//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Szerda, 2024-04-24, 10:47
Főoldal » 2014 » Június » 30 » Raw 4.adás
14:56
Raw 4.adás

Elindul a RAW, Michael Cole és Jerry Lawler köszönt minket, de egyből érkezik az arénába Vince McMahon, az ADMIN csapat társaságában. Beér a ringbe, és mikrofont ragad.

-Brock Lesnar! Brock Lesnar 40000 S-t nyert szerencsejátékon!!!! Azt hiszem ez megengedhetetlen!!!! Szerencsejátékon?!?! EZ FELHÁBORÍTÓ!!! Ezért Brock nagyon meg leszel büntetve!!!! Először is, a következő 1 hétben csak 1 mecccsed lehet, az pedig a pénteki SD-ben lesz, egy WWE bajnoki címmeccs, méghozzá egy  fatal 4 way meccsen, John Cena, Kofi Kingston és Jeff Hardy ellen!!!
Christian szakítja félbe Mr. McMahont:

-Hé, hé, hé!! Mr. McMahon maga azt akarja hogy egy lázadó legyen a bajnok!!

-KUSS!!! Azt akarom, hogy ne Brock Lesnar legyen a bajnok!!!

Ekkor Booker T érkezik az arénába, azaz Brock menedzsere:

-Már elnézést, Mr. McMahon, de milyen alapon szól bele, hogy az én kliensem hogyan szerez magának pénzt a felkészülésre?!!

-Olyan alapon, drága barátom, hogy ez a bizonyos „kliensed” az én alkalmazottam!!! Egyszóval, úgy büntetem meg, ahogy akarom!!!

-Ha ennyire szeretné, Mr McMahon, hogy Brock eltűnjön, mi a frászért nem bont vele szerződést? Vagy talán fél, hogy olyan dolgok kerülnek a nyilvánosság elé, ami nem feltétlenül előnyös a cég szempontjából?!?! Akkor jobb, hogyha vigyáz, mert Brock nem fogja megvédeni a címét pénteken!!! És ha így folytatódik, akkor nem fogja megvédeni a címét a Battlegroundon sem!!

Booker T elmenne, de Mr McMahon utánaszól

-Tudod mit, Booker T? A mai napon te és a drága kliensed tag teamként kaptok lehetőséget, méghozzá CM Punk és Stone Cold ellen. És hogy Kane és Undertaker ne ezzel legyen elfoglalva, megkapják a saját meccsüket Dean Ambrose és Christian ellen.  Emellett, azoknak akiknek még nincs meccse mára, és nem szerepelnek a Battleground tornamentben, lesz egy meccsük, még hozzá egy Tag Team csata, Daniel Bryan, Dolph Ziggler, Rob van Dam és Rey Mysterio vs Cesaro, Randy Orton, Batista és Triple H. Ennek a csatának a győztesei részt vehetnek a Tornamentben! Most Booker T és ti adminok elmehetnek, kivéve Ezekiel Jacksont, aki most rögtön megmérkőzik Shawn Michaels-szel.

Ezekiel Jackson vs Shawn Michaels: A két harcos a Battleground-on is megmérkőzik, de akkor majd lesz egy harmadik résztvevő is, most 1 az 1-ben bizonyíthatnak. Elindul a meccs, Big Zeke egyből egy Meat Hookkal leteríti az ellenfelét, de mégsem mert Shawnnak sikerül elhajolnia, és bevisz egy Enzigurit. Még egy Pelé Kick-et is be tud vinni, ettől Jackson földre kerül, Shawn pedig elkezdi rúgdosni… Ezekiel kimenekül a ringből, HBK utána megy, de ez hiba, mert kap egy Big Boot-ot, majd ezt követi egy hatalmas Meat Hook is!! Michaels földön, Zeke visszamegy a ringbe, a bíró pedig számol4…5….6…7..de 7-nél Michaels visszajön a ringbe!! De jön BigZeke és még egy Meat Hook!!! Jackson kopogtat 1….2….3 de nem!! Michaels megfogta a kötelet, ezért nincs meg!! Zeke felkapja Michaelst, és egy Book of Ezekiel!!! Ezekiel Jackson kopogtat,1…..2…..3 és megvan!!! Ezzel a győztes Ezekiel Jackson!!!

REKLÁM: A SZOMBATI SATURDAY MORNING SLAMEN EGY ÚJ ÖV FOG DEBÜTÁLNI, MÉGHOZZÁ A SLAM CHAMPIONSHIP!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Daniel Bryan, Dolph Ziggler, Rob van Dam és Rey Mysterio vs Cesaro, Randy Orton, Batista és Triple H: Nincs idő megállásra, de a meccs előtt jön Christian:

-Azt elfelejtettem, hogy én vagyok a Raw ideiglenes GM-je, de most eszembe jutott, ezért bejelentem, hogy ez egy kieséses tag team meccs lesz, és csak aki bennmarad a végéig, az kap lehetőséget részt venni a Battleground tornamenten.

Elindul a meccs. RVD és Cesaro kezdenek. Cesaro bevisz pár European uppercut-tot, majd egy Pepsi Twist-et, ezt követi egy Neutralizer,ezt meg egy pin:1…..2…..3 és ezzel RVD kiesett. Cesaro vált, jön Triple H, a másik oldalon pedig Mysterio.  HHH az erőbeli főlényét próbálja kihasználni, de Reynek sikerül bevinnie pár rúgást, majd szalad HHH felé, de Triple H felkapja, és Samoan Slam! De nem, mert jön egy Hurricanrana!!! Mysterio ezzel fölényben, bevisz egy Randy Orton DDT-t is a kötélről, majd vált Daniel Bryan-nal.  DB nagy lendülettel érkezik, elkezdi rúgdosni HHH-t, majd jön egy Runnig Knee….1…..2…..3 és ezzel Triple H is kiesett! 6-an maradtak!! Randy Orton érkezik, és nekiront Bryan-nak, aki nem tud védekezni, sorra nyeli a rugásokat és az ütéseket. ! Orton is bevisz egy Randy Orton DDT-t, majd jön egy Olympic Slam, de Bryan fordít, és pacsizik, érkezik Dolph Ziggler! Dolph nagy lendülettel jön, és egy Clothesline!!! És mégegy!!! De Orton még most is feláll, de kap egy Powerslamet!!!! DZ nagyon pörög, és Punt Kick!!!! DZ kopogtat,1….2….3 és ezzel ketten maradtak a hárommal szemben, Orton is kiesett. Érkezik Cesaro vissza a ringbe, Batista nem akar bejönni. Egymásnak esnek Ziggyvel, az ütésváltásból Cesaro jön ki jobban!! Be tud vinni egy European Uppercuttot, majd BROGUE KICK!!!! 1…..2…..3 Dolph is mehet az öltözőbe!!!! 4-en maradtak, a következő Rey Mysterio érkezik, nagy lendülettel, be is tud vinni pár rúgást. És jön egy Hurricanrana!!!! De nem!!! Cesaro elkapja, és AA!!! Cesaro kopogtat,1…..2…..3 és Rey is kiesett!! Eddig az ellenféltől mindenkit Cesaro ejtett ki, és már csak Bryan van harcban közülük! Batista még ringbe se lépett!! Cesaro pihenni akar, de Batista nem akar pacsizni fele. De jön DB és nekiesik Cesaronak!!! UT Clothesline Bryantől!!! És még  1!!! És egy harmadik… de nem!! BROGUE KICK A SEMIBŐL!!!De Batista Cesaro hátára csap!! Cesaro nem akar kimenni!!! ÉS A BÍRÓ DISZKVALIFIKÁLJA CESAROT!!! 3 EMBERT KIEJTETT, DE NEM KAPJA MEG A LEHETŐSÉGET A BG TORNAMENTRE, BATISTA MIATT! Cesaro nagyon ideges, közben Batista kopogtatja Mysterio-t 1…..2…..3 és az egyedüli győztes és a tornament résztvevője ezzel Batista!!! De érkezik Cesaro, aki brutálisan megveri Batista-t, majd kioszt neki egy Neutralizert, majd elmegy!!!

REKLÁM:  A https://www.youtube.com/user/HungarianWWENews Youtube csatornán minden fontosabb mozzanatot megnézhettek, ami a WWE háza táján történik! Iratkozzatok fel!!

Brock Lesnar és Booker T vs Stone Cold és CM Punk: Lesnar a SD-on egy hendikepp meccsen kapott ki, és tulajdonképp most is Hendikeppbe van. Lesnar és SCSA kezd a ringben, Lesnar ideges, bevisz több ütést is, majd  egy Clothesline-t, és egy Suplex-et. Abszolút fölényben Brock, kopogtatna is 1...de a 2 sincs meg. Lesnar bevisz egy Neckbreakert, majd egy German Suplex-et. Ezután egy erős rúgást kap SCSA, de pacsizik Punk-kal, aki bevisz két UT Clothesline-t, majd egy Speart!!!!! Punk kopogtat,1…de Lesnar kirúg!! Punk próbálkozik, de Lesnar elkapja, és egy White Noise-zal földre viszi!! Lesnar befogja Punkot a Kimura Lockba!!! Punk kopog?!?!? NEM!! DE IGEN!!! Punk feladja a meccset!!! Ezzel a győztes Brock Lesnar és Booker T!! SCSA nem érti mért adta fel Punk a meccset, de együtt távoznak.

Az öltözőböl kapunk képet, ahol Kofi Kingston üldögél egyedül, amikor megérkezik John Cena:

-Nézd, Kofi, sajnálom amiket mostanában tettem. Nem is tudom, mi volt velem. Szóval sajnálom ,tényleg, és ma igyekszem, hogy megvédjük a címünket.

Dean Ambrose és Christian vs Kane és Undertaker: Visszakapjuk a képet az arénából, Dean és Kane kezd.  Dean nagyon durván nekiront Kanenek, aki földre kerül. Dean egy Fame Assert visz be, majd egy DDT-t. Jön Christian, aki egy Dropkickkel elfekteti Kanet, majd jön egy pár Elbow!!! Kane feláll, de kap egy nagy Clothesline-t, majd egy Bulldogot. Jön vissza Dean, aki bevisz egy Codebreaker-t!!! Dean kopogtat 1….2….de jön UT és megmenti a meccset csapata számára!! Kane és Dean is váltani tud, jön Taker és Christian!! Taker kerül fölénybe, bevisz pár ütést, majd egy Old Schoolt, és készül a Finisherére: De jön Dean és egy Spear!!! A bíró kiküldi Dean-t, Christian pedig egy Frog Splash-sel ugrik, megvan!!! Christian kopogtat 1…..2…..3 és ezzel a győztes Dean és Christian!!! Ezekiel Jackson is jön ünnepelni!!!

The Rock vs Jeff Hardy: Az IC bajnoki címmeccs következik. Elsőként érkezik a Kihívó, Jeff Hardy majd a bajnoki címvédő Dwayne The Rock Johnson. Megszólal a gong, elindul a mérkőzés. Rock kerül fölénybe, be tud vinni pár ütést. Jeff próbál szabadulni, de Rock, ,megragadja és tovább üti, majd egy Spinebuster-t visz be. Rock fölényben van, de Hardy bevisz egy rúgást, amivel fordít, majd jön egy Meat Hook. The Rock a sarokba menekül de Jeff utánamegy, és egy Enzigurival földre küldi. Felmászik a sarokba, és Head Splash!! Hardy kopogtat 1….2..de nem!! The Rock kirúg, és kigurul a ringből, próbál időt nyerni. Hardy utánamegy, de közben Rock meg visszaugrik a ringbe. Hardy is visszajön, de kap egy gyomrost, és Master Lock!!!! Hardy kopog?!?! IGE…..NEM!!!  Könyökkel oldalba veri többször is Rock-ot. És Sleeper Hold Hardytól!!! Megvan az új bajnok?!? NEM!! ROCK: WHITE NOISE!!! Rock fordított ezzel!!! És most egy Last Ride!! MEGVAN!! Rock kopogtat: 1…..2…..DE NEM!!! Hardy az utolsó utáni pillanatban kirúgott!! Rock nem hiszi el, készül a Rock Bottomra!!!  MEAT HOOK Hardytól!!! Mi jön? RKO !!! Hardy kopogtat 1…..2…..3 ÉS MEGVAN!!!!! Ezzel a győztes és az új Interkontinentális bajnok nem más, mint JEFF HARDY! A meccs után The Rock gratulál Hardynak.

Következik az adásíró verseny eredményhírdetése, az eredményeket Michael Cole olvassa fel:
3. helyezett, ezzel 1000 S és egy 1000 S értékű edzőtermi utalvány győztese Arni!
2. helyezett, és 3000 S-sel, és egy 1000 S értékű edzőtermi utalvánnyal gazdagabb mezei!!
1. helyezett pedig nagy harcban, és ezzel  5000 S és egy 2000 S értékű edzőtermi utalvány büszke tulajdonosa, Áron!!
Mindannyióuknak gratulálunk!!

Boom Boom Cena vs The Shield: A főmérkőzés van már csak hátra, megérkeznek a kihívók, majd a bajnokok is. Seth kezd Kofival. Összekapaszkodnak, Kofi próbál pár ütést bevinni, de nem sikerül, mert Rollins hárít, és be tud vinni egy gyomrost. A sarokba megy, de jön kofi és High Knee!!! Ez szép volt Kofitól, ráadásul be tud vinni egy Enzigurit is. Kofi pacsizik Cenaval, aki egyből nekiesik Sethnek. Be tud vinni egy, sőt, két DDT-t, majd jön egy You can’t see me!!! És most?? Egy People’s elbow!!! Cena kopogtat, 1…..2..de nem!! Seth kirúg. Cena reklamál, közben érkezik Roman Reigns Seth helyett!! Reigns nekiesik Cenanak,földre viszi majd bevisz egy Running Sentont!!! Felkapja Cena-t, és Cesaro Swing!!! Cena bajban, jön egy AA Reignstől!!! De Cena leugrik és vált, jön Kofi!! Kofi fölénybe kerül, ütéseket visz be, majd egy Enzigurit, és a sarokba megy, és Moonsault!!! Kofi kopogtat 1…. de nincs meg!! Kofi készül a Trouble In Paradisera!! Bennvan!! NEM!! Reigns kitér, és jön Rollins!! De Kofi lába repül, Enziguri, de nem!! Rollins kitér!!! Kofi váltani akar Cenaval de John Cena otthagyja a ringet és otthagyja a csapattársát!!!! Kofi egyedül maradt, megfordul, de jön Seth és egy DE JONG KICK!!!! Seth Rollins kopogtat, 1…..2…...3 és megvan!!! Ezzel az új Tag Team bajnok a Shield csapata!!!! Cena a bejáratból még visszanéz, majd elsétál… A Shield ünnepel, ezzel ér véget az adás.

  Remélem tetszett, és akik most vesztettek, ne szomorkodjanak, legközelebb ők is nyerhetnek :)
Írta és összedobta: moltoperfetto                                                                                                                                                                                                                                                                         

Megtekintések száma: 377 | Hozzáadta:: moltoperfetto | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]