik:

Goldust vs Bad News Barrett Internet bajnoki címmecs

Ahogy mgszólal a gong a meccs elindul! A két szupersztár nagyon lassan megfontoltan kezd, csak egymásba kapaszkodnak, de szétvállnak, nem nagyon akarnak valami hülyeséget elkövetni! Ezután ismét egymásba kapaszkodnak, majd mindketten megpróbálnak a másik felé kerülni erőben, de Barrett kerül fölényesebb helyzetbe és egy Body Slammel lepné meg a bajnokot, aki könnyen hárít és egy Dropkickel terítené földre ellenfelét, aki elhajol ezelől így Goldust a földre kerül!! Barett ezt kihasználva elkapja Goldust karját a Kimurához, de az aranyember fejberúgja ellenfelét aki ettől elszédül és és el is engedi a karját, de közben Goldust lehúzza és hirtelen Pinneli is!!! 1……2…..De Barrett megszakítja a számolást!! Barrett elkúszna, de Goldust utána kap és egy pár ütést visz be neki, amit BNB viszonoz!!! Kicsit felpörgetik a meccset a flek!!! Egy keményebb ökölcsatába kezdenek, amibűl úgy tűnik, hogy Barrett kerülhet ki jobban, ám ezen Goldust fordít és egy Spinebusterrel a földhöz vágja a kihívóját!!!! Pinneli is!! 1……2…Ám Barrett még időben ki tud szabadulni!! Goldust felsegíti ellenfelét és egy Rock Bottomra készül!! De BNB ellöki!!! Big boot Goldustnak!!!! Pinneli!!!! 1…..2…..De az Internet bajnok még időben megvédi a meccset!!!! Mindketten tápászkodnak!!! Barrett ráfordul Goldustra!!! Bull Hammer Elbow!!!!! De Goldi nagyon okosan elhajol!!!! Brogue Kick!!!!!! Jön a Pin!!!! 1……2……3 Vége!!!! Goldust megvédi az Internet bajnoki címét!!!!!! Goldi nagyon örül!!!! Barrett pedig kigurul a ringből!!!

De a shownak még közel nincs vége! Érkezik a ringbe Sheamus, majd az ellenfele, az ECW bajnok Cm Punk!

Sheamus vs Cm Punk ECW bajnoki címmecs

Punk nem húzza az időt két kemény clotheslinneal a földre teríti ellenfelét!!! Majd a ring szélére dobja!! behúzza a középső kötélen!! Randy orton DDT!!! De nem tudja folytatni!!! Jön Ambrose!!!! DQ-val nyer Punk!!! Kemény bunyóba kezdenek!!!! De jön Cesaro!!!! Aki leszedi Ambroset és kidobja a ringből!!!! Majd odafordul Punkhoz, De BUMM!!!! SPEAR Az ECW bajnoktól!!!!! Punk ezután odaordítja: Én vagyok a legjobb a világon!!! Dean pedig elhagyja a ringet!

Reklám!

Az OCW még mindig rendelkezik Facebook és Twitter oldallal! Higgyétek el, megéri megnézni!! És követni őket!

Link to Office of Subsistence Management Official Facebook Page: www.facebook.com/subsistencealasaka                      Check Your Twitter Score

(A képekre kattintva eléritek őket)

Ismét kapjuk az élő képet, ahol megérkeztek az utolsó előtti meccs résztvevői, akik nem mások, mint Kofi és Cena! A kivetítőn egy kis történetecskét látunk, hogy hogy jutottak ide! Ahogy bajnokok lettek, majd hogy Hardy is csatlakozott hozzájuk és kisebb feszültség alkult ki a tagok között, aminek köszönhetően elbukták a Tag Team bajnoki öveket! Ez a nézeteltérés talán ma rendeződik!

Kofi Kingston Hits John Cena

Kofi Kingston vs John Cena

Megszólal a gong, de nem esnek egymásnak! Kofi kezet fogna Cenaval és ő már így rendezné ezt! John gondolkozik egy darabig, majd neki ugrik Kofinak!!! Kemény ütések utány egy Pespi twisttel viszi földre, majd Pinneli!! 1….De Kofi kirúg még elég hamar! Cena felsegíti és egy White noiset adna neki, de Kofi kilöki maga alól Cenat és egy Enzigurival a földre teríti Cenat!! Ezután a sarokba mászik! Megvárja míg John feláll!! Moon sault!!! Egyből rá is fekszik és pinneli!!! 1…..2…De John megszakítja a számolást!! Kofi feláll és felkészül  aTrouble in Paradisera!!!! Cena tápászkodik! Ha ezt beviszi Kingston akkor nyerhet!! Trouble in Paradise!!!!!NEM!!! Cena elhajol!!! Proto bombbal odavágja Kofit!!! És jön Cena!!! You can’t see me!!!! Five Knuckle Shuff!!! Kofi feltápászkodik!!! AA Kingstonnak!!! Pinneli is!!! 1……2……3 Vége!!! John Cena nyer!!!! John örül!!! Majd megáll és nézi Kofit és mintha elgondolkozna!!! Odamegy kofihoz!! Felsegíti!! Kezet fog vele!!!! Kingston meglepődötten néz!!! Kofi megveregeti a vállát és elhagyja a ringet! Vagy nem!!!! Cena elkapja Hátulról!!!!! SKULL CRASHING FINALE!!!!! Cena nevet és felnyújtja mindkét kezét, mutatván, hogy ő nyert!

cena

Ezután a Backstagből látunk egy képet, ahol a Backstage eldugott részében áll háttal egy fekete ruhás valaki! Majd ahogy fordul kicsit a kamera, de hiszen ott van nála az IC bajnoki öv!!!! Ez ki??? Ördögi nevetés hangja hagyja el a száját!!!

Hát persze, hogy most jön a rekláááám!!!! :D Mert miért ne?

2014. augusztus. 3-án, vagy 10-én kerül megrendezésre az OCW Summerslam!!! A nyár legnagyobb eseményére bár még nincs bejelentve mérkőzés, de igen nagynak ígérkezik a PPV!

És végre ismét élő adás és most talán megtudhatjuk, hogy mi is, vagy is inkább ki volt az a reklám előtt! A ringbe már ott van The Rock és várunk az ellenflére! A Ring elsötétül!!!! Ekkor ugyan az az ördögi kacaj hallatszik fel, ami a reklám előtt!!! És felkapcsolódnak a fények, de ez ki?? A kivetítőn az van kiírva: Megérkezett WILLOW!!! És jön egy Fekete maszkos szupersztár az IC bajnoki övvel!! Ez Hardy? Igen! Vagyis Willow!!!!

Willow vs The Rock IC bajnoki címmecs

Bár a gong megszólal ám The Rock teljesen le van döbbenve és értetlenül néz, hogy pontosan most mi is van? Willow viszont nem habozik egy percet sem, egy kemény enzigurival a földre viszi Rockot!!!! Ezután felmászik a sarokba!! Rock feltápászkodik! Moonsault!!!! Willow ismét a sarokba megy!!! Swanton bomb!!!!! Pinneli is!!!! 1……2……3 Már vége!!!! Willow megvéi az Intercontinetal bajnoki övét!!! De talán ezt annak is köszönheti, hogy mindenkit sokkolt!!!! A kommentátorok is még mindig csak a szavakat keresik!! Willow magasra nyújtja az övet!! Ezzel zárul a Smack Down!!!

Remélem azért egy picikét tetszett! Akik ki kaptak ne csüggedjenek, hisz láthatják, mindenkinek volt meccse és lehet legközelebb ő lesz a legnagyobb!

Írta: Kondor

Megtekintések száma: 324 | Hozzáadta:: Kondor | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]