//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Péntek, 2024-04-19, 21:28
Főoldal » 2014 » Június » 23 » Raw 3. adás
17:07
Raw 3. adás

Megkapjuk az élő képet, a ringben székek vannak, és a ringen pedig egy Peep Show felirat. Érkezik is a ringbe Christian. Amint beér, nem ül le, de megfog egy mikrofont.

-Kezdjünk egy gyors hírrel. A WWE kirúgta Vickie Guerrero-t a Raw GM posztjáról. Ideiglenesen, a mai raw-n én leszek a General Manager. Ezért ez egy speciális, Peep Raw lesz!
A közönség újongás helyett csak pfujjol. Christian nem is törődik ezzel.
-Most pedig érkezzen az első két vendégem!
Nem más érkezik, mind Ezekiel Jackson és Dean Ambrose.
-Ennek az embernek  - és Christian most Deanre mutat – most WWE bajnoknak kéne lennie. Megérdemli a WWE bajnoki címet, mert legyőzött engem….. és legyőzte Brock Lesnart is! De nem lett WWE bajnok! Dean, elárulnád miért?
-Azért, mert Kane megtámadott. Ez a nyers igazság. Azt a meccset már megnyertem. Ekkor jött ez a büdös kutya, és megfosztott a megérdemelt címemtől.
Ekkor Ezekiel is a kezébe vesz egy mikrofont.
-Nem hisztek nekünk?? Akkor had mutassak valamit.
A kivetitőn egy biztonsági kamerás videó jelenik meg: Kane a folyósón megy , szembejön Vince McMahon.
-Kane mégis mi volt ez??? Kiengedte meg hogy beavatkozz a kib.szott mérkőzésbe? Miért csináltad ezt?
Kane egy darabig gondolkodóan áll, majd megragadja Vince McMahon-t, és kioszt neki egy hatalmas Chokeslam-et.
-Látjátok? – mondja ismét Big Zeke – ez egy állat. Meg kell találnunk és tennünk kell ellene valamit. Ahogy az összes többi lázadó ellen is.
-Oh!  Hogy nem tudjátok milyen lázadó? – mondja most Dean – Christian, kérlek, említs pár példát.
-Hogy kik a lázadók? Lázadó Brock Lesnar! Lázadó Batista! Lázadó John Cena és Kofi Kingston! És lázadó vagy te is, és te, és te, és ti mind, az egész WWE Univerzum lázadó! Mi vagyunk mostantól az admin csapat, az adminok, akik képviselik itt Vince McMahon akaratát. És a mi feladatunk, hogy megakadályozzunk egy lázadást, egy puccsot, amivel átvehetnék a hatalmat a nevetséges csalók, a Brock Lesnarok,a Batisták,a John Cenák és Kofi Kingstonok!
Ekkor Brock érkezik a szorítóba.
-Ti nagyon el vagytok tévedve! Aki csalt tegnap este, azok ti voltatok. Nekem nem volt szükségem Kanere. Nekem csak időre volt szükségem. Ti viszont engem csak hárman bírtatok legyőzni.
Ezekiel Jackson vágja félbe:
-Nem, nem, nem… Mi nem csaltunk, mi csak meg akartuk előzni a csalást! De Kane aljas módon hátbatámadott minket. Kane csalt.
Az Admin csapat nem is vár tovább, megtámadja Brockot. Először kap egy Codebreaker-t Dean-től, majd Christian befogja a Master Lock-ba! Végül pedig érkezik Ezekiel Jackson, aki leteríti egy Spear-rel Brock-ot. Ezután pedig nyugodtan elsétálnak, Brockot a mentő viszi el.
Dolph Ziggler és Undertaker vs The Best 3:16:
Tegnap CM Punk és Stone egymás ellen, most ismét egymás oldalán harcolnak. Undertakert pedig tegnap otthagyta a Tag Team társa, úgyhogy most egy új csapattársat kapott maga mellé.  Dolph és Punk kezd, elindul a meccs. Óvatosan közelítenek egymás felé, mindketten próbálnak bevinni pár rúgást, ezt végül Zigglernek sikerül megtennie. Be tud vinni két erős rúgást Punk mellkasára, majd fejentérdeli. Ezután leteríti egy Clotheslinenal. Ziggy felsegíti  Punk-ot, és bevisz neki egy Powerslam-et is, majd vált UT-rel. Érkezik Taker,  és a sarokba löki Punk-ot, bevisz több kemény rúgást,  majd feláll a sarokba, és bevisz Punk-nak egy Old School-t is.  Taker felemeli Punk-ot a Last Ride-hoz, de Punknak sikerül váltania és jön Stone Cold!!  Kioszt egy Spinebustert Takernek, és már kopogtat is! 1…..2…. de érkezik Ziggler, bár egyből megy is mivel kap egy RKO-t. Stone Cold kettesben maradt Takerrel, ki is oszt neki egy Sweet Chin Music-ot, majd felmegy a sarokba és jön egy Swanton Bomb is!1…..2….3 Oszt ja, itt a vége!
Ezután a kivetitőn bejelentik nekünk a mai adás főmeccsét: Batista összeáll Kofi Kingstonnal és John Cenaval, hogy megküzdjön Ezekiel Jackson, Christian és Dean Ambrose triójával, méghozzá egy elimanation, azaz kieséses Tag Team meccsen.
The Rock vs Seth Rollins IC bajnoki meccs: The Rock még csak tegnap szerezte meg az interkontinentális övet, ma már meg is kell védenie, méghozzá Seth Rollins ellen, aki tegnap kapott lehetőséget a US övre, de elbukta. Egymásba kapaszkodnak, és egy erős lökéssel Rock földre küldi ellenfelét.  Megint összekapaszkodnak, és most is Rock jön ki jobban, ellöki Rollins, aki visszapattan a kötélről, és kap egy Spinebustert. Ezt mégegyszer eljátsza Rock, de nem, Rollins elkapja, és befogja a Sleeper Hold-ba! Rock valahogy átfordítja, ás egy White Noise! Rock van fölényben, és Rock Bottom!!! De nem mert Rollins fordít és Tornado DDT!!!! Megint Rollinsnál az előny, készül is egy Spear-re, de elvéti oszt kizuhan a ringbő!! A bíró számol, 4-nél Rock utána megy… és ott egy Rock Bottom!!! De most sem jön össze, mert Seth ellöki magától és arrébmenekül! The Rock utánamegy közben a bíró számol tovább 6….7….8 már a bejáratnál tartanak amikor Seth egy gyors RKO-t levág Rock-nak aki kinyúlik, és sprintel vissza a ringbe! Ha beér megcsinálja és ő az új Interkontinentális bajnok! Még épphogy elindul a bíró száját elhagyja egy laza 9-es ! Rollins sprintel nagyon, 3 méterrel a ring előtt elugrik, megvan???? Igen!!! De nem!! A bíró közben jelzi hogy 10, azaz vége a meccsnek!! Rollins csak a ring széléig jutott… A hivatalos végeredmény döntetlen, ezzel továbbra is bajnok Dwayne The Rock Johnson!!  A bíró elindul az övvel Rock felé, aki a rámpán ül, de útközbe Rollins megállítja őt, és reklamál. Ez a bírót nem hatja meg és menne tovább, de Seth elkapja és RKO a sporinak! Seth felemeli az övet és úgy ünnepel vele, mintha az övé lenne, majd egyszerűen fogja, és az övvel együtt elsétál.
Vince McMahon sétál a ringbe Dean Ambrose,  Ezekiel Jackson és Christian társaságába. Megkéri a roster többi tagját, hogy jöjjenek ők is ki. Mindenki meg is érkezik, kivéve Kanet és Brockot (utóbbit ugye elvitte a mentőt), és körbeállják a ringet.


-Először is, Seth Rollins, ad át az övet The Rocknak, a bajnoknak.
Seth erre nem vállalkozik, ekkor Vince int a kis csapatának, és Dean, Zeke és Christian el is indul Seth felé. Seth próbál védekezni, de elintézik hamar. Még annyit mondanak, hogy „ne légy lázadó” majd otthagyják.
-Köszönöm fiúk – folytatja Mr. McMahon – a másik téma amiről beszélni szeretnék az a Nehézsúlyú világbajnoki cím. Mint tudjátok, a következő PPV a Battleground lesz. Nos, a Battleground-on meg lesz rendezve egy Battleground Tournament! Hogy mi is ez pontosan? Ez egy sorozat, egy torna lesz amelynek a győztese megkaparintja a Nehézsúlyú világbajnoki övet. Az első körben lesz 4 db Triple Threat meccs, amelynek a győztesei 2-2 elődöntőt fognak játszani, mindegyik egy 2 out of 3 falls meccs lesz, és a döntő, hogy méltó legyen a WHC címhez, egy 3 out of 5 falls meccs lesz, azaz aki először jut el 3 kopogtatásig, megnyeri a nehézsúlyú világbajnoki címet. Ennyi. Köszönöm, elmehettek.
Jeff Hardy vs Cesaro:  Mindenki elhagyja az arénát, kivéve Jeff Hardyt és Cesaro-t akik a következő meccset vívják majd.  Megszólal a gong, elindul a meccs. Jeff egyből bevisz pár durva rúgást, majd egy enzigurit is. Cesaro egy kemény Meat Hook-ot is kap, és földre kerül. Ezután a sarokba megy Hardy, és ugrik is egy Head Splash-sel. Már csak az RKO-t kell bevinnie….és sikerül is! Jeff kopogtat 1….2….3 a győztes Jeff Hardy!!!
ADMIN  vs Boom Boom Cena és Batista: Elsőként az adminok érkeznek, majd Batista, és utána a Boom Boom Cena csapata. Big Zeke kezd benn méghozzá Cenaval szemben. Zeke egyből keményen nekiesik John-nak, aki látszólag valamiért meg van illetődve.  Jackson kemény ütéseket visz be,  sarokba szorítja John-t, több kemény ütés és vállas után felkapja, és kioszt neki egy White Noise-t. Ezekiel pózol kicsit, majd pacsizik Christiannal. Christian egyszerűen lekever két pofont, majd egy Dropkick-et, amitől  John eldől. Christian megfogja John fejét, a szemébe néz és azt ordítja neki, hogy: „John, ne lázadj! Ne árts a WWE-nek, és ne árts John Cena-nak!” Majd mégegy hatalmas pofont kioszt neki, és a sarokba löki. Cserél Dean Ambrose-zal, aki egyből kioszt neki egy High Knee-t,  majd még Dropkick-et, mielőtt kimenne. A bíro figyelmezteti, hogy menjen ki, és Christian ki is megy. Dean leteríti egy Clothesline-nal John-t, majd vált Ezekiel-lel, aki kioszt Cena-nak egy Germany Suplex-et, majd egy Book of Ezekiel-t, és kopogtat!!! 1.….2…..3 ezzel John Cena kiesett!!! Kofi és Batista ketten maradtak a csapatban. Kofi érkezik, Big Zeke éhesen várja őt is. Nagy lendülettel jön Kofi,  de kap egy Big Boot-ot, és elterül. Ezekiel kioszt neki is egy Book of Ezekielt!! Christian felmászik a sarokba, és onnan egy Frog Splash-sel ugrik Kofi-ra, majd gyorsan megy is vissza a helyére nehogy disszkvalifikálják! Ezekiel Jackson őt is kopogtatja:1…..2…..3  és ezzel Kofi mehet az öltözőbe a csapattársa után! Batista bármennyire nem akart harcolni, most kénytelen a kötelek közé lépni, ráadásul Big Zeke várja őt is.  Batista belép a kötelekbe, de Jackson egyből nekiront, és kemény ütéseket visz be neki, több gyomrost egymás után. Zeke fejre is bevisz pár ütést, majd a ring közepére löki Batista-t, és egy Spear!! De nem!!  Batista bevisz egy Big Boot-ot.  Most kap egy esélyt, de Big Zeke közben vált, helyére érkezik Dean Ambrose. Dean nem sokat volt ringben eddig, de most megmutathatja. Két Clothesline-nal nyit, ezt követi egy Powerslam, majd visszajön Ezekiel, és kioszt neki is egy Book of Ezekiel-t!!! Big Zeke kopogtat, 1…..2…..3 és ezzel vége!! Big Zeke 3 embert is kiejtett, és megnyerte csapatának a meccset!!

Az ADMIN csapat ünnepel a ringben, amikor elsötétül az aréna és döbbent csönd ül az arénára.  Aztán felcsapnak a lángok, de csak a kivetitőn jelenik meg Kane.
-Taps, taps, taps. Adminok….. azt hiszitek hogy az OCW nevelde a ti kezetekben van? Hahaha! Tévedtek. Üdv: Bigred!
Kikapcsol a videó, és döbbenten bámulják az ADMIN csapat tagjai az elsötétető kijelző. Ezzel ér véget a RAW.
Még egy közérdekű közlemény: Holnap ECW adás lesz, szerdán marad az SS, csütörtökön Main Event, pénteken és szombaton marad az SD és a SMS, azaz ezentúl minden hétköznap és szombat lesz adás.
Remélem tetszett, sok sikert a későbbiekben 
Írta: moltoperfetto

Megtekintések száma: 240 | Hozzáadta:: moltoperfetto | Helyezés: 5.0/2
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]