//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Szombat, 2024-04-20, 03:03
Főoldal » 2014 » Június » 16 » Raw 2. adás.
15:24
Raw 2. adás.

 

Elkedződik az adás, és Michael Cole köszönti a nézőket, majd megszólal Brock Lesnar zenéje, és érkezik a Bestia a ringbe. Ahogy beér, megfog egy mikrofont:

-A mai napig adott időt Vince McMahon, hogy eldöntsem, leadom-e az övemet. Most azért jöttem ki ide, mert el kéne mondanom, hogy hogy döntöttem. De inkább az adás végén mondom csak el a döntésemet.
Brock elindulna kifelé, ekkor azonban Vickie Guerrero jelenik meg a bejáratnál.


-Elnézést! Brock, legyen ahogy te akarod, de akkor a mai napon még előtte egy meccsen meg kell védened a címed. És ne feledd, ha elveszted az övet, adhatod le, hogy a címmeccs résztvevője legyél.

Vickie elégedetten, Brock dühösen, de mosolyogva távozik.

Boom Boom Swanton Cena vs The Best 3:16 és Batista: Az OCW egyetlen hármas csapata, Kofi Kingston, Jeff Hardy és John Cena küzd meg a CM Punk és Stone Cold alkotta The Best 3:16 csapatával, akik ezúttal megkapták Batista-t csapattársnak. A BBSC érkezik elsőként, majd megérkezik külön a The Best 3:16 és Batista is. Elkezdődik a meccs, Kofi és CM Punk kezdenek.

Óvatosan közelítenek egymás felé, majd ökölpárbajba kezdenek. Ebből Punk jön ki jobban, de Kofi bevisz neki egy Enziguri-t, majd a sarokba löki. Most egy High Knee-t kap CM Punk, de sikerül váltania Stone Cold-dal. Kofi is vált Jeff Hardy-val. SCSA egyből nekiront Hardynak, kemény ütéseket visz be neki, majd ad neki egy Spinebuster-t is. A közönség Hardy-t próbálja bíztatni, de Stone keményen megüti, amitől Hardy földre kerül. Stone Cold bevisz neki egy Elbow-t is, majd körülfogja a fejét és ad neki egy Bulldog-ot is. Most Batista szeretne jönni, SCSA pedig pacsizik is vele. Batista megvárja amíg feláll Hardy, és egy Big Boot-ot visz be, de Hardy elhajol előle, és egy Enziguri-vel eltalálja Batista-t, aki a saroknak támazkodik. Jeff Hardy felpörög, megfogja Batista-t, és ad neki egy Suplex-et, majd a sarokba mászik és jön egy Head Splash!  Jeff felsegíti Batista-t és egy RKO!!! De nem kopogtat, hanem pacsizik John Cena-val! John nagy lendülettel érkezik a ringbe, kioszt gyorsan egy Proto Bomb-ot  Batista-nak, majd jön egy You can’t see me. Egy AA következik, de Batista-nak sikerül váltania, és érkezik CM Punk, aki egy Spear-rel leteríti Cena-t. Közben Stone Cold hátulról lerántja a ring mellől Kofi-t és Hardy-t, akik beverik a fejüket a ring szélébe, majd kapnak egy-egy Sweet Chin Music-ot. Illetve csak Kofi, mert Hardy kitér előle, és ő visz be egy KO Punch-ot Stone-nak! Cena és Punk ketten maradtak a ringben, a ring mellett pedig csak Hardy maradt állva! A ringben azonban Punk irányít, ad egy Randy Orton DDT-t és egy You Can’t see me-t Cena-nak, majd jön egy F5 és odalöki Hardy elé Cena-t, hogy pacsizza be magát. Hardy érkezik is,  bevisz egy Enziguri-t, majd egy Samoan Slam-et, és kopogtat,1…..2…de nincs meg. Hardy dühösen feláll, készül a KO Punch-ra, de Punk elhajol, és ad egy RKO-t Hardy-nak! 1….2…..3 és a győztes a The Best 3:16 és Batista csapata! Stone Cold és Hardy együtt távoznak, Batista kicsit később, de azért a bejáratnál gratulálnak egymásnak.

Cesaro vs Roman Reigns: Reigns a pénteki SD-n debütált és kikapott Cesaro ellen, de most kapott egy lehetőséget, hogy visszavágjon. Mindketten megérkeznek, és elindul a meccs. Lökdösni kezdik egymást,  amiből Cesaro kerekedik felül, a sarokba küldi Reigns-t, és ad neki egy European Uppercut-ot. Ezután egy Pepsi Twist-tel földre küldi, és befogja a Walls of Jericho-ba. Reigns feladja máris?? Nem! Átfordítja egy STF-be! Cesaro szenved, de eléri a kötelet. Reigns elengedi, de bevisz egy Proto Bomb-ot, majd jön egy Randy Orton DDT, és egy You can’t see me. A finisherére készülődik, de Cesaro feláll, és bevisz egy Brogue Kick-et! Cesaro kopogtat 1…..2….de nincs meg! Cesaro dühöng, és bevisz egy Pepsi Twist-et, de Reigns fordít és felkapja a GTS-hez! De Cesaro leugrik és egy Headlock Driver!! De ez sem sikerül, mert Reigns elkapja és egy RKO jön!!!! Roman kopogtat 1…..2…..3 és megvan! Roman Reigns-nek sikerült a visszavágás!

 Dean Ambrose vs Seth Rollins: Mindketten megjönnek, elindul a mérkőzés.  Seth rugásokat próbál bevinni, de Dean jól védekezik és bevisz 2 Clothesline-t, majd egy Powerslam-et.  Ezt egy Sweet Chin Music követi majd hirtelen jön egy Codebreaker is! Dean kopogtat 1…..2…..3 és vége! Dean egy villámmeccsen győzött.  Ekkor azonban megszólal Kane zenéje és érkezik a nagy vörös szörny. De hátulról rátámad Lesnar és Christian, majd a ringbe lökik és el is indul egy új meccs.

Christian vs Kane: Kane még fel se állt már rá is támad Christian. Bevisz egy Dropkick-et és egy Bulldogot.  Christian tovább rugdossa Kane-t, aki nem tud elmenekülni. Végül bevisz egy Superkick-et, és  felmászik a sarokba. Jön egy Frog Splash! Christian máris kopogtat:1…..2…de nincs meg! Kane-nek viszont fáj a karja,  Christian ezért azt támadja. Bevisz pár rúgást, Kane közben feláll, de Christian befogja a Master Lock-ba.  Kanenek nagyon fáj a keze ezért kénytelen lekopogni! A győztes ezzel Christian. Kane próbél elmenekülni, de Brock visszalöki a ringbe. Ekkor azonban érkezik a testvére Undertaker aki megvédi Kane-t. Utánuk érkezik Vickie Guererro, és mikrofont ragad.

-Elnézést! A rajongók választása alapján Undertaker ellen kell az övedet megvédened!

Brock Lesnar vs Undertaker: Elindul a meccs és Taker keményen nekiesik Brock-nak. A sarokba löki, és nekirohan, majd egy Old School-t visz be. Egy Float Over DDT-t is bevisz Brocknak, és már a Tombstone-ra készülne, de Brock hárít és kigurul a ringből. Taker utána megy, de ez nagy hiba mert a ring mellett Brock kerül fölénybe, és visszalöki Taker-t a ringbe.  Ott ad neki egy Enziguri-t. Ezután befogja ÚT-t egy Kimura Lock-ba! Taker nem kopog, kiszabadul, de nagyon fáj a keze.  Mindketten felállnak és összekapaszkodnak. Próbálják ellökni egymást, de ez csak Brock-nak sikerül. Taker inkább kigurul a ringből hogy időt nyerjen. Brock nem megy utána,  megvárja amíg Taker visszamegy. Most ökölpárbajba kezdenek amiből Taker jön ki jobban mert egy rúgást is be tud vinni. Felkapja Brock-ot hogy be vigye a Last Ride-ot, de fáj a keze ezért eldobja. Lesnar a földön, Taker a kezét fájlalja de azért befogja egy Hell’s Gate-be! Lesnar kopog?Nem! Nagy nehezen ki tud szabadulni, és egy German Suplex-szel fordít!  Felkapja Taker-t, és ad neki egy F5-öt!!! Lesnar kopogtat:1…..2…. de az utolsó pillanatban  Taker kirúg! Lesnar dühös, de befogja Undertaker-t egy Anaconda Vise-ba! Taker ezt már nem bírhatja ki! Fel kell adnia! De nem! Taker eléri a kötelet! Lesnar azonban visszarántja, felkapja és egy újabb F5!!!Kopogtat:1…..2…..3 ÉS MEGVAN! Továbbra is Internet bajnok Brock Lesnar!
Christian jön a ringbe hogy gratuláljon csapattársának de Brock nem fogadja el a gratulációt:

-Lemondok erről az övről, de vasárnap meg fogom nyerni a WWE bajnoki övet!
Brock távozik, Christian pedig meglepődötten áll a ringben. Ezzel ér véget a Raw.

Remélem tetszett :)

Írta: moltoperfetto 

Megtekintések száma: 262 | Hozzáadta:: moltoperfetto | Címkék (kulcsszavak): raw | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 1
1 kimi70  
0 Spam
Nekem tetszett:))))))))))))))))))))

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]