//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Péntek, 2024-03-29, 10:35
Főoldal » 2014 » Július » 21 » RAW 6. adás
09:53
RAW 6. adás

Elindul az adás, és rögtön érkezik Vince McMahon.

-Üdvözlök mindenkit! Mára mindössze annyi mondanivalóm van, hogy a RAW új GM-je nem más, mint… John Laurinaitis!

Meg is érkezik Johnny, és köszönt mindenkit.

-Én is köszöntök mindenkit. Úgy látom nem örültök felhőtlenül annak, hogy én lettem a Raw GM-je. Ne aggódjatok, majd megszokjátok. De addig is, mivel ez az első SD-mentes Raw, ezért minden Raw tag kap meccset! Lesz egy Handicap meccs, Brock Lesnar küzd meg Kanenel és Undertakerrel. A Shield és a DX tagjai is rendezhetik a gondjaikat, ugyanis Roman Reigns Triple H-hel, Shawn Michaels pedig Seth Rollinsszal küzd meg. Ezután egy 6 emberes Tag Team csatát is rendezünk, Chris Jericho, Bray Wyatt és Batista alkot csapatot, ellenfelük Rob Van Dam, Goldberg és Randy Orton csapata lesz. És mivel ez egy különleges adás, ezért a főmérkőzésnek is különlegesnek kell lennie. Stone Cold vs Dolph Ziggler Champion vs Champion No Holds Barred meccs! Köszönöm!

Big Johnny és Mr. McMahon távoznak, és érkezik is Brock Lesnar, majd ellenfelei Kane és Undertaker.

Brock Lesnar vs UT és Kane: Megszólal a gong, Kane kezd Brock Lesnar ellen. Egymásnak esnek keményen, ökölharccal próbálnak dönteni. Kane a sarokba löki Brockot, és bevisz neki ott egy Big Bootot. Most a szembelévő sarokba dobja, és utánamegy, de Brock elkezdi ütni Kanet. Megint ökölpárbaj jön, de most Brock jön ki jobban belőle mert sokkal gyorsabb tud lenni. Bevisz több gyomrost, majd pár rúgást is. De Kane fordít egy Powerslammel!!! Brock tápászkodik föl, közben érkezik Undertaker. Nekiesik Lesnarnak, de Lesnar egy Drop Kick-kel fordít!!! Földre viszi Takert, és ütésekkel szépítgeti. A sarokba viszi Takert, és Superplex!!! Ettől mindketten földre kerülnek, és egyszerre állnak fel, UT váltani próbál Kanenel, De Chokeslam Kanetől Undertakernek!!!! Kane elsétál!!! Brock kihasználja a helyzetet és kopogtat 1…..2….de nem!!!! Kane a bejáratból nézi meglepődve, hogy Taker kirúgott a kopogtatásból. De jön egy F5 Lesnartól 1…..2……3 és megvan!!! A győztes ezzel Brock Lesnar!!! Brock távozik, Kane viszont visszamegy a ringbe és kioszt Undertakernek még egy Chokeslamet, majd távozik.

Roman Reigns vs Triple H: Elindul a meccs, és egymásba kapaszkodnak.Reigns földre viszi HHH-t, majd spontán bukfencezik egyet, ami nagy hiba, ugyanis HHH be tud vinni egy Superman Punchot. HHH kopogtat 1…..2……3 és megvan! A győztes ezzel Triple H! Na jó, nyilván nincs még vége, Reigns kirúg 2-nél. HHH felsegíti, és bevisz neki egy Samoan Slamet. 1……2……3 és mostmár tényleg megvan! Na jó, még mindig nincs. HHH viszont nem hiszi el. Pedig jobban tenné, ugyanis Reigns felpattan, és Putyin Slam 2!!!!! Reigns kopogtat, 1…..2......de HHH kirúg!!! Reigns nem hiszi el, ezért alkalmazna egy Sua Bite-ot, de HHH bevisz egy nagy könyököst, amitől megrogyik Roman, és Pedigreee HHH-től! HHH kopogtat 1……2……3 és mostmár valójában megvan. Na jó nem. De mégis és ezzel a győztes Triple H!!! De érkezik Seth Rollins és egy De Jong Kickkel elintézi HHH-t! De jön Shawn Michaels segíteni a csapattársának.

Seth Rollins vs Shawn Michaels: Ketten maradtak a ringben.  Seth Rollins Michaelsnek is bevisz egy De Jong kicket, majd rögtön kopogtat 1……2…..de nincsen meg. Seth rögtön próbálkotik egy Sweet Chin Musickal, de elvéti, viszont HBK befogja a Koji Clutchba. Seth Rollins feladja??!! Ige….. IGEN!! A győztes ezzel Shawn Michaels! Érkezik is Triple H vissza a ringbe ünnepelni, majd kiosztják a CSC kombójukat Sethnek, ami egy Codebreakerből és egy Spearből áll. Érkezik Reigns csapattársa segítségére, de ő is kap egy CSC-t.

Chris Jericho, Bray Wyatt és Batista vs  Rob Van Dam, Goldberg és Randy Orton:  Chris és Rob kezd, elindul a meccs. Chris rúgásokat visz be, de RVD ütésekkel földre viszi majd jön egy Rolling Tündér és kopogtat 1….de nem. RVD vált, jön Randy Orton. De kap rögtön egy Spinebustert, majd egy Disaster Kicket. Érkezik Batista. Bevisz egy Big Boot-ot, majd egy Enzig… de Orton elhajol, pacsizik és jön Goldberg. Goldberg elkezdi aprítani Batistat,  Superman Punch!!! Batista jobbnak látja ha vált, jön Bray Wyatt, de ő is belefut egy Spinebusterbe. Goldberg kopogtat 1…..2..de Wyatt kirúg. Wyattól egy DDT,  és érkezik vissza Batista! És Spear!!! De nem!! Érkezik RVD!! Roll up pinnel kopogtatja Batistat 1…..2……3 és megvan! Ezzel a győztes a facek csapata, RVD, Goldberg és Orton.

Dolph Ziggler vs Stone Cold: Már csak a főmeccs van hátra, ami ugye egy No Holds Barred összecsapás. Elsőként Stone Cold érkezik egy Bézbóz ütővel a kezében. Őt követi Ziggler, aki elővesz a ring alól egy Kendóbotot, mert ott pont van egy. L-kezdődik a meccs, Ziggy betud pár ütést vinni a kendóbottal, de végül SCSA és a Baseball ütő kerül fölénybe. Ziggler kimenekül a ringből. Austin utána, de Ziggler meg vissza a ringbe, és ahogy jön be Stone, Dolph rúgásokkal földön tartja, majd elveszi tőle az ütőt és azzal üti!!! Ez nagyon fáj Stone Coldnak. De érkezik Stone Cold barátnője Aksana, aki ráugrik Zigglerre hátulról. Ziggler nem tudja leszedni magáról, így Stone Cold elég időt nyer, hogy felálljon, és Zigglerre támadjon, aki földre kerül, Aksana pedig távozik. Stone Cold bevisz egy Pepsi Twistet, majd kopogtat 1……2…. de nem. Felsegíti Zigglert, és Ziggler gyomrosokkal fordít!! Jön két Clothesline Zigglertől!! SCSA földön, Ziggler kimegy egy székért. Visszajön az acélszékkel, leteszi a földre és arra ad egy Fame Assert!!! De Stone elkapja, és ő visz be helyette egy White Noiset a székre!!! Ziggler fájlali a hátát, Stone Cold pedig jótékonyan elkezdi hátba verni a székkel! Ziggler földön, Stone Cold rúgdossa is, üti is.  Majd bevisz két Elbowt, és jön az RKO!!! De érkezik az ADMIN csapat!!!!! Triple Powerbomb Stone Coldnak!! Ziggler kopogtat 1…..2…..3 és ezzel a győztes Dolph Ziggler!! De jön John Laurinaitis:

-Hé, Adminok! Ki engedte meg nektek, hogy itt legyetek a Rawn. Várjatok, én is tudom: SENKI! Ezért a Main Eventre beigért meccseiteket törlöm!! Helyette pedig Stone Cold kap egy visszavágót Dolph Ziggler ellen egy szimpla Champion vs Champion meccsen!! Ti pedig most távozzatok!!!

Az ADMIN el is indul, de aztán rátámadnak John Laurinaitisra, és neki is kiosztanak egy Triple Powerbombot. Ezzel ér véget az adás. 

Remélem annyira nem lett rossz, mint gondolom, bocsi, most képek nincsenek, és bocsi a veszteseknek is, legközelebb több szerencsétek lesz!

Írta: molto

Megtekintések száma: 244 | Hozzáadta:: moltoperfetto | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]