//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Péntek, 2024-04-19, 23:21
Főoldal » 2014 » Július » 15 » Raw 6.adás
17:43
Raw 6.adás

Elindul az adás, és érkeznek is az Adminok. Elsőként Ezekiel Jackson fog mikrofont:

-Tegnap bebizonyítottam hogy van igazság. Én, egyedül az adminok között megnyertem a mérkőzésem….

Christian szakítja félve:

-Hé, hé, hé! Ezt úgy mondod mintha én nem nyertem volna !! Csak ti nem bírtátok megakadályozni hogy Stone Cold beváltsa a táskát!!

-Ezt úgy mondod mintha az a mi dolgunk lenne megvédeni a büdös övedet!!

-Már nem azért de én is megnyertem a meccsem - mondja Ambrose.

-Akkor hol az öved??!! –vágja rá Jackson???

Dean erre nem tud mit mondani…..Codebreaker Ezekiel Jacksonnak!!! Dean felemeli Ezekiel Jackson Nehézsúlyú világbajnok övét, és azt kiabálja, hogy: -Itt az én övem!!!!!.

Christian és Dean farkasszemet néznek egy darabig, majd Christian elsétál…..Dean én még egy darabig nézi a földön fekvő Jacksont, majd rádobja az övet Jacksonra és ő is távozik.

Stone Cold és CM Punk érkezik a ringbe. CM Punk szólal meg:

-Először is gratulálni szeretnék a Tag Team társamnak, amiért a megfelelő döntést hozta, és a WWE bajnokon váltotta be a táskát.

-Én is gratulálok neked, CM Punk, hogy megvétted az ECW bajnoki címedet! Így mostmár tényleg elmondhatjuk, hogy tényleg a világ legjobb csapata a The Best 3:16!!!!

Ekkor azonban érkezik a ringbe Dolph Ziggler!

-Stone, ha jól tudom, ma viszont a másik övedet meg kéne védened, mivel hogy tegnap megnyertem egy bizonyos Battle Royalt!!!

De Stone Cold és CM Punk nekiront Zigglernek!! De érkezik Cesaro aki nekiront Punknak!!!!!! Punk nagy verést kapna, de ekkor érkezik Vince McMahon!!!!

-Elég!!! Stone Cold, neked ma valóban meg kell védened az övedet!!! De előtte még 3 mérkőzés is lesz. Elsőként te Cesaro, megküzdesz Jeff Hardy ellen. Ezután CM Punk kap egy meccset Goldust ellen, majd, hogy bepótoljuk ami tegnap elmaradt, a DX megvédi a tag team öveit a Shield csapata ellen!! És remélem, senki nem feledkezett meg arról, hogy a mai nap végén a roster két részre le osztva!!

Mr. McMahon távozik, kezdődik is a Cesaro vs Jeff Hardy mékrőzés.

Cesaro vs Jeff Hardy: A két pankrátor a BG-n is egy középdöntőben szerepelt, akkor Jeff került ki győztesen a harcból. Most is ő kezd jobban, több rúgást is be tud vinni, de aztán Cesaro fordít egy European Uppercuttal. Ezután bevisz még egyet, majd jön egy Pepsi  Twist!! Cesaro kopogtat  1….2…. de nem! Nem hiszi el!!  Mindketten felállnak, és RKO Hardytól!!! 1…..2……3 és a győztes ezzel Jeff Hardy!!!!

Közben érkezik Punk, kicsit összeverekednek Cesaroval, de jön Goldust és szétválasztja őket, majd jön a második meccs.

CM Punk vs Goldust: Még el se indul a meccs, de emindketten felmutatják a saját övüket. A bíró mindkettőt elkéri, és kiviszi a ringből, de közben már egymásnak esnek a felek. Jön vissza a bíró és hivatalosan is elindítja a meccset. Goldust egy Spinebusterrel földre viszi Punkot, és kopogtat de az egy sincs meg. Punk fordít, most ő kopogtat 1….2..de nem! Mindketten felállnak, és Spear Punktól! De Goldust kitér előle!! A sarokba löki Punkot és megsorozza, majd jön a Jackhammer! De nem!! Punk leugrik és bevisz egy ütést!! Master Lock Punktól!! De be se tudja fogni mert Goldust  kiszabadul!!! Goldust Enziguri! És befogja Punkot a Kimura Lockba!!! Punk kopog?!! Nem!! Eléri a kötelet!!! De Goldust nem engedi el!! A bíró figyelmezteti, de Goldust tovább fogja!! És DQ! A győztes diszkvalifikációval CM Punk!!! Goldust reklamál a bírónál, de érkezik Punk, és leüti az ECW bajnok övvel, majd távozik!!

Következik a Tag Team bajnoki címmeccs:
DX vs Shield: Először a kihívók, majd a címvédők is megérkeznek. Shawn Michaels és Roman Reigns kezd a ringben. Reigns visz be több kemény ütést, de Michaels is visszaüt. Ennek ellenére Reigns kerül fölénybe, aki bevisz egy Proto Bombot!! Majd jön egy Putyin Slam 2!! Reigns kopogtat 1….2….de érkezik HHH és megmenti csapatának a meccset!! Reigns reklamál, de jön Hátulról Michaels és pinnel!! 1…..2……de most Rollins menti meg csapatának a meccset!! Most Michaels reklamál, és Reigns próbál meg rátámadni hátulról, de Michaels számít erre és Sweet Chin Music!!!! Michaels úgy csinál mintha kopogtatna, érkezik is Rollins de ő is kap egy Sweet Chin Music-ot!! Michaels mostmár tényleg kopogtat 1…..2….de Reigns kirúg!!HBK nem hiszi el!!! Vált HHH-hel, de még előtte bevisz egy Codebreakert!! És jön HHH és egy Spear, ez így együtt az SCS nevű kombó!! HHH kopogtat 1…..2…..3 és a győztes és ezzel továbbra is TT bajnok a DX csapata!!!

Stone Cold vs Dolph Ziggler: Már csak ez az egy mérkőzés van hátra, a US bajnoki találkozó. Mindkét résztvevő megérkezik, el is indul a mérkőzés. Stone Cold kezd jobban, kemény ütéseket visz be, földre is viszi Zigglert, majd bevisz egy Elbowt. SCSA máris kopogtat 1……de átfordítja Rollins 1….de mindketten felállnak, SCSA bevisz egy ütést, de Ziggy elhajol, és rúgásokkal földre viszi Stone-t!! Jön a Punt Kick??!! Igen!!!! De SCSA elhajol!!! Ziggler a sarokoszlopba rúg bele!! Nagyon fáj a lába, de SCSA hátulról kopogtatja 1…..2….de Ziggler kirúg, ez valami emberfeletti volt!! Stone Cold feláll, de érkezik Lesnar!!! Brock nem jön be a ringbe, megáll mellette, és farkasszemet néznek! De hátulról érkezik Ziggler és kopogtat 1…..2…..3 ezzel az új United States bajnok Dolph Ziggler!! Ziggler távozik, Lesnar is, mosollyal a száján.

Reklám: Nincs reklám, mert akkor fizethetnék a reklámadót.

Érkezik Vince McMahon a bejárathoz.

-Nincs más hátra a mai adásból, minthogy megtudjuk ki melyik rosterbe kerül!!Ezért kérek mindenkit, fáradjon a ringbe.

Minden pankrátor a ringbe megy, Vince pedig csak ennyit mond:

-Lássuk!

A kivetítőn pedig megjelenik a felsorolás:

Raw:

Brock Lesnar
Stone Cold
Shawn Michaels
Triple H
Dolph Ziggler
Roman Reigns
Seth Rollins
Kane
Undertaker
Batista
Randy Orton
Rob Van Dam
Goldberg
Bray Wyatt
Chris Jericho

Smackdown:
Ezekiel Jackson
Dean Ambrose
Christian
Jeff Hardy
John Cena
CM Punk
Cesaro
Goldust
The Rock
Kofi Kingston
Daniel Bryan
Rey Mysterio
Bad News Barrett
Hulk Hogan
Sheamus

Mindenki elolvassa, hogy hova kerül, majd egymásnak esik mindenki a ringbe ezzel a képpel zárul az adás.

Bocs hogy későn lettt kész,de tegnap gondjaim voltak az internettel, meg a tököm tele van mindennel, meg ez van, na mindegy

Megtekintések száma: 508 | Hozzáadta:: moltoperfetto | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]