//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Szombat, 2024-04-20, 04:52
Főoldal » 2014 » Július » 19 » Saturday Morning Slam
01:18
Saturday Morning Slam

 

 

Köszöntünk Mindenkit!

 

Kezdők meccse: 4 fős Battle Royal

 

Megszólalt a gong, indul a meccs! Először csak kerülgetik egymást, mire Wyatt ordítja a szokásos mondókáját és nekiesik RVD-nek, míg Orton BNB-nek esik neki. Wyatt és BNB kezdi jobban a meccset, Wyatt folytatja uralmát, de Orton neki esik RVD-nek, rögtön kap RVD egy Olympic Slamet, majd egy Randy Orton DDT-t, de nem!!!!!! Mivel RVD lemászott a kötélről, és fordít egy Rollin Thunderrel, ki akarja vágni Ortont a ringből, de megjelent hirtelen Goldberg, aki mérges volt, hogy az Adminok nem adtak neki erre a Battle Royalra meccset, ezért bemente és mindenkit szétver!!!! Megjelenik az Admin csapat, akik egy Triple Powerbombbal a földhöz vágják Goldberget, de jön a D-Generation X és a Shield, akik nekiesnek az Admin csapatnak, de Big Zeke Rollinst és HHH-t a földhöz vágja, HBK-t nézték ki, de jön Lesnar és nekiesik Big Zekenek, Reigns hátulról lefogja, Sua Bite!!! Megfogja Lesnar, F-5 a ringen kívül!!! Bent csak most kelnek fel, míg kint az erőfölénnyel elkergették Christiant és Ambroset, Michaels ad a földről éppen felkelő Jacksonnak egy Codebreakert, HHH pedig egy Speart, ami a CSC kombinációjuk!!!!!!!! Bent mindenki meg van zavarodva, Wyatt eszmél elsőként, és kilöki a ringből RVD-t, de Zekere esik!!!!! Így még bent van és visszaugrik, de BNB ad Bull Hammer Elbowt, és RVD kiesik a ringből!!!!!!!! A két Heel összefog a Face Orton ellen!!! Jön BNB-től egy Superman Punch, Orton a földön, felkel, és belenéz egy Sister Abigailba!!!!! És ketten kidobják a ringből!!! BNB és Wyatt maradt ott, nem haboznak, egymásnak esnek, elcsattant ott Wyattől DDT, BNB-től Body Slam, de nem bírnak egymással!!!! Még mindig ott van a ringben Goldberg, aki most ébredt fel, és az éppen előtte lévő BNB-re támad! Ééééééés, kivágja a ringből, kiesik BNB, Wyatt nyert!!!!! Ünnepel, de Goldberg megtámadja, és kap egy Jackhammert!!!!!! Goldberg kigurul a ringből, és mosollyal az arcán távozik!!

 

A győztes: Bray Wyatt

 

SLAMROYAL: 9 fős Battle Royal (a győztes címmecset kap a SLAM Övért)

 

8 fős Battle Royal: Résztvevők: Roman Reings, Seth Rollins, Jeff Hardy, Goldust, Goldberg, CM Punk, Kofi Kingston, Chris Jericho Ééééééééééés Kezdődik! Először mindenki csak nézi a többieket először a Shield együttes erővel neki megy a kezdőknek csatlakozik hozzájuk Punk is. A Shieldből Rollins Goldberget míg Roman Goldustot támadja meg Jeff Hardy pedig Kofi Kingstonnak ugrik neki, eközbe Punk Jerichonak esik. Rollins a sarokba vágja Goldberget majd felteszi a sarokba majd egy De Jong Kickel lerúgja őt és így Goldberg kiesik, Roman átlöki a kötél felett Goldustot de Goldust megkapaszkodik és visszajön a ringbe de Roman Reigns azonnal ad egy AA-t a kötél felett ki a padlóra!!! Ezzel Goldust is kiesik. Jeff pedig egy Supflex-et ad Kofinak majd ezután átlökné a kötél felett de Kofi megkapaszkodik éppen hogy nem ér le a lába nagy nehezen feláll és KO Punch!!!! Jeff kiüti Kofit és kiesik Kofi! CM Punk pedig Jerichonak ad UT Chlotesline-t és készül arra hogy egy Brogue Kickel átrúgja Jerichot a kötél felett és Jericho fel is áll és jön is Punk és sikerül neki, Jericho kiesik! Négyen vannak a Shield és Punk és a Shield neki esik Punknak és Punk a földön és felállítják Rollins készül egy RKO-ra Punk alig áll a lábán és befogja a fejét de Punk a kötél mellett Fordít és egy F-5 a kötél felett, Rollins kiesik senki nem hisz a szemének! Roman és Jeff nagyon ideges és Punk feláll de Jeff azonnal kiüti majd Roman felkapja a földről Punkot és egy Chokeslam jönne de Punk megint fordít RKO!!! Roman a földön és Jeff neki esik Punknak de Punk kikerüli, közben a kötélnél feláll Roman és Sweet Chin Music Romannek és Reings kiesik! Jeff Hardy és CM Punk marad a ringben Jeff őrjöng és neki esik Punknak és belevágja a sarokba majd felteszi és Enziguri! Punk Kiesik!!! Vége!!! Jeff Hardy mehet a SLAM övért!

 

A győztes: Jeff Hardy

 

 

1v1 Hardcore meccs: Ezekiel Jackson vs Brock Lesnar

Josh Mathews: Van azonban egy megkötés! Ha Brock Lesnar nyer vagy az ADMIN tagjai beleavatkoznak a meccsbe, netán Big Zeke-t diszkvalifikálják akkor Lesnar kap egy címmeccset a WHC Bajnoki Övért!

Kezdődik a meccs! Zeke indít egy pár Uppercuttal majd bevisz egy Meat Hook-ot és jöhet Cesaro Swing! Big Zeke irányít. Ne feledjük, hogy az ADMIN tagok alapból ki vannak zárva az SMS-ből ha együtt vannak, ha viszont csak egyikük jön akkor no problem. Zeke gondolkozik és körbenéz, de nincsenek társai. Eközben Brock felállt és kapásból bevisz egy Pepsi Twistet majd felveszi és DDT. Ráfakszik! 1-2! Brock nyerni akar és ez jól látszik. Régóta nem volt meccse az eheti Main Event előtt. Ancaconda Vice!!! Brock befogja Big Zeke-t !!! Kopog-e Zeke? Nem! Brock elengedi. Brock kimegy és behoz egy széket illetve nem is egyet hanem kettőt! Megfogja ellenfelét és bele Irish Whippeli az egyik székbe ahova berakta a széket. Big Zeke szenved. 1-2-3!NEM!!! Az utolsó pillanatban kijött Zeke! Brock szörnyen ideges. Odamegy Zeke-hez!HELL’S GATE!!!!! Zeke a semmiből fordít és Hell’s Gate!!! Lekpogja-e Brock? NEM! Felemeli!? Igen! és Powerbomb! 1-2! Zeke túléli. Brock feláll és hátat fordít ellenfelének, de nagy hiba mert Roll Up Pin! 1-2! Zeke mindent megpróbál! Brock ideges és nekirohanna, de Zeke elhajol és Brouge Kick!!! Majd felveszi a Book of Ezekielhez, DE BROCK fordít és Kimura Lock! Kimura Lock!!!! Bajban Zeke! De mégsem mert átfordítja Batista Bite-ba! Kopog-e Brock? IGEN!? Igen! Elképesztő meccs!

 

A győztes: Ezekiel Jackson

 

 

Falls Count Anywhere meccs: Triple H vs Bray Wyatt

 

Kezdődik a meccs a vendég kommentátor pedig Shawn Michaels! a mérkőzés nem kezdőik túl izgalmasan Triple H üti dobálja Brayt és eddig uralja meccset és készül egy Superplexre de Bray hárít egy DDT-vel majd jön egy Super Kick és HHH bajban. Jön a Sister Abigail de HHH fordít és befogja a Kimura Lockba és Bray alíg bírja ki lehet eltöri a kezét és szenved Bray de valahogy mégis kiszabadul ki megy a ringből de nem túl okos döntés HHH azonnal utána megy. Bray már egy székkel a kezében várja HHH-t de HHH kikerüli az ütést és egy Neckbreakerrel fordít majd felkpaja és egy F-5 a kordonra!!! De HHH nem fekszik rá hanem helyette elővesz egy asztalt! És megfogja a TT övét majd fejbe vágja vele Bray-t és ráteszi az asztalra! HHH felmászik az asztalra és készül a Pedigree-re és NEM Fordít Wyatt DDT az asztalra HHH-nak Bray megnyerheti a meccset de HHH kiszabadul mi folyik itt! Ez közel volt!! HHH menekül a kommentátor asztal felé Bray követi és ott lesz a Sister Abigail?? és igen készül rá és sikerül? IGEN!!! Bray megnyeri! Ráfekszgik 1.......2....... Nincs meg!!! Shawn megmenti csapattársát!! És Shawn Sweet Chin Music és Triple H azonnal F-5 a kommentátor asztalra!!!!!! Itt a vége HHH ráfekszik és 1......2........3! Megvan és Triple H és Shawn Michaels együtt ünnepel és magasba emelik a TT öveket illetve Shawn a SLAM övet is!

 

A győztes: Triple H

 

 

2 out of 3 falls meccs a SLAM Bajnoki Övért: Shawn Michaels(c) vs Jeff Hardy

 

Kezdőik is a meccs! HBK indít jobban és nagy összekapaszkodás után bevisz egy Neckbreakert amit egy DDT követ. HBK felállítja Hardyt, de ez nagy hiba mert Hardy fordít egy Samoan Slammel! Majd Jeff felmászik a sarokba és Head Splash! De nem mert HBK elhajolt és ráfekszik! 1-2! Hardy ezt most megúszta! Shawn ad neki két Body Slamet majd egy Holut Saultot! 1-2! Hardy most is kirúg.

-Nagy lenne ha Jeff Hardy az IC mellett a SLAM Övet is birtokolná.

-Igen. Bár tegnap Hardy az OCW történetében először átment Willowba, ma úgy néz ki visszatért az igazi Jeff Hardy.

Most azonban Jeff próbál fordítani és hitelen RKO!!! 1-2-3! Hoppá! Jeff Hardy vezet 1-0-ra!!! Shawn nem hiszi el és keményen megtámadja ellenfelét majd bevisz egy Pelé Kicket és egy Sister Abigail!!! 1-2-3! 1-1! HBK gyorsan kiegyenlít. HBK hoz egy asztalt és felállítja majd rárakja Jeffet és felmászik a sarokba majd megpróbál Diving Elbow Dropot, de Jeff elgurul és így HBK nem ugrik le. Jeff felmegy HBK mellé a sarokba! És egy Superplex a sarokból! 1-2-3!NEM!!! HBK az utolsó pillanatban kijön. Jeff felszedi ellenfelét, de CODEBREAKER!!! HBK pinnel! 1-2-3! Megvan? NEM! A bíró szerint Hardy az utolsó pillanatban kijött! HBK felveszi ellenfelét és KO! Majd lerántja! Koji Clutch!!! Kopog-e Jeff?! Kopog-e?! Jeff úgy néz ki mintha elájult volna! A bíró megállítja a meccset! Hivatalosan submission-el nyert HBK!

 

A győztes (submission): Shawn Michaels

 

 

HBK mikrofont fog: Tudom, hogy ez az öv milyen friss és ugyanakkor nagyon dicső dolog birtokolni. De nekem nagyobb céljaim vannak mit egész életemben a SLAM Övet védeni. Így a mai nappal lemondok a SLAM Bajnoki Övemről!........Tudom, tudom, ez most sokakat meglep, de én tudom, hogy ennél többet érek és a mai nappal célba veszem az Országos Bajnoki Övet! Ma legyőztem Jeff Hardyt!!! Dolphot is le tudom győzni!!! És be fogom bizonyítani, hogy ennél többre is képes vagyok!!! Köszönöm!

 

Ezzel zárul az adás. Akik nem kaptak lehetőséget ne aggódjanak, majd legközelebb.

 

Írta: Áron(3,5), Kimi70(1), VCF97(2,4)

Képek: Áron

Megtekintések száma: 290 | Hozzáadta:: Áron | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]