//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Péntek, 2024-04-19, 02:57
Főoldal » 2014 » Augusztus » 7 » Main Event 7.adás
22:56
Main Event 7.adás

Kezdődik az eheti Main Event!
Első mérkőzés: Jericho Vs Benoit
Ladder Match!
Kezdődik a meccs és Jericho kezd jobban majd Spinebuster és kidobja a ringből aztán ki megy ő is és Superman Punch majd Spinebuster a kordonra!
Ezek után Jericho elindul egy létráért amivel a felálló benoit-t leüti majd bedobja a ringbe a létrát utána megy felállítja és már mászik is!!
És már fel is ért és levenné a táskát de Benoit!!!! honnan került elő??? a Sarokból ugrik és rántja le Jericho-t!!!! és Crossface!!! Befogja Jerichot!!
De így nem nyerhet de Jericho alig bírja már amikor Benoit kiengedi őt! Benoit kimegy a ringből egy székért de jön Jericho és hátba rúgja és Brogue Kick és ráesik Benoit a kommentátor asztalra!!
le pakolja a kommentátor asztalt Jericho majd felállítja Benoit-t és Codebreaker!!!!!!!! és Jericho ünnepel és rohan a ringbe és mászik a létrára ezt megnyerte!!
DE!!!!! Benoit hogy a fészkes fenébe ért vissza?! Lerántja Jericho lábát és miután Jericho leugrik kap egy STUNNERT!!! Jericho kifekszik Benoit mászik és Nyer!!!
a Győztes: Chris Benoit!

Második mérkőzés DX Vs The Best 3:16
Elimination Tornado Tag Team Match
kezdődik a meccs HHH és CM Punk míg Shawn pedig Stone Cold-al csap össze és Shawn könnyedén felülkerekedik Stone Cold-on. És be is visz egy Pelé Kick-et.
HHH pedig Punk-on kerekedik felül verekedésben de nem tud többet tenni nem tud igazán fölé kerülni de jön Shawn egy Neckbreaker-el!!
A DX uralja a meccset és Punknak neki esnek és kidobják a ringből majd jön Stone Cold de egyenesen beleszalad egy Sweet Chin Musicba!! és F-5!!! D-Struction!!!
És HHH kopogtat és 1.............2.........de Punk megmenti társát de jön Shawn és Codebreaker és Spear azaz SCS Punknak de Punk kigurul a ringből és újra ráfekszik HHH Stone-ra és 1.............2.........DE Stone Cold kirúg!
És Shawn kint csépeli Punkot és HHH pedig bent van a ringben Stone-al és Stone-t a sarokba vágja majd felteszi és Superplex!! Majd Jön a PEDIGREE és kopogtat 1..........2...........3! Stone Cold Steve Austin kiesik!!
Punk közben próbál visszavágni Shawn-nak és RKO!!!! és visszagurítja a ringbe Shawn-t és ráfeküdne de amikor beér szemben ott áll vele HHH!
És neki rohan Punk HHH-nak de Powerslam! HHH felkapja és F-5!!! de nem fekszik rá hanem kimegy és lepakolja a kommentátor asztalt de ez sem elég neki elővesz egy asztalt is!
Shawn KO Punch-al kiüti majd egy SCM-el átküldi a köteleken!!! Egyenesen HHH kezei közé aki F-5-el a kommentátor asztalra vágja Punkot!!! De ez sem elég neki! ráfekteti az elővett asztalra!!
És Shawn a kötelekről Lionsault!!! ez az asztal is összetörik!! vissza gurítják Punkot a ringbe és együtt kopogtatják 1........2........3! Vége! És a DX már 1 hónapja uralkodik!
a Győztes: D-Generation X

Harmadik mérkőzés: Shield Vs Cesaro&John Cena
Hell in a Cell Match
Rollins és Cena kezd és Cena neki esik Rollinsnak és de ellöki Rollins Cenat és RKO!! hamar vége lehet de jön cesaro megmenti a meccset de jön Reigns és AA!!
Cesaronak is vége és Rollins újra kopogtat és 1...........2...........de Cena kirúg és bepacsizza Cesarot! Cesaro jön és leüti Rollinst majd oda megy Reigns-hez!
DE Chokeslam elkapja Reigns Cesaro-t!!! és a padlóra CHOKESLAM!!! Reigns megfogja és Pedigree!!! és jön a ring mellett Cena és Sweet Chon Music!!! Reigns takarít!
és jön Rollins egy székkel és a felálló Cesaro-t vágja hátba majd Reigns neki roha és UT clothesline!!! majd a felálló Cenanak ad egy Speart!
a Shield takarít mindketten bemennek a ringbe és ünnepelnek viccelődnek amikor Cena és Cesaro egy egy székkel hátba végja őket!!
De mintha meg se kottyanna nekik Rollins felkapja Cena-t és TOMBSTONE PILEDRIVER!!! és Chokeslam Cesaronak!!! Ezzel megint simán megnyerhetnék a meccset de ők ezt máshogy gondolják!
Behoznak egy-egy asztalt Reigns felállítja Rollins a sarokba állítja! És Reigns Cesarot kapja fel egy Chokeslam az asztalra!!! És Rollins pedig Cenat nekitámasztja az asztalnak és SPEAR!!
És most ráfekszik Rollins Cesaro-ra és kopogtat 1.............2...........3! Vége!
a Győztes: Shield!

Remélem tetszett az adás bár rövid lett és sajnos ezen a héten elmaradt a RAW Vs SmackDown meccs amit a jövőhéten bepótolunk!
Megtekintések száma: 292 | Hozzáadta:: VCF97 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]