//onlinewrestling.ucoz.net/ocwalap.jpg

Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Online Championship Wrestling 

Csütörtök, 2024-04-25, 02:02
Főoldal » 2014 » Augusztus » 4 » Main Event 6.Adás
02:19
Main Event 6.Adás

Main Event!
És kezdődik az eheti Main Event!

Első Mérkőzés: Chris Benoit vs R-Truth
Single Match
És kezdődik a meccs és Benoit kezd jobban és be is visz egy Olimpíc Slam majd befogja a Hell's Gate-be! De R-Truth kiszabadul majd fordít egy Bulldog-al.
És feláll Benoit és Enziguri Benoit a földön és R-Truth ráfekszik 1........2.......De kirúg Benoit és Belly To Belly suplex! És Master Lock! És R-Truth kopog? És még mindig bírjak....de Meddig? És kiszabadul!!!
Éppen hogy de eléri a kötelet ezt épphogy megúszta! És RKO!!!! Benoit a földön fekszik és feltápászkodik Benoit és High Knee Truth-tól!!
És Felkapja és Go To Sleep!!! DE Benoit kiszabadul neki löki a kötélnek majd STUNNER!!! és Rá is fekszik 1..........2............3!
a Győztes: Chris Benoit

második mérkőzés: Chris Jericho Vs The Miz
Single Match
Kezdődik a meccs és Jericho kezd jobban és irányítja a meccset és erős ütések után Spinebuster. Majd Disaster Kick! És mászik a sarokba Frog Splash!
De Miz elgurul előle de Superman Punch és megint a földön Miz és Feláll és Dropkick. Most Miz uralja a meccset de egy Disaster kick-el Jericho hamar visszaszerzi az irányítást!
És a sarokban áll és készül a Brogue Kick-re és a közönség ordibálja hogy Y2J! Y2J! Y2J! és Brogue Kick!!! és mászik a sarokba és Frog Splash és rákekszik és 1..........2..........3!
a Győztes:Chris Jericho

Harmadik Meccs: Seth Rollins&Stone Cold VS The Rock&Goldust
RAW Vs Smackdown Elimination No DQ Tag Team Match
Rollins és Rock kezd és Rock kezd erősebben de egy De Jong kick-el fordít majd rögtön egy Spear a meccs elején!!! The Rock kifekszik és Goldust jön és Sweet Chin Music Rollinstól!!
És a The Rock egy Code Breaker!!! Rollins kifekszik és rá is fekszik 1.......2........ DE Stone Cold egy székkel hátba vágja The Rock-ot és megszakítja a számolást!
Majd tovább üti a székkel! És egy Bulldog a székre!! Majd Goldustnak egy RKO egy másik székre!!! És Stone Cold őrjöng és ünnepel de hamar elrontja a kedvét The Rock és Spinebuster!
Rollins alig áll fel és átlöki Rock-ot a kötél felett hogy mentse Stone Coldot és The Rock megkapaszkodik és Rollins egy Randy Orton DDT-vel a földre küldi!
És Rollins megfordul és Goldust!!! Cross Rhodes!! Rollins fekszik és Stone Cold pedig RKO Goldustnak és The Rock feláll és RKO neki is! The Rock a sarokban és az alig éledező Goldustot bepacsizza!
Jön Goldust és RKO Goldustnak! Ráhúzza Rollinst és 1.........2........3! Goldust kiesik! jön The Rock egy Kendo Bottal és üti vele Stone Cold-ot majd kilöki a ringből és küldi utána a kommentátor asztal elé Rollinst is!
The Rock egyedül a ringben! És ki megy és lepakolja a kommentátor asztalt majd felfekteti és a kommentátor asztalon felállítja Rollinst és Rock Bottom az asztalra!!!!
Jön Stone Cold egy pöröllyel de elvéti és The Rock kiveszi a kezéből és tarkón vágja vele!!! Rollinst vissza teszi a ringbe! majd Rollins nagy nehezen feláll de csak támolyog!
És Spear Rollinsnak!! És The Rock ráfekszik 1.......2..........3 Rollins kiesik Stone Cold fekszik a ring mellett majd vissza gurul a ringbe és Kimura Lock The Rocktól Stone Coldnak!!
A ring közepén vannak! Nincs esélye Stone Coldnak, és kopog? És még mindig!! De meddig bírja el fog törni a keze de még mindig nem Kopog? DE Stone Cold kopog nem bírja tovább!!
a Győztesek The Rock&Goldust

Negyedik Meccs azaz a főmeccs: Roman Reigns Vs Triple HHH Vs Dolph Ziggler
a meccs elkezdődik és Reigns és HHH verekszik a ring közepén Dolph okosan kimarad és kimegy a ringből de ezt észreveszi Reigns és HHH majd kimennek utána Reigns Moonsault!!!
Dolph fekszik a padlón és jön HHH majd F-5 az asztalra!! Dolphnak itt a vége! és Reigns és HHH a ringen kívül folytatja amit az elején elkezdett. Reigns neki löki az oszlopnak HHH-t!
Reigns uralja a meccset eddig mikor vissza mennek ringbe. Dolph még mindig fekszik és HHH is a padlón és Reigns felállítja HHH-t de ő ellöki magától Reigns-t.
Majd neki esik és DDT majd a sarokból egy Diving Elbow Leg Droop! HHH kerül most fölénybe de Reigns hamar visszatámad és Sua Bite! Majd Proto Bomb és a végén egy Running Senton!
És készül az RKO-ra de jön Dolph és kihúzza a ringből és Chokeslam az asztalra Dolphnak Reignstől!!!! Dolph megint kifekszik! És Reigns nem figyel és mikor vissza menne a ringbe belenéz egy Superman Punch-ba!
Reigns is a földön és Diving Elbow Leg Droop a sarokból a padlón fekvő Reigns-nek de Reigns elgurul és Attitude Adjustment HHH-nak!!!
És Dolph Inverted backbreaker!!!! Dolph áll egyedül! és bemegy a ringbe és ünnepel de nem figyel és HHH is a ringbe megy és F-5 a kötelek felett!!
És ahogy visszapattan a padlórol jön Reigns és Spear!!!! Dolph teljes kész van elintézték Dolph-ot! HHH a ringben Reigns a ring mellet ünnepelteti magát!
És most újra egymásnak esnek és Reigns kerül fölénybe és rohan HHH felé és Power Slam HHH fordít! és Spear szinte fel se állt Reigns!!
És Rá is feküdne de Reigns okosan kigurul a ringből. HHH utána megy és belenéz egy Sweet Chin Musicba!!! Reigns nagy nehezen visszagurítja HHH-t a ringbe.
És Ráfekszik 1..........2........ De HHH túléli és Inverted Backbreaker Reigns-nek!! majd készül a Spearre de Reigns elugrik előle de éppenhogy csak sikerül elmenekülnie DE HIÁBA amint megfordul belenéz a HHH lábába és PEDIGREE!!!!
Itt a Vége!!! Ráfekszik és 1......2.......3!! Vége
a Győztes: Triple H

És az adás végén bejelentésre kerül egy mérkőzés méghozzá egy Hell in a Cell tornado Tag Team meccs a résztvevői pedig: Seth Rollins&Roman Reigns Vs Cesaro&John Cena

Köszönöm a figyelmet! Remélem tetszett az Adás, és bocsi hogy csak ma jött!
Megtekintések száma: 254 | Hozzáadta:: VCF97 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]